abana sabahat mesut yılmaz meslek yüksekokulu / KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ - Yapı Denetimi () | YÖK Önlisans Atlası

Abana Sabahat Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu

abana sabahat mesut yılmaz meslek yüksekokulu

Abana, MYO’ suna kavuştu

Yılmaz ailesi tarafından yaptırılan Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksek Okulu, düzenlenen törenle Kastamonu Üniversitesine devredildi

Eklenme: 11 09 Saat:

Yılmaz ailesi tarafından yaptırılan Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksek Okulu, düzenlenen törenle Kastamonu Üniversitesine devredildi.

Okul Bahçesinde düzenlenen törene, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, KÜ Rektörü Prof. Seyit Aydın, işadamı Remzi Gür, Milletvekili M. Gökhan Gülşen, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

MYO Müdürü Nur Belkayalı'nın açış konuşmasının ardından, Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ve Kaymakam Abdulselam Öztürk birer konuşma yaptılar.

Ardından Yılmaz Ailesi adına Ender Yılmaz, duygusal ve anlamlı bir konuşma yaptı.&#; Rektör Seyit Aydın ise aileye teşekkür ederek, Abanalıların MYO’ya sahip çıkmasını istedi.

“Varlıklı ailelere örnek olmalı”

Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem de yaptığı konuşmada, Yılmaz Ailesini yaptıkları bu anlamlı bağıştan dolayı tebrik etti.Törende son olarak Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş konuştu.

Konuşmasında Bektaş, &#;Yılmaz ailesine teşekkür ederek, bu davranışın diğer varlıklı ailelere örnek olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından plaket töreni düzenlendi. Yılmaz ailesi adına Şinasi Yılmaz, hazırlanan devir protokolünü imzalayarak rektör Aydın'a teslim etti.

İlçe Müftüsü Yakup Yıldız'ın duası sonrası ana giriş kapısı önünde kurdele kesilerek okul binası resmen açılmış oldu.&#;



Yorumlar

İLGİLİ

Academic and Administrative Experience

Academic Titles

  • - Continues Lecturer

    Recep Tayyip Erdogan University, Teknik Bilimler Meslek Y&#;ksekokulu, Elektrik Ve Enerji B&#;l&#;m&#;

  • - Lecturer

    Kastamonu University, Abana Sabahat Mesut Yılmaz Vocatıonal School, Elektrik Ve Enerji

Managerial Experience

  • - Assistant Director of Vocational School

    Kastamonu University, Abana Sabahat Mesut Yılmaz Meslek Y&#;ksekokulu, Elektrik Ve Enerji

Courses

  • Associate Degree Temel Tesisat İşlemleri

  • Associate Degree Doğalgaz Tesisatı-I

  • Associate Degree Boru Kaynak&#;ılığı

  • Associate Degree İş Sağlığı ve G&#;venliği

  • Associate Degree Sıhhi Tesisat-I

  • Associate Degree Sıhhi Tesisat-II

  • Associate Degree Doğalgaz Tesisatı-II

  • Associate Degree Sıhhi Tesisat-II

  • Associate Degree Boru Kaynak&#;ılığı

  • Associate Degree Temel Elektrik

  • Associate Degree Doğalgaz Tesisatı-II

  • Associate Degree Yanma ve Yakıcı Cihazlar

  • Associate Degree Doğalgaz Tesisatı-I

  • Associate Degree Sıhhi Tesisat-I

Kastamonu Üniversitesi Abana Meslek Yüksekokulumuzun Açılışı Yapıldı

Yılmaz Ailesi tarafından yaptırılan Abana Sabahat Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu binası 7 Eylül Cumartesi günü düzenlenen törenle Kastamonu Üniversitesine devredildi.

Meslek Yüksekokulunda düzenlenen törene, Kastamonu Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem ERDEM, Kastamonu Milletvekili M. Gökhan GÜLŞEN Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Seyit AYDIN, başta olmak üzere Kastamonu İlçelerinin Belediye Başkanları ve ileri gelenleri ile Üniversitemiz personeli, Abana halkı ve öğrenciler katıldı.

Halk oyunları gösterisiyle başlayan açılışın ardından Abana Sabahat Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nur BELKAYALI yaptığı konuşmada: “Yeni ve aydınlık bir yolun başındayız. Bizi bu günde yalnız bırakmadığınız ve heyecanımızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Meslek Yüksekokulumuzun ülkemize, bölgemize, ilçemize, öğrencilerimize, öğretim elemanlarımıza ve personelimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. 4 Aralık  tarihinde temeli atılan Yüksekokul binamız Sabahat-Mesut Yılmaz adına Yılmaz Redüktör firması tarafından inşa edildi. Yüksekokul binası bodrum katla birlikte 4 kattan oluşmaktadır. Binada 21 derslik, 2 çizim salonu, 4’ü bilgisayar laboratuvarı olmak üzere 8 laboratuvar, konferans salonu, kütüphane, kantin ve dinlenme alanları, öğrenci kulüp odaları, akademik ve idari personel odaları yer almaktadır. Abana Sabahat Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu’nun bugüne gelmesinde emeği geçen başta YILMAZ Ailesine ve herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Meslek Yüksekokul Müdürü BELKAYALI’nın konuşmasının ardından Abana Belediye Başkanı Rıdvan OYAR ve Abana Kaymakamı Abdulselam ÖZTÜRK birer konuşma yaptılar. YILMAZ Ailesinden Ender Yılmaz yaptığı duygusal konuşmada Sabahat Mesut Yılmaz adına yaptırdıkları Meslek Yüksekokulun aileleri için öneminden bahsederek Üniversitemize, Abana'ya ve Ülkemize hayırlı olmasını diledi. 

Rektör AYDIN konuşmasında: “Abana Sabahat Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu'nu görüntüsüyle, içinin fonksiyonelliğiyle, dizaynıyla mükemmel bir eğitim müessesesini YILMAZ Ailesi inşa edip bizlere teslim ediyor.

Yılmaz Ailesi yaptırdıkları Meslek Yüksekokulu ile sadece üniversitemize hizmetle kalmadı. Aynı zamanda Abana'ya,  memleketimize ve insanlığa hizmet etmiş oldular. Yılmaz Ailesi bu binada eğitim-öğretim görecek öğrencilerimiz, akademisyenlik yapacak arkadaşlarımız için yüzyıllarca devam edecek hizmetin bir parçası olacaklar.

Bundan sonrası bize düşmektedir. Kastamonu Üniversitesi yapması gereken hizmetlerle mükelleftir.  Biz her sene Fazıl Boyner Günlerini yapmayı gelenek haline getirdik. Önümüzdeki yıl Fazıl BOYNER hatırasına milletlerarasında sempozyum yapıyoruz. Nasip olursa önümüzdeki yıldan itibaren Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Günleri de her sene tekrarlanacaktır. Ayrıca sempozyum, konferans ve programlar da yapılacaktır.

Üniversitemiz kadirşinas olacaktır ve kadirşinaslığını daima gösterecektir. Çünkü hayırsever ailelerimiz ve YILMAZ Ailemiz bizlere kadirşinaslığını göstermiştir. Üniversitemize kazandırılan Meslek Yüksekokulumuzdaki birimleri, birimlerin vasıflarını zamanla göreceksiniz. Bugün Abana'da yaptığımız senato toplantısında verilen kararlardan birisi de kıymetli Yılmaz Redüktör çalışma arkadaşlarının kütüphanemiz ve laboratuvarlarımıza isimlerinin verilmesiydi.

Muhteşem meslek yüksekokulumuzun yanında Abana’da bir de yurt binası görebilirsek buraları cıvıl cıvıl yapmak bizim elimizde.

Öğretim elemanlarımız birçok üniversite mezunları arasından seçilerek Meslek Yüksekokulumuzun eğitim-öğretim kadrosunu teşkil etme şerefine erdiler. İlk geldiklerinde Meslek Yüksekokulu binası hazır değildi. Kaymakamlığımızdan ve belediyemizden yardım istedik ve sağ olsunlar bizleri geri çevirmediler.

Meslek Yüksekokulumuz dört bölüm ile eğitim-öğretime başladı; ama bizler şu ana kadar dokuz bölüm kurduk. İnşallah daha sonraki günlerde bütün bölümlerimizi doldurup ve ihtiyaç olan bölümleri kurarak yolumuza devam edeceğiz.

Ben bugünümüzü şereflendikleri için YILMAZ Ailesine sonsuz saygılarımı sunuyorum ve hepimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Açılışa gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem AYDIN’da yaptığı konuşmada, Yılmaz Ailesini yaptıkları bu anlamlı bağıştan dolayı tebrik etti. Törende son olarak Kastamonu Valisi Erdoğan BEKTAŞ, konuşma yaparak Yılmaz Ailesinin diğer varlıklı ailelere örnek olmalarını temenni etti.

Konuşmaların ardından plaket töreni düzenlendi. Üniversitemiz ve Abana Belediyesi’nin YILMAZ ailesine plaket ve hediye töreninin ardından Şinasi YILMAZ ve Rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN'ın hazırlanan devir teslim protokolünü imzalamasıyla Meslek Yüksekokulu binası Üniversitemize devredildi. İlçe Müftüsü Yakup YILDIZ`ın duası sonrası kurdele kesilerek okul binasının açılışı yapıldı ve ardından okul binası gezildi.







nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası