fear oyunu oyna / True Fear: Forsaken Souls - Part 1

Fear Oyunu Oyna

fear oyunu oyna

The Fear 3 : Karabasan Vahşet

Kullanıcı puanları ve yorumlar

phone_androidTelefon

tablet_androidTablet

laptopChromebook

Edanur Ülgen

Arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum yaklaşık 8 veya 9 bölümden oluşuyor. Bölümlerde en fazla bitirilmesi 30 saniye falan sürüyor. Her bir bolum bittiğinde bir reklam veriyor gereksiz yere. Ayrıca herhangi bir korku içeriği barındırmıyor. İndirip vaktinizi harcamayın derim.

1 kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Enes Durmaz

Reklamlar gerçekten çok güzel ama birkaç sıkıntısı var arada oyun geliyor ekranıma ve birkaç adım atınca düzeliyor tekrar reklama geliyor ve mutlu oluyorum Bir reklam izliyorum ve tekrar oyuna atıyor ama çok uzun sürmüyor en fazla 10 saniye sonra tekrar reklamlara dönüyor eksikleri şunlar, Grafikler, oyunun hikayesi, oyunun süresi şuna garanti verebilirim ki oyun oynadığınız süreden çok reklam izleyeceksiniz oyunu bitirmem 1 dakikamı almadı fakat reklamları bitirmem daha uzun sürdü

kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Google kullanıcısı

Oyunu yükledim. Ilk bölümü açtım bana doğru koşan biri vardı. Bari buluşalım manasında bende ona koştum ve bana doğru koşan kadın bana tokat attı ve ilk bölümü kaybettiğimı anladım. Sonra bir reklam çıktı. 30 saniye. Ben oyunu acalı 30 saniye olmamış, bana 30 saniye reklam izleteceksiniz. Olmadi boomerang.

kişi bu yorumu faydalı buldu

Bunu yararlı buldunuz mu?

Açılımı First Encounter Assault and Recon. olan F.E.A.R. olağan dışı olayları araştırmak ve olası aksiliklerde yok etmek için kurulmuş bir özel tim ve bu tim&#;de korkuyu ilikleriniz de hissetmeniz için herşey düşünülmüş.

Tamindir

Tamindir -

F.E.A.R.'ın açılımı First Encounter Assault and Recon. F.E.A.R.olağan dışı olayları araştırmak ve olası aksiliklerde yok etmek için kurulmuş bir özel tim. Siz de bu ekip'te yer alan özel silahlar ile donatılmış bir askersiniz. Ama ne adınız ne de geçmişiniz bilinmiyor. Yani askerlerden kapıyı açman gerek veya şurayı sen kontrol et harici bir şey duymuyorsunuz. Sizin göreviniz klonlanmış asker üreten bu fabrikayı temizlemek ve çıkan isyanı bastırmak. Tabi sizin bildiğiniz olay bu. Yoksa kazın ayağı öyle değil. Paxton Fettel'ın önderliğindeki bu insan üstü klon ordusu telepatik olarak kontrol altına alınacak ve Fettel yoldan çıkacaktır. Zaten üstlerinizin gecenin bir vakti aniden kaldırılıp protiplerden birinin kontrolden çıktığını ve bunun sizin her türlü akli dengenizi bozabilecek bir varlık olduğundan söz etmesini bekleyemezdiniz. F.E.A.R., yapımcıların da etkisinde kaldıklarını itiraf ettikleri Japon korku sineması ve Ring, Grudge, Dark Water hatırlatacak bir yığın sahneyle dolu.

Oyunda sürekli karşımıza çıkan Alma soluğunuzu kesecek. Yani, bu Japonların neden bizi hep küçük kızlar ile korkuttuğunu bir türlü anlayamadım. F.E.A.R.'da da durum pek farklı değil. Nitekim Alma üzerinde uzunca süredir çalışılan ve başarısızlıkla sonuçlanan bir prototipdir. Aslında Alma mı içindeki şeytanı kontrol ediyor, yoksa şeytan mı Alma'yı karar vermek çok zor. Alma sizi ve etrafınızdaki herkesi sizin gördüğünüz gibi değil kendi istediği gibi gösterebilme yeteneğine sahiptir. Aslında Alma oyun oynarken siz onun kendinize saldırdığını veya askerlere saldırdığını görebilirsiniz. Telepatik olarak herkesi etkisi altına alabiliyor ve doğa üstü güçleri ile düşmanlarını öldürebiliyor. Zaten Alma kendisini almaya gelen askerlerden haberdar ve buna gerçekten hazırlıklı. Minik Almanın kırmızı elbisesi,yalın ayak,sevimli yüzünü kapatan uzun siyah saçları ile sizi yerinden hoplatacağına emin olabilirsiniz.

Yeni oyunumuz The Fear 3: Creepy Scream House yayınlandı , mağazadan veya diğer oyunlarımızdan ulaşabilirsiniz!

“Marta’ya bir şeyler olmaya başlamıştı. Garip davranıyordu. Birkaç ay sonra teşhis kondu. Marta ruh hastasıydı ve çaresi yoktu. Ürküten hareketler sergiliyordu. Kendisine zarar vermeye başlamıştı. Tek seçenek onu akıl hastanesine götürmek ve ondan ayrılmaktı. Çok çaresizdim ama ailemiz için en iyisi buydu. Onu hastaneye götürdükten birkaç ay sonra Serena’ yla tanıştım ve Marta’ yı unutmak için onunla evlendim. Kızım da ben de çok mutluyuz artık. Fakat geceleri bir şeyler hissediyorum sanki. Son günlerde sürekli eski eşim Marta’ nın akıl hastanesinde intihar ettiğini görüyorum. Bazen değişik sesler duyuyorum. Ve tüm bunlar beni çok korkutuyor. Eşime ve kızıma bundan bahsetmiyorum çünkü endişelenmelerini istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum, bildiğim tek şey bu olanlara daha fazla dayanamayacağım..

Mike”

Herşey ters gitmeye başladı. Peşinde birisi var ve ailen tehdit altında. Acilen evine dönüp eşin ve kızının iyi olup olmadıklarına bakmalısın. Sakın korkuna yenilme ve her şey geç olmadan ailene ulaş!

- Yüksek grafikler

- Yüksek korku ve gerilim

- Etkileyici hikaye

- 8 farklı dil

- En iyi atmosfer için kulaklıklarınızı takmanızı öneririz.

- İçinde karabasan olan paranormal bir evde yapayalnızsın

- Korkutucu olayların yaşandığı sırada çevrende kimse kalmıyor

- Ailen şeytan gibi bir kadın tarafından kaçırıldı

- Peri ve iblis gibi olan bu kadın etrafa vahşet saçmakta

- Büyü yapılıp yapılmadığını düşünürken etrafını korkunç kasvet kokusu sarıyor

- Cin ve iblis sanki sana musallat oluyor

- Fakat korku sana hiçbir şekilde yardım etmeyecek

- Çünkü ürpertici kadın dabbe misali her yerini sardı

- Öcü çıkacak diye korkuyorsun fakat çıkış kapısını asla bulamayacaksın

- Ölüm her an ensende olacak

- Çünkü cadı kadın deccal gibi etrafa kötülük saçıyor

- Fobin varsa bu oyundan uzak durmak isteyeceksin fakat ürkütücü olaylardan kaçamayacaksın

- Yaşadığın olaylar cehennem kadar korkunç olacak!

- Slender demon looks extremely creepy

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası