kanlı ay tutulmasının burçlara etkisi / 8 Kasım 16 derece Boğa burcunda Ay tutulmasının burçlara etkisi

Kanlı Ay Tutulmasının Burçlara Etkisi

kanlı ay tutulmasının burçlara etkisi

Ay tutulmasından en &#;ok etkilenecek bur&#;lar belli oldu! Karar almak i&#;in doğru zaman mı?

Büşra Özbelli / seafoodplus.info Kendi yörüngesinde dolanan Ay, kimi zaman Dünya'nın gölgesine girer. Buna Ay tutulması denir. 8 Kasım tarihinde gerçekleşecek Ay tutulması saat 'te gerçekleşti. Astroloji yazarı Filiz Özkol Ay tutulmasından en çok etkilenecek burçları seafoodplus.info'ye anlattı. Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu Ay tutulmasından nasıl etkilecek? Filiz Özkol,  "Ay tutulması istediğimiz ya da istemediğimiz kararları bize getirecek." dedi.

AY TUTULMASI NE KADAR SÜRE ETKİ EDECEK?

Posta Gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol, "Dünya, Ay'ın ışığını kesiyor ve Ay kırmızı renk aldığı için biz buna Kanlı Ay tutulması diyoruz. Kanlı Ay tutulması duygularımızla ilgilidir. Tutulmalar genelde radikal etkiler gösterir. Ay tutulması kişiliğimiz ile ilgili olayları tavandan ve tabandan etkiler. Ay tutulması genel anlamda aile ilişkileri ve duygusal ilişkilerle ilgilidir. Beynimizdeki formasyonlar değişir, hormonlarımızla ilgili değişimler başlar. Ay tutulması 45 gün ile 90 gün içinde gerçekleşir." dedi.

"RUHSAL BUNALIMLARA EN YAKIN OLDUĞUMUZ GÜNLER"

"Bütün ay tutulmalarında insanların duyguları havaya kalkar. " diyen Filiz Özkol, "Medcezir yaşarız. Dünyanın 4'te 3'ünün su olması gibi insan vücudunun da dörtte üçü sudur. Ay dişi bir gezegen olduğu için dişisel özellikleri gösterir ve dünyadaki bütün suları kabartır. Vücudumuzdaki hormonar sular da yukarıya çekildiği için kendimizi boğulmuş gibi hissederiz, bu tutulmalarda genelde ruh hastalıkları depresyonik durumlar, kaotik durumlar ortaya çıkar. Reflekler daha farklı olur. O yüzden ruhsal bunalımlara en yakın olduğumuz günlerdir." ifadelerini kullandı.

Bu evrensel bir tutulmanın kadersel değişimler meydana getireceğini söyleyen Filiz Özkol, "Bu tutulma bizim  kadersel planlarımızı yeniden planlamamız, hayatımızı baştan gözden geçirmemiz ve bizim ulaşamadığımız konulara ulaşmamız için bir fırsat. Çevremizden kopmamız gerekiyorsa, eski düşüncelerimizi yenilememiz gerekiyorsa yeni bir döngü oluşacak. Ve bu döngü tam sene yine gündemde olacak." diye konuştu.

Ay tutulmasından en çok etkilenecek burçlar belli oldu Karar almak için doğru zaman mı

"KADER PLANLARIMIZ YENİDEN YAZILIYOR"

"Yeni bir sayfa açılıyor. Kader planlarımız yeniden yazılıyor. Olaylar yeni bir şekil alıyor. Evren fabrika ayarlarına dönüp yeniden çalışmaya başlıyor. tabi ki burçlarımızı etkiliyor." diyen Filiz Özkol, " herkesin özel bir horoskop haritası var. ?? doğum haritasında hangi evdeyse ay tutulması o evi daha çok etkileyecek. kimimizin ilişkilerini kimiizim kariyerini kimimizin çocuklarımla ilgili kimiizin hastalıklarla ilglil sınavlarımız, parayla ilgili sınavlarımızı hepimiz kendi hayatımıza göre bir sınavdan geçiyoruz." ifadelerini kullandı.

KARAR ALMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN MI?

Karar almayı biz kendi insiyatifimizle yapamayacağız zaten. Hayatımıza önemli kararlar gelecekse bunu tutulmalar yapacak. Yani istemediğimiz kararları da istediğimiz kararları da bize tutulmalar sağlayacak. O yüzden aldığımız her karar bizim istediğimiz karar mı? Hayır. Ama belki de çok istediğimiz bir kararı almamızı sağlayacak. Yani tutulma ne istiyorsa biz onu yapmak zorunda kalacağız.

Akışta kalmakta fayda var. Çünkü akışta kaldığımız zaman tutulma bize neyi getirdiyse kabullenmek zorundayız. 12 Ocak'a kadar her şeyimiz rölantiye alarak beklemekte fayda var.

Akışta kalalım, olayları sevgiyle kabul edelim, evren bize en doğru yolu gösterecektir.

Peki Ay tutulması hangi burcu nasıl etkileyecek?

KOÇ BURCU

Koçlar için finansal konular öne çıkıyor. Koçlar yatırımlarına çok dikkat etsinler. Para kazanmak ve kaybetmek konusunda bu dönem biraz sorunları olabilir. Finansal atılımları doğru yapsınlar. Yatırım konusunda riskleri göze almasınlar. Uzun süredir kaybolmuş bir miras, alamadıkları bir para ya da ummadıkları bir borç oraya çıkabilir.

BOĞA BURCU

Boğaların kişilikleri değişiyor. Kendinde olmadığını zannettikleri yetenekleri ortaya çıkıyor. Şimdiye kadar hiç denemedikleri işlere atılım yapacaklar. Kişilik sorunlarını çözcekler. "Neredeyim, nasılım, ben kimim?" konuları gündemde olacak. İlişkiye bakış açıları değişecek.

İKİZLER BURCU

İkizlerin bilinç altı ve düşünce sistemleri değişiyor. Ruhsal bunalımları artabilir. Çünkü bu Ay tutulması ruhsal evlerinde gerçekleşiyor. Yeni bir ruh haliyle birlikte değişim ve dönüşüm olayları başlayacak. Bu onlar için güzel bir olay aslında. Beyin kodları yeni bir değişime uğrayacak. Önlerini daha rahat görecekler.

YENGEÇ BURCU

Yengeçlerin çevresel ilişkileri değişiyor. Şimdiye kadar atılım yapamadıkları, kendilerini hep yetersiz zannettikleri ve ulaşmak isteyip bi türlü giremedikleri alanlar tekrar karşılarına çıkacak. Ama bu alan bu sefer yapıcı bir şekilde ortaya çıkacak. Yeni arkadaşlar yeni grupların içinde lider özellikleri olucak. Ruhsal bir gevşeme dönemi yengeçlere çok güzel gelecek.

ASLAN BURCU

Aslanların kariyerleri değişiyor. Özellikle iş değiştirmek, iş kurmak konusunda ve müdürleriyle sınav yaşayacaklar. Belki hak etikleri bir ödülü alacaklar. Veya istemedikleri işten uzaklaşıp iş kuracaklar.

BAŞAK BURCU

Başaklar şehir, ülke değiştiriyor. Başaklar çok mantıklı insanlar, kendi düşüncelerinden ödün vermeyen ve eleştirici yapıları olduğu için biraz daha rahatlayacaklar. Genişlem,e olaylara daha spiriütüel bakma, ruhsal gelişimlerini tamamlama özellikleri başlayacak.

TERAZİ BURCU

Teraziler özellikle içlerinde gizli kalmış düşünceler ve insanlara sabrettikleri konular hakkında bir patlama döngüsüne girecekler. Maddi konularda yeni düzenleme, yeni para kazanma alanları ortaya çıkabilir. En çok maddi ve ruhsal konular onları etkileyecek. Borçalarına ve ödemelerine dikkat etsinler. Ruhsal patlamalara da dikkat etsinler. Söylenmeyecek sözlerle çevrelerini kırabilirler.

AKREP BURCU

Akreplerin tamamen ilişkileri değişiyor. İkili ilişkiler, evlilik ilişkileri sınavdan geçiyor. Yürümeyen bir ilişkileri varsa "bay bay" diyecekler. Bir daha asla aynı kişiye dönmek istemeyecekler. Ortaklıkları bitebilir. Bu ilişki yüzleşmeleri onları büyütecek. Hayata daha farklı bakacaklar.

YAY BURCU

Yayların çalışma sistemleri çok farklılaşyor. Günlük hayat temposundaki alışkanlıklarından kurtuluyorlar. Yeni bir yapılanma içine giriyorlar. günlük hayatta rastladığı, iş yaptığı insanları hayatlarından arıtıyorlar. Konulara artık daha radikal bakıyorlar. Hareketli ve akışkan olan yaylar bu tutulmayla birlikte daha sakin oluyorlar. Felsefi yapıları ve ruh sağlıkları gelişiyor.

OĞLAK BURCU

Oğlakların aile ve çevresel ilişkilerine düzenleme geliyor. Oğlaklar için büyük bir aşk doğuyor. Bundan çok mutlu olacaklar. Hayatlarında biri varsa aşkla ilgili yeni bir formasyonun içine giriyorlar. Şimdiye kadar tanımadıkları çevrelere girecekeler. Seviyeleri artıyor. Büyük oyunların içinde olacaklar. Bu onların beklediği şeydi. Yaşam enerjileri artacak.  

KOVA BURCU

Kovaların hayatında aile konuları öne çıkıyor. Aileden biri ayrılabilir, yaşlı birinin kaybı olabilir. Değişim ve dönüşüm dönemi başlıyor. Eski çocukluk alışkanlıkları ve kemikleşmiş alışkanlıklarından kurtuluyorlar. Yeni bir vizyon yaratıyorlar. Kendilerine yeni bir alan seçebilirler. 

BALIK BURCU

Balıkların çevresel ilişkileri ve dostlukları konusunda dar alan paslaşmaları var. Balıklar bu dar alan paslaşmalarını artık aşıyorlar. Balıklar kendi sularından çok uzaklaşamayan ve kendi yakın ilişkileriyle vakit geçiren insanlardır. Artık çıtaları yükseliyor. Çok daha gelişmiş ortamların içine giriyorlar.

4 BURÇ EN SERT ETKİYİ ALACAK

Ay tutulmasından en sert etkiyi alan ve en çok etkilenecek burçlar; akrep, boğa, aslan ve kova olacak. Yumuşak etki alan burçlar ise; yengeçler oğlak ve başaklar olacak. Yandan hafif etki alan burçlar ise; yaylar ikizler ve teraziler olacak. Yay, ikizler ve teraziler haritadaki konumlarına göre artı veya eksi etki almayacak ama vizyonlarının açıldığı bir dönem yaşayacaklar. 

Kanlı ay tutulması hangi burçları etkileyecek? O burçtakiler dikkat: Finansal konularda kaos! Etkisi 2 yıl sürecek

Ay tutulmas&#; için geri say&#;m sürüyor. Ay tutulmas&#; Türkiye saati ile 'de Dünya'n&#;n yar&#; gölgesine girecek ve 'da tutulma ortas&#;na ula&#;&#;p bak&#;r rengine bürünecek. Fakat tutulma Türkiye'den görülemeyecek. Ay tutulmas&#;n&#;n Koç, Bo&#;a, &#;kizler, Yengeç, Aslan, Ba&#;ak, Terazi, Akrep, Yay, O&#;lak, Kova ve Bal&#;k burçlar&#;na etkisi ise astrolojiyle yak&#;ndan ilgilenen vatanda&#;lar taraf&#;ndan merak konusu oldu. Kanl&#; ay tutulmas&#; baz&#; burçlar&#;n kaderini belirleyecek. &#;&#;te merak edilenler

AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİSİ NEDİR?

Dünya 8 Kasım Salı günü gerçekleşecek olan Ay tutulmasına kilitlendi. Asya, Avustralya, Kuzey ve Güney Amerika ile Kuzey ve Doğu Avrupa'nın bazı bölgelerinden gözlenebilecek olan bu eşsiz doğa olayı kadersel etkilerini de burçlarda gösterecek.

KOVA, ASLAN, AKREP VE BOĞA BURÇLARI DİKKAT: BEKLENMEDİK DÖNÜŞÜMLERE HAZIR OLUN!

Bilhassa Kova, Aslan, Akrep ve Boğa burçlarının 2. evresinde doğanlar ve bu burçlarda kişisel gezegenleri olanlar ay tutulması sebebiyle öngörülemeyen dönüşümlere hazır bulunmalılar.

Ay tutulmasının etkisiyle konfor alanından çıkmak, hedefleri gerçekleştirmek ve kişinin içindeki potansiyeli keşfetmesi daha mümkün olacak. Bu doğa olayının duygu durumuna da etki edecek. Öte yandan Akrep- Boğa aksındaki tutulmanın güç için yanıp tutuşan kişileri olumsuz etkileyebileceği düşünülüyor.

KOÇ

Koç burçları ay tutulması nedeniyle parasal durumlarını aydınlatabilir ve postada sürpriz bir çek ya da bir arkadaştan beklenmedik bir hediye alabilir. Koçlar şimdi büyük hayalleri gerçekleştirmek için bu parayı nasıl büyütecekleriyle ilgilenecek.

BOĞA

Ay tutulması nedeniyle net olmayan birtakım endişeler boğa burçlarının zihninde belirebilir. Öte yandan Boğa burçları kendilerini daha özgür hissedecekleri alanlar bulmaya yönelebilir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir