antalya yemek yenecek yerler / Antalya’da Ne Yenir? En İyi 15 Restoran - Nefis Yemek Tarifleri

Antalya Yemek Yenecek Yerler

antalya yemek yenecek yerler

Antalya Yemek Restoranları

Antalya, Akdeniz bölgesinde bulunan Akdeniz ikliminin hüküm sürdüğü büyük illerimizden biridir. Sıcak iklimi, temiz ve güzel plajları ve deniziyle özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı birçok turistin ziyaret ettiği önemli turizm cennetlerinden biri haline gelmiştir. Her ne kadar Antalya denildiğinde insanların aklına çoğu zaman deniz, kum, güneş üçlüsü gelse de bunların yanında yeme içme meraklılarının aklına da Antalya’nın bir diğer meşhur üçlüsü gelir. Söz konusu bu üçlü; köfte, piyaz ve kabak tatlısıdır. Antalya hem tatil cenneti olarak hem de gastronomi açısından önemli kentlerimizden biri olmuştur.

Antalya gezisi bir insana kültürel açıdan çok şey vadeder. Doğal ve tarihi güzelliklerin yanı sıra zengin mutfağı ile de yemek severlerin bayılacağı yerlerden biridir. Antalya mutfağı; Akdeniz mutfağı esintilerini barındıran ve Akdeniz sebzelerinin, zeytinyağlıların ve deniz mahsullerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı bir mutfak olarak bilinir. Antalya’yı keşfe çıktıysanız, Antalya’da bulunan birçok tarihi mekânı ziyaret edebilir, burada yöresel yemeklerin doyumuna ulaşabilirsiniz. Yani bir Antalya gezisi hem görsel açıdan hem de bir ziyafet açısından sizin için doyumsuz lezzetleri keşfetmenize imkân sağlayacaktır.

Antalya, enginarlı Girit kebabı, kabak çiçeği dolması, bağaca, şilofta, cillincop, öksüz helvası, domates cilvesi, burani, alafaşı, borona, hibeş, piyaz, kabak tatlısı, bastarya (babacana), Finike muz tatlısı, Arap kadayıfı, sütlü buğday çorbası, gilikli buğday çorbası, bağ salatası çorbası, sedik aşı, Toros salatası, Yörük kebabı ve daha birçok çeşidi içerisinde barındıran çok zengin bir mutfaktır. Akdeniz mutfağının ağırlıklı olduğu ve deniz ürünlerinin sıkça yer aldığı Antalya’ya geldiyseniz ve nerede ne yenir diye soruyorsanız bu yazımız tam da size göre olacaktır.

Antalya Mutfağı Hakkında Pratik Bilgiler

Antalya’dan Alınabilecek Yiyecekler: Antalya tatiliniz dönüşü buraya özgü bir şeyler satın almak istediğinizde, Antalya mutfağını ön plana çıkarak ve bu iklimde yetişen taze sebze ve meyvelerden satın alabilirsiniz. Portakal, limon, greyfurt, patlıcan ve incir reçeli Antalya’dan satın alabileceğiniz yiyecekler arasında yer almaktadır. Bununla beraber, Antalya’nın yayla köylerinde taptaze yapılmış köy ürünlerinden satın alabilirsiniz. Doğal ürünler satın almak istediğinizde ise; incir, bergamut, tahin ve portakal kurusu tercih edebilirsiniz.

Antalya’nın En Meşhur Tatlısı: Antalya’ya yolu düşenler muz tatlısını denemeden dönmüyorlar. Ayrıca buranın çeşitli aromalara sahip helvalarında da tadabilirsiniz. Şehir merkezinde, paket olarak satın alabileceğiniz birçok tatlıcı mevcuttur.

İçindekiler

Antalya’da Nerede, Ne Yenir?

Fıtır Börek Mutfak & Cafe

Antalya Fıtır Börek

Antalya’da börek yemek için gidilebilecek adreslerden biri olan Fıtır Cafe, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yer alıyor. İç alan ve bahçeden oluşan kafe türü mekânlardan biridir. Mekân olarak ferah, şık ve temiz bir ortama sahiptir. Ayrıca bahçe alanı hayvan sahiplerinin evcil hayvanları ile gelmesine uygundur. Bahçesi yaz aylarında serin ve daha canlı bir ambiyansa sahiptir. Araçları ile gelen müşteriler için otopark hizmeti de mevcuttur. Servisi hızlı, çalışanları güler yüzlüdür. Daha çok börekleri ile ön plana çıkan bu kafeyi kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için tercih edebilirsiniz.

Kıymalı kol böreği, su böreği, peynirli kol böreği, ıspanaklı kol böreği, patatesli kol böreği, küt böreği gibi birçok börek çeşidini burada bulabilirsiniz. İncecik hamurlu nefis enfes börekler, tereyağı ile pişirilerek servis edilir. Ayrıca burada serpme börek de bulabilirsiniz. Serpme börek (Fıtır börek); kıymalı, pastırmalı, peynirli ve kavurmalı gibi pek çok börek çeşidinin bir arada bulunduğu karışık böreğin genel adıdır. Böreklerin yanına domates, salatalık gibi yiyecekler verirler. Bu kafe her ne kadar börekleri ile ünlü olsa da börek harici pek çok yemek ve tatlı da menüsüne dâhildir. Katmer çeşitleri, içecek çeşitleri ve tatlılar burada deneyebileceğiniz lezzetlerdendir. Burada serpme börek, mantı, kulaklı çorba ve tahinli kadayıf tatlısını denemenizi tavsiye ederiz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Çağlayan Mah., Fener Cad., Ayşe Atmaca Apt., Daire: 46/A, Merkez

Telefon: 17 07 – 70 70

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Piyazcı Ahmet

Antalya Piyazcı Ahmet

Piyazcı Ahmet, Antalya Muratpaşa ilçesinde hizmet veren yerlerden biridir. Antalya’nın meşhur piyazını beğenerek yiyeceğiniz yerlerden biridir. yılında küçük bir dükkânda hizmet vermeye başlayan işletme, yıllar içerisinde büyümüştür. Bu büyüme aynı zamanda menüye de yansımıştır. 2 katlı, klimalı bir aile salonunda hizmet veren işletme, kurulduğu günden bu güne lezzetinden ödün vermeden kaliteli bir hizmet anlayışını benimseyerek hareket etmektedir. Sıcak ve samimi bir ortama sahip olan Piyazcı Ahmet’i Antalya gezinize ekleyebilirsiniz. Ayrıca buraya aracı ile gelenler için otopark hizmeti de mevcuttur.

Piyazcı Ahmet, öğle yemeği ve akşam yemeği için tercih edilecek yerlerden biridir. Köfte, tahinli piyaz, tavuk şiş, tavuk köfte, şiş köfte, fırında kabak tatlısı buranın meşhur yemeklerindendir. Bu restoranda müşterilerin en çok tercih ettiği lezzet elbette ki piyazdır. Konya’dan getirilmiş fasulyeler kıvamında pişmiş ve içerisindeki malzemeler de doğru orandadır. Piyazlarının lezzet sırrı da buradan gelir. Ayrıca başlangıç menüsü olarak mercimek çorbası alabilirsiniz. Mercimek çorbasının yanında ana yemek olarak elbette ızgara köfte ve tahinli piyaz alabilirsiniz. Yemeğin ardından fırında pişirilen kabak tatlısı ile yemeğinizi taçlandırabilirsiniz. Son olarak fiyat performans açısından değerlendirildiğinde fiyatların oldukça makul bir düzeyde olduğu görülür.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Altındağ Mah., Sk., No: 29/A, Özkoç Apt., Muratpaşa

Telefon: 34 47

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Piyazcı Sami’nin Yeri

Antalya Piyazcı Sami'nin Yeri

yılında Mustafa Anaç Bey tarafından kurulmuş tarihi mekânlardan biridir. Buranın tam olarak bir işletme haline dönüşmesi ve markalaşması oğlu Sami Bey dönemine denk gelmektedir. Bu mekân ismini de Sami Bey’den almıştır. Günümüzde işletme Sami Bey’in 3. kuşak akrabaları tarafından işletiliyor. Bugün mekânının işletmeciliğini ise Recep Bey yapıyor. Ayrıca doğru mudur bilinmez ama halk arasında burası piyazın ilk yapıldığı yer olarak geçiyor. Bu nedenle mekân oldukça çok ilgi çekiyor. Tarihi ve otantik bir mekân ve üstelik Antalya’nın en eski piyazcısı olan Piyazcı Sami’yi Antalya gezinize ekleyebilirsiniz.

Piyazcı Sami’nin Yeri’nde ana ürün Antalya piyazıdır. Fakat Antalya piyazının yanında ızgara köfte ve kabak tatlısı da servis edilir. Antalya yöresine özgü olarak hazırlanan piyaz tahinli ve soğanlı yapılır. Piyazda kullanılan fasulyeler ise Konya’dan gelmekte. Antalya piyazı yılında Antalya Ticaret Odası tarafından coğrafi işaret almıştır. Bu süreçte ticaret odasına piyazla ilgili bilgileri veren kişi ise Recep Bey olmuştur. Son olarak, menüleri doyurucu ve lezzetli olup fiyat performans açısından da tatmin edicidir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Elmalı, Sk., No: 1, Muratpaşa

Telefon: 91 90

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Meşhur Piyazcı Mustafa’nın Yeri

Antalya Meşhur Piyazcı Mustafa'nın Yeri

Antalya’nın meşhur lezzeti olan piyazın adreslerinden biridir Piyazcı Mustafa’nın Yeri. yılında Mustafa Yangözler tarafından açılmıştır. Mustafa Bey, mesleğe Antalya’nın tek piyazcısı olan ve Antalya piyazının mucidi sayılan Sami Usta’nın yanında çalışarak başlıyor. Daha sonra oradan ayrılarak kendi dükkânını açıyor. Yani Mustafa Usta’nın lezzet sırrı epey bir eskiye dayanıyor. Tabelasında yer alan ‘’meşhur’’ ibaresini hakkıyla dolduran nadir yerlerden biri olma özelliğine sahiptir. Ayrıca burayı Türkiye’den birçok ünlü isim de ziyaret etmiştir. Küçük, salaş ve samimi yerlerden hoşlanan kişilerin ziyaret etmesi ve buranın tarihi piyazını denemesi gerekir.

Antalya şiş köfte ve piyaz ikilisinin ilk sunulduğu yerlerden biri olan Meşhur Piyazcı Mustafa’nın Yeri’nde servis edilen yiyecekler sadece köfte ve piyazla sınırlı değil. Tahinli piyaz, şiş köfte ve kabak tatlısı üçlüsü yine buranın menüsünün vazgeçilmezlerinden. Ayrıca şiş köfte ve piyaz yanında közde pişirilmiş karamelize soğan ile servis edilir. Köftenin lezzet sırrı taze olması ve yöre hayvanının etlerinin kullanılmasından ileri geliyor. Antalya piyazının sırrı ise hem malzemelerinden ileri geliyor hem de hazırlanışından. Öncelikle Konya ve Isparta yöresinden getirilen fasulyeler kıvamında haşlanır. Daha sonra diğer piyazlardan farklı olarak tahin sosu, yumurta ve diğer malzemeler eklenir. Velhasıl Antalya’da lezzetli bir köfte piyaz yemek için Meşhur Piyazcı Mustafa’yı ziyaret listenize eklemeyi unutmayın.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Demirciler İşhanı, Balbey Mah., İsmet Paşa Cad., Sk., Muratpaşa

Telefon: 29 94

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Dönerci Hakkı Baba

Antalya Dönerci Hakkı Baba

yılında Antalyalı Hakkı Baharlı tarafından açılmış bir dönerci olup günümüzde 3. kuşak torunlar tarafından işletilmektedir. Kurulduğu günden bu güne birçok dükkân değiştiren mekân, günümüzde Atatürk Caddesi üzerinde yer alan merkez dükkânda hizmet vermektedir. Antalya’nın tarihi lezzetlerinden biri olan Dönerci Hakkı Baba, hazırladığı dönerleri ile diğer dönercilerden ayrılır. Ayrıca oldukça şık ve modern bir ortama sahiptir. Modern yapısını hizmet anlayışına da yansıtarak hizmette moderniteyi yakalamışlardır. Mekanın sağlamış olduğu hizmetlerden bazıları ise; vale hizmeti, online yemek siparişi ve online rezervasyon imkanıdır. Böylece mekâna gitmeden sadece internet üzerinden işlemlerinizi halledip yemek yemeye gittiğinizde herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Döner üzerine kurulu bir mekân olan Dönerci Hakkı Baba oldukça geniş bir menüye sahip olması ile çok sayıda müşterinin damak zevkine hitap ediyor. Izgara köfte, pilav üstü döner, piyaz, tandır çorbası, İskender, döner dürüm ve Arap kadayıfı tatlısı burada bulabileceğiniz lezzetlerdendir. Et döner, bonfile, Hakkı Baba usulü köfte burada denenmesi gereken lezzetlerdendir.  Dönerin yanında dilerseniz istediğiniz içeceği içerek yemeğinizi renklendirebilirsiniz. Hakkı Baba dönerlerinin lezzet sırrı etlerin tazeliği ve özel bir usulle etlerin terbiye edilmesinden ileri gelir. Özel terbiye edilmiş etler, kömür ateşinde pişirilerek müşterilere servis edilir. Ayrıca dönerin yanında masaya acılı domates sosu getirilerek dönere dökülür. Bu sos dönerin lezzetine lezzet katar.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır. Pazar günleri kapalıdır.

Adres: Mehmetçik Mah., Termessos Blv., Oyak Sitesi Karşısı, Muratpaşa

Telefon: 82 04

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Topçu Kebap

Antalya Topçu Kebap

Türkiye’nin en eski lokantalarından biri olan Topçu Kebap, yılında Antalya Muratpaşa’da Mehmet Arıkan tarafından açılmıştır. Aynı zamanda bu lokanta Antalya’nın en eski lokantası olma özelliğine sahiptir. Mehmet Arıkan, Balkan Savaşında topçu olarak savaşmış, iri yarı bir adam olarak biliniyor. İri yarı olmasından dolayı top mermilerini elleriyle yuvalarına yerleştirmiştir. Topçu Mehmet isminin hikâyesi de buradan ileri gelmektedir. Günümüzde ilk kurulduğu yerde restore edilmiş bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. İlk kurulduğu yıllar sadece şiş köfte ve piyaz yapılan dükkânda bugün menü çeşitliliği artmıştır.

Şiş köfte, piyaz, tavuk şiş, pilav üstü döner, yaprak döner Topçu Kebap’ın menüsünde bulunan lezzetlerdendir. Şiş kebap kuzu etinden hazırlanır, döner ise odun ateşinde pişirilerek servis edilir. Kebabın yanında bu dükkânda genellikle cacık tercih ediliyor. Ayrıca tatlı olarak da Arap kadayıfı ve tulumba tatlısı ile ünlüdür. Bu tarihi lokantaya geldiğinizde siz de bu lezzetleri deneyebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır. Pazar günleri kapalıdır.

Adres: Elmalı, Kazım Özalp Cad., No: 21, Muratpaşa

Telefon: 16 16

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Şişçi Ramazan’ın Yeri

Antalya Şişçi Ramazan

Antalya’da iyi bir şiş kebap yemek istiyorsanız gitmeniz gereken adreslerden biri de Şişçi Ramazan’ın Yeri’dir. Yıllardır eskimeyen lezzeti ile Antalya’da yerli, yabancı birçok turisti ağırlayan lokanta, eski görünümünü bozmayarak doğallığından ödün vermemiştir. Temiz, düzenli, salaş bir esnaf lokantası görünümünde bir mekândır. Kaleiçi’ne yürüme mesafesinde yer alan lokanta merkezi bir konumda bulunuyor. Merkezi bir konumda yer alması buraya uğramayı kolaylaştırıyor. Araçla gelenler parkın yanında bulunan otopark hizmetinden yararlanabiliyor.

Şiş köfte, tahinli piyaz, süt danasından yapılan döner buranın meşhur yiyeceklerindendir. Şiş köftede ise kuzu eti ve keçi eti karışık olarak kullanılıyor. Bu mekânda şiş köftenin yanında ikram olarak salata çeşitleri getirilir. Ayrıca yemeklerin ardından çay ve kahve ikramı da bulunuyor. Buraya gelirseniz meşhur köfte ve piyazını denemeden dönmeyin. Tatlı olarak da tahinli cevizli kabak tatlısı denenebilir. Fiyatlar, Antalya’da faaliyet gösteren diğer benzer mekânlarla aşağı yukarı benzer niteliktedir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Kızılsaray Mah., Yener Ulusoy Blv., Bilgiç Apt., No: 44/F, Muratpaşa

Telefon: 66 37

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Volkan Şişçi Kadir’in Yeri

Antalya Şişçi Kadir'in Yeri

Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Volkan Şişçi Kadir’in Yeri, küçük esnaf lokantalarından biridir. Dükkân küçük olmasının yanı sıra içerisinde barındırdığı lezzetler itibariyle kocamandır denilebilir. Yemeklerinin lezzeti öyle ünlü ki ünlü gurme Vedat Milor bile burayı ziyaret ederek puanlamıştır. Aynı zamanda birçok ünlü de burada yemek yemiştir. Antalya’da meşhur yemek yenecek yerlerden biri olan bu lokanta, fiyatlar itibari ile de makul seviyededir.

Tahinli piyaz, kuzu şiş, şiş köfte ve cacık buranın menüsünde yer alan lezzetlerdendir. Buranın menüsünde yer alan her bir lezzet müşterilere adeta bir lezzet ziyafeti yaratıyor. Şişlerin altında gelen tırnak pide bile tam anlamıyla bir lezzet patlaması yaşatır cinsten. Şişçi Kadir’in menüsü her ne kadar geniş olsa da müşteriler tarafından en çok tercih edilen yiyecekler elbette şiş köfte ve Antalya piyazı. Şiş köfteler, dana eti ile kuzu etinin karıştırılmasıyla yapılıyor ve sadece odun ateşinde pişiriliyor. Bu mekânın lezzetinin altında yatan da şüphesiz özen ve özverili çalışmadan ileri geliyor. Velhasıl Antalya gezinize burayı eklemeyi ve bir de burada köfte piyaz denemenizi öneririz. Köftelerin yanında mevsime göre közlenmiş biber, soğan ve çeri domates getirilir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır. Pazar günleri kapalıdır.

Adres: Güneş Mah., Yeni Toptancı Hal, Altınova Cad., No: , Kepez

Telefon: 02 88

Haritada Görüntüle >

7 Mehmet

Antalya 7 Mehmet

’lı yıllarda Antalya Muratpaşa’da açılmış restoranlardan biridir. 7 Mehmet dükkânının isminin hikâyesi bir o kadar ilginçtir. Bir rivayete göre mesleğinde titiz ve disiplinli bir usta olan Hacı Hasan bir gün yemeğe gittiğinde yemeğinde bir saç teli ile karşılaşır. Bu durum karşısında sinirlenerek bütün çalışanlarına saçlarını kazıtmalarını ister. Bunun üzerine çalışanlar saçlarını ustura ile kazıtarak gelirler. Bu dükkânda çalışanlardan biri de Mehmet’tir. Mehmet saçlarını kazıtınca eskiden yapmış olduğu bir kazadan kalan ‘’V’’ ismi ortaya çıkmıştır. Bu harf eski Türkçede 7 anlamına geldiği için dükkâna 7 Mehmet denilmiştir. 7 Mehmet meslek hayatına küçük bir dükkânda çorbacı olarak başlar. Çorbaları o kadar lezzetlidir ki zamanla sektörde ünlenerek büyümeye başlar. Günümüzde 3. kuşaktan torunu tarafından işletilmektedir.

Geleneksel Türk mutfağının eşsiz yemeklerini müşteriler ile buluşturuyor. Çok geniş bir menüye sahiptir. Öyle ki Türk mutfağından çeşit kadar yemek restoranın menüsünde bulunur. İç pilavı meşhur olan mekânda, servisler hızlıdır ve sunum görsel açıdan tatmin edicidir. Mezeler, kuru meyveli cacık, kaymaklı tahinli cevizli kabak tatlısı burada denenmesi gereken lezzetlerdendir. Ayrıca lezzetli yemeğin yanı sıra hoş dekore edilmiş iç mekân ve kibar çalışanlarıyla 7 Mehmet yerli, yabancı birçok ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. Antalya’ya yolunuz düşerse 7 Mehmet’i ziyaret listenize eklemeyi unutmayın. Çok şık olan bu mekânın fiyatlarının ise bir tık pahalı olduğunu belirtmekte fayda var.

Açılış-Kapanış Saatleri: Hafta içi – , hafta sonu – saatleri arasında açıktır.

Adres: Atatürk Kültür Park, No: , Merkez

Telefon: 52 00

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Nasreddin Et ve Tandır

Antalya Nasrettin Et ve Tandır

yılında babadan esnaf lokantası anlayışını benimseyerek Antalya Konyaaltı’nda hizmet vermeye başlamıştır. Antalya’da tandır yemek isteyenlerin tercih edeceği adreslerden biridir.  Şık ve nezih bir iç dekorasyona sahip restoran sakin bir akşam yemeği için gidilebilecek yerlerden biridir. Hizmet kalitesi ve şık sunumuyla göz dolduran restoran konum olarak da oldukça basit bir lokasyonda bulunuyor. Konyaaltı çarşısına sadece birkaç dakikalık bir yürüme mesafesinde yer alan Nasreddin’e gelmek hiç de zor değil. Buraya gelmek için öncelikle internet üzerinden rezervasyon yaptırmanız faydalı olacaktır.

Nasreddin Et Tandır, fırında pişirilen yöresel yemeklerin ve mangalda pişirilen etlerin bulunabileceği mekânlardan biri olma özelliğine sahiptir. Kuzu tandır, kuzu gerdan, kuzu kol, kuzu incik, dana ürünleri, antrikot gibi et çeşitleri menüsünde yer alan lezzetlerdendir. Ayrıca zengin meze ve salata çeşitleri de menüye zenginlik katmaktadır. Et ürünleri tırnak pidesi içinde getirilerek servis ediliyor. Buraya geldiğinizde istediğiniz et ürünlerinden sipariş verebilirsiniz. Etlerin taze ve doğal oluşu ve güzel pişmiş olması lezzetli olmasını sağlamaktadır. Antalya’ya geldiğinizde yolunuz buraya düşerse ciğer ve kaburga denemenizi tavsiye ederiz. Yemeğin ardından tatlı olarak da Arap kadayıfı yemenizi öneririz. Son olarak fiyatların müşterilerin gözünden biraz yüksek olduğunu belirtelim.

Açılış-Kapanış Saatleri: Salı – Pazar günleri – saatleri arasında açıktır. Pazartesi günleri kapalıdır.

Adres: Altınkum Mah., Atatürk Blv., No: /A, Konyaaltı

Telefon: 06 06

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Hasan Antalya Restaurant

Hasan Antalya Restaurant

Hasan Antalya Restaurant, kapalı bir yol üzerinde gizli bir bahçeyi anımsatan bir konumda bulunmasıyla ilgi çekmektedir. Kalekapısı Zincirli Handa yer alan tarihi bir restoran olma özelliği gösterir. Tarih kokan bir mekânda eskimeyen lezzetleriyle Hasan Antalya Restaurant, yerli ve yabancı birçok turistin uğrak mekânı haline gelmiştir. Mekân zarif ve güzel bir şekilde dekore edilmiş olup hoş bir ambiyansa sahiptir. Ayrıca servisi hızlı ve personelleri müşterilere karşı ilgilidir. Bu restorana gelmeyi planlıyorsanız internetten rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Et sevenleri mutlu edecek yerlerden biri olan Hasan Antalya Restaurant, lezzetli menüleri ve şık sunumları ile dikkat çekmektedir. Çorba çeşitleri, tandır, kelle, şiş köfte, tatlı çeşitleri tahinli piyaz ve salatalar restoran menüsünde yer alan lezzetlerdendir. Kömürde piliç en çok beğenilen yemekleri arasındadır. Buraya kömürde piliç yemek için gelecekseniz sadece akşamüstü hazırlanacağını bilmelisiniz. Spesiyal kelle, mantar, kavurma ve Antalya’nın olmazsa olmazı olan piyazını burada deneyebilirsiniz. Ayrıca yemeğin ardından isterseniz çay ikramı da bulunmaktadır. Son olarak fiyat olarak bakıldığında fiyatların bir tık pahalı olduğu düşünülebilir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Elmalı Mah., Zincirli Han İçi, 1. Sk., No: , Muratpaşa

Telefon: 39 73

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Vahap Usta Et Restaurant

Antalya Vahap Et Restaurant

Antalya Konyaaltı’nda ana cadde üzerinde yer alan konumuyla kolay bulunabilecek yerlerden biri olan Vahap Usta Et Restaurant et severlerin dikkatini çeken mekânlardan biridir. Şık ve geniş bir alandan oluşan iç mekânı ile birçok müşteriyi ağırlamaktadır. Steakhouse ile kebapçı arasında hizmet veren bir restorandır. Yolunuz Antalya’ya düşerse buraya uğramayı düşünebilirsiniz. Aynı zamanda restoranın fiyatları makul, lezzetleri ise muazzamdır.

Öğle ve akşam yemeği için iyi, temiz ve lezzetli et yemeği düşünüyorsanız tercih edebileceğiniz yerlerden biri de Vahap Usta Et Restaurant’tır. Restoranın ana yemek menüsü; dinlendirilmiş etler ve kebaplar olarak ikiye ayrılmaktadır. Ana yemeklerin yanı sıra soğuk ve sıcak mezeler, tava yemekleri, ara sıcaklar, tatlılar, salata çeşitleri, meyveler, köfte ve burger çeşitleri restoran menüsünde yer alan lezzetlerdendir. Osmanlı kebabı, pasur güveci ve et spagetti restoranın en beğenilen yemekleri arasında yer alır. Ayrıca burada yaprak ciğer, dana lokum, tereyağlı bonfile ve yoğurtlu biberi deneyebilirsiniz. Tatlı olarak da dondurmalı katmer ile yemeğinizi sonlandırabilirsiniz. İkram olarak çay, kahve ve mevsime göre karpuz ikramı bulunur.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Gürsu Mah., Atatürk Blv., Konyaaltı (Falez Hamam Karşısı), Merkez

Telefon: 51 51

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Tiritcizade Resturant

Antalya Tiritcizade Restoran

Tiritcizade Restaurant, Konya mutfağının en güzel ve en özel yemeklerini Antalya’ya taşıyan restoranlardan biridir. Konya yöresel mutfağı ve Türk geleneksel mutfağından yemeklerin yapıldığı restoran birçok kişi tarafından beğenilen yiyecekleri ile ön plana çıkar. Oldukça rahat ve şık dekore edilmiş bir iç mekânda yemek yerken hem rahat edecek hem de yemeklerin keyfini çıkarabileceksiniz. Antalya’da yöresel yemekleri denemek istiyorsanız mutlaka bu restoranı ziyaret etmelisiniz. Buraya gelmeden önce internetten online rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Tiritcizade Restaurant oldukça geniş bir menüye sahiptir. Çorba çeşitleri, tatlılar, ara sıcaklar, salata çeşitleri restoran menüsünde yer alan ürünlerdir. Restoran tirit yemeği ile ünlüdür ve tiridin her türlüsünü burada bulabilirsiniz. Tirit tandır, tirit bonfile, tirit tavuk, tirit kavurma tirit çeşitleri arasında yer alır. Konya mutfağından bamya çorbası, Arap aşı çorbası gibi çorbaları da burada bulabileceğiniz yemeklerdendir. Eğer Antalya’ya yolunuz düşerse bu restoranı ziyaret listenize eklemenizi öneririz. Önden bamya çorbası, ana yemek olarak tirit ve tatlı olarak da höşmerim tatlısı veya fırın sütlaç tavsiye edebiliriz. Restoranı fiyat olarak değerlendirdiğimizde ise birçok müşteri restoranı pahalı bulmaktadır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Altınkum Mah., Atatürk Blv., Nadir Apt., D: /A1, Konyaaltı

Telefon: 29 00

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Paçacı Şaban

Antalya Paçacı Şaban

yılında Antalya’da Kalekapısı’nda kurulmuş küçük bir aile işletmesidir. Yıllar içerisinde birçok mekân değiştirerek günümüzde bulunduğu yer olan Tahılpazarı’na taşınmıştır. Restoranın kurucusu Şaban Usta, çekirdekten yetişmiş biri olup vakti zamanında Finike ve Korkuteli’nde çalışarak meslek hayatına girmiştir. Buralarda çalışırken karşısına Adil Usta çıkmış ve Adil Usta’dan paça yapımını öğrenerek bu işte ustalaşmıştır. Böylelikle kendi paça dükkânını kurmuş, zamanla sektörde ilerleyerek kendine yemek sektöründe bir yer edinmiştir. Günümüzde bu restoran Şaban Usta’nın torunları tarafından işletilmektedir. Yeni şube açmak için pek çok teklif gelse de işletmecileri lezzetlerinden ödün vermemek adına şube tekliflerini kabul etmemişlerdir.

Kelle paça, ayak paça, beyin paça çorbaları burada bulabileceğiniz çorba çeşitlerindendir. Fakat bu restoranın öyle bir çorbası var ki o da restoranın spesiyali olan simitli paça çorbasıdır. Bu çorba özel yapım olup sadece bu restorana özgü hazırlanan bir çorbadır. Restoranın lezzet sırrı Şaban Usta’nın doktrinlerinden ayrılmamak ve kaliteli bir hizmet anlayışını benimsemekten geçmektedir. Şaban Usta, mütevazı bir kişiliğe sahip olup hayat anlayışı olarak da ‘’yemediğini satmam’’ anlayışı ile hareket etmiştir. Günümüzde torunları onun bu anlayışından vazgeçmeyerek hizmet vermeye devam etmektedir. Antalya’ya yolunuz düşerse buraya uğramayı ve şifalı paça çorbalarından denemenizi öneririz. Tatlı olarak da çorbaların yanında kabak tatlısını deneyebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 24 saat açıktır.

Adres: Öğretmenevleri Mah., Öğretmenler Cad., No: 27/A, Konyaaltı

Telefon: 38 86

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Paşa Bey Kebap ve Lahmacun

Antalya Paşa Bey Kebap ve Lahmacun

Antalya’da lezzetli kebap ve pide yenebilecek adreslerden biri de Paşa Bey Kebap ve Lahmacun Salonudur. Ömer Aydın tarafından bir aile işletmesi olarak kurulan kebap salonu konum olarak Işıklar Caddesinde bulunuyor. Açık, kapalı salon, çocuklar için oyun alanı bulunan restoran aynı zamanda özel günleri kutlamak için de uygun bir yerdir. İş yemekleri, toplantılar ve özel günler için oldukça sık tercih edilir. Kapalı iç mekânı oldukça geniş ve şık bir tasarıma sahiptir. Servisi hızlı, personelleri güler yüzlüdür. Bu yönü ile müşterilerin kalbini kazanmayı başarmış yerlerden biri olmuştur.

Çorba çeşitleri, kebap çeşitleri, salatalar, pide çeşitleri ve lahmacun, içecekler, döner çeşitleri ve spesiyaller bu restoranın menüsünde yer alan lezzetlerdendir. Restoran spesiyalleri arasında acılı ezme, haşhaşlı kebap, abu gannuç ve paşa kebabı bulunmaktadır. Antalya’ya yolunuz düşerse buraya gelmenizi tavsiye ederiz. Bu restoranda sarma beyti, lahmacun ve Mardin katmeri deneyebilirsiniz. Meze olarak yemeklerin yanına acılı ezme ve çoban salatası getiriliyor. Fiyat performans olarak değerlendirildiğinde restoran fiyat ve lezzet açısından dengededir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Gençlik Mah., Sk., No: 4, D: 1, Muratpaşa

Telefon: 19 19 – 96 91

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Sıralı Kebap

Antalya Sıralı Kebap

Antalya Lara’da Türk mutfağı alanında hizmet veren restoranlardan biridir. Antalya Lara bölgesinde yer alan balıkçı restoranlarının alternatifi olarak açılmış olan kebap salonu Lara’nın en iyilerinden biri olmayı başarmıştır. Kebap çeşitlerinin yanı sıra Türk ve Osmanlı mutfağından yemekleri de menüsünde bulunur. Restoran iç mekân olarak güzel ve zevkli dekore edilmiş olup bu yönü ile müşterilerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Antalya’da sakin ve lezzetli bir akşam yemeği için bu restoranı tercih edebilirsiniz.

Perde ciğer, içli köfte burada deneyebileceğiniz yemeklerdendir. Ayrıca burada yemeklerin yanında alkol de tüketebilirsiniz. Müşteriler burada en çok kebap ve rakı ikilisini tercih eder. Salata olarak gavurdağı salatası ve meze olarak da Lübnan mezesini denemenizi tavsiye ederiz. Fiyatlar pahalı sayılır. Fakat porsiyonları doyurucu ve lezzetli olması fiyatların pahalı olmasının önüne geçmeyi başarmıştır. Buraya gelmeyi planlıyorsanız internet üzerinden istediğiniz masayı rezerve edebilirsiniz.  Son olarak fiyat performans açısından değerlendirildiğinde fiyatlar lezzete göre uygun sayılabilmektedir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: A. Çağlayan Mah., Eski Lara Cad., No: , Merkez

Telefon: 21 23 – 31 44

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Koç Cağ Kebap

Antalya Koç Cağ Kebap

Erzurum yöresine ait olan cağ kebabını Antalya ile buluşturan bir mekândır. İlk olarak yılında Erzurum’da Kemal Koç tarafından ‘’Tortum Kebabı Cağlı’’ ismiyle açılmıştır. Zamanla müşterilerin cağ kebabı demesiyle ismi Koç Cağ Kebabı ismine dönüştürülmüştür. Cağ kebabının lezzeti sayesinde bu kebap ülke çapında ünlenmiştir. Daha sonra Koç Cağ Kebabı Antalya, Ankara ve Yenişehir’de şube açmıştır. Kemal Koç, cağ kebabının patentini alarak restoranının da markalaşmasını sağlamıştır. Cağ kebabının mucidi olan Kemal Koç aynı zamanda bir halk şairi olmasıyla da tanınmaktadır. Antalya’da bulunan şubesi Muratpaşa Alya AVM içeresinde hizmet vermektedir.

Cağ kebabı, salata çeşitleri, meze çeşitleri restoranın menüsünde yer alan yemeklerdendir. Lara’da lezzetli bir cağ kebabı yemek için tercih edilecek tek adrestir. Bu restorana geldiğinizde mutlaka cağ kebabını yemeli, tatlı olarak da kadayıf dolmayı denemelisiniz. Közlenmiş biberle servis edilen cağ kebabının yanında ayran içebilirsiniz. Ayrıca lezzetli ikramları ile de müşterilerin ilgisini çekmektedir. Son olarak fiyat olarak değerlendirildiğinde fiyatların makul olduğu görülür. Aynı zamanda porsiyonlar doyurucu ve yemekler lezzetlidir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Alya AVM, Fener Mah., Muratpaşa

Telefon: 33 03

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Kanatçı Ali Asker

Antalya Kanatçı Ali Asker

yılında ilk Antalya Kaleiçi’nde açılmıştır. Daha sonra günümüzde de hizmet verdiği yer olan eski Lara yolu üzerine taşınmıştır. Bu restoran yapı olarak geniş ve ferah bir alana kuruludur. Restoran; mekân olarak iki kısımdan oluşur. Bunlar; iç alan ve dış alandır. Dış alan bir bahçe gibidir. Bu bahçe bir ağacın altına kurulu olup ağacın etrafı masalar ile çevrilidir. Restoran müşteriler için çeşitli imkânlarla donatılmıştır. Bu imkânlardan biri de otopark hizmetinin bulunmasıdır. Kendi aracı ile gelen müşteriler için araç park yeri bulunur. Ayrıca bu restoranda müzik de bulunmaktadır.

Kanatçı Ali Asker, isminden de anlaşılacağı üzere tavuk kanadı ile ünlü bir mekândır. Tavuk kanatları, Kahramanmaraş’tan getirilen özel bir sos kullanılarak marine ediliyor. İlk gün sosla marine edilen kanatlar ertesi gün meşe kömürüyle pişirilerek müşterilerle buluşuyor. Böylece eşsiz kanat lezzeti ortaya çıkmış oluyor. Kanat menüsünün yanında gavurdağı salata, kiremitte ciğer, yaprak ciğer gibi lezzetler de mevcut. Ayrıca restoran menüsü oldukça geniştir. Kırmızı et çeşitleri, beyaz et çeşitleri, çorba çeşitleri, ara sıcaklar, içecekler, tatlı çeşitleri, soğuk-sıcak mezeler, pide ve lahmacunla çok geniş yelpazeli bir menüye sahiptir. Yani buraya gelen müşterilerin yemek ve içecek seçme olanakları oldukça geniştir. Antalya, Lara tatilinize damak zevki katmak istiyorsanız bu restorana uğramanızı tavsiye ederiz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Şirinyalı Mah., Eski Lara Cad., No: 64/A, Muratpaşa

Telefon: 62 67 – 41 21

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Köfteci İsa Şimşek’in Yeri

Köfteci İsa Şimşek

Köfteci İsa Şimşek,  yılında Antalya Aksu’da kurulmuştur. Otantik bir ortama sahip olan restoran sakin bir akşam yemeği için tercih edilecek yerlerden biridir. Diğer Aksu Şimşek köftecilerinden farklıdır. Diğer köftecilerden farkı elbette lezzetli köfteleri ve ikram anlayışlarından ileri gelir. Restoran müşteriler için çeşitli hizmetlerde bulunur. Bu hizmetlerden birisi de ücretsiz otopark hizmeti ve online rezervasyon hizmetidir. Restoran mekân olarak iç alan ve dış alandan oluşur. Dileyen müşteriler açık alanda oturarak yemeklerini burada yiyebilirler.

Köfteci İsa Şimşek, geleneksel Türk mutfağından birçok çeşit yemeği barındırır. Menüde yer alan birçok yemek yerel ürünler kullanılarak hazırlanır. Köftesi ile meşhur olan restoranın köfteleri gerçekten güzel ve lezzetlidir. Köftenin yanında getirilen ikramlar bittikçe yenilenir. Yemeklerin yanına sürahide ayran ve tatlı ikram olarak getirilir. Tahinli piyazı güzeldir. Antalya’ya yolunuz düşerse buraya uğramayı, köfte piyaz ikilisini bir de burada denemenizi tavsiye ederiz. Tatlı olarak da kabak tatlısı ile yemeğinizi tatlandırabilirsiniz. Son olarak restoran, fiyatlar açısından değerlendirildiğinde fiyatların makul seviyede olduğu görülür.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Merkez Barbaros Mah., Serik Cad. Üzeri, No: , Aksu Ziraat Bankası Yanı

Telefon: 27 67

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Mevlana Lokantası

Antalya Mevlana Lokantası

yılında Antalya’da açılan baba-oğulun işlettiği bir aile lokantasıdır. Antalya’da ‘’Çorba nerede içilir?’’ diye sorulduğunda akla gelen ilk yerdir. 7/24 açık olan lokanta yerli halk ve yerli, yabancı birçok turistin uğrak yeridir. Mevlana Lokantası yemekleri ile ön planda olduğu kadar dekoru ile de ön plana çıkmaktadır. İç mekânda lale dekoru göz önüne çıkar. Mekân olarak geniş bir salonda hizmet verir ve restoranda otopark sorunu yaşamazsınız.

Çorbaları ile ön plana çıkan Mevlana Lokantası çok geniş bir menüye sahiptir. Restoran menüsünde çorba çeşitlerinden tutun kebap çeşitleri, ana yemekler, tatlılar ve içeceklere kadar zengin menü anlayışına sahiptir. Antalya’da Mevlana Lokantasına gelirseniz kuzu tandır, kelle paça çorbası, döner ve tatlı olarak da tahinli kabak tatlısını deneyebilirsiniz. Ayrıca yemeklerin yanında salatalar ikram olarak getirilir. Son olarak restoran fiyat olarak değerlendirildiğinde bazı ürünlerin fiyatlarının diğer yerlere göre bir tık pahalı olduğu görülür.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü 24 saat açıktır.

Adres: Etiler Mah., Evliya Çelebi Cad., Sk., Gülin Apt., Muratpaşa

Telefon: 40 46 – 59 60

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Antalya Balık Evi

Antalya Balık Evi

Antalya Balık Evi, Antalya Muratpaşa’da bulunan balık restoranıdır. Akdeniz’in muhteşem manzarasına bakan restoran yemyeşil bahçesi ile dikkat çekiyor. Antalya Balık Evi’nin bünyesinde snack bar ve garden cafe yer alıyor. Güzel ve otantik döşenmiş yemek salonları, muhteşem deniz manzarasına sahip bahçesi ile Antalya Balık Evi müşterilere adeta bir görsel şölen sunuyor. Bu yönü ile restoran damağa hitap ettiği gibi göze de hitap ediyor. Antalya’nın en ünlü balık restoranlarından biri olan mekân, yerli, yabancı birçok turisti ağırlıyor. Ayrıca ülkemizde de son derece popüler bir yemek yarışması olan Masterchef isimli yarışma bu restorana konuk olarak katılmıştır.

Deniz ürünlerinin her türlüsünü bulabileceğiniz restoran, zengin balık çeşitliliği ile de dikkat çekici bir yere sahiptir. Restoran mutfağında kullanılan deniz ürünleri ve balıklar, Akdeniz’den yeni çıkarılıp taze taze hazırlanıyor. Menüde çoğunlukla balık çeşitlerinden yemekler bulunuyor. Ayrıca tatlı çeşitleri, salatalar, ara sıcaklar ve soğuk mezeler de restoran menüsüne çeşitlilik katan diğer ürünlerdendir. Restoranda karides, kalamar, ıstakoz, bademli fasulye, hibeş deneyebilirsiniz. Bu restorana gelmek isterseniz internetten rezervasyon yaptırmayı unutmayın. Son olarak bir hatırlatma yapmak gerekirse bu restoran fiyat olarak düşünüldüğünde müşterilere pahalı gelebilir. Özellikle menüsünde fiyatların yazmaması kafa karışıklığı yaratabilir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Çağlayan Mah., Eski Lara Yolu, Sk., No: 2, Muratpaşa

Telefon: 18 23 – 18 42

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Kalamar Balık Evi

Antalya Kalamar Balık Evi

Kalamar Balık Evi, Antalya Muratpaşa’da bulunan sakin, küçük salaş bir balık restoranıdır. Temiz, sıcak, nezih bir aile işletmesi olan mekân lezzetli ve taze balıkları ile ön plana çıkarak yerli, yabancı birçok müşterinin ilgisini çekmektedir. Ara bir sokakta kalan balık restoranı iki bölümde hizmet veriyor. Yemek salonu ve bahçesi bulunan restoranın bahçesi küçük ve güzel bir alandan oluşuyor. Ayrıca otopark sorununun olmayışı buranın artı yönlerinden biridir. Yemekleri temiz ve lezzetli, servisi hızlı ve personelleri müşterilere karşı on derece kibar ve ilgilidir.

Restoran menüsünde deniz ürünleri, ara sıcaklar, salatalar, tatlılar, soğuk mezeler ve ana yemekler bulunur. Ayrıca bu restoran alkollü olmasına karşın bir meyhane ortamı gibi değildir. Her daim taze balık yiyebileceğiz restoranda balıklar taze olduğu kadar aynı zamanda da lezzetleri ile de ön plana çıkmayı başarmıştır. Bu restorana gelirseniz; kalamar, hibeş, ahtapot ızgarayı deneyebilirsiniz. Restoran fiyat olarak değerlendirildiğinde civardaki diğer balık restoranları ile kıyaslandığında fiyatların makul bir seviyede olduğu görülür.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Çaybaşı, Sk., Sultanlar Apt., D: 2/B, Muratpaşa

Telefon: 00 62

Daha Fazla Bilgi:  funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Çıtır Balık

Antalya Çıtır Balık

Antalya Muratpaşa’da bulunan bir balık restoranıdır. Self servis anlayışı ile hizmet veren restoranda önden siparişinizi verip bekliyorsunuz. Siparişiniz hazır olduğunda ise çağrılarak siparişinizi alıp restoranda istediğiniz bölüme oturabiliyorsunuz. Ön ve arka bahçe ve iç alandan oluşan restoranın her iki bahçesi de geniş ve ferah bir alandan oluşuyor. Restoranın bahçesi yemyeşil ve hoş bir şekilde dekore edilmiş olup gelenlerin içini ferahlatacak cinstendir. Siparişinizi aldığınızda bu bölümlere geçerek rahat rahat yemek yiyebilirsiniz. Restoranın balıkları her zaman taze ve lezzetli olması ile ünlüdür.

Çıtır Balık restoranı menü olarak balık çeşitleri ve diğer deniz mahsullerinin ağırlıklı olduğu bir menüye sahiptir. Karides, mezgit bu restoranda yiyebileceğiniz yemekler arasındadır. Restoranın en güzel özelliği de ikram olarak istediğiniz kadar açık büfeden salata alabiliyor olmanızdır. Ayrıca restoranda kullanılan ekmekler, mezeler ve salatalar son derece taze ve lezzetli oluşları ile ön plana çıkar. Son olarak porsiyonlar lezzetli ve doyurucu olup restoran fiyat olarak değerlendirildiğinde fiyatlar makul seviyededir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Haşim İşcan, Atatürk Cad., No: 79, Muratpaşa

Telefon: 93 33

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Balıkçı Bülent

Antalya Balıkçı Bülent

Antalya Konyaaltı’nda bulunan şık ve salaş bir balık restoranıdır. Konum olarak Konyaaltı Belediyesi’nin tam arkasında bulunmasıyla çok kolay bulunabilir bir konuma sahiptir. Geniş ve ferah bir yemek salonundan oluşan restoran iç mekân tasarımı ile de dikkat çekmektedir. Mavi ve beyaz renk masa örtüleri ile dikkat çeken restoran hoş ambiyansı ile de müşterilere şık bir akşam yemeği imkânı sunar. Antalya Konyaaltı geziniz sırasında mola vermek ve hoş bir akşam yemeği yemek için bu restoranı ziyaret defterinize ekleyebilirsiniz. Buraya gelmeyi planlıyorsanız önceden online rezervasyon yapmayı unutmayın.  Ayrıca restoranın park sorunun olmayışı artı bir yön olarak öne çıkar.

Restoran menüsünde balık çeşitleri, içecek menüsü ve tatlı çeşitleri yer alır. Buraya geldiğinizde rakı, balık ikilisini yapabilirsiniz. Ayrıca her zaman taze ve lezzetli balıkları Antalya’da bir de bu restoranda denemenizi tavsiye ederiz. Buraya geldiğinizde levrek sipariş edebilir, doğa manzarasına karşı keyifle yemeğinizin tadını çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda yemek yerken arkadan gelen hafif Türk Sanat müziği ezgisi de yemeğinize ayrı bir hava katacaktır. Restoran menüsü her anlamda doyurucudur. Hem lezzet olarak hem de karın doyurucu olan yemekler aynı zamanda cep yakmaması ile de birçok müşterinin kalbini fethetmiştir. Fiyatları diğer balık restoranları ile kıyaslandığında makul seviyededir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Perşembe – , Cuma – Cumartesi – , Pazar – saatleri arasında açıktır.

Adres: Altınkum, Sk., No: 13, Konyaaltı Belediye Arkası

Telefon: 22 07

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Arma Restaurant

Antalya Arma Restaurant

Antalya Muratpaşa’da bulunan bir balık restoranı. Sahip olduğu manzarası ile dikkat çekici bir yerdir. Antalya’nın en iyi manzarasına sahip yerlerden birinde bulunan restoran lezzetleri ile de bir o kadar iştah açıyor. Kaleiçi, Yat Limanına hâkim konumu ve tüm Akdeniz manzarasını kucaklayan bir panoraması ile dikkat çekiyor. Bu restoran vakti zamanında yani yüzyıl sonlarında İtalyanlar tarafından inşa edilen bir binadan oluşmaktadır. Bina önceden gazhane olarak kullanılsa da günümüzde restorana çevrilerek turizme kazandırılmıştır. Taze ve lezzetli balıklar üstelik deniz manzarası eşliğinde müşterilere eşsiz bir yemek şöleni sunuyor. Personelleri kibar ve müşterilere karşı saygılı oluşu restoranın ön plana çıkan özelliklerindedir.

Arma Restaurant, zengin balık menüsü, mezeleri, tatlı ve içecek çeşitleri ile müşterilere çok yönlü seçme imkânı sunuyor. Her ne kadar deniz ürünleri ağırlıklı bir restoran olsa da burada sebze yemeklerini ve dana ürünlerini bulmak mümkündür. Köfte ızgara, karışık ızgara, levrek fileto ve daha birçok lezzetli ve taze ürün bu restoranın mutfağında yer alan lezzetlerdendir. Deniz manzarası eşliğinde güzel bir akşam yemeği için bu restoranı tercih edebilirsiniz. Bu restoranı ziyaret etmek istiyorsanız önceden rezervasyon yapmayı unutmayın. Son olarak fiyat olarak değerlendirildiğinde fiyatların normalin biraz üstünde olduğu görülür.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Selçuk Mah., İskele Cad., No: 75, Kaleiçi Yat Limanı, Muratpaşa

Telefon: 97 10 &#; 11

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Nejat Balık

Antalya Nejat Balık

Antalya Muratpaşa’da bulunan bir restorandır. Bu restoran ilk olarak yılında Bahçelievler’de ‘’İtaliano Pizza Cafe’’ adıyla kurulmuştur. Daha sonra yılında Antalya’da eski Lara yolundaki yerinde kurulmuştur. Restoran Antalya’ya bistro kavramını getiren bir restoran olan Stella’s Manzara olarak hizmet vermeye başlamıştır. Stella’s Manzara ile başlayan lezzet yolculuğu günümüzde Nejat Balık ismiyle devam ediyor. Nezih ve samimi bir ortama sahip işletme aynı zamanda güzel bir deniz manzarasına sahip olmasıyla biliniyor. Eğer Antalya’ya yolunuz düşerse buraya gelmenizi ve eşsiz manzarası eşliğinde lezzetli yemeklerini deneyimlemenizi öneririz.

Nejat Balık, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için tercih edebileceğiniz yerlerden biridir. Kahvaltı için serpme kahvaltı seçeneği mevcuttur. Serpme kahvaltıda çaylar termosta getirilir ve kahvaltı menüsü de zengin ve doyurucudur. Akdeniz ve Ege mutfağına has yemekler bu restoranın menüsünde yer alan yemeklerdendir. Ayrıca restorana günlük taze taze getirilen balık çeşitleri mutfaktan masalara servis ediliyor. Lagos balığı, balık çorbası burada denemeniz gereken lezzetlerdendir. Son olarak restoran fiyat olarak değerlendirildiğinde fiyatların ortalama olduğu gözlemlenir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Eski Lara Yolu, Manavoğlu Parkı, No: 28, Muratpaşa

Telefon: 35 96 &#; 99

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Anadolu Park Restoran

Antalya Anadolu Park Restaurant

Anadolu Park Restoran, Antalya Kent Ormanı’nda bir tesis içerisinde yer alan restorandır. Bu restoran Antalya’da alışılmış restoran anlayışının dışına çıkan sportif bir kompleks olma özelliğini taşıyan ilk restoran olma özelliğini gösterir. yılından bu yana hizmet veren restoranda özel temalı geceler, düğün, nişan, sünnet, bebek partileri ve mezuniyet geceleri düzenlenmektedir. Ayrıca, restoran dönümlük bir çam ormanı içerisinde, doğanın tam kalbinde, yemyeşil bir alanda kurulmuş olmasıyla buraya olan ilginin artmasına yardımcı olmuştur. Restoran müşteriler için pek çok farklı bölümden oluşur. Özel günler için tasarlanan kır düğün bahçesi, barbekü alanları, paintball ve ip parkuru gibi spor faaliyetlerine uygun alanlar da yine bu restoran bünyesinde yer alan bölümlerdir. Restoranın önemli bir özelliği de dünyaca ünlü birçok futbol takımına ev sahipliği yapmış olmasıdır.

Anadolu Park Restoran zengin bir menüye sahip olmasıyla birçok müşteriyi kendine çeker. Ayrıca yılında Hürriyet Gazetesi gurmeleri tarafından en iyi meze kategorisinde Türkiye’de ilk 10 Restoran arasına girmeyi başarmıştır. Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için tercih edebilirsiniz. Burada yemek yiyip restoranın diğer alanlarına geçip vakit geçirebilirsiniz. Anadolu Park, doğa manzarasına karşı enfes yemeklerin adresi olmayı başarabilmiştir.  Bir hatırlatma yapmak gerekirse bu restorana gelmek için rezervasyon yaptırmak gereklidir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Serik Cad., Konak Mah., Aksu Çıkışı

Telefon: 24 00 – 34

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Zencefil Mutfak Ev Yemekleri

Antalya Zencefil Ev Yemekleri

Antalya Muratpaşa ilçesinde ev yemekleri yiyebileceğiniz restoranlardan biridir. Antalya’da sıcak ev yemekleri yemek için tercih edilecek adreslerin başında gelir. Temiz ve şık bir restoran olan mekân gerek işletme sahipleri gerek personeller olarak kaliteli bir hizmet anlayışı çerçevesinde müşterilere hizmet vermeye çalışmaktadır. Temiz ve lezzetli yemeklerin adresi olan Zencefil, yerli ve yabancı birçok müşteriyi ağırlamaya devam ediyor. Ayrıca buraya gelmek hiç de zor değil. Rezervasyon yapma gibi bir zorunluluk da yok. Yani canınız ne zaman ev yemeği çekerse buraya gelebilirsiniz.

Zencefil Mutfak Ev Yemekleri, restoran menüsünün her gün yenilenmesi ile biliniyor. Fakat genel olarak menüde et yemekleri, sebze yemekleri, salata ve çorba çeşitleri yer alıyor. Restoranda karışık tabak olarak bilinen yemekten sipariş edebilirsiniz. Karışık tabak; çorba, ana yemek, pilav ya da makarna ve salatayı içeren bir menüyü ifade eder. Ev yemekleri çeşit olarak az olsa da lezzet olarak inanılmaz lezzetlidir. Ayrıca değişen bir menüsünün olmasından dolayı yemekleri restoranın internet sayfasından takip ederek istediğiniz bir gün bu mutfağı ziyaret edebilirsiniz. Buraya geldiğinizde zencefilli havuç çorbasını mutlaka denemenizi öneririz. Son derece lezzetli ev yemeklerinin hazırlandığı restoran aynı zamanda cep yakmayan cinstendir. Yani Antalya’da uygun fiyatlı bir yerde yemek arıyorsanız mutlaka bu restoranı ziyaret etmeli, eşsiz yemeklerini tatmalısınız.

Açılış-Kapanış Saatleri: Hafta içi – saatleri arasında açıktır. Hafta sonları kapalıdır.

Adres: Güvenlik Mah., Sk., No: 15, Muratpaşa

Telefon: 45 60

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Parlak Restaurant

Antalya Parlak Restaurant

Antalya Muratpaşa ilçesinde yılında Mustafa Parlak tarafından açılmış tarihi bir lokantadır. Bu lokanta ismini kurucusunun soyadından alır. Mustafa Parlak asıl mesleği ayakkabıcılık olan biriyken senesinde bu lokantayı açmıştır. Lokanta ilk açıldığı yıllarda bir çorbacı idi. Mustafa Parlak, aynı zamanda Almanya’ya gitmiş ve orada tavukların makinede döndürülerek pişirildiğini görmüş. Ülkemize geri döndüğünde bu usulü değiştirerek kullanmış ve Türkiye’nin ilk kömürde pilicini hazırlamıştır. Günümüzde bu mekânı Mustafa Beyin oğlu işletmektedir. Dükkân Antalya’da Zincirlihan olarak bilinen ve tarihi yıl öncesine dayanan bir hanın içerisinde kurulmuştur. Günümüzde de hala ilk kurulduğu yerde hizmet vermektedir. İç ve dış mekân olarak hoş bir ambiyansa sahiptir.

Parlak Restaurant, zengin bir menüye sahip olması ile biliniyor. Türk mutfağından yöresel yemekler, ızgara çeşitleri, tatlılar ve salatalar restoran menüsünde yer alan yemeklerdendir. Ayrıca restoranın ayrı bir özelliği de her güne ait ayrı bir spesiyal hazırlanmasıdır. Çorba, ana yemekler ve zengin ot mezeleri ile ön plana çıkan restoran, Hürriyet Gazetesi tarafından ‘’Türkiye’nin En İyi 10 Mezecisi’’ olarak seçilmiştir. Ayrıca en iyi patlıcan yemeği dalında da iki kez en iyi ilk 10’a girmeyi başarmıştır. Restorana geldiğinizde kulaklı çorba, hibeş, piliç çevirme ve mumbar dolmasını burada denemenizi tavsiye edebiliriz. Tatlı olarak da kabak tatlısı yiyerek yemeğinizi sonlandırabilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Çağlayan Mah., No: 4/1, Lara

Telefon: 65 53

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Seraser Fine Dining Restaurant

Antalya Seraser Fine Dining Restaurant

Antalya Muratpaşa ilçesinde yılında açılmıştır. Fine dining, doymak için olmayan sadece yemeklerden zevk almak için yemeği amaçlayan bir anlayıştır. Seraser, fine dining anlayışını Antalya ile buluşturan bir anlayışa sahip restoranlardan biridir. yıllık tarihi bir konakta hizmet vermektedir. Hizmet anlayışı olarak 5 duyu organına hitap etmeyi amaçlar. Tarihi konak bu anlayışa göre göze hitap edercesine zengin motiflerle süslenmiştir. Kulaklara hitap etmesi için saygın piyano virtüözlerinden eşsiz piyano dinletiler oluşturuldu. Koku algısının harekete geçirilmesi amacı ile de Akdeniz florasını andıran bir koku olan şefin bahçesi isimli özel bir koku eklendi. Lezzetli fine dining menüleri de tat duyusunu harekete geçirir niteliktedir. Son olarak da dokunma duyusunun harekete geçmesi amacı ile de el işçiliği porselenler ve camdan perdeler oluşturulmuştur. Böylelikle yemekten her anlamda zevk almanız ve yemek yerken yemeği yaşamanız sağlanmıştır.

Menü olarak Dünya mutfağını geleneksel Türk mutfağı motifleri ile sentezleyerek farklı bir tür ortaya çıkarmışlardır. Zengin şarap menüsü bulunur. Burada en çok tercih edilen yemek ise antrikottur. Her ne kadar fine dining olarak geçen bir mekân olsa da yemekler porsiyon olarak doyurucu seviyededir. Özel günler veya özel bir akşam yemeği için Antalya’da tercih edebileceğiniz şık mekânlardan biridir. Eğer fine dininge meraklı biriyseniz bu restoranı ziyaret etmenizi, yemekleri ve eşsiz atmosferini denemenizi tavsiye ederiz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Paşa Cami Sk., No: 14, Muratpaşa

Telefon: 60 15

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Marina Restaurant

Antalya Marina Balık Evi

Antalya Muratpaşa ilçesinde yılında Koç Holding tarafından deniz kenarında kurulmuştur.  Marina ismi de isminin bulunduğu yerden ileri geliyor. Bulunduğu yer dolayısıyla eşsiz bir manzaraya sahiptir. Bu yönü ile birçok müşterinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Restoran günümüzde Antalya’nın sayılı Alakarte restoranlarından biridir. Restoranın ilginç bir hikâyesi de restoranda garson olarak çalışan Mustafa Demirok’un yılında buranın sahibi olmasıdır. Daha sonra ise işler değişti ve Mustafa Demirok bir arkadaşı ile Marina’yı oluşturdu. Yani Marina Restaurant, yılında iki arkadaş tarafından açılan bir restorandır.

Marina Restaurant; kahvaltı, öğle ve akşam yemeği için gidilebilecek yerlerden biridir. Restoran menü olarak Türk mutfağı yemeklerini bünyesinde bulundurur. Buna göre çorba çeşitleri, ana yemek, salatalar ve tatlı çeşitleri restoran menüsünde yer alan lezzetlerdendir. Güzel bir manzara eşliğinde hoş yemekler için bu restoranı ziyaret edebilirsiniz. Fiyatlar kaliteye göre makul seviyede olup, yemekler doyurucu ve lezzetidir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Güzeloba, Gezi Yolu Cad., Muratpaşa

Telefon: 42 37

Haritada Görüntüle >

Yemenli Meyhanesi

Antalya Yemenli Meyhanesi

yılında Antalya Kaleiçi’nde kurulan bir meyhanedir. Yemenli Meyhanesi, Antalya’da eğlence hayatının önemli yerlerinden biri olma özelliğine sahiptir. gün hizmet verme anlayışına sahip olan meyhane, eğlence anlayışı kadar yemekleri ve içecekleri ile de ön plana çıkmayı başarmıştır. Ayrıca dekor olarak da bu meyhane müşterilerin ilgisini çeker. Turkuaz ve beyazın iç içe geçtiği masalar, canlı müzik eğlence hayatına renk katacak cinstendir. İç ve dış mekân olarak iki yerde de bahçesi bulunan ortamda sigara kullanmak da serbesttir.

Ara sıcak menüler, 30’dan fazla çeşidi bulunan mezeler ve içki çeşitleri ile hem yemek zevkini çıkaracak hem de eğlencenin tadını çıkarabileceksiniz. Ayrıca meyhane menüsünde yer alan taze deniz ürünleri de içki ile iyi giden lezzetler arasında sayılır. Buraya gelmeyi düşünüyorsanız rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Burada kalamar, karides tava yiyip yanında da rakı tercih edebilirsiniz. Fakat unutmamak gerekiyor ki burası bir eğlence mekânıdır ve o yüzden oldukça gürültülüdür. Sessizlik ve sakinlik arayan kişilere de uygun değildir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Zeytin Sk., No: 16, Muratpaşa

Telefon: 83 76

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Kaleiçi Meyhanesi

Antalya Kaleiçi Meyhanesi

Antalya Konyaaltı’nda hizmet veren ünlü meyhanelerden biridir. Canlı müzik ve alkolün yer aldığı nezih meyhanelerden biri olan Kaleiçi Meyhanesi, eşsiz yemekleri ve zengin eğlence anlayışı ile ön plana çıkmayı başarmış yerlerdendir. Antalya’da gece hayatı yaşamak ve doyasıya eğlenmek isteyenlerin tercih edebileceği mekânların başında gelir.

Türk mutfağından birçok çeşit yemeği burada bulabilirsiniz. Ayrıca zengin alkol seçenekleri ile yemeğin yanında alkol tüketmek isteyen kişiler için ideal yerlerden biri olma özelliğine sahiptir. Bu mekâna gelmek istiyorsanız öncesinde yer ayırtmalısınız. Buraya geldiğinizde ise yaprak ciğer, gurme mezesi deneyebilirsiniz. Gerek mezeleri gerek ana yemekleri ile doyurucu olma özelliğine sahiptir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Balıkpazarı Sk., No: 14, Muratpaşa

Telefon: 42 63

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Shakespeare Bistro

Antalya Shakespeare Bistro

Sheakspeare Bistro, Antalya Muratpaşa ve Konyaaltı’nda şubeleri bulunan bir kafe zinciridir. Bu kafenin aynı zamanda Türkiye’nin birçok ilinde şubeleri de bulunmaktadır. Antalya’da bulunan kafe iç ve dış mekân olarak hizmet veriyor. Mekânın bahçesi keyifli ve güzel bir manzaraya sahiptir. Bahçesi manzaraya karşı yemek için tercih edilebilir.

Sheakspeare Bistro, Türk ve dünya mutfağından yemeklerin yer aldığı zengin bir menüye sahiptir. Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için bu kafeyi ziyaret edebilirsiniz. Kahvaltı menüsü güne zinde başlamayı hedefleyen bir menüye sahiptir. Öğle ve akşam yemekleri için ana yemekler, steak çeşitleri, et ve sebze yemekleri, makarna tabakları ve pizza, sandviç gibi atıştırmalık yemekleri bulunmaktadır. Antalya’da tanıdık lezzetlerle karşılaşmak istiyorsanız bu mekâna gelerek sevdiğiniz yemekleri yiyebilirsiniz. Restoran fiyatları makul, yemekleri doyurucu ve lezzetlidir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Meydan Kavağı Mah., Cad., No: 4, Muratpaşa

Telefon: 58 26 – 27

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Zaruri

Antalya Zaruri

Antalya Muratpaşa ilçesinde yer alan klasik meyhane ortamından farklı bir mekân olarak hizmet veren bir işletmedir. Zaruri kendini ‘’Caz makamında içkili bir lokanta’’ olarak tanımlamıştır. Sakinlik ve dinginlikten hoşlanan, farklı lezzetlere ve farklı müziklere açık olan kişilerin mutlaka uğraması gereken yerlerden biridir. Muratpaşa ilçesinde bir sokak arasında konumlanmış olan bu mekân, iki katlı bir binanın bahçe katında hizmet vermektedir. Mekân olarak; küçük, şirin ve nezih bir mekândır denilebilir.

Akdeniz ve Türk mutfağından yemekler servis edilir. Burada en beğenilen yiyecekler ciğer, humus, köfte fava gibi yiyecekler tercih edilebilir. Ayrıca meze yönünden de çeşitlilik bulunan lokantanın mezeleri de bir o kadar lezzetlidir. Özel günler için de organizasyonları bulunan işletmeyi özel bir gün kutlamak için de tercih edebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Pazartesi – Cumartesi – saatleri arasında açıktır. Pazar günleri kapalıdır.

Adres: Çağlayan Mah., Sk., No: 29/A, Muratpaşa

Telefon: 91 14

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

The Sudd Coffee Old Town

The Sudd Cafe Old Town

Antalya Kaleiçi’nde bulunan bir kafedir.  Sakin ve tatlı bir ortama sahip olan kafenin müzikleri rahatsız edici değildir. Butik bir kahveci olan mekân daha çok kahve molası için tercih edilir.  Ayrıca ön ve arka bahçesi bulunan mekânın kahveleri ve diğer içecekleri ile ön plana çıkmayı başarabilmiştir. Merkezi bir konumda bulunması iş arasında veya iş çıkısında bir kahve molası vermek için burayı ideal yerlerden biri haline getirmiştir.

The Sudd Coffee Old Town’da kahvenin her çeşidini bulabilirsiniz. Ayrıca burada kendilerine ait özel kahvelerden de içebilirsiniz. Kahvenin yanı sıra soğuk ve sıcak diğer içecek türlerini de yine burada deneyimleyebilirsiniz. Her ne kadar kahve üzerine kurulmuş bir mekân olsa da kruvasan gibi atıştırmalık ürünler yine burada bulabileceğiniz yiyecekler arasındadır.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Kılıçarslan Mah., Hamam Sk., No: 27, Muratpaşa

Telefon: 05 00

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Justacandy Sweet Factory

Antalya Just a Candy

Antalya Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren şeker ve kahve dükkânıdır. Açık bir mutfağı bulunur ve müşteriler buradan şeker yapımını görebilirler. Mekân tasarımı ile de oldukça dikkat çekmektedir. Küçük ve şirin masalar, kendilerine has fincanlar burayı eşsiz kılan detay arasındadır.

Justacandy Sweet Factory, tatlı ve kahve üzerine kurulu lezzetli dükkânlardan biridir. Ballı pasta, tuzlu karamel, orman meyveli pasta, beyaz çay, waffle, dondurma, kahve buranın en beğenilen yiyecek ve içeceklerindendir. Antalya’da lezzetli bir tatlı için gidilebilecek nadide yerlerden biri olarak ön plana çıkar.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Kılıçarslan Mah., Hesapçı Geçidi Sk., No: 35, Muratpaşa

Telefon: 58 90

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Pizza Argentina

Antalya Pizza Argentina

Antalya Muratpaşa ilçesinde bulunan bir pizza dükkânıdır. Arjantin pizzası, diğer pizzalardan farklı olarak daha büyük yapılır. Bu dükkânda da bu Arjantin pizzaları yapılmaktadır. Antalya’da güzel bir pizza yemek için gidilebilecek yerlerden biridir. Dilimler olarak servis edilen pizzaların her çeşidini deneyimlemek mümkündür. Pizzaları doyurucu ve lezzetli olan bu mekân fiyat olarak da ekonomiktir.

Pizza Argentina’da pizzalar dilimler şeklinde servis ediliyor ve istediğiniz pizza çeşidini sipariş edebilirsiniz. Pizza menüsünün yanında zengin bir şarap menüsüne de sahiptir. Her ne kadar bir pizza restoranı olsa da burada bulunan tek yiyecek pizza değildir. Burada hamburger menülerinden de deneyebilirsiniz. Antalya’da pizza yemek istiyorsanız burayı tercih listenize ekleyebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Recep Peker Cad., No: 12,Haşimişcan, Muratpaşa

Telefon: 49 92

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Robert’s Coffee, Atatürk Parkı

Antalya Atatürk Parkı Roberts Coffee

Antalya’nın en muhteşem manzarasına sahip yerlerden birinde kurulmuştur. Manzara olarak Akdeniz, Toroslar ve Beydağlarına bakar. Burada hazırlanan yemekler müzik ve doğa eşliğinde müşterilere sunulmaktadır. Mekân tasarım itibari ile de kurulduğu yere uygun tasarlanmıştır. Ayrıca otopark hizmeti ve vale hizmeti de mevcuttur.

Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için tercih edilebilir. Zengin bir menüsü vardır. Her türden kahve çeşidi, zengin ve çok çeşitli kahvaltı menüsü, ara sıcaklar, ana yemekler, tatlılar ve salatalar bu mekânın menüsü arasında yer alır. Mantı gibi yemeklerin yanı sıra vegan tipi özel beslenme türlerine uygun yiyecekler de yine bu kafede bulunabilir. Canlı müzik ve eğlencenin adresidir denilebilir. Harika bir Akdeniz manzarası eşliğinde yemek için bu kafeyi tercih edebilirsiniz. Son olarak bu mekanın fiyatları bir kafe baz alındığında makul seviyededir.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Bahçelievler Mah., Konyaaltı Cad., Atatürk Parkı İçi R-3, No: 25/5, Muratpaşa

Telefon: 00 79

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Akdeniz Dondurma

Antalya Akdeniz Dondurma

Antalya’da yılında Davut Koma tarafından Muratpaşa’da açılmış bir dondurmacıdır. Aslen Ürgüplü olan Davut Bey ilk başlarda dondurmacılığa Roma dondurması yaparak başlamıştır. Daha sonra Antalyalıların talebi üzerine yanık dondurma olarak bilinen keçi sütünden yapılmış dondurmayı yaparak kendine dondurma sektöründe yer edinmiştir. Günümüzde bu dondurmacıyı Recep Beyin oğulları işletmektedir. Ayrıca özel günlerde siparişler üzerine tatlı çeşitleri de hazırlanmaktadır.

Akdeniz dondurma, dondurmanın her türlüsünü bulabileceğiz dondurmacılardan biri olma özelliğine sahiptir. Bu mekânda dondurma harici tatlılar, içecekler, çikolatalı şerbetli birçok yiyecek bulunur. Antalya’nın en eski tatlıcısı ve dondurmacısı olan bu mekânı ziyaret etmenizi öneririz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Ali Çetinkaya Cad., No: 24, Muratpaşa

Telefon: 47 19

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Helvacı Ali

Antalya Helvacı Ali

’lü yıllardan günümüze gelen asırlık bir lezzet olarak gelen Helvacı Ali, Türkiye’de birçok ilde şubeye sahiptir. Antalya’da da Helvacı Ali’nin şubesi bulunur. Antalya’da bulunan şubesi ise Muratpaşa ilçesinde yer alıyor. Küçük, sevimli bir dükkân olan helvacı genellikle yoğun oluyor. Taptaze ve lezzetli helvalar için Antalya’da gidilebilecek adreslerden biridir.

Helvacı Ali’den, helvanın her türlüsünü bulabilirsiniz. Tahin helvası çeşitleri, boza, irmik helvası, dondurmalı Antep fıstıklı cennet çamuru ve tahin gibi lezzetler burada bulabileceğiniz lezzetler arasındadır. Müşteriler tarafından en çok beğenilen helva çeşitleri ise sade, çikolatalı ve Antep fıstıklı helvalardır. Fakat bu dükkânda her damak zevkine uygun helva bulunur. Son olarak fiyat olarak bakıldığında fiyat performans açısından tatmin edici olduğu görülür.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Haşimiçcan Mah., Atatürk Cad., Nisan Apt., No: 33, D: B, Muratpaşa

Telefon: 96 72

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Dilara Yaşar Tatlı Dondurma

Antalya Dilara Yaşar Dondurma

Antalya Muratpaşa ilçesinde bulunan bir tatlıcı ve dondurmadır. Dilara Yaşar Antalyalı bir tatlıcı olup zamanla bir tatlı dükkânı açarak kendini sektörde bulmuştur. O gün bu gündür taptaze ve leziz tatlılarını Antalyalılar ile buluşturmaya devam ediyor.

Dilara Yaşar Tatlı Dondurma, Antalya’da tatlı yemek için tercih edebileceğiniz yerlerin başında geliyor. Antalya’nın en iyi halka tatlılarını burada bulabilirsiniz. Ayrıca bu dükkânın tulumba tatlıları ve lokması gerçekten meşhurdur ve yiyen çoğu insan tarafından tavsiye edilir. Antalya’ya yolunuz düştüğünde tatlı yemek istiyorsanız tereddütsüz bu mekâna gelip eşsiz tatlıları deneyebilirsiniz.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Yeşilbahçe Mah., Sinanoğlu Cad., Sk., No: 37/B, M. Ataman Apt., Muratpaşa

Telefon: 21 81

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Ünlüoğlu Baklavaları

Gaziantep Ünlüoğlu Baklavaları

yılından beri Türkiye’de hizmet veren Ünlüoğlu Baklavaları, Gaziantep baklavalarını Türkiye ile buluşturmaya devam etmektedir. Türkiye’de birçok ilde şubesi bulunan baklavacının birkaç şubesi de Antalya ilinde bulunuyor. Antalya’da Muratpaşa ve Konyaaltı’da şubesi vardır.

Baklavanın ve tatlının her çeşidinin yer aldığı Ünlüoğlu Baklavacısında istediğiniz türden tatlı ve baklava çeşidini bulabileceksiniz. Üstelik taze ve çıtır baklavalar tatlı sevmeyenleri bile çıldırtacak cinsten. Sultan sarma, şöbiyet ve baklava çeşitleri burada deneyebileceğiniz lezzetler arasındadır. Son olarak fiyat olarak müşteriler tarafından biraz pahalı bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Yeşilbahçe Mah., Metin Kasapoğlu Cad., Narenciye Kavşağı, No: /4, Muratpaşa

Telefon: 53 38 – 95 37

Haritada Görüntüle >

Antalya Reçelcisi

Antalya Reçelcisi

Antalya Kepez ilçesinde reçel üretimi yapan bir işletmedir. Antalya’da reçel nereden alınır diye sorulduğunda akla gelen ilk ve tek yer olma özelliğini gösterir. İsterseniz kendi dükkânından isterseniz internet üzerinden bu reçelleri temin edebilirsiniz.

Her türlü reçelin üretildiği işletmede en çok tercih edilen reçel çeşitleri şunlardır: Karışık meyve marmeladı, çilek reçeli, ahududu reçeli ve ayva reçelidir. Herkesin bildiği ve yaptığı reçeller haricinde az bilinen reçelleri de bu dükkânda bulmak mümkündür. İster Antalya’da olun ister Türkiye’nin herhangi bir yerinde bu reçelleri almak artık hiç de zor değil.

Açılış-Kapanış Saatleri: Haftanın tüm günü – saatleri arasında açıktır.

Adres: Fener Mah., Tekelioğlu Cad., No: 58/C, Muratpaşa

Telefon: 10 30

Daha Fazla Bilgi: funduszeue.info

Haritada Görüntüle >

Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin tatillerini geçirmek için geldiği Antalya, yalnızca lezzetli yemekleriyle değil, gezilecek yerleri, capcanlı plajları, alışveriş yerleri ve eğlence mekânlarıyla oldukça renkli bir yerdir. Sizler bu yazımızda, Antalya’da nerede ne yenir sorusuna yanıt aramaya çalıştık. Mutlaka, Antalya’da daha pek çok yeme-içme mekânı vardır. Listemizde olmayıp, bu mekânı da eklemelisiniz dediğiniz yerleri yorum olarak bizlere yazabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası