magnum hazzın peşinde / Magnum: Haz Peşinde Bir Hikaye | Pazarlamasyon

Magnum Hazzın Peşinde

magnum hazzın peşinde

GERÇEK HAZZIN PEŞİNDE: AJDA PEKKAN X MAGNUM

Magnum, Ajda Pekkan ile iş birliği yaptığı “Gerçek Haz” kampanyasını özel bir davetle kutladı.

Magnum, “Gerçek Haz” (#TrueToPleasure) kampanyasında insanlara özgün olmaları, özgürce hazları peşinden gitmeleri konusunda ilham vermeyi amaçlıyor. Magnum, bu kampanyada Türkiye’de tartışmasız en iyi yansıtan, müziğin ve modanın ikonik ismi Ajda Pekkan ile bir araya geldi. Dünyanın en başarılı moda fotoğrafçıları olarak sayısız ödüle layık görülen Mert Alaş ve Marcus Piggott tarafından Ajda Pekkan ile gerçekleştirilen çekime ait fotoğraflar ve “Gerçek Haz” videosu, Oligark Kuruçeşme’de verilen özel davette ilk kez paylaşıldı.

video

Gecede konuşma yapan Ajda Pekkan, proje ile ilgili olarak “Hayatım boyunca hep kendi içimdeki sese kulak vererek yaşadım. Benim için haz hep çalışmak, yeniyi keşfetmek ve başarının keyfini izlemek oldu. En büyük tutkum şarkı söylemekti, ilk günkü heyecanım bugün hala baki. Beni gerçek hazlarına ortak ettikleri için sevgili Magnum ekibine ve bu projeyi ölümsüzleştirdikleri için de Sevgili Mert & Marcus’a da teşekkür ediyorum.” dedi.

Değerli sanatçı İlham Gencer’in piyano performansı eşliğinde sahnede üç şarkı söyleyen Ajda Pekkan, unutulmaz bir geceye imza attı. Misafirler, gecenin başında DJ Zeynep Erbay’ın performansı ve Dans Fabrika’nın dans gösterisi ile ısınırken gecenin sonunda DJ Murat Tokuz’un özel müziğinin ritmiyle eğlenceli dakikalar yaşadı.

Almila Ada

Almila Ada

Magnum Infinity Herkesi Haz Peşinde Koşturuyor

Tanzanya’da özel olarak yetiştirilen kakao tanecikleriyle hazzı daha uzun süren Magnum Infinity, yeni reklam filmiyle Magnum tutkunlarını oldukça şaşırtacak. Çekimleri dünyaca ünlü yönetmen Jonas Åkerlund tarafından Miami’de gerçekleştirilen reklam filmi, eğlenceli ve olağandışı hikâyesiyle herkesi ekran başına kilitleyecek.

Hazzı daha uzun süren Magnum Infinity’nin reklam filmi yayına girdi. İçinde Magnum Infinity için özel olarak Tanzanya’da yetiştirilen kakao tanecikleri bulunan yeni Magnum’un reklam filmi, dünyaca ünlü yönetmen Jones Åkerlund tarafından çekildi. Madonna, Lady Gaga, Robbie Williams, Britney Spears ve Moby gibi dünyaca ünlü isimler için çektiği video kliplerle tanınan ünlü yönetmen, Magnum Infinity’nin hazzı daha uzun süren tadı için oldukça renkli ve eğlenceli bir hikâyeyi filme aldı.

Reklam filminin ilk sahnesinde reklam filminin ana karakteri olan Magnum kızını, Magnum Infinity’nin uzun süren hazzına ulaşmak için bir Magnum dükkânına koşarken görüyoruz. Dükkân kapalı olmasına rağmen karakterimiz, içeri girebilmeyi başarıyor ve Magnum Infinity’e ulaşıyor. Asıl hikâyeyse Magnum Infinity’den ilk ısırık alındığında başlıyor, çünkü Magnum Infinity hiç ısırılmamış gibi kendini yeniliyor! Bu durumu tüm kız arkadaşlarına duyurmak üzere harekete geçen Magnum kızı, bu sıra dışı olaya oldukça yoğun bir ilgi duyulmasını sağlıyor. Magnum Infinity’nin kendini yenilediğini ve çok daha uzun süren bir Magnum hazzı sunduğunu görmek isteyen tüm kadınlar işlerini bırakıp dükkâna ulaşmaya çalışıyor. Reklam filminin son sahnesinde karakterimizin evde onu bekleyen arkadaşına da bu durumu gösterişini izliyoruz. Fakat  Magnum Infinity bu kez kendini yenilemiyor. Reklam filmi, gün boyunca Magnum Infinity tadının kendini yenileyişine tanık olan ana karakterimizin, bu hazzın “sonsuza dek” sürmeyeceğini anlamasıyla birlikte sona eriyor.

Reklam Filmi Künyesi
Reklamın başlığı: Evergrowing
Reklamveren: Unilever
Reklamveren yetkilisi: Mick Van Ettinger, Sophie Galvani, Vanessa Caralps, Özgür Kölükfakı, Aslı Erdoğan, Didem Molay
Reklam ajansı: LOLA-Madrid (Adaptasyon: Lowe İstanbul)
Yaratıcı Yönetmen: Pablo Monzon, Jorge Lopez, Paulo Areas, Francisco Cassis, Chacho puebla
Yaratıcı grup: Matin Feijóo, Gustavo Marioni
Müşteri ilişkileri grubu: Maria Lopez Chicheri, Gonzalo Olivera, Yann Baudoin, Anastasia Sysoeva
Stratejik planlama: Erwin Flores
Ajans prodüktörü: Hector Palacio
Yapım şirketi: The Smile
Medya ajansı: Mindshare
Kullanılan mecralar: TV, Sinema, Radyo, Açıkhava, Internet




Dünyanın haz otoritesi Magnum, bu yıl tüm dünyada “True to Pleasure” kampanyasıyla insanlara özgün olmaları, kendi hazları peşinden gidip hazlarını özgürce yaşamaları konusunda ilham vererek “Gerçek Haz”zı kutluyor.

Türkiye’de de bu fikri, sanat hayatının her adımında zamana ve döneme bağlı kalmadan, sesiyle, şarkılarıyla, stiliyle ve duruşuyla çevresine ışık saçan süperstar, değerli sanatçı Ajda Pekkan ile duyurmak istedik.

Sanat hayatının her basamağında zirvede yer alan Türkiye’nin süperstarı Ajda Pekkan, müziğe olan tutkusu ile yolundan sapmadan kendi hazzını yaşayarak her dönem ilham kaynağı olmayı başardı. Bakış açısı, yenilikçi tarzı, özgün duruşu, ilkleri gerçekleştirmesi ve her daim mükemmel görünümü ile zamansız ikonik bir isim oldu.

Bizi çok heyecanlandıran bu projede, dünyanın en başarılı moda fotoğrafçıları olarak sayısız ödüle layık görülen Mert ve Marcus ile çalıştık. Hollywood yıldızlarından, pop starlara kadar dünyaca ünlü birçok yıldızın kariyerlerini etkileyen fotoğraf çekimleriyle tanınan Mert ve Marcus objektifinden Ajda Pekkan’ın benzersiz enerjisi, tarzı ve ilham dolu ruhu fotoğraflara ve videoya yansıdı. Ajda Pekkan’a ve onun haz peşindeki etkileyici hikayesine övgü niteliğinde bir video ve fotoğraf çekimi ortaya çıktı.

Özel fotoğraf kareleri ve Ajda Pekkan’ın haz yolculuğuna ışık tutan “Gerçek Haz” videosu Oligark İstanbul’da verilen özel davette ilk kez paylaşıldı. Ajda Pekkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen özel davete iş, sanat ve cemiyet hayatının ileri gelen isimleri katıldı.

Medya İletişimi sonucunda ulusal yazılı (22), görsel (16), online (44) medyada 82 haber yer aldı. Sosyal medyada, toplamda 21.248.620 takipçiye ulaşan 61 Influencer’a ait IG hesaplarından paylaşım yapıldı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası