hem güneş gözlüğü hem normal gözlük / Güneş Gözlüğü ve Güneş Gözlüğü Fiyatları - Atasun Optik

Hem Güneş Gözlüğü Hem Normal Gözlük

hem güneş gözlüğü hem normal gözlük

klipsli gözlük

Moda algısının değişmesiyle beraber aksesuarlar da çeşitli görünümlere bürünür. Yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından olan klipsli gözlükler, sundukları işlevsellikle beraber son derece ilginç ve dikkat çekici bir görünümü beraberinde getirir. Güneşin ilettiği zararlı ışınlara meydan okuyan bu parçalar, çeşitli çerçeve kalıplarıyla insanların zevkine hitap eden ürünlerdir. Zamanın ilerlemesiyle beraber bu parçalar yerini klipsli güneş gözlüğü modellerine bırakır. Modeller müşterilere, konfor ve kullanım avantajıyla beraber iki farklı fonksiyonellik sunar. Son dönemlerin en popüler ürünleri olan optikler minik bir klips aracılığı ile klipsli numaralı gözlükleri güneş gözlüğüne çevirme özelliğine sahiptir. Cazip optik parçalarını görmek ve incelemek için Trendyol’a bakabilirsiniz.

Şık Görünümlü Klipsli Optik Modelleri

Şık Görünümlü Klipsli Optik Modelleri

Klipsli optikler, numaralı ürünleri güneş gözlüğüne çevirme özelliğine sahiptir. Klipsli optik gözlükleri istediğiniz her an değiştirebilir ve çeşitli mekanlarda kullanabilirsiniz. Parçalar modern çerçeve formları ile bütün yüz tiplerine uyum sağlar. Müşteriler genellikle manyetik klipsli gözlük çerçevesi modellerini tercih ederler. Bunun en önemli sebebi ise parçanın değiştirilebilir olması ve kolay kullanım avantajı sağlamasıdır. Modeller arasında en çok ön plana çıkan parça yuvarlak klipsli gözlük çeşitleridir. Ürünler tasarım olarak UV ışınlarına karşı korumalıdır. Tercih ettiğiniz ürün sayesinde güneşin zararlı ışınlarından korunmuş olursunuz. Klipsli gözlük çerçevesi ile ayrıca numaralı ürünler de kullanılabilir. Kalp şeklinde bir yüz tipine sahipseniz oval modellerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu parçalar çeneye doğru sivrilen yüz tiplerine cool bir görünüm kazandırır. Klipsli erkek gözlük modellerinin aynı zamanda kadınlara uygun olanları da vardır. Üretiminde kullanılan kaliteli malzemeler optiklerin uzun ömürlü olmasına yardımcı olur. Klipsli gözlük fiyatları kullanılan materyale ve kalitesine göre değişir. Şık optik çeşitlerini Trendyol’dan kolayca inceleyebilirsiniz.

Tasarım Harikası Klipsli Gözlük Modelleri

Tasarım Harikası Klipsli Gözlük Modelleri

Klipsli kadın gözlükleri işlevselliği ile ön plana çıkan ve oldukça fazla rağbet gören parçalardan biridir. Normal hayatta numaralı optik kullanan kişiler için klipsli modeller çok önemlidir. Çünkü retinası bozuk olanların mıknatıslı gözlük seçimini doğru yapması gerekir. Aksi takdirde retinada istenmeyen görme bozuklukları tekrar oluşabilir. Modellerin neredeyse hepsinde polarize gözlük klipsi kendini ön plana çıkarır. Bu modelleri özellikle aktif olarak araba süren kişiler tercih etmelidir. Polarize optikler yol yansımalarını minimum düzeye indirir. Bu parçalar ile sürüş sırasında oluşacak kaza riski de en az seviyeye düşer. Mıknatıslı gözlük çerçevesi polarize modellere de uyumlu olacak biçimde üretilir. Bu durumda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta camın ölçüsüdür. Ürünler arasından doğru seçimi yapmak müşterilere kalır. Cam ölçünüze en uygun klipsli gözlük modellerini Trendyol’dan görebilirsiniz.

Modern Tasarımlı Klipsli Gözlüklerin Özellikleri

Modern Tasarımlı Klipsli Gözlüklerin Özellikleri

Göz sağlığını korumaya yarayan klipsli ürünler, polarize filtre özelliğini içinde barındırır. Özellikle de güneş ışınlarına karşı koruması ile bilinen bu ürünler retinanızın bozulmasını engeller. Bozuk göz yapısına sahip kişilerin numaralı ürün kullanması gerekir. Mıknatıslı klipsli gözlüklerin numaralı olanları da şık yapısıyla beğeni toplar. Ürünlerin en belirgin özelliklerinden bir tanesi hafif yapıda olmasıdır. Yüz bölgesinde ağırlık oluşturmayan klipsli optiklerin yapısı ve dayanıklılığı müşterilere konforlu bir kullanım sunar. Klipsli gözlük markaları ürünlerin üretimini insanların görme problemini ortadan kaldırmak için yapar. Tercih edeceğiniz optik çeşitleri ile net görüş açısı sağlar ve şıklığı yakalarsınız. Optik modellerinde ne kadar az bombe olursa kullanımı o kadar rahat olur. Klipsli gözlük yorumlarıyla ürünler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Birbirinden farklı ve kaliteli ürün modellerine Trendyol’dan erişim sağlayabilirsiniz.

OMENİV'DEN ÇIKARILAN KAHVE CAMLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ YUVARLAK OVAL GÖZLÜK HEM GÜNEŞ HEM NORMAL GÖZLÜK!!!

Durum

Yeni: Etiketli

Ürün Tipi

Çerçeveli

Renk

Kahverengi Koyu

Marka

Diğer

Polarize

Hayır

Garanti

Var, Devam Ediyor

Garanti Süresi

Yok

  KLASİK YUVARLAK GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ + NORMAL GÖZLÜK .   ÖNDEKİ GÜNEŞ CAMLARI ÇIKARILABİLİR, NORMAL CAMLARLA KULLANILABİLİR.   GÜNEŞ CAMLARI UV KORUMALI.    KAÇIRMAYINIZ.   (KORUMA KILIFI VE TEMİZLİK BEZİYLE BİRLİKTE GELECEK)        SATIŞTAKİ TÜM PARÇALAR A-PLUS ANTIQUE'DE SİZİ BEKLİYOR. TIKLAYINIZ!      OMENİV GÜVENCESİYLE. 

OMENİV'DEN ÇIKARILAN KAHVE CAMLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ YUVARLAK OVAL GÖZLÜK HEM GÜNEŞ HEM NORMAL GÖZLÜK!!! başlıklı antika/koleksiyon objesinin menşei belirtilmemiştir. Objenin ait olduğu dönem bilinmeketedir.

OMENİV'DEN ÇIKARILAN KAHVE CAMLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ YUVARLAK OVAL GÖZLÜK HEM GÜNEŞ HEM NORMAL GÖZLÜK!!!, 11 ay önce kitantik’te satışa sunulmuştur.

OMENİV'DEN ÇIKARILAN KAHVE CAMLI GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ YUVARLAK OVAL GÖZLÜK HEM GÜNEŞ HEM NORMAL GÖZLÜK!!! başlıklı ürün, Antika-Koleksiyon, Hobi-Sanat > Koleksiyon Objeleri > Diğer Koleksiyon Objeleri kategorisinde İkinci El olarak satışa sunulmuştur.

Kondisyon: İyi

Ürün kondisyonları ürün açıklamalarında belirtildiği ve/veya ürün fotoğraflarında görüldüğü gibidir. Açıklamada yer alan veya fotoğrafta görülen üründen farklı nitelikte bir ürün gönderilmesi halinde siparişin iadesi/iptali funduszeue.info güvencesi ile sağlanabilmektedir.

Kargo Ödeme Durumu

Alıcı Öder

Ürün Omeniv tarafından, PTT, Yurtiçi, Aras veya Sendeo Kargoyla gönderilecektir. Kargo ücreti TL dir ve sipariş anında ödenir. Aynı mağazadan veya ortak kargo anlaşmalı mağazalardan bu ürünle birlikte alacağınız diğer ürünler için ek kargo ücreti ödemezsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası