mezarına tukureceğim / Mezarına Tüküreceğim Full Film izle

Mezarına Tukureceğim

mezarına tukureceğim

Steven funduszeue.info yönetmenliğinde yapımı Day of the Woman ''I Spit on Your Grave''nin yeniden çevrimi 'I Spit on Your Grave.  78 yapımı film; genç bir kadın yazarın sakin ve sessiz nehir kenarındaki evine  huzur içinde çalışmasına devam etme ve kitabını yazma amacıyla gitmesi ile start almakta ve buradan itibaren her şey yolunda iken bir anda, tüm gerçekliği içinde barındıran şiddeti ile perdeye yansıyan kareler, huzuru bulmak için gelen genç kadının vahşet ve insanlık dışı muamele ile karşılaşmasını ve sürüp giden eziyetler ve kadının sonradan hepsinin izini bulup tek tek intikam almasını konu edinmekteydi. Filmin versiyonunda kadın kahramanımız 'Jennifer Hills' karakterini Sarah Butler canlandırıyor. yılı orijinal versiyonu 'Day of the Woman'da bu karaktere Camille Keaton hayat vermişti. 25 yaşındaki genç aktris Sarah Butler'in filmografisindeki en önemli ve belki de en zor karakterlerden birini oynayacağı yapım olacak 'I Spit on Your Grave'. Day of the Woman'ın versiyonunda Sarah Butler dışında oynadığı rollerin altından başarıyla kalkan aktör Andrew Howard ( Devil's Chair, Blood River, Luster), Jeff Branson, Chad Lindberg (Push), Daniel Franzese (Killer Pad, War of the Worlds), Rodney Eastman (Joey in A A Nightmare on Elm Street Part 3: Dream Warriors , A Nightmare on Elm Street Part 4: The Dream Master), Saxon Sharbino ve Amber Dawn Landrum gibi isimleri kadroda görmekteyiz.

Devamını Oku
Yapımcı:Paul Hertzberg , Meir Zarchi , Bill Berry , Lisa M. Hansen , Kevin Kasha , Neil Elman , Daniel Gilboy , Lisa Hansen , Jeff Klein , Alan Ostroff , Sarah J. Donohue , Gary Needle , Favori: kullanıcının favori filmiFilmi İzleyenler: kullanıcı Mezarına Tüküreceğim filmini izlediFilmi Ekleyen: crazybeau
kaynağı değiştir]

Jennifer Hills, genç ve güzel bir yazardır. Yeni kitabını yazmak ve kafa dinlemek amacıyla belirli bir süre bir kasabada nehir kenarındaki bir evde kalmaya karar verir. Kasabanın dört serserisi ile şerifi, genç yazara vahşice ve işkenceyle tecavüz ederler ve akabinde konuşmasını engellemek için öldürmeye karar verirler; fakat tam o esnada, genç kadın kendini nehre atar. Haftalarca nehir etrafında cesedini aradıktan sonra sonunda aramaktan vazgeçerler. Fakat Jennifer geri gelmiştir ve intikam almakta kararlıdır.

Filmin '78 versiyonunda tecavüzcüler arasında polis şefi yoktur. versiyonundaysa Jennifer Hills'in tecavüzcülerini öldürme yöntemleri çok daha vahşicedir.

Kaynakça[değiştir

HABERTÜRK SİNEMA PORTALI

Jennifer Hills, inzivaya çekilerek roman yazmaya ağırlık veren genç bir kadındır. Fakat yerleştiği küçük evde Jennifer'ın yalnız hali çevre yaşayan adamların ilgisini çeker. Bir gece genç kadını korkutmak için yaşadığı yeri basarlar ama işler beklenmedik biçimde çığrından çıkar. Jennifer'a önce işkence eder ardından da tüm gece boyunca tecavüz ederler. Fakat Jennifer öldürülmeden ellerinden kurtulmayı başarıp, kendini yakınlardaki nehre bırakır. Adamlar öldüğüne kanaat getirip cesedi aramaktan da vazgeçerler.
Ama genç kadın büyük ve yıkıcı bir intikam için geri dönecektir
Meir Zarchi imzalı, yapımı kült Day of the Woman filminin yeniden çevrimi olan filmin yönetmenliğini bu sefer Steven R. Monroe üstlenirken, senaryo ise Stuart Morse'a ait.


Mezarına Tüküreceğim

I Spit On Your Grave

Filminin Türkçe sinema afişi

YönetmenMeir Zarchi
Yapımcı Meir Zarchi
Joseph Zbeda
Hikâye (eser) Meir Zarchi
OyuncularCamille Keaton
Eron Tabor
Richard Pace
Görüntü yönetmeni Nouri Haviv
Sanat yönetmeni Meir Zarchi
Spiro Carras (yeniden yapım)
Stüdyo Cinemagic Pictures
Dağıtıcı Cinemagic
The Jerry Gross Organization (yeniden dağıtım)
Çıkış tarih(ler)i !22 Kasım &#;() (özgün yapım)
!16 Mart &#;() (yeniden yapım)
Süre dakika
ÜlkeAmerika Birleşik Devletleri
Dil İngilizce
Bütçe Amerikan doları

Mezarına Tüküreceğim (İnɡilizce özɡün adıylaː I Spit on Your Grave), yapımı gerilim filmidir. yılında yeni versiyonu sinemaya aktarılmıştır. Ayrıca film yılında TIME tarafından yayımlanan "En Vahşi 10 Film" listesine girmiştir.[1] Film, New York'ta yaşayan kurgu yazarı Jennifer Hills'in (Camille Keaton) dört erkek tarafından toplu tecavüze uğrayıp onu ölüme terk ettikten sonra işkencecilerinin her birinden intikam almasının öyküsünü anlatıyor.

Film, aşırı grafik şiddetin tartışmalı tasviriyle, özellikle de filmin 30 dakikasını alan uzun toplu tecavüz tasvirleriyle dikkat çekiyor. Daha geniş gösterimi sırasında, Birleşik Krallık'ta "iğrenç bir video" olarak damgalandı ve film heyeti tarafından sansürün hedefi oldu.[2][3] Bu nedenle, film eleştirmeni Roger Ebert, filmi "aşağılık bir çöp torbası" olarak nitelendirerek, filmi en çok eleştirenlerden biri oldu.[4] Film, şimdiye kadar yapılmış en kötü filmlerden biri olarak kabul edilse bile, bugüne kadar oldukça tartışmalı olmaya devam ediyor. Bazı eleştirmenler için, filmin bir kült klasiği sayılmasına yol açan bu tartışmadır.[5] Tartışmalara ve olumsuz eleştirilere rağmen Camille Keaton'ın performansı eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı. Film, yılında Time dergisinin "Gülünç Derecede Şiddet İçeren En İyi 10 Film" listesine dahil edildi.[6]

Film, 'da bir yeniden yapım üretti ve o zamandan beri Mezarına Tüküreceğim 2 () ve Mezarına Tüküreceğim III: İntikam Benimdir () ismiyle iki devam filmini ortaya çıkardı. Doğrudan bir devam filmi olan Mezarına Tüküreceğim: Dejavu, 'da Zarchi ve Keaton'ın geri dönmesiyle ɡösterime ɡirdi. Inside Out adlı anı kitabında Demi Moore, filmin afişinde arkası dönük poz veren az giyimli kadın olduğunu doğruladı.[7]

Konusu[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.