lr iş ortağı yorum / LR iş ortağı olmanız için en az 10 neden – LR ürünleri ve LR üyelik bilgileri

Lr Iş Ortağı Yorum

lr iş ortağı yorum

30 Yıllık Alman Firması LR İle Çalışmak?

Öncelikle sizlere LR Health & Beauty firmasından bahsetmek istiyorum, çünkü bilmeyen pek çok kişinin olduğunu düşünüyoruz ve bu firmanın güzelliklerinden herkesin faydalanmasını isteriz. LR firması 30 yıllık aktif olarak 33 ülkede doğrudan satış sistemi ile yoluna devam eden ve Türkiye'de henüz aktif olarak 3 yıldır faal olan firma Patlama sürecine gelmiştir ve artık herkes LR markasını duymaya başlıyor ve iş ortaklarına büyük paralar ve verdiği ödül olan lüks araçlar ile iş ortaklarını şımartıyor. Bu firma ile aylık TL kazananda var TL kazanan da var! Bu söylediklerim sizlere inandırıcı gelmedi mi? İsterseniz biraz LR hakkında araştırma yapın ve güzel bir sponsor ile (sizi üye yapan kişi) doğru adım atılması halinde çok güzel yerlere gelinebileceğini görün. Burada önemli olan LR'ın ürünleri konusunda ve LR firması hakkında tam bilgiye sahip ve size zaman ayırıp ilgilenebilecek doğru sponsoru bulmaktır.

LR'da çalışmak isteyen birisi doğrudan firma üzerinden üye olamaz, sistem doğrudan satış sistemi olduğu için sizi de bir LR iş ortağı sisteme dahil edebilir. Sponsordan kastımız da sizi sisteme dahil edecek yani sizi LR'a üye yapacak kişidir. Benim üzerimden üye olmanız şart değil bir başka LR iş ortağı üzerinden de üye olabilirsiniz, fakat iyi araştırmanızı öneririm çünkü sizi sponsorunuzun doğru yönlendirmesi ile çok güzel yerlere geleceğinizi söylemek isterim. Ben bu konuda tecrübe sahibi oldum ve çoğu LR iş ortaklarının sponsorlarının kendisine yeteri kadar destek verememesinden yakındıklarını gördüm. Benden destek almak istiyorlar ve ben de bu konuda elimden geldiğince destek vermek istiyorum veriyorum da, fakat kendi üyelerime daha çok ağırlık verdiğim kesin. Sonuçta doğrudan benim üye yaptığım kişiyi ihmal edip diğer başkası adından üye olan kişiye bilgi vermem doğru olmaz, etik olmaz.

LR'da Sadece Para Kazanmıyorsunuz!

LR'ın para kazanmanız dışında ayrıca sizlere yükseldikçe puanlama sistemi olan PW verilir. Bu PW üzerinden de sizlere masrafsız lüks şirket araçları verilir ki, bu LR'ın en büyük özelliğidir. Diğer firmalardan ayıran ve adil bir iş ortaklığı sunan bu firma Türkiye'de gerçekten aranan bir firma olmuştur. Özellikle bayanların çok ilgi gösterdiğini de belirtmek isteriz. Bu işi sadece bayanlar yapıyor diye düşünmeyin çok başarılı erkek LR iş ortakları da mevcuttur. Şirketin verdiği araçlar kazandığınız puan değerine göre sınıflandırılıyor. Clio ile başlıyor Mercedes GLA , Mercedes C serisi, ve Porsche gibi lüks araçlara kadar araç hak edebiliyorsunuz.Bu şaka değil gerçektir alan kişiler mevcuttur şuana kadar Türkiye'den 4 kişi porsche almıştır ve aylık gelirleri de ve TL arasındadır. LR'da kazanmanın sınırı yok yükselmek sizin elinizde 

LR Ürünleri Özellikleri Nelerdir?

LR ürünleri yelpazesi geniş bir firmadır ve en çok beğeni gören ürünleri de Aloe Vera bitkisi ve pek çok özel bitki karışımı olan Aloe Vera ürünleridir. Ayrıca Microsilver serisi de mevcuttur ki bu da çok önemli içerdiği gümüş sayesinde antibakteriyel özelliğe sahip ve bu da cilt rahatsızlıklarının iyileşmesinde çok büyük yardımcı krem ürünlerdir. Ayrıca anti-age özelliği olan pek çok ürünü bulunmaktadır, kırışıklık üzerine LR firmasına ait pek çok uzman kadro pek çok testler gerçekleştirip doğru ürünü oluşturma konusunda çok başarılılar. Ayrıca kozmetik ürünleri de mevcut ki, kozmetik ürünlerinde kimyasal ürünlerin minimum seviyede kullanıldığını ve hayvansal hiç bir yağın bulunmadığını da belirtmek isterim.

Zaten Almanların çalışma prensiplerini biliyorsunuzdur asla yaş tahtaya basmazlar ve doğru ürünü üretmekte başarılı ve titizlerdir. Ürünleri incelemeniz için sizlere ürün LR Katalog bağlantısını sunuyorum, detaylı olarak inceleyebilir ve ürünlerin kalitesini sizlerin de görmesini isterim. LR kullananlar ürünler hakkında pek çok olumlu yorumlarda bulunduklarını ve bu yorumları sizler de net üzerinden araştırma yaparak görebileceğinizi de bilmenizi isteriz.

LR iş ortağı (üyesi) olmak istiyorsanız veya ürünleri ile ilgileniyorsanız sizlere desteğimi WhatsApp üzerinden verebilirim. WhatsApp destek hattım:  

Ayrıca Web adresimizi de inceleyebilirsiniz: funduszeue.info

Etiketler: LR, LR ürünleri, LR Katalog, Ek Kazanç

#LR, LR ürünleri, LR Katalog, Ek Kazanç, sayesinde, Türkiye, Eden, Başarılı, güzel, Değil, Sahip, detaylı

Network Marketing Şirketleri: LR Health &#; Beauty

Dünya Doğrudan Satış Dernekleri Federasyonu (WFDSA) resmi verilerine göre Network Marketing sektörü, milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşmıştır. Farklı gelir gruplarından insanlar için ek gelir, finansal özgürlük ve kendi işini kurabilme gibi başlıca konularda bir umut ışığı olmuştur. Bu sektörün bu kadar büyümesi aynı zamanda şirket açmak isteyen girişimciler için de büyük fırsat oluşturmuştur. Bu şirketler insanların gelir elde etmesinin yanında, müşterilerin de kaliteli ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşmasına imkan tanımaktadır. Resmi verilere göre her sene %10 gibi muazzam bir büyüme ivmesine sahip olan bu sektör içerisinde, her geçen gün legal/illegal bir çok firma açılmakta, aynı zamanda da kapanmaktadır.

funduszeue.info olarak Türkiye’de çalışan hem yerli hem de uluslararası firmaların kurumsal kimliklerini, ürünlerini, kazanç planlarını ve firma hakkındaki sıkça sorulan soruları, “tarafsız” olarak derledik.

Network Marketing Şirketleri İncelemesi: LR Health & Beauty

LR Health & Beauty, Almanya’nın Ahlen şehrinde yılında kurulmuş yabancı bir Network Marketing şirketidir.

1 &#; Kurumsal Kimlik;

LR Health & Beauty firması yılında kurulmuştur.

Resmi sitesinde, firma hakkında;”Hayatınız için daha kaliteli. Şirket merkezi Almanya&#;nın Ahlen yerinde bulunan LR, burayı temsil eden yapıyor. Sağlık ve Güzellik uzmanları ve dünyanın en büyükleri Aloe Vera Ürünleri&#;nde biri olan bedenini şimdi hayallerinizi gerçeğe yönlendirmeyi hedefliyoruz!

Tutku, sadakat ve sorumluluk gibi değerler, &#;in üstü iş ortağının 20 yılı aşkın süredir bizimle olmanızın sebebi ve daha fazla sadık bir iş birliği kurunun nedenidir. Yüksek kalite bilinci oluşturuyor ve kozmetik, parfümeri ve takviye edici gıda ürünlerinde sürekli olarak bir ürün yelpazesinde sunuluz

►Network Marketing İle İlgili Tüm Konu,Soru ve Cevaplar YouTube Kanalımızda

NEDEN EN GÜÇLÜ ORTAĞINIZ BİZİZ?

İş modelimiz vaat ettiklerini yerine getiriyor. Kanıtımız mı? Kazançlı ve adil bir LR kariyer planı ve dağıtılan yaklaşık 1,5 milyar € prim!

30 yıldan bu yana insanlara hayalini kurdukları şeyleri gerçekleştirmeleri için imkan sunuyor. Uzun yıllardır bizimle çalışan mutlu LR iş ortakları işte bunun için var!

»Made in Germany kalite bilincini alıyor. Odaklı kaliteli kozmetik, parfümeri ve takviye edici gıdalarda teknoloji ürün yelpazesini garanti ediyoruz!

LR iş ortaklarına en lüks arabaları kullanma özelliğini kullanarak. LR&#;da yılından bu yana rüyaları süsleyen adetin üzerinden araç teslim ettik!

Pazar en büyük Aloe yılı bu yana 55 milyon litreden fazla Aloe Vera Jel İçecek ürettik!

Starlarla yapacağınız alışkınız, bir sonraki starımız olacak ne dersiniz?

LR DÜNYA ÇAPPINDA

Uluslararası şubeleri, çalışanı ve bağımsız bağımsız iş ortağı ile önde gelen lider Network Marketing şirketlerinden biriyiz. Sürekli olarak yeni pazarların ortaya çıkması ile, LR artanlı bir hızla büyümeye devam ediyor. Dünyaca bilinen ve mükemmel satış ağı:

ton Aloe Vera sebzesiyle LR, 15 sene aşkın deneyimle dünyanın en büyükleri LR Aloe Vera&#;yı tasarlayın, modernize edin! Aloe Vera&#;da üretim tesislerimizde geliştirici ve üretiyoruz. Bunun için Aloe Vera bitkisinin kesin yaprak jelini kullanıyoruz. Aloe Vera yaprak jelini doğrudan Meksika&#;daki güvenilir kurumlardan alıyor ve Ahlen&#;deki fabrikayı sürekli olarak kalite kontrollerine tabi tutuyoruz. SGS ENSTİTÜSÜ FRESENIUS kalite baskısını aldığının nedenlerinden biri de budur. Gelin ve yakından şahit olun! LR iş ortağı olarak üretim tesisise düzenlemesine izin ver ayrıcalıklı bir geziye katılabilirsiniz!

Meksika&#;daki güvenilir kurumlardan alıyor ve Ahlen&#;deki fabrika alıyor sürekli olarak kalite kontrollerine tabi tutuyoruz. SGS ENSTİTÜSÜ FRESENIUS kalite baskısını aldığının nedenlerinden biri de budur. Gelin ve yakından şahit olun! LR iş ortağı olarak üretim tesisise düzenlemesine izin ver ayrıcalıklı bir geziye katılabilirsiniz!“şekilde açıklama yapılmaktadır.

2 &#; Ürün Kategorisi

network marketing ürünleri

KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ

El, Yüz, Vücut, Saç Kremleri, Şampuan, Parfüm

GENÇLEŞME KARŞITI SETLER

SAĞLIK İÇECEKLERİ

3 &#; Kazanç Planı;

en çok kazandıran network marketing firmaları

Firmanın sitesinde kazanç planı ile ilgili bir bilgilendirme bulunmamaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için firmaya bağlı bir bağımsız temsilci ile iletişime geçiniz.

4 &#; Sıkça Sorulan Sorular;

network marketing firma soruları

Lr İçin 3 Neden?

Satın almak, taviz vermeden, sağlam ve güçlü ortak. Pazarları, pazarlamacıları, pazarlamacıları, pazarları, pazarlamacıları Sırrımız:

Ağ Pazarlaması, kalitesi onaylanmış benzersiz sağlık ve güzellik ürünleri ve harika avantajlarla dolu bir dünya. Hâlâ neyi bekliyorsunuz?

Takdir

Başarı sizsiniz. Ayrıcalıklı etkinlikler, dünya seyahatleri ve benzersiz otomobil konseptimiz ile performansınızı ödüllendiriyoruz. Başarılı bir LR iş ortağı olma konusunda yanınızdayız ve size destek oluyoruz. Elimizi gelenin en seçeneklerini yapın. Bu hikayenin kahramanı siz olun!

Yaşam Kalitesi

LR ile başarı ve yaşam kalitesi sınır tanımıyor! İsterseniz işiniz ister ek işiniz olsun LR iş ortağı olarak nerede, ne zaman ve kiminle çalışmak çalışabilirsiniz. Yeniliğe açık iş modelimizde riskiz pasif gelir elde edin ve yaşam tarzınızı iyileştirin! Daha fazla gelir, zaman, esneklik, güvenlik ve sağlık, özetle daha fazla yaşam kalitesi. LR bunun için var.

Fırsat Eşitliği

Başarı siyah ya da beyaz değil, renklidir! LR&#;da herkes, cinsiyet, din, dil ve ırktan bağımsız olarak hayatını başarılı bir şekilde tasarlama olanlaşmış. Bizim için nereden geldiğiniz değil, nereye gidiyorsanız ünlü!

Satış satış ne demek?

LR iş ortağı olarak, kaliteli. LR işini esas işiniz olarak mı, yoksa ek gelir amaçlı mı yürüteceğinizin yapılması konusunda boyut bağlı!

Ne zaman, nasıl, nerede ve kiminle çalışmak istediğinize kendiniz karar verirsiniz. Hangi LR ürününü satmak bizim istediğimizde kendiniz yönlendiriniz.

LR, iş ortağı olarak bana ne gibi avantajlar sunuyor?

Aylık asgari ciro yapma zorunluluğu ve buna bağlı olarak zaman zaman baskısı yok. Aylık zorunlu sipariş mecburiyeti yok.

LR ayrıntılı çevrimiçi olarak satın alırsınız ve ürünler doğrudan adresinize teslim edilir. Depolamak veya ürün alıp stoklama yapmak gerek yok yok, ek masraf yok.

LR bana ne gibi yerlerde sunuyor?

LR iş ortağı olarak kariyer basamaklarında sürekli doğru doğru tırmanırsınız. Ek gelir seviyesiinden, üst düzey yönetici maaşına kadar LR&#;da onu şeye sahip olmak mümkün.

Seminerimiz ve eğiticimiz için geliştiricimiz için istediklerimiz duyuyorum. Size ait bir araba, prim ödemeleri, seyahatler ve etkinlikler sizi bekliyor.

Önemli not:

LR Health & Beauty hakkında paylaşmış olduğumuz bilgilerin tamamı, firmanın kendi resmi internet adresinden edindiğimiz bilgilerdir.  Firma hakkında eksik paylaştığımız veya değişmiş bilgiler varsa bunları veya diğer firma/firmalar hakkında düşüncelerinizi, önerilerinizi ve şikayetlerinizi yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.

***

funduszeue.info platformunda paylaşılan network marketing şirketlerinin illegal yapılanma içinde olması, iflas etmesi veya Türkiye pazarından çekilmesi funduszeue.info sorumluluğunda değfunduszeue.info yer alan hiçbir firma, funduszeue.info’in tavsiyesi değfunduszeue.infoğduriyet yaşamamak adına, müşteri veya temsilci olarak katılmak istediğiniz firmayı araştırırken ilgili içerikleri de okumanızı tavsiye ederiz.

Network Marketing Nedir?

Network Marketing Firmasının Saadet Zinciri Olmadığını Nasıl Anlarız?

Network Marketing Şirketleri Hakkında Merak Edilen Sorular

Yasal Bir Network Marketing Firmasını Nasıl Ayırt Edebilirsiniz?

Harika Bir Network Marketing Şirketi Seçmenin 5 Yolu

Network Marketing Ekşi ve Forum Sitelerindeki Yorumlar

Network Marketing Nasıl Yapılır?

LR iş ortağı olmanız için en az 10 neden

LR iş ortağı olmanız için nedenleri paylaşmadan önce LR&#; ı tanımayanlar için kısaca özetleyelim. LR Health and Beauty Systems firması (biz kısaca LR diye bahsedeceğiz) yılında Almanya&#; da kurulmuş, şu anda 28 ülkede, bağımsız iş ortağı ile başarıyla faaliyet gösteren bir Alman şirketidir. LR kozmetik dünyanın en büyük Aloe Vera üreticileri arasındadır. yılından itibaren LR Türkiye&#; de faaliyet göstermektedir. LR Türkiye iş ortağı sayısı yılı itibariyle &#; ini geçmiştir.

LR Türkiye organizasyonu yılında Almanya&#; dan sonra LR&#; ın en büyük ikinci pazarı konumundadır ve LR ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülkedir.

 

LR iş ortağı olmanız için en az 10 neden: Esnek çalışma saatleri ile çalışma zamanınızı kendiniz belirleyin (part-time, tam zamanlı, evden çalışma).

 

LR ürünlerinin satışını doğrudan satış (network marketing) yöntemi ile yapar. Bu iş modelinde, bağımsız LR iş ortakları (kendi aramızda LR üyesi diyoruz kısaca) kurdukları ekipler ve kendilerinin aylık satış ciroları üzerinden prim geliri elde ederler.

LR üyeliği yaptığınız ilk ürün alışverişi ile başlar, bunun haricinde herhangi bir üyelik giriş aidatı, vs gibi ücretler yoktur. LR üyelik sürekli ürün satın alma taahhütü değildir, istediğiniz zaman ürün satın alırsınız veya almazsınız; bunun için kimse sizi asla zorlamaz.

Şimdi sizlere LR iş ortağı (LR üyesi) olmanız için 10 nedeni paylaşalım:

1 &#; Esnek çalışma saatleri ile çalışma zamanınızı kendiniz belirleyin (part-time, tam zamanlı, evden çalışma&#;).

2 &#; Aylık kota veya stok zorunluluğunuz yok.

3 &#; Alış fiyatı üzerinden %40 kâr ile ürün satın.

4 &#; Katalog fiyatı üzerinden %28 indirimle ürün satın alın.

5 &#; Hem kendi satışlarınızdan hem de ekibinizin yaptığı satışlardan prim kazanın.

6 &#; LR iş ortaklarınız (LR üyeleriniz) ile aynı şehir veya ülkede oturmanız gerekmez. LR&#; ın faaliyette olduğu 28 ülkeden ( itibariyle) kendinize LR iş ortağı bulabilirsiniz.

7 &#; Aylık yaklaşık TL&#; lik bir ciroya ulaşınca Opel Corsa/Renault Clio/Mercedes şirket aracına binin.

8 &#; Ücretsiz eğitim ve kamplara katılın. Üstün başarı göstermeniz durumunda yurtdışı tatil ve seyahatlare katılma şansını yakalayın.

9 &#; Belirli bir seviyeden sonra ekibinizi miras olarak bırakın.

10 &#; LR&#; ın adil ve şeffaf prim sistemi sayesinde, sponsorlarınızdan da (sizi LR&#; a üye yapan kişi) daha fazla kazanma şansına sahip olun. LR&#; da çok çalışan çok, az çalışan az kazanır. LR prim sistemi, alt ekiplerin çalıştığı ve üstlerdeki sponsorların çalışmadan kazandıkları bir sistem değildir; herkes için adildir, çalışan herkese hakkını verir.

LR&#; ı diğer network marketing şirketlerinden farklılaştıran daha onlarca özellik sayabiliriz.

LR iş ortaklığı konusunda daha fazla bilgi almak veya LR üyelik sürecinizi başlatmak için LR Üyelik Bilgi Formu&#; nu doldurup, bize ulaşabilirsiniz.

Bunu beğen:

BeğenYükleniyor

İlgili

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası