ingilizce b2 seviyesi test / İngilizce Dil Seviyeleri (CEFR) - Tracktest İngilizce yeterlilik test

Ingilizce B2 Seviyesi Test

ingilizce b2 seviyesi test

İngilizce Seviyeleri Nelerdir?

İngilizce öğrenmeye başlarken seviyenizin tam ve doğru olarak ölçülmesi çok önemlidir. Doğru yapılan bir İngilizce seviye testi; eğitiminiz boyunca motive kalmanız ve hedefinize ilerlemeniz için kilit rol oynar.  Yanlış ve/veya eksik bir İngilizce testi ise sizi bildiklerinizi tekrarladığınız ya da tam tersi hiç anlamadığınız derslerle karşı karşıya getirebilir.  Bu da öğrenme motivasyonunuzu düşürür, öğrenme hızınızı yavaşlatır.

Wall Street English şubelerinde uyguladığımız İngilizce seviye belirleme testi uluslararası standartlarla uyumlu bir ölçümleme sağlar. Doğru cevap verdikçe ilerlediğiniz akıllı test sistemi ile tam olarak hangi seviyede olduğunuzu tespit ederiz. Çıkan sonuçlara göre bulunduğunuz İngilizce seviyesinde hangi becerilere sahip olacağınızı dinleme, konuşma, okuma ve yazma detayında sizlerle paylaşırız. Bu ücretsiz İngilizce seviye testi ile seviyeniz net olarak ölçüldükten sonra, Eğitim Danışmanlarımız hedeflerinize ve gelecek planlarınıza göre ulaşmanız gereken seviyeyi de belirler. Geriye sadece size özel olarak hazırlanan eğitim programına katılmanız kalır&#;

Wall Street English eğitim programı  20 seviyeden oluşur ve dünyanın en güvenilir dil standardı olan Global Scale of English öğrenme hedefleri esas alınarak hazırlanmıştır. Ayrıca Avrupa Birliği Dil Standartları (CEFR) ile de uyumludur. Seviye tespit sınavı sonucunda çıkan seviyeniz 20 seviyelik geniş bir aralıkta, uluslararası denkliklerini de yansıtacak şekilde detaylı olarak ölçümlenir. Sonrasında yapılan görüşmede İngilizce ihtiyacınız, öğrenme amacınız, hedefiniz ve ayırabileceğiniz zaman göz önüne alınarak, ihtiyacınıza en uygun eğitim programı size özel olarak hazırlanır.
Böylece eğitiminize tam olarak bulunduğunuz seviyeden başlar ve öğrenme motivasyonunuzu asla kaybetmezsiniz.

Online İngilizce Seviye Testi

Uluslararası Standartlarda bir Test İçin!

Daha detaylı bir seviye tespiti ihtiyacınız varsa sizi en yakın şubemize davet ediyoruz. Şubelerimizde gerçekleştirdiğimiz ücretsiz İngilizce seviye testi size dinleme, anlama, kelime ve gramer bilgisi olarak hangi seviyede olduğunuzu detaylı biçimde gösterir. Üstelik seviyenizin Avrupa Birliği Dil Standartlarına göre karşılığını ve uluslararası sınavlar ile denkliklerini de öğrenebilirsiniz. Kurumlara özel İngilizce seviye tespit sınavı için tıklayın.

İngilizce Seviyelerimiz

Wall Street English, Global Scale of English’in öğrenme hedefleri esas alınarak oluşturulmuş 20 seviyelik bir programa sahiptir. Öğrencilerimize, başlangıçtan en ileri düzeye kadar her seviyeye uygun derinlemesine ve kapsamlı bir eğitim programı sunarız

Survival

Sıfırdan başlayanlar içindir. Bu basamaktaki içerik ve alıştırmalar, basit kelimeleri anlamak, kullanmak ve temel soruları İngilizce olarak yanıtlamak için temel sağlar. Bu basamağın sonunda basit bir e-posta yazabilir veya online paylaşım yapabilirsiniz.

Waystage

Bu basamakta öğrenciler, kendini tanıtma, yön bulma gibi temel görevleri gerçekleştirebilir ve günlük yaşamda kendilerini ifade etmeyi öğrenirler. Kelime dağarcığı ve grameri bir araya getirerek, doğru cümleler kurar ve kendilerini daha akıcı biçimde ifade ederler.

Upper Waystage

Upper Waystage basamağında İngilizce becerilerinizi geliştirmeye devam edersiniz. Bu basamakta akıcı şekilde sohbet edebilir, basit kitap ve gazeteleri okuyabilirsiniz. Günlük, pratik konularda fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebilir ve tartışmalara katılabilirsiniz.

Threshold

Threshold seviyesinde oldukça akıcı biçimde sohbet edebilir ve karmaşık fikirleri İngilizce olarak ifade edebilirsiniz.

Milestone

Milestone basamağında yapacağınız gelişmiş alıştırmalar sayesinde sohbetlerdeki akıcılığınızı, yazımdaki profesyonelliğinizi ve okuma becerilerinizi üst seviyeye çıkarırsınız.

Mastery

Bu aşamada akıcılığınızı geliştirmeye ve karmaşık dil, deyim, ifade ve kalıpları kullanmayı öğrenmeye devam ederler.

Her seviyede ne kadar İngilizce öğreneceğinizi bilmek ister misiniz?

Wall Street English’te her bir İngilizce seviyesinde hangi becerileri kazanacağınız belirlenmiştir. Böylece kişisel öğrenme hedefinize göre hangi İngilizce seviyesinde olduğunuzu ve hedefinize ulaşmak için hangi seviyeye ulaşmanız gerektiğini net olarak belirleyebilirsiniz. Bundan sonrasında ise sadece nerede ve ne zaman öğrenmek istediğinizi seçmeniz yeterli. İster WSE ile Online İngilizce öğrenin isterseniz de yüz yüze eğitim programlarımızı tercih edin, hedeflediğiniz İngilizce seviyesine ulaşacağınızı en baştan % garanti ederiz.

İngilizce seviye tespit sınavına gir

Aktif Kampanyalar

“OPEN ENGLISH YAZ KAMPANYASI” ADLI REKLAM VE PROMOSYON FAALİYETİ İÇİN YASAL HÜKÜM VE KOŞULLAR

    1. Organizatör

Mevcut promosyon faaliyeti düzenleyen ve işbu Teklifi (bundan böyle “Promosyon” olarak anılacaktır) aşağıda anılan yasal hüküm ve koşullara uygun şekilde yöneten, gözeten ve sunan ve tüm sorumluluğu üstlenen; LLC Giralda Ave, Suite , Coral Gables FL &#; Amerika Birleşik Devletleri adresinde mukim, Amerika Birleşik Devletleri Florida Eyaletinde kayıtlı olarak ticari faaliyetlerini sürdürmekte olan, kendi tüzel kişiliğine haiz ticari bir şirket olup, e-posta adresi [email protected] olan kuruluş Open Education LLC’dir (bundan böyle &#;Open English&#; veya &#;Organizatör” olarak anılacaktır).

    1. Promosyonun Niteliği:

Bu Promosyona katılım ücretsiz değildir, ilgilenen kişiler (&#;Katılımcılar&#;) bir Open English Yetişkin Planının (bundan böyle &#;Üye Planı&#; olarak anılacaktır) satın alınması ile ilişkilendirilen masrafları üstlenmelidir. 5. Maddede öngörülen süre içerisinde Üye Planını satın alan ve işbu Yasal Hüküm ve Koşullar kapsamında belirtilen tüm gereklilikleri yerine getiren katılımcılar %60 İndirim Yaz Kampanyası promosyonlu Üye Planını almaya hak kazanacaklardır.

    1. Üye Planı ve Promosyonun Tanımı:
      • Üye Planı, ücretsiz deneme süresi içeren planlar da dahil olmak üzere sınırsız grup sınıflarını içeren bir Open English Yetişkin lisansıdır. Planın kapsamına, istendiği takdirde üç (3) günlük ücretsiz deneme süresi (“Ücretsiz Deneme”) de dahildir.
      • Promosyon, 6 ya da 12 aylık olmak üzere ilgili üye planına ilişkin satın alma bedelinin Kullanıcının ödeme yöntemi aracılığıyla %60 indirimli olarak tahsil edilmesini ifade eder.
    1. Kimler katılabilir?

İşbu Yasal Hüküm ve Koşulların 5. Maddesinde öngörülen süre içerisinde Üyelik Planını satın alan, katılım esnasında 18 yaşın üzerinde ve Türkiye&#;de ikamet eden herkes bu Promosyona katılım sağlayabilir.

    1. Promosyon süresi

Promosyon 1 Haziran tarihinde saat ’de başlayacak ve 30 Haziran tarihinde ’da sona erecektir (her iki tarih de dahil olmak üzere, ana kara saati ile).

    1. Nasıl katılabilirim?

Katılımcılar, promosyon süresi içerisinde funduszeue.info adresi üzerinden kendilerinden istenen bilgileri girerek, Gizlilik Politikası ve Hizmet Kullanım Şartlarının kabulüyle Çağrı Merkezi Katılımcı ile iletişime geçebilecektir ve böylelikle, Katılımcıya promosyonlu Üye Planını satın alabilmesi için sunabilecektir.

    1. Koşullar
      • Üye Planının satın alınması ve ödeme işlemi, 30 Haziran tarihinde saat ’dan önce gerçekleştirilmelidir. Bu saatten sonra Promosyon geçerliliğini kaybedecektir.
      • Promosyon, katılımcı Üye Planını satın alır almaz geçerli olacaktır.
      • Katılımcının Ücretsiz Deneme süresinde Üye Planını iptal etmeye karar vermesi durumunda, promosyonlu Üye Planına ilişkin ücret Kullanıcıya yansıtılmayacaktır ve Üyelik Planı İptal edilecektir.
    2. Yasaklar

Satın alınan promosyonlu Üye Planının satışı veya ivazlı devri ve buna herhangi bir şekilde teşebbüste bulunulması yasaktır.

İşbu Promosyon kapsamında Open English’in Üye Planına ilişkin sağladığı avantajlı tutar Kullanıcı tarafından nakit olarak talep edilemez.

İşbu Promosyon kapsamında satın alınan Üye PlanInın Kullanıcı tarafından aktive edilmesi ertelenemez.

Bu promosyon diğer promosyonlarla birleştirilemez.

    1. İlave bilgiler

Promosyon ile ilgili her türlü soru veya ilave bilgi talebi için, Katılımcı, numaralı telefonu arayarak veya [email protected] adresine yazarak Open English Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilir.

    1. Organizatörün Sorumlulukları

Organizatör, Plana ve sunulan Promosyona erişim sağlanması, kullanılması, indirilmesi veya içeriklerinin gözden geçirilmesi sonucunda bilgisayar veya diğer eşyalarda meydana gelen herhangi bir hasar veya herhangi bir hasara neden olan virüs karşısında sorumluluk kabul etmeyecektir. Buna ilaveten, herhangi bir süre içerisinde İnternet&#;e erişim sağlayamayan veya teknik, donanım, yazılım, İnternet bağlantısı, bilgisayar virüsü veya bağlantı ile ilgili sorunlar dikkate alınmaksızın, herhangi bir süre içerisinde tıklama yapamayan veya içeriği inceleyemeyen veya ağ üzerinde bağlantı kaybı veya bağlantının olmaması dahil fakat bunlarla sınırlı kalmayan nedenlerden dolayı meydana gelen gecikme, arıza veya hatalar nedeniyle Katılımcılara karşı sorumlu tutulamaz.

Üye Planı ile ilgili işlemlerin sorumluluğu Katılımcılara ait olup Organizatörün bu hususta herhangi bir müdahalesi söz konusu olamaz.

Open English, Katılımcının herhangi bir dolandırıcılık faaliyeti, hileli işlem teşebbüsü veya ödemeyi gerçekleştirmemiş olduğunu tespit etmesi durumunda, önceden herhangi bir bildirimde bulunulmaksızın tek taraflı olarak Üye Planını iptal edebilir.

    1. Hüküm ve Koşulların Kabulü

Bu Promosyona katılım sağlayarak, Katılımcı işbu Yasal Hüküm ve Koşullar, funduszeue.info adresinde yer alan Yasal Hükümler ve Gizlilik Politikasına uygun hareket etme zorunluluğunu kabul etmiş sayılır. Yukarıda anılanların ihlali veya kabul edilmemesi durumunda, Open English, Üye Planını iptal etme hakkına sahip olacaktır.


İngilizce Dil Seviyeleri (CEFR)

Tracktest English Test, değerlendirme için popüler CEFR standardını (Avrupa Ortak Dil Referansı Çerçevesi, İngilizce Common European Framework of Reference for Languages, CEFR diğer dillerde) kullanır. Altı referans İngilizce seviyesi, bir dil yeterliliğini derecelendirmek için küresel standart olarak geniş çapta kabul görmektedir.

CEFR İngilizce seviyeleri, tüm modern İngilizce dil kitapları ve İngilizce dil okulları tarafından kullanılmaktadır. İş özgeçmişlerinde (özgeçmiş, CV, Europass CV) ve diğer İngilizce seviyesi referanslarında CEFR seviyelerinin kullanılması önerilir. Burada dil yeterlilik düzeyi için CEFR tanımlayıcılarını diğer küresel İngilizce değerlendirme şemalarına yaklaşık eşdeğerleriyle birlikte listeliyoruz &#; Cambridge ESOL, Canadian Language Benchmarks / Canadian English Language Proficiency Index Program (CLB/CELPIP), Canadian Academic English Language Assessment (CAEL), BULATS , IELTS ve TOEFL.

İngilizce seviyenizi belirleyin

ücretsiz uyarlamalı İngilizce yerleştirme ön testimiz ile

Testi şimdi başlat

A1-A2 Temel İngilizce Kullanıcısı / English Basic User

Level A1

İngilizce testi A1 (Başlangıç / Beginner)

Belirli türdeki ihtiyaçların karşılanmasını amaçlayan bilindik günlük tabirleri ve çok temel ifadeleri kullanabilir. Kendisini ve başkalarını tanıtabilir ve nerede yaşadığı, tanıdığı insanlar ve sahip olduğu şeyler gibi kişisel bilgilere dair sorular sorabilir ve bu sorulara cevap verebilir. Diğer kişinin yavaş ve net konuşması ve yardımcı olmaya hazır olması şartıyla basit bir şekilde etkileşimde bulunabilir.

Başlangıç İngilizcesi A1 testine başlayın

Benzer: Cambridge BULATS score , Young Learners English (YLE) Movers.

Level A2

İngilizce testi A2 (Elementary İngilizcesi / Elementary English)

En yakınındaki alanlara dair (ör: çok temel kişisel bilgiler ve aile bilgileri, alışveriş, yerel coğrafya, iş) cümleleri ve sık kullanılan ifadeleri anlayabilir. Bildik ve rutin konularda basit ve doğrudan fikir alışverişi gerektiren basit ve rutin görevlerde iletişim kurabilir. Kendi geçmişi, yakın çevresinin durumunu ve önde gelen ihtiyaçlarına dair durumları basit kelimelerle anlatabilir.

Elementary İngilizcesi A2 testine başlayın

Benzer: Cambridge KEY (KET) certificate, BULATS score , CLB/CELPIP 4, YLE Flyers.

B1-B2 Bağımsız İngilizce Kullanıcısı / English Independent User

Level B1

İngilizce testi B1 (Orta Seviye İngilizce / Intermediate English)

Genellikle işte, okulda, tatilde, funduszeue.info karşılaşılan bildik konulardaki açık standart bilgilerin temel noktalarını anlayabilir. Muhtemelen o dilin konuşulduğu bir bölgeyi gezerken en çok meydana gelebilecek durumlarla başa çıkabilir. Bildik ya da kişisel ilgi alanına dair konular üzerine bağlantılı basit metin üretebilir. Tecrübeleri ve etkinlikleri, hayalleri, umutları ve isteklerini anlatabilir ve düşünceler ve planlara yönelik kısaca nedenler belirtebilir ve açıklamalar yapabilir.

Orta Seviye İngilizce B1 testine başla

Benzer: Cambridge Preliminary (PET), BEC Preliminary, BULATS score , CLB/CELPIP 5, CAEL 50, IELTS level 4, English TOEFL score

Level B2

İngilizce testi B2 (Orta Üstü Seviye İngilizce / Upper-Intermediate English)

Kendi uzmanlık alanındaki teknik konuşmalar dahil olmak üzere hem somut hem de soyut konulardaki karmaşık metinlerin ana fikirlerini anlayabilir. Bir akıcılık ve doğaçlamayla etkileşim kurabilir, bu durum taraflardan biri için zorlama olmadan o dil ana dili olan biriyle düzenli bir etkileşimi mümkün hale getirir. Geniş bir yelpazedeki konularda net, detaylı metin üretebilir ve çeşitli fikirlerin avantajlarını ve dezavantajlarını belirterek bir konu hakkındaki noktada bakış açısını açıklayabilir.

Orta Üstü Seviye İngilizce B2 testine başla

Benzer: Cambridge First Certificate- English FCE certificate, BEC Vantage, BULATS score , CLB/CELPIP , CAEL 60, IELTS levels , TOEFL

C1-C2 Gelişmiş Seviye İngilizce Kullanıcısı / Proficient English User

Level C1

İngilizce testi C1 (İleri İngilizce / Advanced English)

Çok sayıda zorlu, uzun metinleri anlayabilir, altlarında yatan anlamı fark edebilir. Açıkça çok fazla ifade arayışına girmeden kendini akıcı ve doğaçlama bir şekilde ifade edebilir. Dili sosyal, akademik ve mesleki amaçlar için esnek ve etkili bir şekilde kullanabilir. Organizasyon kalıpları, bağlaçlar ve bağlılık sağlayan ifadelere dair kontrollü bir kullanım göstererek açık, iyi yapıda, detaylı metinler üretebilir.

İleri İngilizce C1 testine başla

Benzer: Cambridge Advanced (CAE), BEC Higher, BULATS score , CLB/CELPIP , CAEL 70, IELTS level 7, TOEFL , TOEIC score

Level C2

İngilizce testi C2 (İleri / Proficiency)

Duyulan ya da okunan hemen her şeyi kolaylıkla anlayabilir. Kolay anlaşılır bir sunumla argümanları ve ifadeleri yeniden yapılandırarak farklı sözlü ve yazılı kaynaklardaki bilgileri özetleyebilir. Daha karmaşık durumlarda bile anlamın daha ince taraflarını ayırt ederek kendini doğal, çok akıcı ve kesin bir şekilde ifade edebilir.

İleri İngilizce C2 testine başla

Benzer: Cambridge English Proficiency (CPE), BULATS score , CLB/CELPIP , CAEL , IELTS exam

A1 A2 B1 B2 C1 C2 İngilizce Seviye Belirleme Testi Online. İngilizce sevilerini öğrenmek isteyenler için ücretsiz online İngilizce seviye belirleme sınavı bağlantısı paylaştık. İngilizce seviye belirleme testi sayesinde İngilizce seviyenizi öğrenebilir. Puan tablosu sayesinde de testlerden aldığınız puana göre IETLS veya TOEFL İngilizce seviyenizi net olarak öğrenebilirsiniz.

A1, A2, B1, B2, C1, C2 İngilizce Seviye Belirleme Testi

Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) tarafından İngilizce dil yeterliliğini derecelendirmek için küresel standartlarda İngilizce seviyeleri, A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 olarak 6 seviyedir. İngilizce seviyeleri kişinin konuşma, anlama, yazma ve dinleme seviyesini ifade etmektedir. CEFR İngilizce seviyeleri, tüm modern İngilizce dil kitapları ve İngilizce dil okulları tarafından kullanılmaktadır.

SeviyeSeviyenin AdıCEFR
0Beginner- Başlangıç SeviyesiA1
1Elementary- Orta Altı SeviyeA2
2Pre-Intermediate – Orta SeviyeB1
3Intermediate- Orta Üstü SeviyeB2
4Upper-Intermediate- İleri SeviyeC1
5Advanced – Profesyonel SeviyeC2

İngilizce Seviye Belirleme Testi ile İngilizce seviyenizi öğrenebilirsiniz. Kendiniz test ederken birden fazla kaynaktan yararlanmanız için üç online İngilizce Seviye Belirleme Testi paylaştık.

Cambridge İngilizce Dil Yeterlilik Testi

British Council İngilizce Seviye Belirleme Testi

EFSET İngilizce Yeterlilik Testi

Testlerden aldığınız puana göre IELTS veya TOEFL İngilizce seviyenizi aşağıdaki tablodan öğrenebilirsiniz.

IELTS PuanıTOEFL PuanıCEFR Seviyesi
+C2
C1
B2
B1
A2
A1 veya A1 Öncesi
0,5

İngilizce Seviyeleri A1, A2, B1, B2, C1, C2 Nedir?

Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) tarafından İngilizce dil yeterliliğini derecelendirmek için küresel standartlarda İngilizce seviyeleri, A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 olarak 6 seviyedir. İngilizce seviyeleri kişinin konuşma, anlama, yazma ve dinleme seviyesini ifade etmektedir. İngilizce seviyeleri ve anlamaları aşağıdaki gibidir.

A1 İngilizce Seviyesi – Başlangıç (Beginner)

A1 seviyesi, İngilizce dilini temel düzeyde kavrayan konuşmacıları ifade eder. A1 seviyesindeyseniz, İngilizce’de bilinen günlük ifadeleri ve somut ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çok temel ifadeleri anlayabilir ve kullanabilirsiniz. Kendinizi ve başkalarını tanıtabilir ve birinin nerede yaşadığı, tanıdığı kişiler ve sahip olduğu şeyleri gibi kişisel ayrıntılar hakkında sorular sorabilir ve yanıtlayabilirsiniz.


A2 İngilizce Seviyesi – Temel (Elementary)

A2 seviyesinde, basit konularda tam cümleler ve ifadelerle konuşabilirsiniz. Kelime dağarcığınız, A1 seviyesinde olduğundan daha geniş bir konu yelpazesini kapsar, ancak etkileşimleriniz hâlâ doğrudan bilgi alışverişiyle sınırlıdır.

A1 seviyesindeyseniz, İngilizce&#;de muhtemelen kendiniz ve hayatınızın çeşitli bölümleri hakkında tam bir konuşma yapabilirsiniz. Dinlediğini anlamanız gelişirken, başkalarının yavaş konuşmasına veya zaman zaman kendilerini tekrar etmesine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Bu seviye, eğitimlerinin ilk yılındaki yetişkinler veya uzun yıllardır İngilizce eğitimi almamış olanlar arasında yaygındır.


B1 İngilizce Seviyesi – Orta (Intermediate)

B1 seviyesinde İngilizceye ulaştığınızda, İngilizce becerileriniz “intermediate” seviyededir. Bu, günlük rutininizle ilgili konularda İngilizce konuşabileceğiniz ve anlayabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca hayatınız ve deneyimleriniz hakkında çok daha açıklayıcı olabilirsiniz. Son olarak, özlemler, hayaller veya fikirler gibi daha soyut veya öznel konular hakkında (nispeten basit terimler kullanarak) konuşabilirsiniz.

Bu seviye, bir yıldan uzun süredir sürekli olarak İngilizce öğrenen veya yarı düzenli olarak İngilizce pratik yapma fırsatı bulan yetişkinler arasında yaygındır.


B2 İngilizce Seviyesi – Orta Üstü Seviyesi (Upper Intermediate)

B2 seviyesi genellikle &#;üst orta seviye&#; olarak adlandırılır. B2 İngilizce konuşan biri olarak, çeşitli somut ve soyut konulardaki sohbetlere katılabilirsiniz. Çok fazla teknik sözcük dağarcığı bilmiyor olabilirsiniz, ancak yine de karmaşık düşünceleri, açıklamaları, deneyimleri veya kavramları orta düzeyde bir doğrulukla aktarabilirsiniz.

Bu İngilizce yeterlilik düzeyi, birkaç yıldır İngilizce eğitimi alan ve düzenli olarak pratik yapan yetişkinler arasında yaygındır.


C1 İngilizce Seviyesi – İleri (Advanced)

C2 seviyesine ulaştığınızda, ileri düzey bir İngilizce öğrencisi olarak kabul edilirsiniz.

Artık daha karmaşık dilbilgisi yapılarını, hem metinde hem de konuşmada örtük anlamı ve ayrıca neredeyse her ortamda akıcı bir şekilde İngilizce konuşma becerisini daha sıkı kavradınız. Zaman zaman doğal olarak bazı hatalar yapacak olsanız da, bunlar muhtemelen küçük ve seyrektir.

C1 seviyesine ulaşmak için, muhtemelen birkaç yıl resmi olarak İngilizce çalışmanız ve düzenli olarak İngilizce konuşma veya okuma pratiği yapmanız gerekecektir. Bu düzeyde İngilizce yeterliliği, İngilizce konuşulan bir ülkede uzun süre yaşamış kişiler arasında yaygındır.


C2 İngilizce Seviyesi – Anadil Seviyesi (Proficient)

C2, tüm 6 CEFR seviyesinin en yüksek değerlendirmesidir.

Bu seviyede, karşılaştığınız sözlü veya yazılı İngilizce&#;nin büyük çoğunluğunu anlayabilirsiniz. Nadiren hatalar yapmanıza rağmen, yeterliliğiniz anadili İngilizce olan birininkine yakın veya ona eşittir. Karmaşık metinlerde veya durumlarda bile tonlama, ilerleme hızı ve sözcük seçiminin daha ince nüanslarını anlayabilirsiniz.

C2 seviyesindeki konuşmacılar muhtemelen uzun yıllardır İngilizce çalışıyorlar, dili düzenli olarak ve hatta anadili İngilizce olanlarla günlük olarak pratik yapıyorlar.


İlginizi Çekebilir  👇

👉 İngilizce Seviyeleri A1 A2 B1 B2 C1 C2 ve İngilizce Seviye Testi

👉 Cambridge Üniversitesi İngilizce Kelimeler Listesi PDF (A1, A2, B1)

👉 En Çok Kullanılan İngilizce Kelimeler: A’dan Z’ye Kadar

👉 İngilizce Öğrenmek İçin En İyi 5 Podcast

👉 Öğrenci Gündemi’ ni İnstagram’dan Takip Etmek İçin Tıklayınız

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası