börü 2039 2.bölüm / blutv BÖRÜ 2. bölüm tek parça full izle! Börü son bölüm izle, yeni bölüm Youtube'den izle

Börü 2039 2.bölüm

börü 2039 2.bölüm

Dünya sinemasından geniş bir seçkiye sahip olan, Türkiye'nin yerli online video platformu BluTV, dizileriyle izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.

Türkiye'nin önde gelen dijital yayın platformlarından BluTV, özel yapımlarla milyonlarca kişi tarafından yoğun olarak izleniliyor. Bu doğrultuda; BluTV'de yayınlanan 'Börü ' bilimkurgu dizisini full hd kalitede izlemek isteyenler arama motorlarında yoğun olarak araştırmalara başladı.

BÖRÜ 2. BÖLÜM İZLE

Dizi severler, Börü dizisi izle, Börü 2. bölüm izle, Börü 2. bölüm full izle, Börü 2. bölüm tek parça izle, Börü 1. sezon 2. bölüm izle, Börü 1. sezon 2. bölüm full tek parça izle, Börü 2. bölüm blutv izle gibi ifadeleri aramaya başladı

Börü 2. bölüm hangi gün? Börü yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

BluTV’nin bilimkurgu dizisi 'Börü ' 28 Aralık Salı ilk bölümüyle izleyiciyle buluşurken, 14 Ocak Salı gününde ise ikinci bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümleri ise her salı izleyiciyle buluşacak.

BÖRÜ DİZİSİ OYUNCULARI:

Serkan Çayoğlu, Mesut Akusta, Ahu Türkpençe, Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Ozan Ağaç, Bedii Akın, Gürol Tonbul, Tan Altay ve Özge Gürel

BÖRÜ DİZİSİ KONUSU:

Konu: Serinin ilk dizisi BÖRÜ’nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını anlatan ‘BÖRÜ ’, yılında dünyanın çivisinin çıktığı bir gelecekte Türkiye’ye odaklanıyor. İttifakların, düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bir zamanda dünya yeni bir savaşın eşiğindeyken başlıyor. İnsanlığın kontrolünden çıkmış tehlikeli teknolojilerin hüküm sürdüğü bu yeni dünyanın, savaşlarını ve güvenlik güçlerine etkilerini ele alacak olan dizinin içeriği ise şimdilik sır gibi saklanıyor.

BÖRÜ NASIL İZLENİR?

Börü , blutv platformunda izleyicilerle buluşuyor. Börü 'u izlemek için BluTv'ye üye olmak gerekmektedir.

Kanal: BluTv
Yayın Platformu: Televizyon
Tür: Bilim-kurgu
Sezon: 1
Bölüm: 2

Yayın Günü: 14 Ocak Salı
Yayın Saati:

Yapım Firması: CaglarArts-Insignia
Yapımcı: Alper Çağlar
Yönetmen: Can Emre, Cem Özüduru, Ahmet Atalay
Senaryo: Alper Çağlar
Cast Ajansı/Direktörü: Mayadroom Ajans 

Son Eklenen Diziler

Güncel Dizipal giriş adresi - monash.pw Dizipal - Dizipal Güncel Adresi - Exxen - BluTV izle dizipal

Yabancı diziler, yurt dışında üretilen ve yayınlanan dizilerdir. Bu diziler genellikle yerel dillerinde üretilir ve dünya çapında izleyicilere ulaşır. Yabancı diziler, çeşitli türlerde olabilir ve komedi, drama, aksiyon, bilim-kurgu, gizem gibi türleri kapsayabilir. Yabancı dizi izlemek için monash.pw size yeter sadece yabancı diziler değil telif sorunu olmayan yerli dizileri de dizipal adresinde bulabileceksiniz

Yabancı dizi izlemek Son yıllarda, yabancı dizilerin popülaritesi hızla artmıştır ve birçok insan dünya çapında yayınlanan yabancı dizileri izlemeyi tercih etmektedir. Bu dizilerin birçoğu, yerel dillerinde çekilir ve sonrasında çeviriyle birlikte yayınlanır. Bu sayede, dünya çapında izleyicilere ulaşır ve birçok insan tarafından izlenir.

Yabancı diziler, genellikle daha uzun süreli ve daha karmaşık hikayeler sunar. Bu yüzden, birçok insan bu tür dizileri daha derin ve daha sürükleyici bulur. Ayrıca, yabancı dizilerin çoğu, yerel kültürlerine ve değerlere uygun olacağından, birçok insan bu dizilerin daha gerçekçi ve daha anlamlı olduğunu düşünür.

Sonuç olarak, yabancı diziler, dünya çapında izleyicilere ulaşan ve çeşitli türlerde olabilen, uzun süreli ve karmaşık hikayeler sunan dizilerdir. Bu diziler, son yıllarda popülaritesini hızla artıran ve birçok insan tarafından izlenen eğlence seçenekleridir.

Popüler dizilerden en iyilerini izlemeyenlere daha da merak uyandırması adına sunuyoruz

  1. "Breaking Bad": Bu dizi, kimyager bir adamın mafya için metamfetamin üretmeye başlamasını konu alır. İzleyicilere müthiş bir hikaye deneyimi sunar ve birçok ödül kazanmıştır.
  2. "Game of Thrones": Bu fantastik dizi, birçok ödül kazanan bir hikayedir ve dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine sahiptir. Kraliyet ailesi ve diğer aileler arasındaki güç mücadelesi üzerine kuruludur.
  3. "The Sopranos": Bu dizi, bir mafya ailesinin hayatını ve işlerini konu alır. İzleyicilere müthiş bir hikaye deneyimi sunar ve birçok ödül kazanmıştır.
  4. "The Wire": Bu dizi, Baltimore şehrinde polislerin ve suçluların hayatını konu alır. İzleyicilere müthiş bir hikaye deneyimi sunar ve birçok ödül kazanmıştır.
  5. "Stranger Things": Bu dizi, bir grup gencin bir çocuğun kaybolmasını araştırırken bir çok gizemli olaya tanık olduğu bir hikayedir. İzleyicilere eğlenceli bir hikaye deneyimi sunar ve birçok ödül kazanmıştır.
ads
ads

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır