tevfik göksu ekşi / Göksu ve Ekşi'den basın toplantısı - Son Dakika

Tevfik Göksu Ekşi

tevfik göksu ekşi

mehmet tevfik göksu

  • yeni dönem*esenler belediye ba$kanı. yıldız teknik üniversitesi harita mühendisliği bölümünden mezun, istanbul üniversitesi iktisat fakültesinde master yapmı$. sakarya üniversitesi sosyoloji dalında doktora tahsilini sürdürmü$, $ehir planlaması ve insan psikolojisi hakkında bi çok kitabı olan genç ve dinamik ba$kan.

  • benden birkaç yaş büyük olmasına rağmen elini omuzuma atıp bir çocukla konuşuyormuş gibi
    "tamam delikanlı bıdı bıdı " yapan kişi.
    ayrıca adıyamanlı olması daha çok zoruma gitti. insan gider onuruyla dtp'den aday olur.

  • ilçede yaşayan alevilerin göreve geldiğinden bu yana kendisinden cemevi yapmak için biryer istediği, kendisinin de sürekli alevileri oyalayarak yer vermediği gelen bilgiler arasında.

  • esenler belediye başkanı.

  • büyük ihtimalle yeniden belediye başkanı olacak. sol görüşlü biri olmama rağmen unutulan esenler'e bir şeyler yaptığını söyleyebilirim. icraatlarını sürdürmesi halinde gelecek dönemin ibb başkan adayı olacaktır.

    zamanlar sonrasi editi: ibb baskaninin hep akp'den cikacagini dusunmusum demek ki. way be. gun oldu, chp'den belediye baskani cikti. ulkeden umudunuzu kesmeyin gencler.

  • hayatbirkutucikolatayabenzer adlı arkadaşa tamamen katılıyorum. sabah 7 de o durakta mecidiyeköy'e giden bir araca binmeyi başarabilirse koşulsuz oyumu verebilirim,hodri meydan..

  • adıyamanlı niye hdpden aday olmuyor muhabbeti yapılmış adam. adam kürt değil ayrıca sülalesinde milliyetçi bir damar bile vardır. memleketi adıyaman'ın gölbaşı ilçesidir ve orada da fazla kürt yoktur.

  • esenler belediye başkanıdır.

    kemal kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuş sebebi de kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanına hakaret etmiş.

    ya sen bir belediye başkan'ı olarak neden girersin siyasilerin işine? ilçendeki tüm sorunlar bitti sıra buna mı geldi?

    funduszeue.info&#x;/posts/

    valla diyecek söz bulamıyorum.

  • ne kadar muhalif de olsam yaptıklarını görüyoruz. açtığı tesisleri falan demiyorum karabayır gibi atışalanı gibi yerlerde insanlar ciddi ciddi ambalaj atıklarını atık yağlarını ayırıp geri dönüşüme gönderiyorlar. bunlar göze görünen şeyler değil belki ama bu bilinci aşılamak önemli.
    özellikle darbe girişiminde olayın kritik noktalarından biri olmamasına rağmen esenler'den bu kadar şehit verilmesi kendi içinde duygusal bir adam olduğunu bildiğimiz tayyip erdoğanı etkilemiştir ve eğer göksu'nun kadir topbaş kadarcık karizması hitabeti varsa sonraki dönemin ibb başkanıdır diyebiliriz.

  • geleceğin ibb baskani at fava bekle.

  • tevfik göksu'nun gerçekleştiremediği vaatleri

  • esenler belediye başkanı tevfik göksu'nun ocak yılında esenler davutpaşa mahallesinde vaat ettiği hiçbirşeyi gerçekleştiremedi.

    belediyenin resmi sitesinde duran açıklamalarda;

    vaat: davutpaşa mahallesi&#x;ne içinde 82 derslik ile yurdu ve mescidi olan çok büyük bir imam hatip lisesi kompleksi yapıyoruz. projesi biten bu kompleks için yaklaşık 30 ile 40 milyon lira arası harcama yaparak projesini de bitirdik ve çok yakında da temelini atacağız.

    gerçek: harcanan paralara rağmen ihl inşaatı 7 yıl sonunda için somut adım veya temel atılmadı.

    vaat:harcamalara katılım payı, esenler belediyesi&#x;nin yetkisinde olan bir şey değil. bu yasal bir zorunluluktur. ancak biz önümüzdeki ay, belediye meclisimizde konuyu görüşerek bundan sonrası için harcamalara katılım payı alınmaması yönünde karar alacağız.

    gerçek: yetkisi olunmayan bir konuda vaat vermek zaten başlı başına abes bir iş. tabiki gerçekleşmedi.

    vaat: davutpaşa&#x;da kadınların hizmetine açılacak kadın sarayı hakkında bilgiler de veren göksu, bu yeni merkezle ilgili içinde yüzme havuzu, kreş, okuma alanları, spor salonu, hatta kadın kuaförü bulunan yani sadece kadınların geldiği bir yaşam merkezi olacak

    gerçek: her seçim öncesi temeli tekrar tekrar atılan merkez inşaatı zemin seviyesinde yıllardır durmuş durumda. projenin camiye çevirilmesi gündemde.

    vaat: esenler&#x;de açılacak devlet hastanesi&#x;nin davutpaşa&#x;ya uzak olmasından dolayı yaşanabilecek ulaşım sorununun nasıl ortadan kaldırılacağıyla ilgili gelen soru üzerine göksu, hastane açıldığı zaman bu bölgeden sürekli ring atan ücretsiz bir servis koyarak böyle bir sorunla karşılaşmayacağız

    gerçek: hastahane genel bir hastahane olmadı sadece kadın ve çocuk hastanesi olarak hizmet veriyor ve ring servis vaadi gerçekleşmedi.

    evet bunlar esenler'in sadece bir mahallesine bir cuma çıkışı yapılan vaatlerdir. ve geçen 7 yıla rağmen hiç biri gerçekleşmemiş durumda. şimdi sayın başkan ibb hizmetleriyle uğraşacağına kendi ilçesi için verdiği sözleri gerçekleştirse çok mu şey istemiş oluruz. siyaset sadece hitabet ( hoş o da kulak tırmalıyor) değil hizmet işi olduğu unutulmamalı.

  • (bkz: tevfik göksu kim amk)

  • milyon tlyi bir imam hatip lisesine gömme sözü verip de tutmadığı vaatlerdir.
    ihl vaadini tutmadığı iyi olmuş ama.

  • milyon sadece projesi için harcanmış bir imam hatip lisesi. inşaat maliyetleri dahil değil. yani milyon zaten çoktan gömülmüş gibi duruyor.

  • (bkz: yalanı su gibi içenler)

  • bu trol arkadas eko basgana rahat % katmistir funduszeue.info devam dostum funduszeue.info başgan yapacaksiniz funduszeue.infor durdurumazsiniz.

  • atrolller nerede acaba

  • kimin umurunda! önemli olan:
    "bayrağı indiremeyecekler, bizi bölemeyecekler, ezanı susturamayacaklar"

  • bu adam ülkedeki siyasal islamın özetidir ağzından allah kitap düşmez ailesinin vakfına milyarlarca tl para aktartır ranttan haraç toplar 7 sülalesini vasıflı vasıfsız belediyede istihdam eder

    (bkz: siyasal islamcı kurnazlığı)

  • çok acil esenler bölgesini bilen aktroll aranıyor,ayrıca istanbuldan sorumlu aktrollere de söyleyin acil istanbuldaki chp belediyelerinin açıklarını gösteren bir entry girilsin

  • Göksu ve Ekşi'den basın toplantısı

    Göksu ve Ekşi'den basın toplantısıİSTANBUL İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu ve İBB Meclisi Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu Başkanı Kadem Ekşi, bugün gerçekleştirilen İBB Meclisi toplantısı öncesi birlikte bir basın açıklaması yaptı.
    Göksu ve Ekşi'den basın toplantısı
    İSTANBUL İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu ve İBB Meclisi Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu Başkanı Kadem Ekşi, bugün gerçekleştirilen İBB Meclisi toplantısı öncesi birlikte bir basın açıklaması yaptı.
    Göksu ve Ekşi, basın açıklamasında beklenen İstanbul depremi, İBB'nin depreme yönelik aldığı tedbirler ve bu alanda yaptığı çalışmalar konusunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama sırasında Kadem Ekşi'nin yeni yayınlanan "Depremler, Dirençli Şehirler ve İstanbul" adlı kitabı da tanıtıldı. Kadem Ekşi gazetecilere kitabını imzalayarak hediye etti. Haber

    funduszeue.info

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası