opel vectra b kasa alınır mı / Opel Vectra - Vikipedi

Opel Vectra B Kasa Alınır Mı

opel vectra b kasa alınır mı

kaynağı değiştir]

Şanzıman tarafında 5 ileri manuel dışında 6 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman yaygın olmakla birlikte dünya satışlarında tek kavramalı robotize manuel Easytronic şanzıman ve sürekli değişken oranlı CVTronic şanzıman da kullanılmıştır.

Makyaj[değiştir

Konu: vectra CDX hakkında bilgi

yılında yazılmış bir post:


bende 97 vectra 2,5 -v6- 24v CDX vardı. Bu araçlar B kasanın güç performans güvenlik konfor ve prestij yönünden en ıyı en süperidir.Çoğu kimse 2,0 GT der ama hikaye cdx'in hp'lik 6 silindirli motoru ustalar tarafından''uçak motorlu vectra'' diye tabir edilir.
--peki bu araç alınırmı?
--Bu araca sahip olmak isterseniz cüzdanınız sağlam olacak,araç 16 yaşının üstünde ise yıllık vergısı küsür. altında ise yıllık tl gözden cıkarmalısınıfunduszeue.infoçta hp'lik bir yaratık var ancak bunu kaldıracak şanzuman ve diferansiyel malesef yokklasık opeler gibi aracın geri vitesi 1. vitesin yanında değil ''R'' 4. vitesin yanında oldugu için bozulursa şanzuman bulmak problem ben sadece dişlilerini tl ye buldum.
--Bu araçların tavan kumaşları cok hassas sünebiliyor ve cam krikoları plastık dübelli oldugu için yan camlarınız bir anda süşebilirAracın triger kayışıyla 3 kişi rahat ip atlar okadar uzun ve dolambaçlıDepoda benzin kalmazssa deponun içindekı benzin pompası yanabilir orjinalı tl çin malı var tl ama motoru ıyı besleyemiyo süreklı motor arıza lambası yanıyor.
--Motora gelince bir v6 kullanacaksanız gözunuz gibi bakmalısınız vites boştayken asla gaz vermemelisiniz bişey olursa arabayı demir fiyatından tarttırıp satabilirsiniz
--Bu arabalar dışı seni içi beni yakar cinsten
--Bu arabaya sahip olmak fahişeye aşıkolmak gibi bişey Allah korusun

--Yakıt tüketimine gelince benzinde basarsan yol bilgisayarında km'de 20 litreleri görebilirsinLpg de 33 krş'un altına düşerse kendini şanslı hissedebilirsinAraç km/h'a çıkar gibi kısa sürede km/h 'çıkıyor tabi depoyuda kurutuyorBenzin ibresinin düşüşüne gözunle takip edebilirsin
kaynağı değiştir]

Vectra C
Opel Vectra C front jpg
Genel Bakış
Diğer&#;adı Chevrolet Vectra
Holden Vectra
Vauxhall Vectra
Üretim
MontajEllesmere Port, İngiltere
Rüsselsheim, Almanya
6th of October City, Mısır (GM Egypt)
Gövde ve Şasi
Gövde&#;tipi 4-door sedan
5-door hatchback
5-door station wagon
PlatformEpsilon platformu
BenzerleriOpel Signum
Saturn Aura
Teknik Özellikler
Şanzıman 6 ileri otomatik
6 ileri manuel
5 ileri manuel
Easytronic
CVTronic
Dingil mesafesi &#;mm (,3&#;in) (sedan/hatchback)
milimetre (&#;in) (SW)
Uzunluk &#;mm (,5&#;in) (sedan/hatchback)[3]
&#;mm (,5&#;in) (SW)
"OPC" versiyonları 31&#;mm (1,2&#;in) daha uzun
Genişlik &#;mm (70,8&#;in)
Yükseklik &#;mm (57,5&#;in) (sedan/hatchback)
&#;mm (59,1&#;in) (SW)
Ağırlık &#;kg (&#;lb)

Opel Vectra C, yılında sedan ve hatchback versiyonlarıyla tanıtıldı. yılında Vectra'ya station wagon model eklendi. Yeni GM Epsilon platformunda üretilen Vectra C, aynı zamanda Opel Signum için de kısmen taban oluşturuyordu.

Gövde boyutları bir önceki modele göre yine büyümüştür; aks aralığı sedan versiyonu için &#;mm'den &#;mm'ye çıkmış, uzunluk &#;mm, genişlik &#;mm, yükseklik ise &#;mm olarak belirlenmiştir. Station wagon ve OPC versiyonlarında boyut farklılıkları bulunur. Özellikle station wagon modelinin mm'ye uzatılan dingil mesafesi, Opel Signum'da da kullanılmıştır. Artan boyutlar, yükseltilmeye çalışılan kalite algısı ve aksesuarlarla birlikte güçlendirilen güvenlik özellikleri aracın boş ağırlığını artırmıştır.

Motor ve şanzıman[değiştir kaynağı değiştir]

ModelMotorHacimSilindir/SübapGüç (kW (PS)/devir/dak.)Tork (Nm/devir/dak)Yıllar
Z16XE&#;cm³I4 / 16V74 ()//
TwinportZ16XEP&#;cm³I4 / 16V77 ()//
Z18XE&#;cm³I4 / 16V90 ()//
Z18XER&#;cm³I4 / 16V ()//
TurboZ20NET&#;cm³I4 / 16V ()//–
Z22SE&#;cm³I4 / 16V ()//
direktZ22YH&#;cm³I4 / 16V ()//
V6 TurboZ28NEL, Z28NET&#;cm³V6 / 24V ()//–
V6 TurboZ28NET&#;cm³V6 / 24V ()//–
OPCZ28NET&#;cm³V6 / 24V ()//–
OPCZ28NET, Z28NEH&#;cm³V6 / 24V ()//–
V6Z32SE&#;cm³V6 / 24V ()//

Dizel motorlar[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası