nfs underground 2 mac / Need for speed supra car MacBook Air HD duvar kağıdı | Pxfuel

Nfs Underground 2 Mac

nfs underground 2 mac

İndir, keşfet, paylaşWindows
windowsmacandroid

Size özel tavsiye edilen uygulamalar

Opera icon

Opera

Sağlam, çok yönlü ve özelleştirilebilir bir tarayıcı

AutoClicker icon

AutoClicker

Bilgisayarınızdaki fare tıklamalarını otomatikleştirin

WPS Office icon

WPS Office

Güçlü özellikleri olan bir düzenleme uygulaması

Vivaldi icon

Vivaldi

Çalışırken düzeninizi sağlayacak müthiş bir tarayıcı

PES 2013 icon

PES 2013

Futbol geri döndü ve PES 2013 yeni sezona hazır

Daha fazla bilgi

LisansDemo
İşletim SistemiWindows

Need for Speed Underground 2 benzer

Bu oyunları keşfedin

UnCiv icon

UnCiv

Civilization for Windows'un açık kaynaklı bir sürümü

osu! icon

osu!

Şarkılar çalarken ritim tutun

PURPLE icon

PURPLE

Lineage 2M için resmi NCSoft emülatörü

Vita3K icon

Vita3K

PS Vita (PlayStation Vita) için en iyi emülatör

RPCS3 icon

RPCS3

Tamamen işlevsel bir PlayStation 3 emülatörü

- 2k1 = 8165 (OC'li) -
[]

mac os'ta araba yarışı oynamak istiyorum

mb pro late 2015 var şimde arkadaşlar bende, 16gb ram, i7, 512 ssd özelliklerine sahip, bu makinada hiç oyunla işim olmamıştı (hatta bu makineden önce de en son herhalde 2008'de falan oyun oynamışımdır) ama bir iki gündür gaza geldim, eski günlerde çok yaptığım bir şeyi tekrarlamak, yarış oyunu oynayıp dertlerimden arınmak istiyorum. makinenin de güncel oyunları az çok kaldırabileceği düşüncesindeyim.

eskiden ralli oyunlarını çok severdim mesela, colin mcrae dirt gibi, nfs underground 2'ye bayılırdım, çok uzun süre oynamışımdır, gran turismo'yu hiç oynamadım ama grafiklerini ağzım açık izlediğimi hatırlıyorum. günümüz değişkenlerinde, mac os için güzel yarış oyunlarını nereden indirebilir/satın alabilirim? hangi oyunları önerirsiniz? bu konuda gerçekten çok cahil kaldığımı hissediyorum, vakit ayırıp cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler şimdiden.


 

Hocam Steam'den oyunları alıp oynayabilirsin. Dikkat etmen gereken en önemli şey steam'deki o oyunun Mac desteği var mı yok mu bunu bilmek.

Mesela Dirt Rally mac'te var ve fiyatı 12 tl. Ama Dirt Rally 2.0 sadece windows'ta var ve fiyatı 92 tl.

  • himmet dayi  (26.11.18 16:03:37) 

Bende MacBook Pro harici ekran kartı desteği olan 15 inçlik modeli var. MacOS'da oynayamadığım oyunu (low'da 30fps) Windows ortamında (Medium 60fps) olarak oynadım. Hatta Forza bile gayet güzel ve akıcıydı. Demem o ki bir kısmına Bootcamp kurup oyna çok güzel ve performanslı oluyor.


  • duyurunun bug'ı  (26.11.18 20:23:37) 

duyurunun bug'ı +1

maalesef mac os x'in öyle bir kötü yanı var. ben de bootcamp ile windows kurarak oynuyorum oyunları falan. ciddi bir fps farkı var.

  • himmet dayi  (27.11.18 07:37:51) 

Need For Speed Underground 2 (NFS 2), bir döneme damgasını vurmuş efsane yarış oyunu.

Erkan Calp

Erkan Calp -

Need For Speed Underground 2 bir döneme damgasını vurmuş, kendi türüne yön vermiş efsane yarış oyunudur.

Electronic Arts tarafından geliştirilen NFS Underground 2, 2004 yılında çıkış yaptığında getirdiği yeniliklerle aklımızı başımızdan almıştı. Oyunun grafikleri, çıktığı dönem için göz alıcı kalitedeydi, detaylı araç modellemeleri, gerçekçi yansımalar, ışık efektleri NFS 2'yi benzersiz bir oyun yapıyordu. Need For Speed Underground 2 oynanış anlamında da bize ilkleri sunmuştu, daha önceki Need For Speed oyunları Need For Speed Underground ile karşılaştırıldığında çok standart kalmaktaydılar. Need For Speed Underground ile birlikte araç modifiye sistemi seriye kazandırılmıştı ve bu özellik serinin en sevilen özelliklerinden biri haline gelmişti.

Need For Speed Underground 2 İndir

Need For Speed Underground 2 ile birlikte gece yarışlarına katılıyorduk. Nitro ile ilk defa Need For Speed Underground'da tanışmıştık ve bir hayli sevmiştik. Aracımızı nitroyu kullanarak gecici bir süreliğine süper hızlara çıkarabiliyor ve avantaj kazanabiliyorduk. Bu esnada ekranın bulanıklaşma efekti ise oyunu daha da heyecanlı hale getiriyordu.

Need For Speed Underground 2 içinde lisanslı gerçek araçlar bulunuyordu. Sokakta görebileceğimiz standart araçları bile modifiye ederek hız canavarlarına dönüştürebilmekteydik. Bunun yanısıra üst segment araçlar da modifiye edilip sokak yarışlarında kullanılabiliyordu.

NFS 2 o kadar başarılı bir oyun olmuştu ki serinin sonraki oyunları, Need For Speed Underground serisinin başarısının gölgesinde kalmıştı. Gerçekçi grafikleri ve zengin içeriği sayesinde oyunculara sürükleyici yarışlar sunan başarılı yapım, araçları modifiye yapma fırsatı da veriyor. Benzersiz araba modelleri eşliğinde oyunculara adrenalin dolu anlar yaşatan başarılı yarış oyunu milyonlara ulaşmıştı.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası