gazibey kebap serdivan / Gazibey Baklava - Sakarya ...

Gazibey Kebap Serdivan

gazibey kebap serdivan

Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi 07:00-22:00
  • Salı 07:00-22:00
  • Çarşamba07:00-22:00
  • Perşembe07:00-22:00
  • Cuma07:00-22:00
  • Cumartesi07:00-22:00
  • Pazar 07:00-22:00

10:49 Saat Daha Açık

İletişim Bilgileri

Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi

Kemalpaşa Mahallesi Medeniyet Caddesi 9 54050 Serdivan/Sakarya

  • Telefon Numarası : 02642812727
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta : [email protected]
  • Web : https://gazibey.com.tr/tr-TR/subeler/kebap-sube

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi haftasonu açık mı, mesai saatleri, Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi hakkında şikayet, Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi hakkında yorumlar

Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi nerede bulunduğunu görebilir, Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi Yol Tarifi alabilir, en yakın Gazibey Baklava Serdivan Kebap Şubesi görebilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap

Gazibey Küşleme Kebap, Gazibey Küşleme Kebap ilçesinde Diğer hizmeti sunan bir firmadır.

Gazibey Küşleme Kebap
FirmaGazibey Küşleme Kebap
AdresKemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya
ŞehirSerdivan / Sakarya
Telefon
KategoriDiğer
WebWeb Site
Hakkında

Gazibey Küşleme Kebap Nerede?

Gazibey Küşleme Kebap firmasına gitmek için doğru adresi bulmak Bumaps ile oldukça kolay. Gazibey Küşleme Kebap Nerede, Gazibey Küşleme Kebap firmasını arıyorsanız Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya bilgisi ile kolaylıkla aradığınız Gazibey Küşleme Kebap firmasına ulaşabilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap adresi sizlere en yakında ki adresler içerisinde yer alabilir. Aynı zaman da aynı Diğer hizmetleri arasında yer alan diğer firmaların bilgilerine de Bumaps ile ulaşabilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap firması haritada nerede yer alıyor diye merak ediyorsanız Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya üzerinden hızlıca erişim sağlayabilir ve Gazibey Küşleme Kebap firmasına erişim sağlayabilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap firması Diğer hizmetleri arasında yer almaktadır. Bu sayede aradığınız firmanın iletişim bilgilerine Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya bilgisi ile ulaşabilirsiniz. Üstelik aynı Diğer üzerinde hizmet ver diğer firmalara da Bumaps sizlere kolaylıkla sunmaktadır.

Gazibey Küşleme Kebap İletişim

Aradığınız Gazibey Küşleme Kebap iletişim numarası bulmakta zorlanıyor musunuz? Gazibey Küşleme Kebap telefon numarasına bumap sitemiz üzerinden hızlıca erişebilir ve aynı Diğer üzerinde yer alan firmalara da hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap telefon numarası ya da Gazibey Küşleme Kebap iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden hızlıca ulaşabilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap iletişim bilgileri konusunda sorun yaşıyorsanız aynı Diğer hizmetlerini sunan firmalara Bumaps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Telefonu

Gazibey Küşleme Kebap telefon numarası arayışınızda Bumaps sizlere ev sahipli yapmaktadır. Bumaps, Gazibey Küşleme Kebap adresini, telefonunu ve kategorisi konusunda sizlere hızlı ve güvenilir bilgi sağlamaktadır. Gazibey Küşleme Kebap telefon numarasına sitemiz üzerinden erişebilir ya da Gazibey Küşleme Kebap mail adresini görüntüleyerek bilgi edinebilrisiniz. Diğer hizmetleri telefon numarasını bulmak bazen meşakkatli olabilir. Bumaps Diğer hizmetlerini sunan firmaların adres, telefon, iletişim, konum ve mesai saatleri gibi bilgilerini sizlere sunar. Üstelik Diğer hizmetleri arasında yer alan Gazibey Küşleme Kebap firmasına ulaşmak için Bumaps’i tercih ederek hızlıca zamandan kazanabilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Fotoğrafları

Bulunduğunuz bölgede ya da aradığınız firmalardan birisi olan Gazibey Küşleme Kebap fotoğraflarına erişmek Bumaps ile oldukça kolay. Gazibey Küşleme Kebap fotoğrafları sitemiz üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap sahibi tarafınca buraya Gazibey Küşleme Kebap fotoğrafları eklenebilir ve düzenlenebilir. Gazibey Küşleme Kebap fotoğrafları ve videoları konusunda arayış içerisindeyseniz Bumaps’e güvenebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap görüntüleri ile aradığınız firmaya dair bilgiler edinebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap ulaşım, mail, irtibat veya görüntü ve video bilgileri gibi tüm aradığınız detaylar Bumaps’te sizlerle.

Gazibey Küşleme Kebap Nasıl Giderim

Gazibey Küşleme Kebap ulaşım bilgileri konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz, Gazibey Küşleme Kebap nasıl giderim sorusuna bumaps hızlıca cevap veriyor. Gazibey Küşleme Kebap haritada işaretli bölgenin lokasyon bölgesine hızlıca Bumaps ile erişerek ulaşabilirsiniz. Bumaps Gazibey Küşleme Kebap ulaşım bilgilerini sizlere kolayca erişmenizi sağlar. Gazibey Küşleme Kebap yürüyerek kaç dakika ya da Gazibey Küşleme Kebap firmasına nasıl giderim sorunları artık tarih oluyor; Bumaps Gazibey Küşleme Kebap adresine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Gazibey Küşleme Kebap firmasına nasıl giderim diyorsanız Bumaps üzerinden inceleyebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap adresine ulaşmak için hangi otobüse binmelisiniz ya da Gazibey Küşleme Kebap ulaşım bilgileri arayışındaysanız sizlere Bumaps yardımcı olmaktadır. Üstelik Gazibey Küşleme Kebap arayışında alternatif kaynaklar sunan Bumaps ile aynı Diğer bölümünde hizmet veren işletmeleri görüntüleyebilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Yol Tarifi

Gazibey Küşleme Kebap firmasına gideceksiniz ancak adresi mi bulamıyorsunuz, Bumaps ile artık Gazibey Küşleme Kebap adresine gitmek oldukça kolay. Bumaps ile Gazibey Küşleme Kebap yol tarifi bilgilerine erişebilirsiniz. Aynı zamanda alternatif Diğer hizmetleri sunan diğer firmalara da Bumaps ile hızlıca erişebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap adresine ulaşmak istiyorsanız Bumaps haritalarına güvenebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap ulaşım bilgilerine Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya üzerinden erişebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap adresi nerede konusunda arayış içerisinde olanlara Bumaps destek sağlamaktadır.

Gazibey Küşleme Kebap Mesai Saati

Aradığınız firmaların mesai saatlerine ulaşmak bazen zorlu olabilir. Gazibey Küşleme Kebap mesai saatleri, Gazibey Küşleme Kebap mesai bitiş saatleri, Gazibey Küşleme Kebap mesai başlangıç saatleri ya da Gazibey Küşleme Kebap hangi günler tatil olduğu bilgilerine Bumaps ile hızlıca ulaşarak öğrenebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap mesai saatleri doğruluğu, firmanın sağladığı bilgiler ile uyuşmuyor ise Gazibey Küşleme Kebap adresine bu durumu bildirebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap hangi günler çalışıyor sorusunun cevabına sitemiz üzerinden erişebilrisiniz. Gazibey Küşleme Kebap firması Diğer kategorisinde yer almakta ve Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya adresindedir. Bumaps ile Gazibey Küşleme Kebap tatil günleri ya da Gazibey Küşleme Kebap izin günleri konusunda ki bilgilere sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Sanal Tur

Gazibey Küşleme Kebap dışarıdan nasıl görünüyor ya da adrese gitmeden içeriğini mi görmek istiyorsunuz? Bumaps ile artık adres gitmeden Gazibey Küşleme Kebap sanal tur bilgilerine erişebilir, Gazibey Küşleme Kebap fotoğraflarını inceleyebilir ya da Gazibey Küşleme Kebap görüntüleyebilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Haritada Nerede

Aradığınız Gazibey Küşleme Kebap ise harita üzerinde kolaylıkla bulmak mümkün. Zira Bumaps’in geliştirdiği harita modülü ise Gazibey Küşleme Kebap adresine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Gazibey Küşleme Kebap adresine ulaşmak için, Gazibey Küşleme Kebap haritada kolaylıkla işaretli olduğunu görebilir ve Gazibey Küşleme Kebap firmasına ulaşabilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap haritada nerede yer alıyor diye merak edenlere, Google Maps veya Yandex Haritalar ile hızlıca ulaşım sağlayabileceğiniz Gazibey Küşleme Kebap firmasının Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya adres bilgisi Bumaps haritalarınca listelenmektedir. Üstelik aynı Diğer kategoride hizmet veren diğer firmalara da Diğer kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Mail Bilgisi

Gazibey Küşleme Kebap firması Diğer kategori hizmetlerinde yer almaktadır. Gazibey Küşleme Kebap mail adresi konusunda birçok kişi uzun arayışlar yapmaktadır. Bumaps, Gazibey Küşleme Kebap mail bilgisini paylaşmaktadır. Gazibey Küşleme Kebap irtibat mail adresi için Bumaps sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap e-posta bilgileri web sitemiz üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Diğer kategorisi üzerinde yer alan aynı Diğer firmalarının mail adreslerine de Bumaps aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Fax Numarası

Gazibey Küşleme Kebap ulaşımı zor olan firmalardan birisidir. Zira birçok kullanıcı Gazibey Küşleme Kebap fax numarası ve adres arayışı içerisin siteleri ziyaret etmektedir. Gazibey Küşleme Kebap fax bilgisine bumaps internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aynı Diğer kategorisi üzerinde yer alan diğer firmaların iletişim bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap fax telefonu irtibatı için sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilrisiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Hangi Şehirde

Gazibey Küşleme Kebap hizmet verdiği Diğer hizmet biriminin Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya bölgesinde yer almaktadır. Gazibey Küşleme Kebap firmasının açık adresi konusunda bilgi edinmek için Bumaps harita özelliğini kullanabilir ya da Gazibey Küşleme Kebap firmasını ziyaret için Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya adresine gidebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap hangi şehirde ya da Gazibey Küşleme Kebap hangi bölgede yer aldığı bilgilerine Bumaps üzerinden erişerek öğrenebilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Web Sitesi

Gazibey Küşleme Kebap yaygın aranan firmalardan birisidir. Gazibey Küşleme Kebap web sitesini ziyaretçiler ulaşmak için aramaktadırlar. Gazibey Küşleme Kebap firmanın resmi web sitesine ulaşmak için Bumaps sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap internet sitesi bilgileri Bumaps aracılığıyla erişebilir ya da firmanın irtibat bilgilerini kullanarak doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Diğer kategorisi üzerinde yer alan Gazibey Küşleme Kebap firması gibi diğer firmaların da internet sitesi ya da web sitesine hızlıca öğrenebilirsiniz.

Gazibey Küşleme Kebap Hakkında

Gazibey Küşleme Kebap firması, hizmet verdiği bölge içerisinde Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya adresin yer almaktadır. Gazibey Küşleme Kebap firması Diğer kategorisinde hizmet vermekte olup, açık adres bilgilerine ise Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya adresi üzerinden ulaşabilir ya da Kemalpaşa, Medeniyet Bulvari No:9/C, 54050 Serdivan/Sakarya konum bilgisine Bumaps ile erişim sağlayabilirsiniz. Gazibey Küşleme Kebap firma hakkında bilgi edinmek için Diğer kategorisinde ki hizmetleri veren diğer firmalara da göz atabilirsiniz.


Sponsorlu Hizmetler:

Multinet Gazibey Küşleme Kebap

Gazibey Küşleme Kebap Multinet İletişim Bilgileri

Multinet Gazibey Küşleme Kebap Geçen Yerler için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Multinet Gazibey Küşleme Kebap Geçen Yerler ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Multinet Sakarya Geçen Yerler

Adres Bilgisi : Kemalpaşa Mah. Medeniyet Cad. No:9/C Kemalpaşa Serdivan Sakarya

İlçe-Semt / İl : SERDİVAN / Sakarya

Çalışma Saatleri: 08:30 - 22:00

Çalışma Alanları

Kebap/Döner

Multinet Gazibey Küşleme Kebap'nin adresiKemalpaşa Mah. Medeniyet Cad. No:9/C Kemalpaşa Serdivan Sakarya'dir. Gazibey Küşleme Kebap Sakarya ilinin Serdivan ilçesinde bulunmaktadır.Gazibey Küşleme Kebap çalışma saatleri08:30 - 22:00 arasındadır.

Bu sayfa 226 kez ziyaret edilmiştir.


Yorumlar

Çok güzel bir mekân. Çok ilgili ve güler yüzlü çalışanları var. Küşleme kebap muhteşem di. Fıstıklı katmer tatlısı da efsane

Pandemi fiyatları kaç katına çıkarttı tahmin edemiyorum yazık çok.yazık...

Izgara ve tatlıları ile güzel bir yer. Temiz. Saygılı çalışanları mevcut.

İşyerinin sokaktan gösterişli olmamasına rağmen, yemek, iç dekorasyon, personel kalitesiyle Sakarya'nın ilk üç restoranindan biridir. Çeşit konusunda sınırlı, lezzet konusunda sınırsızdır.

Cok nezih bir mekan,kapida karsilamalarindan,hizli servislerine,guleryuzlu ve alakali personelinden,taze ve lezzetli urunlerine ozellikle mekanin yoneticisi ŞENEL Bey in ilgi ve alakalarina cok cok tesekkurler...Sakarya da gozunuz kapali gideceginiz sayili mekanlardan....

Mekan, ilgi, alaka, sunum her şey çok iyi. Fakat etini lezzetli bulmadım. Çok bana hitap etmedi. Doğuda görev yaptığım sürede asıl etin ve kebabın nasıl olduğunu bildiğim için bu yorumu yapıyorum. Daha lezzetli olabilirdi. Adana özellikle öyle olmaz. Ama hizmet harika

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası