rose adasinin inanilmaz hikayesi izle / Rose Adası'nın İnanılmaz Hikâyesi İzle, Rose Island Türkçe Dublaj İzle () - Roket Dizi

Rose Adasinin Inanilmaz Hikayesi Izle

rose adasinin inanilmaz hikayesi izle

Rose Adasının İnanılmaz Hikayesi Yorum ve Sosyal Medya Tepkileri

Rose Adasının İnanılmaz Hikayesi yorum, L&#;incredibile storia dell&#;Isola delle Rose yorum, konusu, oyuncuları, ekşi, film, filmi, yorumları, fragman, cast, incelemesi, IMDb puanı, Netflix filmleri, review gibi aramalarınız için seafoodplus.info&#;u takip edebilirsiniz.

9 Aralık itibari ile Netflix Türkiye tarafından yayınlanan Netflix orijinal filmi, komedi ve dram türündedir. Film IMDb‘de ilk haftasında 6,4‘lük puana sahip oldu. İzleyenlerin severek ve keyifle izlediği yapım sosyal medyada da gündem oldu. Orijinal adı ı L’incredibile storia dell’isola delle rose olan uluslararası ismi ise Rose Island adı ile bilinen yapım son zamanların en çok izlenen Netflix içeriklerinden de biri.

Özellikle belirtmek isteriz ki henüz izlemeyenler için yazımız spoiler&#;dan arındırılmıştır 😉 Şimdi gelin önce dizinin konusuna ardından da Rose Adasının İnanılmaz Hikayesi Yorum ve sosyal medya tepkilerine bir göz atalım. Daha fazla dizi yorumları, önerisi ve haberleri için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz 🙂

Rose Adasının İnanılmaz Hikayesi Konusu

Filmin konusu, İdealist bir mühendis İtalya açıklarında kendi adasını inşa eder. Ama adanın bağımsızlığını ilan ettiğinde hem dünyanın hem de İtalyan devletinin dikkatini çeker. İtalya kıyılarında kendi adasını inşa eder ve onu bir ulus ilan ederek dünyanın dikkatini çeker. İtalyan Hükümeti onu düşman ilan ettiğinde değerler sınanır, ancak dünyayı değiştirmek için riskler alınmalıdır.

Rose Adası’nın İnanılmaz Hikâyesi Filmi

Rose Adası&#;nın İnanılmaz Hikayesi (L&#;incredibile storia dell&#;isola delle rose) Konusu

Rose Adası&#;nın İnanılmaz Hikayesi (L&#;incredibile storia dell&#;isola delle rose) izle, filmi izlemek için Hemen İzle tuşuna basarak izleyebilirsiniz.

Komedi ve dram filmleri arasında yer alan Rose Adası&#;nın İnanılmaz Hikayesi (L&#;incredibile storia dell&#;isola delle rose) adlı filmin yönetmenliği Sydney Sibilia tarafından yapılmış olup, filmin senaryosu ise Sydney Sibilia ve Francesca Manieri ikilisi tarafından kaleme alınmıştır.

Genç bir mühendis olan Giorgio Rosa, hayatının zor bir dönemini atlatmaya çalışmaktadır. İşinden kovulan Giorgio, ailesinin artık kendisi ile konuşmaması ve hayatının aşkının onu  terk etmesiyle başa çıkmak zorunda kalır. Tam bu sırada ise Giorgio, imkansız gibi görünen bir düşüncesini hayata geçirmek konusunda karar verir. Zor gözüküyor olsa da denizin ortasında kendi adasını inşa eden Giorgio, adasını bir ulus olarak ilan eder. Bu durum üzerine İtalyan Hükümeti, idealist Giorgio’nun adasının İtalya&#;nın bir numaralı düşmanı olduğuna karar verir.

Rose Adası&#;nın İnanılmaz Hikayesi (L&#;incredibile storia dell&#;isola delle rose) Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.