fatoş can saç ekimi / Türkiye- Brezilya- Bulgaristan üçgenindeki saç başa rekabet

Fatoş Can Saç Ekimi

fatoş can saç ekimi

Saç Ekim Turkiye Bewertungen

Saç Ekim Turkiye Bewertungen

Ausgezeichnet - basierend auf 98 Bewertungen

Sinan Yıldırım
Saç Ekimi Türkiye (Çevre Hastanesi) Fatoş can ve ekibine saç ekimi yaptırdım Yaşadığım Sorunlar >> 1- Ekim sırasında tepe bölgede kalan aradaki saçların zarar görmez dediler. Sonrasında zarar görüp döküldü. 2- Fatoş Can'ın doktor olmadığını sonradan öğrendiğim klinikte hiç doktor yok. Sadece anestezi sırasında hastane içinden bir doktor ekim öncesi iğne yapıyor. Bu konuda söylememe rağmen bilgi verilmedi. 3- Ekim öncesi greft planlama ve ön saç çizgisi belirlemede fatoş can yoktu. Orada bulunan bilgi ve tecrübesinden emin olmadığım personel tarafından yapıldı. Ekim sırasında kontrol için de fatoş can gelmedi. 4- Ekim öncesi 1 yıllık süreçte kontrol yapılacağını söylediler. Arayıp kontrol için çağıran veya fotoğraf isteyen olmadı. 5- Arkadaşımın başka bir klinikte olan saç ekiminden sonra ekim yapılan oda koşulları ve personel sayısı yetersiz olduğunu da anladım. 6- Ekimde donör alanım dengesiz alındığı için makine traşında kötü göründü. Alım dengeli değildi. İki farklı personel tarafından alınmış gibiydi. 7- Tepe bölgesinde ise bazı bölgelerde kanama oldu. Nekroz oluştu. Bu bölgelerde kökler tutmadı boş kaldı. Nekroz hakkında öncesinden hiç bilgi verilmedi. 8- Ekim sonrası bir personel tarafından zorla şampuan pazarlaması yapıldı. Merdiven altı bilinmeyen bir marka olan şampuandı. Hoş olmayan bir durum oluştu. 9- Fatoş can ve ekime giren personel kozmetik bakım konusunda hiçbir şey tavsiye etmedi. Rastgele şampuan vb kullanılabilir dediler. Yanlış yönlendirerek ekim sonuçlarını etkilediler. Ön bölgede aylarca geçmeyen kızarıklık için çözüm aradım. Yardımcı olamadılar. Sonra kendim çözmeye çalıştım. 6 ay sonra sonuçlar istediğim gibi değildi. Dökülen köklerin yerinde yeterli saç çıkmadı. Nekrozlu alanlarda da saç çıkmadı. Saçımda ön çizgi arkası seyrek kaldı. Donör alanda kötü alınmıştı ve kötü görünüyordu. 8 ay sonra kliniği arayıp randevu istedim. Kozmetik olarak neler yapabileceğimi sordum. Operasyona giren asistan çözüm getiremedi. Google yorum puanlarının artması için de birçok sahte yorum yazdırışmış. Yüksek puanla iyi bir ekim merkezi görüntü verilmiş. Google yorumlarında profiller ve yazdıklarına bakarak anlayabilirsiniz. Özet olarak burada saç ektiğime pişmanım tavsiye etmiyorum.
Vincenzo Moretti
Dank Frau Fatoş und der Familie von Hair Transplant Turkey, sie begrüßten uns am Flughafen mit VIP-Service und boten VIP-Service, ich würde meine Haartransplantation jedem empfehlen, der erfolgreich durchgeführt hat.
Marco Bianchi
Ich möchte mich den positiven Bewertungen annschließen und Ihnen auf diesem Wege einfach noch einmal für die kompetente Behandlung meines Haarausfalls danken.
Federico Guerra
Es gibt nichts Besseres, suchen Sie nicht danach! Eine Klinik kann nur so fürsorglich sein. Sie trafen mich am Flughafen und brachten mich in die . Sie nahmen Blutproben für die Tests und es gab ein Treffen mit dem Arzt, bei dem eine Haartransplantation geplant war. Als der Test positiv ausfiel, begannen sie mit der Haartransplantation, alles war am Tag nach meiner Reise abgeschlossen. Am nächsten Tag überprüften sie alles, gaben mir ein Haarpflegeset und ließen mich mit einem VIP-Auto am Flughafen zurück. Ich bin gespannt auf die Ergebnisse
Alessandro Marzocchini
Freundlich und freundlich. Das gesamte Personal war großartig – sie waren hilfsbereit, geduldig und hilfsbereit. Vielen Dank.
Raffaele Donini
Freundlich und freundlich. Das gesamte Personal war großartig – sie waren hilfsbereit, geduldig und hilfsbereit. Vielen Dank.
Giuseppe Ghittoni
Flog von Heathrow nach Istanbul, ausgezeichneter Service. Wurde durch das gesamte Verfahren betreut. Brillante Ergebnisse.
Guglielmo Pighi
Der Prozess der Operation ist sehr reibungslos und gut. Über die Ergebnisse sind die Ergebnisse der Operation brillant und ich bin so sehr zufrieden mit den Ergebnissen danke.
Pietro Losi
Freundliches, professionelles und sachkundiges Personal und Arzt. Wirklich liebte die Behandlung. Das Personal ist für jede Behandlung gut ausgebildet und erfahren.
Toloni Gabriele
Ich empfehle diesen Haarfacharzt jedem. Die Gebühren waren angemessen und die Behandlung
Orkun İbaş
Çalıştığım havayolu şirketindeki çevrem vasıtasıyla öğrendiğim Saç Ekim türkiye hem Fatoş Hanım ile yaptığım görüşmede hem de saç ekim merkezindeki profesyonel ortamı görünce doğru yerde olduğuna emin oldum. Ekim sonrası surekli ilgilenerek süreci takip ettiler. Sonuç son derece güzel oldu. Herkese tavsiye ederim.
Serkan Keskinoğlu
Saç ekimi yaptırdım inanılmaz mutluyum en ufak bir dökülme olmadı başımda bir tane tüy yoktu Saç Ekimi Türkiye ve Fatoş Hanım ekibi olağanüstü bir iş çıkardılar. Kendime olan güvenimi tekrar kazandım. Saçsız olmak Büyük bir problemmiş. Tekrar teşekkür ediyorum
Hazar Turgut
Saç ekimine karar verme sürecinde araştırma yaparken bir yakınım vasıtasıyla Fatoş Hanımla tanıştım. Tanışınca kendisinin işinin ehli olduğunu anlıyorsunuz. Çok tecrübeli ve uzman bir ekiple ekim yapılıyor. Hem ekim sürecinde hem ekimden sonraki süreçte çok ilgililer. Ben ekim yaptırmadan önce çok düşünüyordum yaptırıp yaptırmamak konusunda, ancak ekimden sonra keşke daha önce yaptırsaydım dedim. Eğer saçlarınızdan memnun değilseniz hiç beklemeyin ve ertelemeyin, Saç Ekimi Türkiye'yi ziyaret edin.
Bülent Sarsılmaz
İş yerinden arkadaşlar saç ekimi yapmıştı onlardan gördüm saç ekimi yapmaya karar verdim bugün 9 ay oldu saçlarımdan çok memnunum Fatoş Hanım ve Saç Ekimi Türkiye ve ekibine çok teşekkür ediyorum
Mert Akyılmaz
İlk ekimimi yılında yaptırdım,memnun kaldığım için yılında tekrar ektirmeye funduszeue.infoş Hanım ve güler yüzlü ekibine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.🙏Ekim yaptıracak herkese tavsiye ederim.
İsmail Sarı
İstanbulda kamu da çalışıyorum daha önce saç ekimi olan arkadaşımda gördüm çok memnundu bende ona göre karar verdim saç ekimi yaptım çok memnun kaldım 💪 Saç Ekim Türkiye ve Fatoş Hanıma teşekkür ediyorum
Sinan Korkmaz
Saç Ekimi Türkiye merkezinde saç funduszeue.info gittiğimde karşılaştığım ortam çok hoşuma funduszeue.info nezih,ve oldukça hijyenik bir ortam. çok memnun kaldıfunduszeue.infoıca Fatoş Hanımın ilgisinden çok memnun kaldıfunduszeue.info sonra bütün saç ekimi yaptıracak arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.şuana kadar olan süreç gayet iyi inşallah iyi bir sonuç alacağım.
Alessandro Saitta
Ich empfehle diesen Haarfacharzt jedem. Die Gebühren waren angemessen und die Behandlung Haartransplantation Truthahn , Der Meister des Jobs und ehrlich ihrem Beruf treu. In meinen Augen und mit meiner Erfahrung ist er der beste plastische Chirurg auf der ganzen Welt und einer der besten aus der ganzen medizinischen Welt

Über Saç Ekim Turkiye

Günümüzde kadın erkek demeden pek çok kişinin yaşadığı saç dökülmeleri kişileri, öz güvenlerini zedeleyecek ve sosyal yaşamlarında problem yaşayacak kadar etkilemektedir. Çünkü saçlar kişilerin genel görüntüsünü direkt olarak etkiler. Örneğin saçları dökülmüş kişiler diğerlerine göre daha yaşlı görünür, estetik açıdan da pek iyi göründükleri söylenemez. Saç ekimi, insanların bu sıkıntılarını gidermek amacıyla geliştirilmiş ve amacına çok kısa bir zamanda ulaşarak kişilere saçlarını geri kazandırma konusunda büyük bir yol kat etmiştir.

Bildschirmfoto

funduszeue.info

TOP 5 Trustindex-Funktionen

  • Über Bewertungsplattformen
  • 35 atemberaubende Bewertung Widgets
  • Einfache Bewertungssammlung
  • Überprüfen Sie den Bildgenerator
  • Überprüfen Sie E-Mail-Signaturen
Erstelle einen kostenlosen Account
Trustindex

Wir leiten Ihre Frage an das Kundendienstteam von Saç Ekim Turkiye weiter und werden diese innerhalb von 24 Stunden beantworten!

Wir leiten Ihre Anfrage an das Kundendienstteam von Saç Ekim Turkiye weiter und Sie werden innerhalb von 24 Stunden zurückgerufen!

Are you interested in our promotion? Request a call back!

Wir leiten Ihre Anfrage an das Kundendienstteam von Saç Ekim Turkiye weiter und Sie werden innerhalb von 24 Stunden zurückgerufen!

Seyrek Saçlara ve Kaşlara Microblading Yöntemi

seyrek-kas-ve-saclara-microblading-yontemiMicroblading kavramı son yıllarda saç ve kaş estetiğinde en çok adından bahsedilen bir saç ve kaş kalınlaştırma yöntemi. Seyrek saç ve kaş kalınlaştırma yöntemi olarak kullanılan microblading yöntemi, çok fazla yaygın olarak bilinen bir yöntem değil. Microblading yöntemi nedir? Microblading yöntemi nasıl uygulanır? Microblading yöntemi saç ve kalınlaştırmada ideal bir yöntem midir? Bütün bu soruların cevapları, Saç Ekim ve Estetik Medikal Direktörü Fatoş Can tarafından veriliyor.

İşte Saç ve Estetik Medikal Direktörü Fatoş Can&#;ın microblading yöntemi hakkında verdiği bilgiler&#;

Microblading ileri kaş ve saç rekonstrüksiyon 3D kıl tekniği uygulamalarıyla kaşlara ve saçlara manuel yöntemle yapılan yarı kalıcı, kaş ve saç yoğunlaştırma, efekt ve şekil verme sanatı olarak karşımıza çıkıyor. Seyrekleşen veya kellik yaşanan saç ekimi yapılamayan saçlarda kullanılan bu uygulama özel olarak geliştirilmiş cihaz ile özel hazırlanan boyaların saç problemi yaşanan yerlere minik efektlerle uygulanması şeklinde gerçekleşiyor. Bu işlem; saçı dökülmüş olanlar, saç ekimine müsait olmayanlar, seyrelmiş bölgeleri yoğunlukta olanlar, saç ekimi yaptırmış ve istediği verimi alamayanlar tarafından tercih ediliyor. Uygulama saç ve/veya kaş olan fakat seyreklik gösteren bölgelere uygulanarak son halini alıyor. Yapılacak işlemde steril ve tek kullanımlık bir iğne ile doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına yerleştiriliyor. Bu alerjik olmayan, ciltlerde özellikle yüz ve vücut kullanımı için özel üretilmiş olup, herhangi bir katkı maddesi içermiyor.

“Microblading uygulamasında ortaya çıkan sonuç ile gerçek kaşınızla ayırt edilemez. Uygulanan bu teknik ile doğal kıl görüntüsü verilir.”

Bu teknik yapılacak Microblading uygulaması için hazırlanmakta olan pigmentlerle yapılmalıdır. Cihazla yapılan uygulamalarda pigmenti cilde kalıcı makyaj cihazı yerleştirmektedir. Microblading de ise manuel bir uygulama yapılmasından dolayı durum kalıcı makyaja göre çok farklıdır.

Mikroblading’de kullanılan pigmentler, boya maddeleri de zamanla hücrelerin fizyolojik fonksiyonu ile yok olurlar. Hücre, pigmenti içerisine alır, parçalar ve yok eder. Mikroblading senede yok olur, ancak yine de bu durum cilt tipi ile bağlıdır, bazı ciltlerde pigmentler tamamıyla yok olmaz hafif belli belirsiz kalabilir. Kullanılan boyalar organik olduğundan insan sağlığı için herhangi bir tehdit söz konusu değildir. Altın oran konusunda ise rekonstrüksiyon yeniden yapılandırma işlemidir oysaki yüzde yer alan kasların yapılandırılması cerrahi yöntemlerle bile pek de mümkün değildir. Gerçekleştirilecek yöntem ile olması gereken ve uygun olan en yakın simetriyi uygulamalı, oran tutturulmak isterken kişilerin telafi edilemeyecek ya da mutsuz olacakları sonuçlar baştan engellenmelidir.

Microblading’te hangi yöntemler kullanılıyor?
1) Microblading 3D Kıl Tekniği Kaş &#; Japon Metodu % doğal kaş görüntüsü
2) Permanent Micro Point (Mikro Noktalar Özel Çalışma)
3) Permanent Micro Simulacrum (Mikro Gölgeler Özel Çalışma)

Çoğunlukla Kalıcı Kaş Çalışması Yaparken Microblading 3D Kıl Tekniği İle Yapıyoruz. Uygulama Duruma Göre Farklılık Arz Edebiliyor. Bazı Kaşlarda Tüm Teknikleri Uyguladığımızda Olabiliyor.

Mühim olan doğal görüntüyü yakalamak. Tüm Teknikler başarılı bir şekilde bir kişide de uygulanabilir. Hem kıl tekniği hem de micro point aynı anda uygulanabilir. Ya da üç teknik birden uygulanabilir.

Kıl tekniği ile doğal kıl görüntüsü verilmeye çalışılır. Profesyonel bir Kalıcı makyaj kıl tekniği ile yapılan kaş kontüründe neredeyse gerçek kaşınızla ayırt edilemez.

Mikro pigmentasyonda kullanılan pigmentler, boya maddeleri, zamanla hücrelerin fizyolojik fonksiyonu olan FAGOSİTOZ ile yok olurlar. Hücre, pigmenti içerisine alır, parçalar ve yok eder.

Mikro Pigmentasyon senede yok olur, ancak yine de bu durum cilt tipi ile bağlıdır, bazı ciltlerde pigmentler tamamıyla yok olmaz hafif belli belirsiz kalabilir. Kullanılan boyalar organik olduğundan insan sağılığı için herhangi bir tehdit söz konusu değildir.


UYGULAMA SONRASI RENK KAYBININ NEDENLERİ ?
1) Mikro Pigmentasyon Kalıcı Makyaj uygulamasının ömrü cilt tipine göre de farklılık gösterir. Kimi cilt yağlı, kimi cilt kuru kimisi karma cilt dediğimiz cilt tipine sahiptir.

2) Mikro Pigmentasyon uygulaması yapıldıktan sonra çok ince bir kabuklanma olur. Uzman kişinin önerdiği krem ile bakımı tamamlanmalı ve kabuk soyulmamalıdır. Kabukları erken soyarsanız uygulamanın ömrünü kısaltırsınız.

3) Skatrizasyona (cildin kendini yenileme özelliği )Her cilt yapısı farklıdır ve cildin belli dönemlerde kendisini yenilediği bilinir. Bu durum uygulamanın ömrünü kısaltır ve kalıcı makyajın renginin zamanla açılmasına sebep olur.

4)Sürekli olarak güneşlenmek veya solaryuma girmek yapılan kalıcı makyajın ömrünü kısaltacaktır. Mümkün olduğu kadar Kalıcı makyaj yapılan bölgeyi güneş ışınlarından korumak gerekir. Korunursa renk kaybı kısa süre içerisinde olmayacaktır. Güneşlenmeden önce yüksek faktörlü bir krem ile önlem alınmalıdır.

5) Pigmentlerin Korneum tabakasına uygulamanın doğru yapılmamasından kaynaklanır. Kalıcı makyaj uygulamasının belli standartları vardır. Kalıcı makyajı yapan kişini Uzman ve en az 5 yıllık deneyimi olması, tecrübeli olması gerekir.

en iyi saç ekim merkezi neresidir ( sayfa)

  • Teğmen
    Mesaj
    selam erg&#;n79 kardes
    istanbulestetica da ekimi kim yapiyor, yani g&#;rd&#;g&#;m kadar bu Ekibte cerrah doktor yok herhalde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davulcum -- 19 Haziran ; >
  • Onbaşı
    24 Mesaj
    merhaba,

    istanbulda ikamet funduszeue.infon konaklama problemim olmadı.
    daha &#;nce medhair'da Med Hair Dr. Serkan AYGIN tarafından ekim yapıldı. ancak kendısı ekim işleminde bulunmadı. sadece nasıl gidiyor diye bakmaya geldi. oyuzden ka&#; tane cerrah işe giriyor bilemiyorum. size kalmış. en son ektırmıs oldugum yer olan istanbul estetica daha &#;nce televizyonlara &#;ıkmış oldlgundan ve yapmış oldugu ekim işlemlerinden dolayı karar verıp buraya yaptırdım.


    funduszeue.info




  • Çavuş
    54 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: davulcum

    selam erg&#;n79 kardes
    istanbulestetica da ekimi kim yapiyor, yani g&#;rd&#;g&#;m kadar bu ekibte cerrah doktor yok herhalde?



    Ekim yapan cerrah varsa beri gelsin. &#;oğu tabelacı, ekim yapmadıktan sonra ekipte 10 tane cerrah olsa ne yazar. 8 saat hastanın başında duran cerrah varsa alnını &#;peim. Esteteica cerrah bindirmesi yapmıyor en azından, iki liralık işi 5 liraya yapmıyor.
    Bu arada sa&#; ekimi yapan doktorların branşalarınıda bi araştırın isterseniz, bi jinekolog yok galiba. Pratisyen bile var aralarında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medunax -- 18 Haziran ; >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
    ergun79 kardeş baya karizma olmuşsun :) maşallah diyelim.

    Emre &#;i&#;ek' ten muzdarip bir arkadaşımız vardı. Ekimden 9 ay sonra bile hi&#; sa&#; &#;ıkmamıştı sanıyorum.
    Emre &#;i&#;eğin savunması aşağıda. Aynen yapıştırıyorum.

    Yılda sa&#; ekimi operasyonunda bir veya iki tane memnun olmayan hasta olması kadar doğal bir şey yok kaldıki o hastamız 6. ay fotlarını yollamış biz funduszeue.info sa&#;ların %90 ının &#;ıkacağını her zaman belirtiiriz ve de her hasta ayrıdır kullanılan ıla&#;lar ve hastalıklarda bu ekim s&#;recini etkiler ve herzaman biz yaptığımız işin arkasındayız biz sizi memnun olan en az tane hasta ile tanıstırabılır veya konuşturabiliriz mail atarken veya yazı yazarken daha saygılı ve dikkatli olmanızı &#;neririm
    Emre &#;i&#;ek
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz
    kaanworld nasıl gidiyor araştırmalar ? 2 lıralık işi 5 liraya yapanlar dıyen arkadasım sen kolay mı sanıyorsun bu sa&#; işini ?

    Onumuzdeki hafta ici medical parkta muayene olucam bakalim detaylari yazarim buraya dostum.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    tamam kaanworld beklıyorus haberlerını medıcalpark nasıl bır yer sağlam araştırdın mı ? doktor kım?
    dr umar ve dr alvı armanıden g&#;r&#;ş aldın mı ?
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Ayrintilari yazarim buraya. Onlarla konusmadim gerekte yok zaten doktor ile gorustukten sonra belli olucak hersey ;)
  • Çavuş
    76 Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    romeo-ofa hocam mesajını k&#;&#;&#;k harfle yazman gerekiyor.

    sorunun cevabı kısmen burada var

    goggle dan alıntı
    DHİ No touch technique sa&#; ekimi
    No touch teknik sa&#; ekimi;T&#;rk&#;eye “ k&#;k&#;n canlı kısmına dokunmadan direk ekim” Olarak &#;funduszeue.infoımda diğer t&#;m uygulamalardan farksızdır motorla yada manuel olarak k&#;kler alınır biriktirilir ve ekimde kullanılan alet yardımıyla ekim ger&#;ekleştirilir.Y&#;ntemin &#;zelliği en yaygın uygulanan FUT y&#;ntemine benzer şekilde yapılan FUE den farklı olarak k&#;kler canlı kısmına dokunulmadan aletin i&#;ine yerleştirilir ve yine alet yardımıyla k&#;ke dokunulmadan ekim ger&#;ekleştirilir.

    Daha &#;ok hemşirelerden oluşan kalabalık ekiple yapılan FUE sa&#; ekiminde k&#;kleri ekmek i&#;in &#;nceden mm eninde kesici aletle delikler a&#;ılır ve karşılıklı 2 hemşire aynı anda sa&#;ları k&#;klerinden tutarak ciltte a&#;ılmış bu deliğe g&#;mer.K&#;k&#;n canlı kısmından tutmak k&#;k &#;l&#;m&#;ne ve &#;ıkacak sa&#;ta deformasyonlara neden olabilir ayrıca bu şekilde ekim daha b&#;y&#;k delikler a&#;mayı zorunlu kıfunduszeue.info touch teknikte ise k&#;kler yerleştirilitken canlı kısmından tutulmadan alet yardımıyla cilde yerleştirilir bu sayede k&#;k &#;l&#;mleri daha az olmaktadır.

    Her ne kadar DHI No Touch Technique yeni icat edilmiş gibi ifade edilip bu şekilde haber reklamlar &#;ıkarılmış olsada belki Yunanistan i&#;in yada sa&#; ekimine yeni başlayan birileri i&#;in yeni olabilir ama T&#;rkiyede 5 yıldır t&#;m ekimlerini bu şekilde “k&#;k&#;n canlı kısmına dokunmadan ve &#;nceden kanal a&#;madan direkt cilt altına yerleştirme şeklinde” yapan 3 doktor var.

    Yine reklam ama&#;lı bu tekniğin bayanlarada uygulanıyormuş gibi ifade edilsede bayanlara sa&#; ekimi yapılmamasının sebebi teknikle ilgili bir sorun değil d&#;k&#;lmenin patolojisiyle ilgilidir ve bayanlardada g&#;r&#;len “erkek tipi d&#;k&#;lmede” sa&#; ekimi yıllardır yapılmaktadır.

    Y&#;ntemi “ derece ile ekim yapılabilidği i&#;in artık &#;im adam g&#;r&#;nt&#;s&#; olmamaktadır” diye tanıtmaktadırlar oysa T&#;rkiyede bazı doktorlar “&#;im adam sorununu” 5 yıl &#;nce aşmıştır hatta 30 dereceye kadar yatık kaş ekilebilmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 19 Haziran ; >
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Çavuş
    40 Mesaj
    hocam yazı boyutu yanlışlıkla oldu kusuruma bakmayın..

    konuyla ilgili sitesindeki a&#;ıklamaları okumuştum ama g&#;venemedim a&#;ık&#;ası..

    bu y&#;zden bu DHİ y&#;ntemini uygulatan varsa ve tecr&#;belerini paylaşırlarsa &#;ok sevinirim..

    birde sizin s&#;ylediğiniz bu 3 doktor kimdir, isimlerini s&#;ylermisiniz ve nerelerde &#;alışıyorlar onlarıda değerlendireyim.

    transmed hakkında bir fikriniz var mı acaba

    DHİ y&#;ntemiyle ekim yaptıran arkadaşlar tecr&#;belerinizi aktarmanızı bekliyorum


    şimdidden değerli bilgileriniz i&#;in teşekk&#;rler
  • Çavuş
    87 Mesaj
    Arkadaslar merhaba,
    Bende sizin gibi sac ekimi konusunda aylarca kararsizca dolasip herbuldugu numarayi arayip, kliniklere mail atip biseylere karar vermeye calistim vve sonunda ektirdim. Eren cerrahi tip merkezinde yaptirdim 1 hafta kadar once. Simdilik eski halini yollayabliirim ancak size bundan 2 ay sonra ve 6 ay sonra (sac ekiminin basarilli yada basarisiz oldugunu gorecegim donemde) fotolari size gonderirim. Umarim iyi sonuc alirim bende..

  • Çavuş
    87 Mesaj
  • Çavuş
    96 Mesaj
    Arkadaşlar tekrardan selamlar 1 haftalık bir dinlenmeden sonra sa&#; ekimi ile ilgili deneyimimi paylaşmanın zamanı artık geldi sanırım, dilimin d&#;nd&#;ğ&#;nce sa&#; ekimi deneyimimi paylaşmaya &#;alışacağım. 2 senedir pasif son aydır hiper-aktif olarak sa&#; ekimi araştırmalarımın sonunda ağustos ayında askere gitme planı yaptığımdan dolayı haziranın 13 &#;nde sa&#; ektirdim, ekim merkezi araştırmasında g&#;r&#;şt&#;ğ&#;m baya bir yer oldu, sırasıyla Ayşeg&#;l sevin&#;, Alp Arslan, Esteworld ile y&#;zy&#;ze Atilla Kaya, Hakan Doğanay, İlhan Serdaroğlu ile mail ve telefon yoluyla iletişime ge&#;tim. neden bu isimleri elediğimi tek tek anlatmayacağım, sadece Hakan Doğanay'ı diğerlerinden ayıran sebep Maddi olarak &#;ok pahalı olmasıydı yoksa tercihim orası olurdu. Benim sa&#; ekimi tercihim Esenler- Ensar Hastanesi oldu bunun en temel sebebi benim i&#;in doğallık birinci sırada sıklık ikinci plandaydı kesinlikle anlaşılmayacak bir ekim olmasını istedim, ve en doğal ekimi Ensar Hastanesinin yapacağına karar verdim.

    Hamdi beyle bir hafta &#;ncesinde g&#;r&#;şt&#;m ve 13 Haziran Pazartesi g&#;n&#; ekim tarihini kararlaştırdık.

    Sa&#; ekimi &#;ncesi resimlerim tam olarak b&#;yle bişey, (daha &#;nceki postlarımda başka resimlerimde var);

    funduszeue.info
    funduszeue.info
    funduszeue.info




    Pazartesi sabah da Hastaneye gittim, ilk olarak alt katta bir kan testi yapıldı, parmak ucuna iğne sokularak kan &#;ıkarılıyor ve ne kadar s&#;rede kanın durduğuna bakılıyordu, s&#;re normaldi sonra yukarıya &#;ıkartıldım, ve ekimin yapılacağı odaya girdim karşımda bir bayan 4 tanede izbandot gibi adam vardı eywah dedim yandım, bunlarmı ekim yapacak. Neyseki o arkadaşlar hasta bakıcıymış ameliyat elbisesi giymeme ve &#;antamı falan yerleştirmeme yardımcı oldular, sonra yeniden ekim alanına ge&#;tik burada serum takıldı ve k&#;&#;&#;k bir hap verildi, ekimin hastanede olmasının insanı psikolojik olarak rahatlattığını d&#;ş&#;nd&#;m o an, sanırım bu ila&#; sakinleştirici tarzında bişeydi, sonrasında sa&#;larım 1 numaraya vuruldu ve ekim i&#;in hazır hale getirildim, tam olarak b&#;yle bişeydi.

    funduszeue.info

    Saat da ilk iğneler yapılmak s&#;retiyle operasyon başladı, iğneler ger&#;ektende yakıyor, ama dayanılamayacak bir acı değil eli hafif birinin iğne yapması sizin şansınıza olacaktır, 5 dakika sonra hamdi bey geldi ve lokal anestezi iğnelerini kendi yaptı ne yalan s&#;yliyim onun eli daha ağırdı ama s&#;rekli &#;z&#;r dilerim tamam bitti diye insanı motive ediyordu, anestezi bittikten sonra kafaya hafif iğneler saplanıyor ve acıyormu diye sordular eğer acı varsa o b&#;lge uyuşmamış demektir ve anestezi iğnesi vuruluyor o b&#;lgeye, greft toplanacak t&#;m b&#;lgeye bu işlem devam ediyor, sonrasında greftler toplanmaya başlandı. saat gibi greft toplama işlemi sonra erdi bu işlem 3 saat civarı s&#;rd&#;, toplama esnasında sa&#;larımın seyrek olduğu ama greftlerin g&#;zel &#;ıktığını s&#;ylediler, ekim &#;ncesindede hamdi beyin kafasını &#;ok ağrıtmıştım a&#;ıklığımın fazla olduğunu ve az greft &#;ıkarsa bıyık gibi kalacağını s&#;ylemiştim oda bana &#;ıkartabileceğimiz kadar &#;ıkartacağız s&#;z&#;n&#; vermişti, greftlerin toplanmasından sonra &#;ğlen yemeği arası verildi, bi tabldotta bana geldi, men&#;de &#;orba, ıspanak, makarna ve yoğurt vardı greftlerin sayılması bittikten sonra &#;ok sevinmiştim &#;&#;nk&#; tam greft &#;ıktı.

    funduszeue.info

    Bu beni &#;ok mutlu etti &#;&#;nk&#; sıklık benim i&#;in ikinci plandaydı ama a&#;ık alan fazla olduğu i&#;in ne kadar sık olursa o kadarda iyi olacaktı, sonrasında ekim i&#;in planlama yaptık, hemşire hanımın &#;izdiği alana itiraz etmedim benim kafamdada b&#;yle bir &#;izgi vardı zaten, hamdi bey geldi &#;izgi i&#;in, oda onayladı, hamdi bey sık sık ekim alanına geliyordu ve kontrol ediyordu. sa&#; ekimi &#;izgisi tam olarak ş&#;yleydi

    funduszeue.info

    Daha sonra kanalların a&#;ılması aşamasına ge&#;ildi, yine kanal a&#;ma işlemide bir 3 saat civarı s&#;rd&#; saolsun cemile hanım baya bi ter d&#;kt&#;, hatta kendisine yorulduysa &#;ay i&#;ebileceğini s&#;yledim &#;&#;nk&#; bende yorulmuştum ama kanal a&#;ma işlemi bitmeden rahat edemeyeceğini s&#;yledi, civarı kanal a&#;ma işlemi bitti ve iki hemşire hanım sa&#;ları ekmeye başladılar ekim işi en uzun s&#;ren işlem oldu hamdi bey yine bu sıra s&#;rekli gidip gelip duruma bakıyordu, ekim işlemi s&#;rerken bir yandan kullanacağım ila&#;lar hasta bakıcı tarafından getirtildi, ve saat civarı sa&#; ekimi işlemide tamamlandı ekimden sonra tekrardan bi tabldot yemek getirildi afiyetle yedim, hamdi bey geldi ve beni m&#;şaade odasına &#;ıkardılar yapmam gerekenleri- yapmamam gerekenleri anlattı, telefonunu verdi ve herhangi bir durumda istediğim zaman arayabileceğimi s&#;yledi, 1 saat kadar m&#;şaade altında kaldıktan sonra hastaneden ayrılabileceğim s&#;ylendi, ilgi alaka ger&#;ekten &#;st seviyedeydi ve 11 saat boyunca saolsunlar ger&#;ekten &#;ok b&#;y&#;k emek verdiler b&#;t&#;n ekim yapan arkadaşlara teşekk&#;r&#; bor&#; biliyorum.





    Ben istanbulda ikamet etmeme rağmen ilk yıkamaya kadar bayrampaşa otogarda bulunan bir otelde kaldım, Ekim sırasında ve sonrasında hi&#; bir ağrı, sızı, şişme, morluk yaşamadım, ilk 3 g&#;n kafamı &#;ne eğmemeye azami &#;aba g&#;sterdim, yaşadığım bir olumsuzluğuda anlatayım size ekimin ikinci g&#;n&#; otelde kaldığımdan lahmacun sipariş ettim, 3 saat ge&#;mesine rağmen midemdeki şişlik inmedi ve mide ağrıları başladı sonra midem bulandı, istifar falan ettim, lahmacundan zehirlendiğimi d&#;ş&#;nd&#;m &#;&#;&#;nc&#; g&#;n yine yoğurt falan yememe rağmen bulantı ve kusma devam edince hamdi beyi aradım, ve ila&#;tan olabileceğini s&#;yledi ilacı kesmemi istedi hatta ilacın adınıda yazayım bilgilendirme olur ilacın adı "prednol" 3 g&#;n&#;m bu y&#;zden zehir oldu, hala &#;ok hafif ağrı oluyor bu durum haricinde herşey &#;ok iyi ve rahattı. sonrasında, ertesi g&#;n sabah hastaneye geldim tekrar hamdi bey hen&#;z gelmemişti, telefonla aradım mide ağrısı i&#;in asit dengeleyeci fomadin adlı bir ila&#; almamı istedi ayrıca yıkama i&#;in sebamed şampuan ve losyon aldım, bunlarda 45 lira civarı tuttu.

    Ekimin g&#;nleri

    funduszeue.info
    funduszeue.info

    Ekimden sonra 6. g&#;n

    funduszeue.info

    6. g&#;n ense durumu
    funduszeue.info


    Şu an itibariyle ekimden memnunum, artık bi an &#;nce sa&#;ların d&#;k&#;lmesini ve normal hayata d&#;nmeyi istiyorum, askerde olacağım i&#;in beklemek benim i&#;in sıkıntı olmayacak, inşallah doğal bir ekime kavuşurum, Son olarak birşeyi belirteyim arkadaşlar İlk zamanlar Ensar hastanesinde ektirmek aklımın ucundan blie ge&#;miyordu, ve g&#;r&#;şt&#;ğ&#;m bazı arkadaşlara orda asla yaptırmam diyordum ama &#;zellikle bu sa&#; ekiminde b&#;y&#;k lokma yiyip b&#;y&#;k s&#;z s&#;ylememek gerekiyor &#;&#;nk&#; son ana kadar fikriniz değişebiliyor, o y&#;zden &#;ok iyi araştırın benim fikrimi sorarsanız ensar hastaneside ekim i&#;in d&#;ş&#;neceğiniz merkezlerinden biri kesinlikle olsun, zaman zaman ekim fotoğraflarımı yayınlamaya devam ediceğim, herkese bol taraklı g&#;nler dilerim.
  • Çavuş
    40 Mesaj
    sakiiin hocam cevap bekliyorum!!!!

    &#;zellikle bu &#;&#; isim kimdir onları merak ediyorum..

    ve arkadaşlar Transmed de sa&#; ektiren yok mu???

    ve DHİ y&#;ntemini kullanan Dr ceyda hanım hakkında bilgisi olan varmı???

    arkadaşlar bu iki yer hakkında tecr&#;be sahibi olan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. bende bıktım artık araştırmaktan yaptırıp bu işi sonlandırmak istiyorum :(

    bekliyorum cevapları,, iyi g&#;nler
  • Çavuş
    78 Mesaj
    nod35 ve erdemmli ; teşekk&#;rler, ekimden &#;nce minoxidil kullanıyordum hala da devam ediyorum. Ekim dışındaki sa&#;ları korumak i&#;in.

    ergun79 ekimin g&#;zel g&#;r&#;n&#;yor g&#;le g&#;le kullan :) daha yakından net &#;ekilmiş resim ekleyebilrimisin.

    romeo_ofa, DHI konusunda biraz bilgim var. &#;&#;nk&#;, ben antalyada doktor hakan doğanay ın uyguladığı kalem tekniğiyle sa&#; ekiminin ta funduszeue.info de orda yaptırdığım i&#;in biliyorum Ama hakan hoca buna hi&#; DHI demiyor. Bu y&#;ntemin asıl k&#;kenide Yunanistan falan değilmiş uzak doğu G&#;ney Kore imiş. yılından den &#;nce bile varmış FUT ekimlerinde bile kullanılıyormuş Bu kalem oradan b&#;t&#;n d&#;nyaya yayılmış İz kalmıyor evet kendi sa&#;ından ayırmak zor. Tabi benim şu anda 5 ay civarında daha sonu&#; benim i&#;in erken
    &#;zel kalem gibi bir alet var o kalemlerin i&#;ine sa&#; k&#;klerini hemşireler tek tek yerleştirdiler, hakan hocada tek tek ekti. No touch denilen şey de sa&#; k&#;k&#;ne temas etmeden dokunulmadan yapılan ekim demekmiş. Sa&#; k&#;k&#;ne enaz temas, sa&#;a en az travma demekmiş bu da sa&#; k&#;klerinin ekildiği alanda canlılığını devam ettirmeleri konusunda &#;nemli imiş. Sakiin arkadaşın dediği 3 doktordan biri hakan hocamı okonuda bilgim yok.
    Ama bu kalemle ekim y&#;ntemi konusunda hakan hocanın youtube de bir cok videoları vardı araştırsan bulursun heralde. o videolardan ikisinin youtube adresi ; bu kalem tekniğini g&#;steriyor

    funduszeue.info?v=GgHBJTJFdqs

    funduszeue.info?v=7EQYdloUdhk

    **english ali resimleri paylaşımın i&#;in teşekk&#;rler hayırlı olsun inşallah istediği sonucu sen de alırsın.
  • Çavuş
    40 Mesaj
    inşallah beklediğin sonucu alırsın hocam

    hakan hoca antalyada &#;alışıyo galiba doğru mu??

    istanbulda bu tekniği kullanan doktor kim var tanıyomusun???

    biri ceyda hanım ama hi&#; yorum g&#;remiyorum hakkında!!

    bir de Atilla kaya var bu doktor un kullandığı tekniği ve yorumlar nasıl??

    sorular &#;ok oldu ama artık &#;ok sıkıldım karar vermek istiyorum.. yardımm arkadaşlar..

    alternatifler : ceyda hanım, atilla kaya , hakan doğanay (istanbula geliyomu??) ,, transmed
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    @kaanworld

    teşekk&#;rler hocam. 1 greft 4 dolar bayağı pahalıymış doğruysa O.o

    sana da kolay gelsin:)
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    quote:

    Orijinalden alıntı: davulcum

    Merhaba Arkadaslar
    ben kismet olursa Eyl&#;l ayinda Cevre Hastanesinde-Fatos Can ve ekibinde Sac funduszeue.info sizden ricam acaba oraya Sac ekimi yaparmiydiniz, veya orasi ile olumlu veya olumsuz bilgileriniz varsa, bunu l&#;tfen benle paylasirmisiniz


    &#;evre hastanesi ile ilgili olumsuz bir yorum okumuştum sa&#; ekimi forumlarının birinde ama ne kadar doğrudur bilemem.
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası