sarkı evrenı muzık ındır / Kolay müzik indirme

Sarkı Evrenı Muzık Indır

sarkı evrenı muzık ındır

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Evermusic - iPhone veya iPad'iniz için müzik çalar ve indirici. Ses ekolayzer, bas güçlendirici, ID3 etiketleri editörü, çalma listeleri yöneticisi.

En popüler ses formatları desteklenir: MP3, AAC, M4A, WAV, AIFF, M4R. Bu uygulama ile kendi müzik akışı hizmetinizi oluşturabilirsiniz. Müzik kitaplığınızı bulut hizmetine taşıyın ve müziğinizi doğrudan oradan dinleyin. Artık tüm müzikleriniz çevrimiçi olarak kullanılabilir ve fotoğraflar ve yeni uygulamalar için iPhone'unuzda yer açabilirsiniz. En popüler bulut hizmetleri desteklenir: Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, MEGA, 百度网盘, InfiniCLOUD, Yandex.Disk, WD MyCloud Home, Put.io, MediaFire, MyDrive, pCloud, HiDrive.

Bilgisayarınızı veya NAS cihazınızı SMB, WebDAV, DLNA protokolünü kullanarak bağlayın. Gelişmiş tamponlama teknolojileri sorunsuz oynatma sağlar. İTunes Dosya Paylaşımı ve Wi-Fi dosya aktarımı ile bilgisayarınızdan ses dosyaları da alabilirsiniz.

Çevrimdışı müzik. İnternet olmadan müzik dinlemek istiyorsanız, tüm gerekli şarkıları, albümleri, sanatçıları indirin ve müziğinizi çevrimdışı dinleyin. Ses çalar önbelleğini de etkinleştirebilirsiniz; son çalınan tüm şarkılar otomatik olarak indirilir.

Sesli kitaplar. Sesli yer imleri, çalma hızı kontrolü, ortam konumunun kaydedilmesi nedeniyle bu uygulamayı sesli kitap oynatıcı olarak kullanabilirsiniz.

Crossfade çalma. Bu özellik sayesinde tüm şarkılarınız sürekli çalıyor. Çalma sırasında şarkılar arasında duraklama yoktur. Müziğinizi Apple TV ve Google Chromecast cihazına da aktarabilirsiniz.

Apple CarPlay. Araba kullanırken müziğinizi dinleyin. Yüksek performanslı optimize edilmiş kullanıcı arayüzü.

Otomatik senkronizasyon. Müzik kitaplığınız bulut hizmeti ile cihaz arasında otomatik olarak senkronize edilir. Tüm şarkılar sanatçı, albüm, türe göre gruplandırılmıştır.

Ses ekolayzer. Bu uygulama en popüler müzik türleri için farklı ön ayarlarla ekolayzır inşa etti. Ancak, müziğinizi daha yüksek yapmanız gerekirse, manuel ekolayzer ayarlarını seçebilir ve ön amplifikatör kazancını değiştirebilirsiniz.

Çalma listeleri yöneticisi. Bu uygulama ile çalma listeleri oluşturabilir ve yönetebilir, çalma listesinde şarkı sırasını değiştirebilirsiniz. Oynatma listesini çevrimdışı kullanılabilir yapabilirsiniz. Çalma listenizdeki şarkıları ada, boyuta, şarkı numarasına, albüme göre sıralayabilirsiniz.

ID3 etiketleri editörü. Dosyalarınızdaki meta verileri bozduysanız, ID3 etiketleri düzenleyicisini kullanarak ses etiketlerini düzenleyebilirsiniz.

Dosya yöneticisi. Dosyalarınızı dosya yöneticisini kullanarak yönetebilirsiniz. Tüm temel işlemler desteklenir.

Gelişmiş Arama. Akıllı arama motoru, müzik kitaplığınızdaki favori albümleri, sanatçıları, şarkıları bulmanıza yardımcı olacaktır.

USB flash kartlar. Ayrıca SanDisk iXpand, PowerDrive gibi harici kart okuyucuyu bağlayabilir ve SD kartınızda bulunan müziği dinleyebilirsiniz.

Herkese merhaba, bu sürümde geri bildiriminizde belirtilen sorunları düzelttik.

Ayrıca uygulama performansını da düzelttik.

Bize geri bildirim ve öneri gönderen herkese teşekkürler!

Oylar ve Yorumlar

Başarılı

Equalizer severler için güzel bas tiz ayarları yapılabiliyor. İndirdiğiniz müzikleri çevrimdışı dinlemek için güzel. Reverb ayarıda olsa daha güzel olurdu.

İndirmiyor

Müzik nasıl indiriliyor

İndirme yok

Bilgisayardan yada buluttan şarkı aktarma yapılabiliyor

Artem Meleshko adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Sizinle İlişkilendiril­me­yen Veriler

Şu veriler toplanabilir ancak kimliğinizle ilişkilendirilmez:

  • Kullanım Verileri
  • Tanılar

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Bilgi

Sağlayıcı
Artem Meleshko

Boyut
110,8 MB

Kategori
Müzik

Uyumluluk
iPhone
iOS 11.0 veya üst sürümünü gerektirir.
iPad
iPadOS 11.0 veya üst sürümünü gerektirir.
iPod touch
iOS 11.0 veya üst sürümünü gerektirir.
Diller

Türkçe, Almanca, Arapça, Basitleştirilmiş Çince, Danca, Endonezce, Fince, Fransızca, Geleneksel Çince, Gürcüce, Hintçe, Hollandaca, Hırvatça, Japonca, Katalanca, Korece, Lehçe, Macarca, Malay, Norveççe Bokmål, Portekizce, Romence, Rusça, Slovakça, Tayca, Ukraynaca, Vietnamca, Yunanca, Çekçe, İbranice, İngilizce, İspanyolca, İsveççe, İtalyanca

Yaş Sınırı
4+

Telif Hakkı
© everappz

Fiyat
Ücretsiz

Uygulama İçi Satın Alımlar

  1. Evermusic Premium₺219,99

Destekledikleri

  • Aile Paylaşımı

    Aile Paylaşımı etkinleştirildiğinde abonelikler dâhil bazı uygulama içi satın alımlar aile grubunuzla paylaşılabilir.

Bu Geliştiricinin Diğer Uygulamaları

Diğer Beğenebilecekleriniz

İndir, keşfet, paylaşandroid
androidwindowsmac

Size özel tavsiye edilen uygulamalar

HappyMod icon

HappyMod

Uygulamaları ve modifiye edilmiş oyunları indir

Brawl Stars icon

Brawl Stars

Clash Royale ve Clash of Clans'ın yaratıcılarından 3'e 3 savaşlar

Daha fazla bilgi

Paket Adısarki.evreni.apk
LisansÜcretsiz
İşletim SistemiAndroid

Şarkı Evreni benzer

Spotify icon

Spotify

Hareket halindeyken müziğinizi dinleyin

BroadcastMyself icon

BroadcastMyself

Icecast ve Shoutcast sunucularıyla kullanılabilen bir Android istemcisi

StarMaker icon

StarMaker

Bu karaoke uygulamasıyla bir gün bir süper star gibi şarkı söyleyin

Vanced Music icon

Vanced Music

Ek özelliklerle YouTube Music'in keyfini çıkarın

Multimedya uygulamalarını keşfedin

MOLA icon

MOLA

PT Global Media Visual

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası