birlik taksi alaplı / Zonguldak karıştı: İnşaat işçileri taksicilere saldırdı - Zonguldak Pusula Son Dakika Haberleri

Birlik Taksi Alaplı

birlik taksi alaplı

Merkez Taksi

Merkez Taksi, Merkez Taksi ilçesinde Taksi hizmeti sunan bir firmadır.

Merkez Taksi

Merkez Taksi Nerede?

Merkez Taksi firmasına gitmek için doğru adresi bulmak Bumaps ile oldukça kolay. Merkez Taksi Nerede, Merkez Taksi firmasını arıyorsanız Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak bilgisi ile kolaylıkla aradığınız Merkez Taksi firmasına ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi adresi sizlere en yakında ki adresler içerisinde yer alabilir. Aynı zaman da aynı Taksi hizmetleri arasında yer alan diğer firmaların bilgilerine de Bumaps ile ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi firması haritada nerede yer alıyor diye merak ediyorsanız Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak üzerinden hızlıca erişim sağlayabilir ve Merkez Taksi firmasına erişim sağlayabilirsiniz. Merkez Taksi firması Taksi hizmetleri arasında yer almaktadır. Bu sayede aradığınız firmanın iletişim bilgilerine Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak bilgisi ile ulaşabilirsiniz. Üstelik aynı Taksi üzerinde hizmet ver diğer firmalara da Bumaps sizlere kolaylıkla sunmaktadır.

Merkez Taksi İletişim

Aradığınız Merkez Taksi iletişim numarası bulmakta zorlanıyor musunuz? Merkez Taksi telefon numarasına bumap sitemiz üzerinden hızlıca erişebilir ve aynı Taksi üzerinde yer alan firmalara da hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Merkez Taksi telefon numarası ya da Merkez Taksi iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden hızlıca ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi iletişim bilgileri konusunda sorun yaşıyorsanız aynı Taksi hizmetlerini sunan firmalara Bumaps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merkez Taksi Telefonu

Merkez Taksi telefon numarası arayışınızda Bumaps sizlere ev sahipli yapmaktadır. Bumaps, Merkez Taksi adresini, telefonunu ve kategorisi konusunda sizlere hızlı ve güvenilir bilgi sağlamaktadır. Merkez Taksi telefon numarasına sitemiz üzerinden erişebilir ya da Merkez Taksi mail adresini görüntüleyerek bilgi edinebilrisiniz. Taksi hizmetleri telefon numarasını bulmak bazen meşakkatli olabilir. Bumaps Taksi hizmetlerini sunan firmaların adres, telefon, iletişim, konum ve mesai saatleri gibi bilgilerini sizlere sunar. Üstelik Taksi hizmetleri arasında yer alan Merkez Taksi firmasına ulaşmak için Bumaps’i tercih ederek hızlıca zamandan kazanabilirsiniz.

Merkez Taksi Fotoğrafları

Bulunduğunuz bölgede ya da aradığınız firmalardan birisi olan Merkez Taksi fotoğraflarına erişmek Bumaps ile oldukça kolay. Merkez Taksi fotoğrafları sitemiz üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Merkez Taksi sahibi tarafınca buraya Merkez Taksi fotoğrafları eklenebilir ve düzenlenebilir. Merkez Taksi fotoğrafları ve videoları konusunda arayış içerisindeyseniz Bumaps’e güvenebilirsiniz. Merkez Taksi görüntüleri ile aradığınız firmaya dair bilgiler edinebilirsiniz. Merkez Taksi ulaşım, mail, irtibat veya görüntü ve video bilgileri gibi tüm aradığınız detaylar Bumaps’te sizlerle.

Merkez Taksi Nasıl Giderim

Merkez Taksi ulaşım bilgileri konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz, Merkez Taksi nasıl giderim sorusuna bumaps hızlıca cevap veriyor. Merkez Taksi haritada işaretli bölgenin lokasyon bölgesine hızlıca Bumaps ile erişerek ulaşabilirsiniz. Bumaps Merkez Taksi ulaşım bilgilerini sizlere kolayca erişmenizi sağlar. Merkez Taksi yürüyerek kaç dakika ya da Merkez Taksi firmasına nasıl giderim sorunları artık tarih oluyor; Bumaps Merkez Taksi adresine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Merkez Taksi firmasına nasıl giderim diyorsanız Bumaps üzerinden inceleyebilirsiniz. Merkez Taksi adresine ulaşmak için hangi otobüse binmelisiniz ya da Merkez Taksi ulaşım bilgileri arayışındaysanız sizlere Bumaps yardımcı olmaktadır. Üstelik Merkez Taksi arayışında alternatif kaynaklar sunan Bumaps ile aynı Taksi bölümünde hizmet veren işletmeleri görüntüleyebilirsiniz.

Merkez Taksi Yol Tarifi

Merkez Taksi firmasına gideceksiniz ancak adresi mi bulamıyorsunuz, Bumaps ile artık Merkez Taksi adresine gitmek oldukça kolay. Bumaps ile Merkez Taksi yol tarifi bilgilerine erişebilirsiniz. Aynı zamanda alternatif Taksi hizmetleri sunan diğer firmalara da Bumaps ile hızlıca erişebilirsiniz. Merkez Taksi adresine ulaşmak istiyorsanız Bumaps haritalarına güvenebilirsiniz. Merkez Taksi ulaşım bilgilerine Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak üzerinden erişebilirsiniz. Merkez Taksi adresi nerede konusunda arayış içerisinde olanlara Bumaps destek sağlamaktadır.

Merkez Taksi Mesai Saati

Aradığınız firmaların mesai saatlerine ulaşmak bazen zorlu olabilir. Merkez Taksi mesai saatleri, Merkez Taksi mesai bitiş saatleri, Merkez Taksi mesai başlangıç saatleri ya da Merkez Taksi hangi günler tatil olduğu bilgilerine Bumaps ile hızlıca ulaşarak öğrenebilirsiniz. Merkez Taksi mesai saatleri doğruluğu, firmanın sağladığı bilgiler ile uyuşmuyor ise Merkez Taksi adresine bu durumu bildirebilirsiniz. Merkez Taksi hangi günler çalışıyor sorusunun cevabına sitemiz üzerinden erişebilrisiniz. Merkez Taksi firması Taksi kategorisinde yer almakta ve Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adresindedir. Bumaps ile Merkez Taksi tatil günleri ya da Merkez Taksi izin günleri konusunda ki bilgilere sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Merkez Taksi Sanal Tur

Merkez Taksi dışarıdan nasıl görünüyor ya da adrese gitmeden içeriğini mi görmek istiyorsunuz? Bumaps ile artık adres gitmeden Merkez Taksi sanal tur bilgilerine erişebilir, Merkez Taksi fotoğraflarını inceleyebilir ya da Merkez Taksi görüntüleyebilirsiniz.

Merkez Taksi Haritada Nerede

Aradığınız Merkez Taksi ise harita üzerinde kolaylıkla bulmak mümkün. Zira Bumaps’in geliştirdiği harita modülü ise Merkez Taksi adresine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Merkez Taksi adresine ulaşmak için, Merkez Taksi haritada kolaylıkla işaretli olduğunu görebilir ve Merkez Taksi firmasına ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi haritada nerede yer alıyor diye merak edenlere, Google Maps veya Yandex Haritalar ile hızlıca ulaşım sağlayabileceğiniz Merkez Taksi firmasının Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adres bilgisi Bumaps haritalarınca listelenmektedir. Üstelik aynı Taksi kategoride hizmet veren diğer firmalara da Taksi kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merkez Taksi Mail Bilgisi

Merkez Taksi firması Taksi kategori hizmetlerinde yer almaktadır. Merkez Taksi mail adresi konusunda birçok kişi uzun arayışlar yapmaktadır. Bumaps, Merkez Taksi mail bilgisini paylaşmaktadır. Merkez Taksi irtibat mail adresi için Bumaps sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. Merkez Taksi e-posta bilgileri web sitemiz üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Taksi kategorisi üzerinde yer alan aynı Taksi firmalarının mail adreslerine de Bumaps aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Merkez Taksi Fax Numarası

Merkez Taksi ulaşımı zor olan firmalardan birisidir. Zira birçok kullanıcı Merkez Taksi fax numarası ve adres arayışı içerisin siteleri ziyaret etmektedir. Merkez Taksi fax bilgisine bumaps internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aynı Taksi kategorisi üzerinde yer alan diğer firmaların iletişim bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi fax telefonu irtibatı için sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilrisiniz.

Merkez Taksi Hangi Şehirde

Merkez Taksi hizmet verdiği Taksi hizmet biriminin Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak bölgesinde yer almaktadır. Merkez Taksi firmasının açık adresi konusunda bilgi edinmek için Bumaps harita özelliğini kullanabilir ya da Merkez Taksi firmasını ziyaret için Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adresine gidebilirsiniz. Merkez Taksi hangi şehirde ya da Merkez Taksi hangi bölgede yer aldığı bilgilerine Bumaps üzerinden erişerek öğrenebilirsiniz.

Merkez Taksi Web Sitesi

Merkez Taksi yaygın aranan firmalardan birisidir. Merkez Taksi web sitesini ziyaretçiler ulaşmak için aramaktadırlar. Merkez Taksi firmanın resmi web sitesine ulaşmak için Bumaps sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Merkez Taksi internet sitesi bilgileri Bumaps aracılığıyla erişebilir ya da firmanın irtibat bilgilerini kullanarak doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Taksi kategorisi üzerinde yer alan Merkez Taksi firması gibi diğer firmaların da internet sitesi ya da web sitesine hızlıca öğrenebilirsiniz.

Merkez Taksi Hakkında

Merkez Taksi firması, hizmet verdiği bölge içerisinde Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adresin yer almaktadır. Merkez Taksi firması Taksi kategorisinde hizmet vermekte olup, açık adres bilgilerine ise Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adresi üzerinden ulaşabilir ya da Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak konum bilgisine Bumaps ile erişim sağlayabilirsiniz. Merkez Taksi firma hakkında bilgi edinmek için Taksi kategorisinde ki hizmetleri veren diğer firmalara da göz atabilirsiniz.


Sponsorlu Hizmetler:

Taksi Çalışanlarından Teşekkür Ziyareti

Alaplı'daki Birlik Taksi çalışanları Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'i ziyaret ederek, çiçek takdim edip yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Birlik Taksi çalışanları, Taksi duraklarının çevresine yapılan çevre ve zemin düzenlemesiyle kendilerinin hizmet kalitesinin de artırıldığını belirterek, "Taksi durağımızın çevresi gerçekten çok güzel oldu. Bu alanda, kalıcı bir hizmet yapıldı. Sadece, taksi durağımızın çevresine değil ilçemizin her noktasına çok güzel hizmetler yapılıyor. Herkes yapılan bu hizmetlerden memnun. Tüm Birlik Taksi çalışanları ve müşterilerimiz adına size ve çalışanlarınıza teşekkür ediyoruz" dediler.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de, bu alanda çevre ve zemin düzenleme hizmeti yapılmasının uzun süre önce planlandığını belirterek, "Aciliyet sırasına göre, ilçemizin her noktasına hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Halkımıza hizmet etmek bizim asli görevimiz. Halkımızın memnuniyeti bizleri onurlandırıyor, gururlandırıyor. Bu nazik ziyaretiniz için ben de sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Taksi Çalışanlarından Teşekkür Ziyareti

Taksi Çalışanlarından Teşekkür Ziyareti

Kaynak:Haber Kaynağı

Merkez Taksi

Merkez Taksi, Merkez Taksi ilçesinde Taksi hizmeti sunan bir firmadır.

Merkez Taksi

Merkez Taksi Nerede?

Merkez Taksi firmasına gitmek için doğru adresi bulmak Bumaps ile oldukça kolay. Merkez Taksi Nerede, Merkez Taksi firmasını arıyorsanız Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak bilgisi ile kolaylıkla aradığınız Merkez Taksi firmasına ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi adresi sizlere en yakında ki adresler içerisinde yer alabilir. Aynı zaman da aynı Taksi hizmetleri arasında yer alan diğer firmaların bilgilerine de Bumaps ile ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi firması haritada nerede yer alıyor diye merak ediyorsanız Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak üzerinden hızlıca erişim sağlayabilir ve Merkez Taksi firmasına erişim sağlayabilirsiniz. Merkez Taksi firması Taksi hizmetleri arasında yer almaktadır. Bu sayede aradığınız firmanın iletişim bilgilerine Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak bilgisi ile ulaşabilirsiniz. Üstelik aynı Taksi üzerinde hizmet ver diğer firmalara da Bumaps sizlere kolaylıkla sunmaktadır.

Merkez Taksi İletişim

Aradığınız Merkez Taksi iletişim numarası bulmakta zorlanıyor musunuz? Merkez Taksi telefon numarasına bumap sitemiz üzerinden hızlıca erişebilir ve aynı Taksi üzerinde yer alan firmalara da hızlıca erişim sağlayabilirsiniz. Merkez Taksi telefon numarası ya da Merkez Taksi iletişim bilgilerine sitemiz üzerinden hızlıca ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi iletişim bilgileri konusunda sorun yaşıyorsanız aynı Taksi hizmetlerini sunan firmalara Bumaps üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merkez Taksi Telefonu

Merkez Taksi telefon numarası arayışınızda Bumaps sizlere ev sahipli yapmaktadır. Bumaps, Merkez Taksi adresini, telefonunu ve kategorisi konusunda sizlere hızlı ve güvenilir bilgi sağlamaktadır. Merkez Taksi telefon numarasına sitemiz üzerinden erişebilir ya da Merkez Taksi mail adresini görüntüleyerek bilgi edinebilrisiniz. Taksi hizmetleri telefon numarasını bulmak bazen meşakkatli olabilir. Bumaps Taksi hizmetlerini sunan firmaların adres, telefon, iletişim, konum ve mesai saatleri gibi bilgilerini sizlere sunar. Üstelik Taksi hizmetleri arasında yer alan Merkez Taksi firmasına ulaşmak için Bumaps’i tercih ederek hızlıca zamandan kazanabilirsiniz.

Merkez Taksi Fotoğrafları

Bulunduğunuz bölgede ya da aradığınız firmalardan birisi olan Merkez Taksi fotoğraflarına erişmek Bumaps ile oldukça kolay. Merkez Taksi fotoğrafları sitemiz üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Merkez Taksi sahibi tarafınca buraya Merkez Taksi fotoğrafları eklenebilir ve düzenlenebilir. Merkez Taksi fotoğrafları ve videoları konusunda arayış içerisindeyseniz Bumaps’e güvenebilirsiniz. Merkez Taksi görüntüleri ile aradığınız firmaya dair bilgiler edinebilirsiniz. Merkez Taksi ulaşım, mail, irtibat veya görüntü ve video bilgileri gibi tüm aradığınız detaylar Bumaps’te sizlerle.

Merkez Taksi Nasıl Giderim

Merkez Taksi ulaşım bilgileri konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz, Merkez Taksi nasıl giderim sorusuna bumaps hızlıca cevap veriyor. Merkez Taksi haritada işaretli bölgenin lokasyon bölgesine hızlıca Bumaps ile erişerek ulaşabilirsiniz. Bumaps Merkez Taksi ulaşım bilgilerini sizlere kolayca erişmenizi sağlar. Merkez Taksi yürüyerek kaç dakika ya da Merkez Taksi firmasına nasıl giderim sorunları artık tarih oluyor; Bumaps Merkez Taksi adresine ulaşmanızı kolaylaştırıyor. Merkez Taksi firmasına nasıl giderim diyorsanız Bumaps üzerinden inceleyebilirsiniz. Merkez Taksi adresine ulaşmak için hangi otobüse binmelisiniz ya da Merkez Taksi ulaşım bilgileri arayışındaysanız sizlere Bumaps yardımcı olmaktadır. Üstelik Merkez Taksi arayışında alternatif kaynaklar sunan Bumaps ile aynı Taksi bölümünde hizmet veren işletmeleri görüntüleyebilirsiniz.

Merkez Taksi Yol Tarifi

Merkez Taksi firmasına gideceksiniz ancak adresi mi bulamıyorsunuz, Bumaps ile artık Merkez Taksi adresine gitmek oldukça kolay. Bumaps ile Merkez Taksi yol tarifi bilgilerine erişebilirsiniz. Aynı zamanda alternatif Taksi hizmetleri sunan diğer firmalara da Bumaps ile hızlıca erişebilirsiniz. Merkez Taksi adresine ulaşmak istiyorsanız Bumaps haritalarına güvenebilirsiniz. Merkez Taksi ulaşım bilgilerine Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak üzerinden erişebilirsiniz. Merkez Taksi adresi nerede konusunda arayış içerisinde olanlara Bumaps destek sağlamaktadır.

Merkez Taksi Mesai Saati

Aradığınız firmaların mesai saatlerine ulaşmak bazen zorlu olabilir. Merkez Taksi mesai saatleri, Merkez Taksi mesai bitiş saatleri, Merkez Taksi mesai başlangıç saatleri ya da Merkez Taksi hangi günler tatil olduğu bilgilerine Bumaps ile hızlıca ulaşarak öğrenebilirsiniz. Merkez Taksi mesai saatleri doğruluğu, firmanın sağladığı bilgiler ile uyuşmuyor ise Merkez Taksi adresine bu durumu bildirebilirsiniz. Merkez Taksi hangi günler çalışıyor sorusunun cevabına sitemiz üzerinden erişebilrisiniz. Merkez Taksi firması Taksi kategorisinde yer almakta ve Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adresindedir. Bumaps ile Merkez Taksi tatil günleri ya da Merkez Taksi izin günleri konusunda ki bilgilere sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

Merkez Taksi Sanal Tur

Merkez Taksi dışarıdan nasıl görünüyor ya da adrese gitmeden içeriğini mi görmek istiyorsunuz? Bumaps ile artık adres gitmeden Merkez Taksi sanal tur bilgilerine erişebilir, Merkez Taksi fotoğraflarını inceleyebilir ya da Merkez Taksi görüntüleyebilirsiniz.

Merkez Taksi Haritada Nerede

Aradığınız Merkez Taksi ise harita üzerinde kolaylıkla bulmak mümkün. Zira Bumaps’in geliştirdiği harita modülü ise Merkez Taksi adresine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Merkez Taksi adresine ulaşmak için, Merkez Taksi haritada kolaylıkla işaretli olduğunu görebilir ve Merkez Taksi firmasına ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi haritada nerede yer alıyor diye merak edenlere, Google Maps veya Yandex Haritalar ile hızlıca ulaşım sağlayabileceğiniz Merkez Taksi firmasının Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adres bilgisi Bumaps haritalarınca listelenmektedir. Üstelik aynı Taksi kategoride hizmet veren diğer firmalara da Taksi kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Merkez Taksi Mail Bilgisi

Merkez Taksi firması Taksi kategori hizmetlerinde yer almaktadır. Merkez Taksi mail adresi konusunda birçok kişi uzun arayışlar yapmaktadır. Bumaps, Merkez Taksi mail bilgisini paylaşmaktadır. Merkez Taksi irtibat mail adresi için Bumaps sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz. Merkez Taksi e-posta bilgileri web sitemiz üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda Taksi kategorisi üzerinde yer alan aynı Taksi firmalarının mail adreslerine de Bumaps aracılığıyla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Merkez Taksi Fax Numarası

Merkez Taksi ulaşımı zor olan firmalardan birisidir. Zira birçok kullanıcı Merkez Taksi fax numarası ve adres arayışı içerisin siteleri ziyaret etmektedir. Merkez Taksi fax bilgisine bumaps internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda aynı Taksi kategorisi üzerinde yer alan diğer firmaların iletişim bilgilerine de buradan ulaşabilirsiniz. Merkez Taksi fax telefonu irtibatı için sitemizi ziyaret ederek bilgi edinebilrisiniz.

Merkez Taksi Hangi Şehirde

Merkez Taksi hizmet verdiği Taksi hizmet biriminin Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak bölgesinde yer almaktadır. Merkez Taksi firmasının açık adresi konusunda bilgi edinmek için Bumaps harita özelliğini kullanabilir ya da Merkez Taksi firmasını ziyaret için Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adresine gidebilirsiniz. Merkez Taksi hangi şehirde ya da Merkez Taksi hangi bölgede yer aldığı bilgilerine Bumaps üzerinden erişerek öğrenebilirsiniz.

Merkez Taksi Web Sitesi

Merkez Taksi yaygın aranan firmalardan birisidir. Merkez Taksi web sitesini ziyaretçiler ulaşmak için aramaktadırlar. Merkez Taksi firmanın resmi web sitesine ulaşmak için Bumaps sitesi üzerinden bilgi edinebilirsiniz. Merkez Taksi internet sitesi bilgileri Bumaps aracılığıyla erişebilir ya da firmanın irtibat bilgilerini kullanarak doğrudan erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Taksi kategorisi üzerinde yer alan Merkez Taksi firması gibi diğer firmaların da internet sitesi ya da web sitesine hızlıca öğrenebilirsiniz.

Merkez Taksi Hakkında

Merkez Taksi firması, hizmet verdiği bölge içerisinde Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adresin yer almaktadır. Merkez Taksi firması Taksi kategorisinde hizmet vermekte olup, açık adres bilgilerine ise Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak adresi üzerinden ulaşabilir ya da Merkez, Gümrük Sok. No:6, Alaplı/Zonguldak konum bilgisine Bumaps ile erişim sağlayabilirsiniz. Merkez Taksi firma hakkında bilgi edinmek için Taksi kategorisinde ki hizmetleri veren diğer firmalara da göz atabilirsiniz.


Sponsorlu Hizmetler:

Alaplı Belediyespor "BAL" ligine yükseldi

Haber merkezi- Ligin haftasında, Zonguldak Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Alaplı Belediye Spor ile Yeni Mahalle Spor 02 Nisan günü Alaplı Şehir stadyumda girdiği şampiyonluk mücadelesinde Yeni Mahalle Sporu yenerek BAL ligine adını yazdırdı.

Karşılaşma sonunda Alaplı Belediye Spor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ‘sen çok yaşa Alaplı Belediye Spor' ve ' şampiyonu Alaplı Belediye spor' tişörtleri giyerek şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, "Şampiyonluk kupası yönetimin, teknik heyetin, futbolcuların alınlarının hakkı, alınlarının terinin hakkı, şampiyonluk Alaplı'ya armağan olsun. Bölgesel BAL Ligde başarılar diliyorum" dedi.

Alaplı Belediye Başkan Nuri Tekin ise şampiyonluklarını vatandaşlara armağan ettiklerini belirterek, "Alaplı halkı ve Alaplı Belediye spor Süper Amatör liginde maçlarında başarılı maçlar çıkararak, şampiyon oldu.

Yönetim kurulumuzla, teknik heyetimizle, futbolcularımızla, malzemecilerimizle, taraftarlarımızla, Alaplı halkımızla, basınımızın güzide temsilcileriyle bir aile ortamı oluşurken, birlik beraberlik içerisinde başarı geldi. Çalışmalarımızı, emeklerimizi Allah boşa çıkarmadı. Bizlere maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Alaplı , halkıyla, takımıyla profesyonel ligleri hak ediyor. İnşallah bu sene Bölgesel BAL Ligin de iyi bir kadro kurarak, iyi mücadele ederek istediğimiz hedefe ulaşırız. Alaplı her şeyi hak ediyor. Şampiyonluk şehrimize, halkımıza, taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktörü Gökman Başoğlu, sezon başından bu yana iyi çalıştıklarını vurgulayarak, "Herkes tatil yaparken biz çalıştık emek harcadık ve çalışmamızın karşılığını aldık. Yönetim kurulumuza, Alaplı taraftarlarımıza şampiyonluğu armağan ediyorum. İnşallah Alaplı daha iyi yerlerde olacak. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Alaplı Belediye spor 'un taraftar grubu 'Mavi Şeytanlar' Alaplı Şehir Stadında takımlarına 90 dakika destek vererek, şampiyonluğun kazanılmasında büyük pay sahibi oldu. Karşılaşma sonunda taraftar grubu, protokol üyeleri, Alaplı Belediye sporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla davul zurna arasında şampiyonluğu kutladılar.

Bu haber defa okunmuştur.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası