telefon patladı öldü / Cep telefonu fiyatları artınca telefon kiralamada talep patlaması oldu! - Süper Kanal TV

Telefon Patladı Öldü

telefon patladı öldü

Orijinal sarj aleti kullanmayanlar dikkat! Cep telefonu bomba gibi patladı

Adana’da cep telefonu teknisyeni olan Halil Bilir’e (29) bataryası şişmiş bir cep telefonu tamir edilmesi için getirildi. Teknisyen Bilir müdahale etmeden telefon bir anda bomba gibi patladı. Yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

BATARYASI ŞİŞEN TELEFON BOMBA GİBİ PATLADI

Yaşananları anlatan Halil Bilir,” Müşterimiz dün yanımıza cihazı getirdi. Bataryası şişmiş bir şekilde getirdi, bataryası değiştirmek için bıraktı. Aradan 5 dakika geçmedi, cihazımız bu şekilde patladı. Cihaz, orijinal şarj aleti kullanmasanız, orijinal batarya olmadığı için kısa devre yapar ve cihaz patlar. Orijinal şarj aleti kullanılmalı onun haricinde batarya orijinal olmak zorunda yoksa patlayabiliyor. Allahtan bizim elimizde oldu, müşteride olsaydı daha büyük sorunlara yol açabilirdi, zarar verebilirdi. Müşteri cihazı bıraktıktan bir dakika sonra bu sonuç oldu, cihaz burada patladı” dedi.

telefon bataryası patladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Son dakika! Ankara'da fabrikada patlama: 5 iş&#;i şehit oldu

Ankara’daki fabrikanın üretimhanesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşların olduğu öğrenildi. Yangın, itfaiye ekiplerince büyük ölçüde kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Elmadağ ilçesinde bulunan MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasında patlama sesinin ardından dumanlar yükseldi.

Fabrikaya itfaiye ve ambulans sevk edildi.

MSB, 5 İŞÇİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİNİ DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı, Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında sabah saatlerinde yaşanan patlamada 5 işçinin hayatını kaybettiğini duyurdu. MSB tarafından yapılan açıklamada, “Ankara’nın Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikasında bir patlama meydana gelmiştir. Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAZİYE

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Elmadağ ilçesinde faaliyet gösteren MKE Roket ve Patlayıcı Fabrikası'ndaki patlama ile ilgili Milli Savunma Bakanı Sayın Yaşar Güler'i telefonla arayarak bilgi almıştır. Görüşmede Cumhurbaşkanımız, patlamada şehit olan 5 işçi kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilemiştir. Meydana gelen olaya ilişkin ilgili kurumlarımızca tahkikat başlatılması talimatını da veren Cumhurbaşkanımız, ordumuza ve milletimize taziye dileklerini iletmiştir" denildi. 

PATLAMA NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Ankara Valisi Şahin: Göçük altında kalan 5 işçiye ulaşıldı. Patlama kimyasal tepkimeden kaynaklandı

Son dakika Ankarada fabrikada patlama: 5 işçi şehit oldu

CNN TÜRK muhabiri Ahmet Türkeş canlı yayında şu bilgileri aktardı:

Sabah 'da dinamit atölyesinde üretim hazırlık aşamasındayken bir patlama yaşanıyor. Ve bu atölyede büyük bir yıkım olduğu ifade ediliyor. Açıklamayı Petrol İş Ankara Şube Başkanı Haluk Koşar yaptı. İçeride 5 kişinin bulunduğunu söfunduszeue.info altında olanların aramasının devam ettiğinin bilgisini paylaştı. Mevcutta bir yangın durumunun olmadığını aktardı. Buraya gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol etti. Şu anda MKE'nin tüm yönetim kadrosu fabrikada, duruma müdahale ediliyor. Kriz masası oluşturulmuş durumda. MSB de buradaki süreci takip ediyor.

Burası oldukça büyük bir alan. Fabrika hem MSB hem de İçişleri Bakanlığı'nın mühimmat ihtiyacını üretiyor. Hem de ürünlerin testleri burada yapılıyor.

Yaşanan patlama tüm yakın çevreden duyuldu. Alevler de oldukça uzaklardan görüldü. Şu anda alevlerin kontrol altına alındığı yangının söndürüldüğü belirtiliyor. Enkaz kaldırma ve arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Resmi açıklamayı bekliyoruz.

Uzun dönemli yatırım araçları da son iki yıldır sürekli olarak artan enflasyon rakamlarından kötü yönde etkilendi. Elektronik ürün perakendesinde yansımada yenilenmiş cihaz pazarının ve kiralamanın önünü açtı.

Düfunduszeue.info'um haberine göre; dünyada yenilenmiş telefon pazarı gelişmiş ülkelerde sıfır telefon pazarının yüzde 20'sine kadar ulaşmış durumda. 10 milyon sıfır telefon satışının yapıldığı bir ülkede bunun 2 milyon adedini yenilenmiş telefonlar oluşturuyor.

Bu oran Türkiye'de henüz yüzde 1'lerde. Ancak yılına kadar rakamın yüzde 15'lere çıkması bekleniyor. Son yıllarda gerek döngüsel ekonomiye katkısı gerekse uygun fiyatlı olması nedeniyle tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği yenilenmiş telefon pazarının, mevcut ekonomik tablo nedeniyle daha da ivme kazanması bekleniyor. Yenilenmiş cihazlar daha ağırlıklı yaşını almış modellerden oluşuyor, cihaz yenileme süreleri göz önünde bulundurulursa. Bu noktada son teknolojiyi kullanmak isteyen kullanıcıların ve firmaların en önemli durağı da Kiralama opsiyonu oldu.

Kiralamaya yönelimin yüzde 55'in üzerindeki enflasyonda kullanıcılara yüzde 35'in üzerinde tasarruf sağladığının da altını çizen Kiralabunu Kurucu Ortağı Sinan Ventura, "Günümüz koşullarında kiralamaya talep patladı.

'SERMAYESİ YANINA KALIYOR'

Tüketiciler artık paralarını 10 bin TL'lik telefonlara yatırmak yerine, farklı yatırımlarda değerlendirip enflasyonla eşdeğer 16 bin TL'lere çıkarma yoluna gidiyor. Bu durumda aydan aya TL'ler ile senelik sadece 6 bin TL'lik kiralama yaparak hem ürünü kullanıyor hem de sermayesi yanına kalıyor" dedi.

Telefonun artık tüketicilerin gözünde başat bir ihtiyaç olarak görüldüğüne de değinen Ventura; spekülasyonların, kriz ve zam söylentilerinin etkisiyle sektörde hareketliliğin artığını belirtiyor.

Ventura ürünlere zam geleceğine yönelik alınan duyumların ve kurdaki oynaklıkların tüketicilerin cihaz değiştirme / alma kararını öne çekmeye yönlendirdiğine dikkat çekiyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası