kahve falında kartal görmek ne anlama gelir / Kahve Falında Kartal Görmek Ne Anlama Gelir? | Falbahçem

Kahve Falında Kartal Görmek Ne Anlama Gelir

kahve falında kartal görmek ne anlama gelir

Kahve falında kartal veya şahin görmek

Kahve falında kartal veya şahin görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına yorulur.

Kahve falında kartal veya şahin gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Kahve falında kartal veya şahin görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kartal yada şahin görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında şahin kartal görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Kahve falında kartal ve şahin görmek hata yapılacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz şahin görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şahin beslemek iç huzurunun yerinde olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında şahin sürüsü görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, ün salacağına tabir olunur.

Kahve falında kara şahin görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Falda Kartal Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Kartal Görmenin Anlamı

Falda kartal görmek, öncelikle kartal bir kuş türü olduğu için haberci manasına gelir lakin normal kuşlardan farklı olarak yırtıcı bir kuş olması sebebiyle çoğu falcı bu yüzden pek hayırlı  yorumlamaz. Falda çıkan kartal için nankör ve gaddar kimse yorumu yapılır. Zarar görebileceğiniz rakip ya da düşman rivayet edilir.

Kimi falcıya göre falda kartal çıkması, risk demektir. Bir işe kalkışmışsanız veya kafanızda planladığınız şeyi uygulamaya koymayı düşünüyorsanız tekrar düşünmenizde yarar vardır çünkü yapacağınız ufak bir hatanın bedeli ağır olabilir. Gözden kaçırdığınız ya da atladığınız bir şey var mı kontrol etmeniz faydanıza olacaktır.

Bir takım falcılar için kahve falında kartalgörmek, devletten gelecek üzücü bir gelişmeye işarettir. Hakkınızda yapılacak asılsız suçlamalara maruz kalabilir ve ceza ödeyebilirsiniz. Bu olumsuzluğun devletten gelmesi kişinin çaresiz olacağına da yorumlanır. Göz göre göre bir miktar para kaybedeceksiniz ve buna engel olamayacaksınız diye rivayet edilir.

Bazı kahve falıyorumcularına göre falda kartal çıkması, kartalın kuş olması sebebiyle haberdir denir fakat kötü haber getirir diye yorumlanır. Yukarıda bahsettiğimiz üzere nankör kimse, size tuzak kurma ya da arkanızdan oyun çevirme niyetindedir fakat bu oyundan haberiniz olacaktır. Önleminizi aldığınız takdirde sizi gafil avlamaya çalışırken kendisi yem olacaktır.

NeOldu.com / Özel Haber

Kahve Falı Klişeleri

  • Osmanlı zamanında cariyelerin birbirlerine söylemek istedikleri fakat söylemekten çekindikleri şeyleri kahve telvesine bakarak söylemeye başlamışlardır. Dedikodu amacıyla başlayan fakat sonrasında geleceğe dair yorumların yapıldığı, Türklere özgü bir fal olarak günümüze kadar gelmiştir.

  • "3 vakte kadar bir yola gideceksin."

    Kahve falının olmazsa olmazlarındandır. Her kahve falında mutlaka 3 vakte kadar gidilecek bir yol vardır. 

  • "Sana bir yerden para gelecek."

    Nereden geleceği belli olmayan bir para mutlaka vardır. Anneden, babadan, işten, lotodan gelecek olan para hep vardır...

  • "Mutluluk gözyaşı dökeceksin."

    Fincanın kıyısında köşesinde mutlaka bir gözyaşı vardır. Fakat o gözyaşı hiçbir zaman üzüntüden dolayı değildir. Tüm gözyaşları mutluluktan akar. Zaten herkes çok mutlu olduğu için fal baktırır :)

  • "Senin yüreğin kabarmış."

    Fincan açılır açılmaz söylenen ilk klişe cümlerdendir. Muhtemelen kahvesi çok gelmiştir...

  • "Deve çıkmış, zengin bir kısmetin var."

    Beyaz atlı prenslerin yerini artık beyaz BMW'li kısmetler aldı. Kahve falına bakılan kişi bekar ise o kısmet mutlaka fincanın kıyısında köşesinde vardır.

  • "Senin için çok kararmış."

    Fala bakan kişinin kaçış noktalarından biridir. Üzerine ağırlık çöktüğünü söyler ve falı bitirmek için bahaneler arar. 

  • "İki kişi ağız ağıza vermiş senin hakkında konuşuyor."

    Mahallesinden, iş yerinden ve okulundan çekemeyen birileri hep vardır. Şüphesiz ki bu cümle karşısında  "Ayy! Vallahi bildi kız." diyecek veya duyacaksınız. 

  • "Ayy bu fala bakılmaz."

    Daha fala bakmadan kaçış yolu arayanların bir numaralı cümlesidir. Falınız zor açılıyorsa dileğinizin kabul olacağı söylenir ve fala ısrarla bakılmaz.

  • "Devlet kapısında bir işin hallolacak."

    İstisnasız söylenen klişelerden biridir. Öğrenci, memur, işçi, ev hanımı, emekli, çoluk çoçuk herkesin devletle alakalı bir kurumda mutlaka bir işi çıkar. 

  • "Hanenize ay doğmuş."

    Falın başlangıç cümlelerindendir. Fincanın dibindeki telve yarıya kadar kaymış ve dökülmüşse haneniz şenlenecek demektir. Ayrıca fal bakarken "ev" demek yerine "hane" denir.

  • "Bir kalabalık çıkmış. Düğün var."

    Kanbersiz düğün olmaz tabi.. Özellikle yaz aylarındaysanız bu cümleyi duymadan fal bitti zannetmeyin. 

  • "Seni gizli gizli izleyen biri var."

    Kahve fallarına göre sizi platonik seven ve sizi gözetleyen biri veya birileri mutlaka vardır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası