oğlum 5. bölüm izle / TRT 1 - Teşkilat5.Bölüm

Oğlum 5. Bölüm Izle

oğlum 5. bölüm izle

Show TV Oğlum 5. bölüm tek parça izle! Oğlum dizisi son bölüm Youtube full izle!

Serhat Teoman, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Songül Öden, Timur Acar ve Feyyaz Duman'in başrollerini paylaştığı Oğlum 5. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 

Show TV ekranlarında yayınlanan Oğlum son bölüm full izle! 9 Mart Çarşamba tarihinde Oğlum son bölüm full internete yüklendi.

İşte, Oğlum yeni bölüm izleyebileceğiniz link

Oğlum 5. bölüm izle

Oğlum 5. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link

Oğlum 5. bölüm puhutv tek parça izleyebileceğiniz link

Oğlum 5. bölüm Youtube tek parça izleyebileceğiniz link

Oğlum dizisinin konusu nedir?

Ay Yapım, duygu dolu yeni bir projeyi izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Proje ve senaryo tasarımının Ahmet Katıksız’a, senaryosunun Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’a ait olduğu dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstleniyor.

Merakla beklenen projenin teaser’ı bir çocuğun rüyasından açılırken teaser’daki “Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi…” sözleri dizinin seyirciye etkileyici bir umut hikayesi aktaracağının sinyallerini verdi.

Birçok duyguyu bir arada yaşatacak hikayesiyle ‘Oğlum’ Show TV'de başlıyor!

Oğlum oyuncuları kimdir?

  • Canan Ergüder - Demet
  • Songül Öden - Zeynep
  • Feyyaz Duman - Tuğrul
  • Timur Acar - İlyas
  • Serhat Teoman – Sedat
  • Kubilay Aka - Bulut
  • Nihal Yalçın - Melike
  • Tuğçe Açıkgöz - Sedef
  • Metehan Parıltı - Efe
  • Emir Kaan Özkan - Kaan
  • Ali Seçkiner Alıcı

Teşkilat 5.Bölüm

Nevzat’ın Sinan’ı alıp Temrenli’den ayrılmak istemesi Mavi Ay’ın moralini bozmuştur. Okçuluk karşılaşmasından sonra Sinan da sırra kadem basmıştır. Mavi Ay her yerde Sinan’ı arasa da bulamaz. İskender, arkadaşlarına Sinan’ı geri getireceğine dair söz verir. Geçmişten günümüze geldiği için Kuzgunların yeniden ortaya çıkmasına kendisinin sebep olduğunu düşünen İskender, Sinan’ı ne pahasına olursa olsun bulacaktır. Kasırga ise okçuluk karşılaşmasını kazanmanın verdiği sevinçle her yerde herkese hava atmakla meşguldür. Giovanni ile birlikte canlı yayın açan Kasırga, Mavi Ay’ı nasıl yendiklerine dair olanları kendi açılarından abartarak anlatır. Diğer yandan Refika, sınıfta bir kopya kâğıdı bulur ve Türkçe sınavında kimin kopya çektiğini tespit etmek için harekete geçer. Elif, kopya çeken kişinin kendisi olduğunu Refika’ya itiraf eder ve alacağı ceza ile yüzleşmek üzere disiplin kurulunun karşısına çıkar. İskender ise süper yetenekleri sayesinde Sinan’ın yerini bulur ancak Sinan’ı geri getirmek düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Sinan’ın babası Nevzat, oğlunu korumak için Temrenli’den ayrılmaya kararlıdır.
Kasırga canlı yayında galibiyetlerine ilişkin neler söyleyecek? İskender sırra kadem basan Sinan’ı nasıl bulacak? Kopya çektiğini itiraf eden Elif’i neler bekliyor? Sinan Temrenli’den ayrılacak mı? İskender, Sinan’ı geri getirmek için Nevzat’ı ikna edebilecek mi?

Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar'ın başrollerini paylaştığı Oğlum 5. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Show Tv ekranlarında yayınlanan Oğlum 5.bölüm full izle! Show Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi hız kesmeden kaldığı yerden devam ediyor. 9 Mart tarihinde Oğlum son bölüm full internete yüklendi. 

Oğlum 5.bölüm tek parça izle! Oğlum 5.bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle - Resim : 1

Oğlum 4. Bölümde neler oldu?

Oğlum 4. bölümde; Efe’nin anne ve babasının röportajını izlemesinin ardından yaşanan acı olayı tekrar itiraf etmesi olayların seyrini değiştirir.

Artan sosyal baskıyla beraber ticari itibarı zarar gören Tuğrul yeni planlar yaparken, Zeynep oğluyla bağ kurmanın yollarını arar. Bu sırada röportajı izleyen Melike, Zeynep ile konuşmak ister ve Zeynep’in kapısına dayanır. 

Bir taraftan oğullarının acısı ile baş etmeye çalışan Özyürek ailesi diğer taraftan yaşanılan olayların etkisiyle bir iç hesaplaşmanın içine düşer. Bir arada olmak artık hiç kimse için kolay değildir.

Oğlum 5.bölüm tek parça izle! Oğlum 5.bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle - Resim : 2

Oğlum 5. bölümde neler olacak?

Efe kendini içinde bulduğu yeni dünyasına alışmaya çalışırken, Zeynep de oğlunun yanında olmaya ve onun için bir şeyler yapmaya çalışmaktadır. Bu sırada Tuğrul oğlunun akıl sağlığının olmadığını ispatlamanın peşine düşer ve Canan’ın iş birliği ile bir plan yapar.

Tuğrul’un planı Demet’in Efe ile ilgili kafa karışıklığını artırmışken, Melike oğlunun acısıyla daha fazla yaşamayacağına karar verir.

Oğlum 5.bölüm tek parça izle! Oğlum 5.bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle - Resim : 3OĞLUM 5.BÖLÜM İZLE

Oğlum 5.bölüm tek parça izle! Oğlum 5.bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle - Resim : 4

OĞLUM 5.BÖLÜM FULL İZLEYEBİLECEĞİNİZ LİNK…

OĞLUM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ay yapım imzalı Oğlum dizisinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta otururken, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz kaleme alıyor. Dizide iki ailenin çocuklar üzerinden çatışması konu alınıyor. İlyas ve Melike Özyürek çiftnin Kaan adındaki oğulları kaybolduktan sonra olay başlar. Kaan'ın okul arkadaşı Efe'nin ailesi, Zeynep ve Tuğrul'dur. Kaan'a ne olmuştur? Bu iki aile arasında bakalım neler yaşanacaktır

Oğlum 5.bölüm tek parça izle! Oğlum 5.bölüm full izle! Oğlum son bölüm izle - Resim : 6

OĞLUM DİZİSİ OYUNCULARI KİMDİR?

  • Songül Öden
  • Canan Ergüder
  • Feyyaz Duman
  • Timur Acar
  • Serhat Teoman
  • Nihal Yalçın
  • Kubilay Aka
  • Tuğçe Açıkgöz
  • Metehan Parıltı

OğlumShow TV Oğlum izleShow TV Oğlum yeni bölüm izleShow TV Oğlum son bölüm izleOğlum dizisi 5.bölüm tek parça izleOğlum dizisi kesintisiz izleOğlum full izleOğlum son bölüm izleOğlum canlı izleOğlum izleOğlum full izleOğlum son bölüm izleDizi izlekesintisiz izletek parça izlefull izleCanlı dizi izleCanlı izleOğlum dizisi oyuncularıOğlum dizisi konusuSongül ÖdenCanan ErgüderFeyyaz DumanTimur AcarKubilay AkaSerhat Teoman

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası