twitterda askıya alınan hesap ne zaman açılır / Twitter, topluluk ve askıya alma politikalarını değiştirdi! İşte yeni kurallar - Son Dakika

Twitterda Askıya Alınan Hesap Ne Zaman Açılır

twitterda askıya alınan hesap ne zaman açılır

Twitter, askıya alınan hesapları a&#;maya başladı

Dailymail'in teknoloji haberleri yapan Platformer News'e dayandırdığı haberine göre, Twitter, 10 binden fazla takipçisi olan daha önce kapatılmış yaklaşık 62 bin hesabı tekrar kullanıma açma sürecini başlattı.

Açılacak yaklaşık 62 bin hesabın arasında, eski Beyaz Saray danışmanı Steve Bannon ve "beyazların üstünlüğünü savunan" Ku Klux Klan grubunun eski lideri David Duke gibi isimlere ait hesapların da bulunduğu kaydediliyor.

Musk, 23 Kasım'da, kapatılan Twitter hesaplarının bu haftadan itibaren açılacağını duyurmuştu.

Konuya dair başlattığı bir ankette, Musk, “Twitter, yasaları çiğnememiş veya çok fazla istenmeyen mesaj paylaşmamış olmaları koşuluyla, askıya alınan hesaplara genel bir af teklif etmeli mi?” diye sormuş ankete katılan toplam 3,1 milyon kişinin yüzde 72,4'ü evet cevabı verirken yüzde 27,6'sı ise hayır oyu kullanmıştı.

Musk'ın devralmasının ardından Twitter, aralarında eski ABD Başkanı Donald Trump, kongre üyesi Marjorie Taylor Greene ve rapçi Kanye West'in bulunduğu daha önce kapatılan bazı Twitter hesapları kullanıma açmıştı.

Ayrıca, Twitter, şiddete davet ve tehdit çağrısında bulunan hesapların kapatılmaya devam edileceğini yinelemişti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

Askıya alınan Twitter hesabı nasıl açılır?

Twitter askıya alinan hesap ne zaman açılır?

Askıya alınan Twitter hesabınızın ne zaman açılacağına dair standart bir süre yoktur. Hesabın geri alınması 1 gün de sürebilir 10 günde. Twitter bu konuda hesabın askıya alınmasından sonra tekrar açılacağına dair bir garanti vermiyor.

Twitter hesabım askıya alındı nasıl geri alabilirim?

Taciz içeren Tweetler veya davranış: Bir hesabın tacizle ilgili Twitter Kurallarımızı ihlal ettiği bildirilirse söz konusu hesabı askıya alabiliriz.

Twitter kısıtlama kaç gün sürer?

Twitter'a giriş yapmak için sınırlı sayıda başarısız denemeden sonra, hesabınız giriş yapma denemelerine karşı geçici olarak kilitlenir. Hesabınız kilitlendiğinde doğru şifreyle bile oturum açamazsınız. Bu kilitlenme durumu bir saat kadar geçerli olur ve sonra kendiliğinden ortadan kalkar.

Kalıcı olarak askıya alınan twitter hesabı açılır mı?

Kalıcı olarak askıya alınan bir hesap, dünya çapında görüntülenmeye engellenir ve ihlali yapan kişinin yeni hesap oluşturmasına izin verilmez.

Twitter hesap canlandırma nasıl yapılır?

Hesap canlandırma hakkında Twitter hizmetlerini kullanabilmek için en az 13 yaşında olmanız gerekir. 13 yaşını doldurmadan önce bir hesap kaydı yaptıysanız ve şu anda minimum yaş gerekliliğimizi karşılıyorsanız, bazı verileri kaldırarak hesabınıza yeniden erişim sağlayabilirsiniz.

Askıya alınan Twitter hesabı ne zaman silinir?

Twitter hesabınızı devre dışı bırakma veya silme Devre dışı bırakma 30 günlük bir süreçtir. Devre dışı bırakmanızın ardından 30 gün içerisinde hesabınıza erişim sağlamazsanız hesabınız silinir ve kullanıcı adınız artık hesabınızla ilişkilendirilmez.

Twitter&#;da kısıtlama nasıl kaldırılır?

Hesap kilidini açma:

  1. Hesabınıza giriş yapın.
  2. Hesabınız kilitlenmiştir bildirimini ileten mesajı bulun.
  3. Başla öğesine tıklayın veya dokunun.
  4. Telefon numaranızı girin. &#;
  5. Size onaylama kodunu içeren bir kısa mesaj göndeririz veya bu kodu, sizi telefonla arayarak iletiriz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası