hain saldırı görüntüleri / Nusaybin'de YPG/PKK tarafından düzenlenen hain saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Hain Saldırı Görüntüleri

hain saldırı görüntüleri

İstiklal Caddesi&#;ni kana bulayan teröristin yeni görüntüleri çıktı! Hain eylemi gerçekleştirmeden önceki anları

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde pazar günü bölücü terör örgütü PKK/YPG tarafından yapılan saldırıda eylemi gerçekleştirilen teröristin Taksim’deki yeni görüntüleri ortaya çıktı. 

Görüntülerde, Suriye'den birlikte Türkiye'ye karı-koca kılığında geldikleri Bilal Hassan adlı PKK'lı teröristten ayrıldıktan hemen sonra KGYS kayıtlarına giren kadın teröristin saat sıralarında Taksim Meydanı'ndan İstiklal Caddesi istikametine doğru yürüdüğü görülüyor.

İstiklal Caddesi'ni kana bulayan teröristin yeni görüntüleri çıktı! Hain eylemi gerçekleştirmeden önceki anları

Sırtında koyu renkli bir çanta ve elinde içinde TNT tipi patlayıcı olduğu düşünülen beyaz bir torba ya da poşetle yürüdüğü görülen PKK/YPG'li teröristin bir süre sonra elinde iki dal gül taşıdığı görülüyor.

Çevre kontrolü yaptıktan sonra patlayıcı dolu paketi saksı kenarına koyan teröristin, çevreyi kontrol ettikten sonra kalkarak bölgeden önce adım adım, daha sonra da koşar adım uzaklaştığı görülüyor.

 

Karkamış'a hain saldırı! Minik Hasan’a mezar olan binanın yeni g&#;r&#;nt&#;leri ortaya &#;ıktı

Suriye’nin kuzeyinden Gaziantep'in Karkamış ilçesine PKK/YPG’li teröristler tarafından düzenlenen roketli saldırıda hedef olan bir binada 5 yaşındaki Hasan Karataş hayatını kaybederken, 5 aylık hamile halası Büşra karataş ve karnındaki bebeği ağır yaralanmıştı. 5 yaşındaki Hasan Karataş’a mezar olan binanın içerisi cep telefonu ile görüntülendi. Binadaki şarapnel parçaları ve yıkılan beton duvar parçaları, saldırının boyutunu gözler önüne serdi.

“Yüreğimiz yanıyor”
Roketli saldırıda yaşamını yitiren Hasan Karataş'ın eski CHP Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Polat'ın torunu ve CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın yeğeni olduğu ortaya çıktı. Milletvekili Polat, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı "Yüreğimiz yanıyor. Gaziantep'in Karkamış ilçesine hain terör örgütü tarafından düzenlenen roket saldırısında yeğenimiz Hasan Karataş hayatını kaybetti. Teröre lanet olsun" paylaşımı ile duyurarak, teröre tepki gösterdi.

BAKAN KOCA YARALILARIN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Gaziantep Karkamış’a terör örgütü tarafından yapılan havan topu saldırısında biri çocuk 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumu ağır” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gaziantep Karkamış’a hain terör örgütü tarafından yapılan havan topu saldırısı sonucu biri çocuk olmak üzere 2 vatandaşımız hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı. Tedavisi tamamlanan 12 yaralı taburcu oldu. 7 kişinin tedavisi ise devam ediyor, 2’sinin durumu ağır. Saldırının akabinde 18 ambulans, 5 UMKE timi, toplam 84 sağlık personeli olay yerine görevlendirilmiş, acil müdahalelerin ardından yaralılar hastanelere yetiştirilmiştir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Şehidin hain saldırı öncesi çekilen son görüntüleri kahretti! Teçzihatlarını gösterip "Her şeye hazırım" diyor

Irak'ın Kuzeyinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin düzenlediği roketli saldırıda dün Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, P. Uzm. Çvş. Mustafa Yıldız ve P. Söz. Er İsmail Ünal şehit oldu.

İstanbul'un Üsküdar semtinde yaşayan şehidin ailesi bir süre şehit Öztürkmen'in defin edileceği yeri belirlemede kararsız kaldı. Gaziantep'in Nizip ilçesinin yanı sıra, ilçeye bağlı şehidin doğup büyüdüğü Dazhüyük Mahallesi ile ailenin yaşadığı İstanbul Üsküdar arasında karar vermekte zorlanan aile, şehidin ortaya çıkan vasiyeti ile kararını kesinleştirdi. Şehit Öztürkmen'in vasiyetinde köyüne defin edilmesini istediği öğrenildi.

Şehidin hain saldırı öncesi çekilen son görüntüleri kahretti! Teçzihatlarını gösterip 'Her şeye hazırım' diyor

Şehidin Nizip İlçesi Eyüp Sultan Mahallesi Taziye evi ve şehidin babasının Dazhüyük Mahallesinde bulunan evine dev Türk bayrakları asıldı. Dazhüyük ve Eyüp Sultan mahalleri de Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin daha önce Harp okulu olarak bilinen Milli Savunma Üniversitesi'nin ilk mezunlarından olduğu ortaya çıktı. Geçen yıl mezun olduğu öğrenilen Piyade Teğmen Öztürkmen, Milli Savunma Üniversitesi'nin de ilk şehitleri arasında yer aldı.

Şehidin hain saldırı öncesi çekilen son görüntüleri kahretti! Teçzihatlarını gösterip 'Her şeye hazırım' diyor

Öte yandan şehidin roket saldırısından önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Öztürkmen'in son görüntülerinde elindeki silahın uzuvlarını anlattığı ve "Her şeye hazırım" dediği duyuluyor. Söz konusu video sosyal medyanın da kısa sürede gündemine oturdu. Çok sayıda kullanıcısı görüntüleri paylaşıp şehide rahmet diledi.

Pençe-Kilit OperasyonuGaziantepGüncelHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası