viyana budapeşte prag turu / Tempo Tur: Yurt içi turlar, yurt dışı turlar, karadeniz turları

Viyana Budapeşte Prag Turu

viyana budapeşte prag turu


Kahvaltı sonrası Charlottenburg Sarayı’nın bahçesini gezmek üzere otelde ayrılıyoruz. “Fransız Saray Bahçesi” tarzının Almanya’da ilk örneklerinden olan ve yüzyılda düzenlenen parkta keyifli bir yürüyüş sonrası havalimanına transfer.
Türk Hava Yolları TK sefer sayılı uçakla Berlin’den hareket,
İstanbul Atatürk Havalimanı'na varış ve İstanbul’dan ayrılacak misafirlerimizle vedalaşma.
TK sefer sayılı uçakla İstanbul'dan hareket.
Esenboğa Havalimanı'na varış, özel otobüsümüzle Tempo Tur önüne transfer ve turun sonu.

Arzu edenler aşağıda detayları yazılan akşam programlarına da katılabilirler:
-Budapeşte'de ekstra Çigan Gecesine gidebilirsiniz. Macar halk dansları ve Çigan müziği eşliğinde akşam yemeği. Macar geleneksel gulaş çorbası, karışık et, limitsiz alkolsüz içecek veya limitsiz şarap dahil (55 € yerine indirimli fiyat: kişi başı 40 €).
-Budapeşte’de Tuna Nehri'nde 1 içecek dahil, sine vizyon gösterimli, şiirsel Türkçe anlatımı ile Tuna Nehri tekne gezisine katılabilirsiniz (30 € yerine indirimli fiyat: kişi başı 25 €).
-Prag'da Vltava Nehri'nde akşam yemekli tekne turu, 1 içki de dahil (40 €).
-Prag'da müzik, dans ve şovlar eşliğinde akşam yemeği. Çek halk şarkıları, danslar, müzik, şov, yemek ve limitsiz alkolsüz içecek ve limitsiz bira/şarap (55 € yerine indirimli fiyat: kişi başı 45 €).

TUR GÖREVLİSİ
Daha sonra açıklanacaktır.
ULAŞIM BİLGİSİ
THY ile ANKARA VE İSTANBUL'DAN
AŞI BİLGİSİ
Bu turun Covid sağlık önlemleri daha sonra internet sitemizde açıklanacaktır. (Güncelleme )

Covid Yurt Dışı Seyahat Sigortası hakkında bilgi almak için tıklayınız. (isteğe bağlı)

VİZE BİLGİSİ
YEŞİL PASAPORTA VİZE YOK.
NORMAL (UMUMA MAHSUS) PASAPORTA VİZE GEREKİR.
Avrupa ülkelerine yapılacak Schengen Vizesi başvurularının randevu ve başvuru inceleme süreci yaklaşık 6 hafta sürebildiği için vizeye müracaatı edecek misafirlerimizin tura kayıt işlemlerini erkenden tamamlamalarını tavsiye ederiz
Pasaportun süresi tur bitiş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerli olması şarttır.
Bu ve buna benzer sebeplerle ülkeye giriş yapamayan yolcuların sorumluluğu pasaport sahibine aittir.
Pasaport başvurularının sonuçlanarak defterin tarafınıza ulaştırılması süreci bazı durumlarda yaklaşık 6 haftayı bulabilmektedir. Pasaport alacak ya da yenileyecek misafirlerimizin seyahat planlamalarını bu durumu göz önünde bulundurarak yapmalarını tavsiye ederiz.
Dışişleri Bakanlığı'nın yayımlamış olduğu resmi pasaportun geçerlilik sürelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
funduszeue.info

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
- Ankara / İstanbul / Budapeşte ve Berlin / İstanbul / Ankara uçak bileti
-Ankara-İstanbul gidiş dönüş bağlantı uçuşları 50 € dahil
-Tempo Tur - Esenboğa Havalimanı'na transferler
-Havalimanı vergileri
-Budapeşte, Bratislava, Viyana, Prag ve Berlin arası ulaşım,
-Programda yazan tüm gündüz çevre gezileri
* Estergon, Szentendre turu 65 € DAHİL
* Baden, Viyana ormanları turu 55 € DAHİL
* Karlovy Vary turu 65 € DAHİL
* Bratislava turu 30 € DAHİL
* Terezin ve Dresden turu 95 € DAHİL
* Postdam turu 40 € DAHİL
- 4 Yıldızlı otellerde 8 gece oda kahvaltı konaklama
- 2.gün Szentendre’de limitsiz yerel içecek dahil meşhur Rönesans Restoran’da öğle yemeği,
- 6.gün Karlovy Vary’de 1 içecek dahil öğle yemeği
- Kahvaltılar (8)
- Uçakta 20 kg bagaj hakkı
- Seyahat güvence paketi sigortası
- Tur boyunca Türkçe rehberlik hizmetleri.
- KDV
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
- € vize ve servis ücreti (nakit tahsil edilir). Hususi(yeşil) pasaportlar için vize gerekmemektedir.
- TL Yurt dışı çıkış vergisi pulu
- Bahşişler (rehber, otel, restoran, müzisyen, hamaliye vb. hizmet verenler için bahşişler)
- Akşam yemekleri
- 2. ve 6.gün hariç tüm öğle yemekleri
- Programda dahil olduğu yazmayan; diğer müzelerin girişleri
- Alkollü ve alkolsüz içkiler, telefon, ütü, ilaç gibi kişisel harcamalar
- Arzu edenlerle akşam yapılacak programlar (en az 12 kişinin katılımıyla gerçekleştirilir)
- Otellerde ücretli televizyon kanalları (pay tv)
- Sigorta şirketlerinin, Seyahat Sigorta Poliçesi kesilirken, 69 yaş ve üzeri için 8 €, 75 yaş ve üzeri için 16 € % sur prim uygulaması yapmasından ötürü, yukarıdaki miktarlar, belirtilen yaş guruplarından kayıt sırasında tahsil edilecektir.

GEREKLİ MALZEMELER
Yağmurluk, kazak/polar, rahat yürüyüş ayakkabısı, anorak, terlik, şapka, su kabı(matara-termos), güneş kremi, anti bakteriyel jel, küçük sırt çantası ,yedek giysi, yedek çamaşır ve çorap, fotoğraf makinesi, pil, yedek film, yedek hafıza kartı ve şarj aleti.

Seyahat Güvence Sigorta Poliçesi Genel ve Özel Şartlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız

Vize ve Sıcaklık Bilgileri için lütfen tıklayınız
Yurt Dışı Turlar Genel Bilgiler için lütfen tıklayınız

Prag Turları

Prag Turları ile Mutlaka Görmeniz Gereken Yerler

Dans Eden Ev: Frank Gehry tarafından birbirine bitişik iki kule olarak inşa edilen bu görkemli yapı, turistlerin en üst katına çıkarak şehir manzarasını seyrettikleri harika bir yerdir. 

Prag Kalesi: Dünyanın en büyük kale kompleksi Prag Kalesi, Roma İmparatorluğu’ndan başkente miras kalan en özel alanlardan biri olarak akıllara gelmektedir. 

Karl Köprüsü:  yüzyıldan bu yana tüm ihtişamıyla varlığını sürdüren Karl Köprüsü, muhteşem Gotik kapılarının güzelliği ile Orta Avrupa ülkeleri arasındaki en popüler tarihi eserlerden biridir.

Aziz Vitus Katedrali: Prag Kalesi’nin içinde bulunan ve bölgeyi ziyaret eden turistlerin mutlaka ziyaret ettikleri Aziz Vitus Katedrali, Gotik tarzın kentteki en güzel örneklerini gözler önüne sermektedir. 

Astronomik Saat: Eski Şehir Meydanı’nda, gezginlerin fotoğraflamak için birbiriyle yarıştığı Astronomik Saat; Orta Çağ’dan bu yana varlığını sürdüren bir tarihi eserdir. 

Saint Nicholas Kilisesi: Prag’ın eski kent bölgesinde geç Gotik ve Barok tarzında inşa edilen St Nicolas Kilisesi, içerisindeki fresklerin güzelliği sebebi ile ziyaretçilerin mutlaka uğradıkları noktalardan biri haline gelmiştir. 

Gözlem Kulesi: Petřín Tepesi’nde bulunan Gözlem Kulesi, turistlerin bölgeden kent manzarasını seyrettikleri ve Prag’ın tüm ihtişamını görebildikleri 63,5 metre yüksekliğindeki yerdir. 

Altın Yol: Prag Kalesi içinde bulunan ve bölgenin en güzel yürüyüş güzergâhı olarak bilinen Altın Yol, yüzyıldan beridir korunmakta ve ziyaretçilerin öncelikli tercihlerinden olmaktadır. 

Tyn Kilisesi Prag: İçerisinde çok sayıda mezar, Hz İsa heykeli ve Gotik eserlerin bulunduğu Tyn Kilisesi Prag, gerek dışarıdan görünüşü gerekse iç aksamının netliği ile görenlerden tam not almakta olan, Old Town bölgesinde bir mabettir. 

Lennon Duvarı: yılında ölen John Lennon için hayranlarının kederlerini gösterdikleri, resimler çizdikleri ve şarkı sözlerini yazdıkları Lennon Duvarı, Prag için umut ve barışın sembolüdür.

Franz Kafka - Rotating Head: Kafka Heykeli olarak da bilinen Franz Kafka - Rotating Head, David Černý tarafından yapılan ve turistlerin sıklıkla selfie çekilmek için uğradıkları bir açık hava müzesidir.

Municipal House: İçerisinde ünlü Smetana Konser Salonu’nu da barındıran Municipal House, Art Nouveau tarzında inşa edilen, Avrupa’daki en güzel belediye binalarından biri olarak bilinen, komplekstir. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası