grand ucel aqua park / °THE GRAND UCEL HOTEL FETHIYE 3* (Türkiye) - TL ve üzeri | BOOKEDER

Grand Ucel Aqua Park

grand ucel aqua park

Puan
  • Temizlik6 / 10

  • Olanaklar2 / 10

  • Konum4 / 10

  • Genel6 / 10

  • Oda3 / 10

  • Hizmet3 / 10

  • Konfor4 / 10

İçiniz Rahat Olsun!

funduszeue.info Müşteri Hizmetleri, ihtiyacınız olduğu her an yanınızda. Rezervasyon Çağrı Merkezi

Oda müsaitlik bilgisi için tarih seçimi yapınız

  • Her Bütçeye UygunHer bütçeye uygun Otel ve Tur
    Seçenekleri funduszeue.info’da!

  • 2 Milyondan FazlaAnlaşmalı Otel ve +
    Yıllık Rezervasyon

  • Müşteri HizmetleriHer zaman yanınızdayız!
    68 35

  • Müşteri MemnuniyetiSeyahat sektöründe müşteri
    memnuniyeti lider markasıyız!

Tatil Fırsatları

Grand Ucel Hotel Ölüdeniz otel fiyatlarını sorgulayabileceğiniz online seyahat portalı funduszeue.info!

En Ucuz Ölüdeniz otelleri

Otel Fiyat sorgulama işlemleri ile sizlere en ucuz tatil fırsatlarını sunuyoruz. ülkede, 'den fazla destinasyonda otel ve havayolu ile çalışıyoruz.

Online Otel Rezervasyonu

Online Otel Rezervasyonu

En fazla seçenek

Grand Ucel Hotel, Kıbrıs turları, yurt içi ve yurt dışı tur seçeneklerinin yanı sıra kayak otelleri, gemi turları, uçak bileti hizmetlerini online olarak satın alma imkanı sunuyoruz.

Grand Üçel Hotel

The Grand Üçel Otel & Aquapark, Ölüdeniz Beldesinde, Ölüdeniz Tabiat Parkı (Kumburnu), Belcekız Plajına ve Fethiye merkezine yakın konumda, herşey dahil konsepti ile hizmet vermektedir odası, açık ve kapalı alanlardaki restoranı ile her zevke hitap edecek özel mutfağı, havuzbarları, çocuk oyun alanları ve bölgenin doğal dokusunu yansıtan geniş yeşil alanları,açık havuzları ile gündüz güneşin tadını doyasıya çıkarırken, geceleri gösteriler ve eğlenceli aktivitelerle bir tatilden beklediğiniz herşeyi size sunmayı amaçlıyor. The Grand Üçel Otel Ayrıca bölgede bünyesinde Aquaparkı olan tek konaklama işletmesi olmasıyla da günün her anını doyasıya eğlenerek geçirmenize imkan sağlıfunduszeue.inforkta çocuklarınızın güvenle eğlenebileceği çocuk kaydırakları ve çocuk havuzunun yanısıra, 7 farklı kaydırak ile tatilde eğlenceyi doyasıya yaşayacaksınız. The Grand Üçel Otel Otelin indirimli fiyatları ve avantajlarından yararlanmak için funduszeue.info ‘u takip edin, fırsatları kaçırmayın.

Grand Üçel Hotel

Grand Üçel Hotel Konaklama Bilgileri

En erken giriş saati en geç çıkış saati 'dıfunduszeue.infoizin konaklama bölümü mimari olarak iki-üç katlı sekiz ayrı bloktan oluşuyor. The Grand Üçel Otelde tatil ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik tasarlanmış iki kişilik standart oda, üç kişilik deluxe oda ve bağlantılı ara kapılı 4 kişilik Gümüş Aile odaları mevcuttur.

Grand Üçel Hotel Yeme İçme Konsepti

Sabah saat sabah kahvaltısı, saatler arası akşam yemeği funduszeue.infotı barda servis edilmektedir. Konuklar, tesisten 5 dakikalık mesafedeki Sandinos Thai & Indian Restaurant restoranında Hint ve Tayland yemeklerinin tadını çıfunduszeue.info & İçme/ Restaurant & BarThe Grand Üçel Otel’de ana restaurant dışında 2 adet restaurant bulunmaktadıfunduszeue.info şey dahil konseptinde yerli alkollü ve alkolsüz içecekler konaklamaya funduszeue.infotı barda servis edilmektedir. Konuklar, tesisten 5 dakikalık mesafedeki Sandinos Thai & Indian Restaurant restoranında Hint ve Tayland yemeklerinin tadını çıkarabilirler.

Grand Üçel Hotel Yapılacak Aktiviteler

Eğlence & AnimasyonSezon yoğunluğuna göre değişen periodlarda düzenlenen özel eğlence gecelerimizde, halk dansları, dansöz,ateş show,akrobasi show,çocuklar için palyaço show, yediden yetmişe tüm misafirlerimizin katılabileceği zumba, plates gibi hafif dozda dans-fitnes karışımı havuz başı aktiviteleriyle tatil anılarınızı ölümsüzleşfunduszeue.infoo, masa tenisi, tavla, satranç gibi diğer eğlenceli aktiviteler havuz bar kısmında sizleri funduszeue.info Grand Üçel Otel, su sporları , yamaç paraşütü, rafting ,tekne turu,cip safari gibi eğlenceli tatil aktiviteleri de yaşabilirsiniz

Grand Üçel Hotel Ulaşım ve Konumu

 The Grand Üçel Otel Fethiye’den-Ölüdeniz plajına doğru giderken Hisarönü’ne varmadan 1,5km önce Ovacık’ta yolun sol tarafında yer alıyorDalaman havalanına  65 km,Fethiye  merkezine 7 Km'dir.

Grand Üçel Hotel Spa ve Wellness İmkanı

Masaj havuzunda bir yandan masaj etkilerini hissedip diğer yandan içeçeğini yudumlayıp tatilin tadını çıfunduszeue.info parklarda eğlenip tatilinizi daha heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Grand Üçel Hotel Plaj ve Havuz Bilgisi

Grand Üçel Otel bünyesinde bulunan Aqua parkımızda 6 farklı kaydırak ve 1 adet uzay kasesi diye tanımlanan kaydırak ve masaj havuzu funduszeue.info servisi bulunmamaktadır. Plajda şezlong şemsiye üfunduszeue.info haşema ile giriş yapılmaktadır.

 

Daha Fazla Görüntüle

Grand Üçel Hotel Balayı Çiftlerine Özel

Balayını çok güzel ve özel yapmak için oda süslemelerine kendiniz karar verip daha mutlu güzel zamanlarınıza anlar funduszeue.info sepeti ve şarap ikramı yapılmaktadır.

Grand Üçel Hotel Çocuklara Özel

Fethiye’de bulunan en büyük Aquapaka sahip Otelimiz çocuklu aileler için ideal bir funduszeue.info Grand Üçel Otel & Aquapark çocuklarınızın eğlenebileceği çocuk oyun alanı, çocuk havuzları tatil ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere hizmet vermeye hazır siz değerli misafirlerini bekliyor.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası