kamil koç giden yolcu terminali dudullu / Kamil Koç | Uygun Otobüs Bileti Fiyatları & Online Satın Al

Kamil Koç Giden Yolcu Terminali Dudullu

kamil koç giden yolcu terminali dudullu

Kamil Koç Dudullu Giden Yolcu Otogar adresi, iletişim bilgileri

Kamil Koç Dudullu Giden Yolcu Otogar

" yılında kurulan Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşıma şirketi olarak 94 yıldır faaliyetlerine devam etmektedir. Kurucusu Kâmil Koç’un müşteri memnuniyeti ve iş ahlâkı ilkeleri ışığında sektöründe lider ve öncü olmaya devam etmektedir."

Adres: Şerifali Mah., Seyit Ali Çiftliği Hüsrev Sok. No:9, Ümraniye /Ataşehir/Ümraniye/İstanbul, Türkiye

Telefon: 0

İnternet Sayfası



Bilgileri Güncelle
Resim & Açıklama Ekle

Yorumlar

Bayram-tatil zamanları kalabalık oluyor mutlaka ancak normal zamanda sakin. Yolcu getiren araçlar için otopark alanı yok maalesef ancak eşyaları içeride indirip sonra çıkmanıza izin veriyorlar. Etraftaki sokaklara park edebilirsiniz araçla gelirseniz. Çalışanlar güleryüzlü ve içten bir şekilde yardımcı oluyorlar. Wc de tuvalet kağıdı yoktu, normalde var mıdır bilmiyorum. Gelen ve Giden yolcu terminali farklı yerlerde dikkat edilmeli.

Eskiden Ulusoy'a ait olan yer diye hatırlıyorum. Ne iyi ne kötü ama vasat. Lavabolar leş ve ücretsiz. İçeride selpak ve sıvı sabun yok. Kantin sanki Nişantaşı mevkiinde. 2 çay 1 su 19 TL. 1 tane limonlu soda 9 TL. Dışarıdan alıp gelin zorunlu olmadıkça yiyecek önermiyorum. Şu dönemde en yüksek bilet fiyatını kesip amatör bir hizmet yine şaşırtmadı yurdum insanı.

Babamızı memlekete uğurladık. Sadece 15 dakika rötarlı geldi otobüs çok mühim değil sağ selamet gitsinler. Daha önceden hangi otobüsün ne zaman oerinda olacağına dair tabela vardı onu kaldırmışlar. Otobüs ne zaman gelecek nerde bunu sormak için ortada adam kovaliyosunuz. Bilgiye ulaşmak bu kadar zor olmamalı. Otobüsler manevra yaparken insanlar ortalıkta geziyor tehlikeli bir durum

Toplu taşıma ile ulaşım biraz sıkıntı diyebilirim. Ana toplu taşıma olarak metro ile gelip oradan taksi ile geçmek çok daha kısa sürüyor. Otobüsle ulaşımda genelde 10 dk yürümeniz gerekebilir. Yolcu getirdiğimiz aracınızı park edeceğiniz özel otopark alanı yok maalesef. Park için ara sokaklara kıyıda köşede bir yer bulursanız şanslısınız. İçeriye girip valizleri indirip sonra çıkmanıza izin veriyorlar ama. Burayı bulmak için haritalardan "Dudullu Kamil Koç giden yolcu terminali" olarak aratmanız gerekiyor. Yoksa haritalar sizi Dudullu terminale götürüyor. Gerçi oraya da yaklaşık mt mesafede. Dikkat edilmesi gereken diğer bir konu Kâmil Koç' un gelen ve giden yolcu terminalleri farklı yerlerde. WC' ler temiz değil maalesef. Tuvalet kağıdı yok mesela. Çalışanlar son derece yardımcı ve güler yüzlü. Yemek alanları olarak McDonald's ve Burger king var. Ayrıca kantinde mevcut. Bekleme salonu gayet yeterli bence.

Burası gidiş/kalkış terminalidir Harem’e giriş çıkış yapmadan dolayı oluşan trafikten kaçan otobüs şirketlerinin yıldır Ataşehir Dudullu’ya kendilerine özel terminaller kurmuşlar bağlantı yollarına yakın, taksi ve ulaşım kolaylığı olan yerlerdeler. Bu civardaki oluşan otobüs firmalarının çokluğundan dolayı Haremin o günün her saati yoğun olan halinden eser yok şimdi.

Fena değil bekleme salonu kullanışlı, hareket saatini beklerken sıkılma olmuyor.

Eskiden güzel bir güzergah planlaması yapılırdı fakat artık ne otobüsler zamanında geliyor, ne de haritadan takip mümkün. WC ve oturma alanları mevcut. Fakat plansizligin neden olduğu kalabalığın ihtiyacını pek te göremiyor.

Aracın eski model olduğu, hijyen kurallarının uygulanmadığı, anons sistemi bozuk ve sağlıksız olduğu, firmaya ait wc lerden ücret alınması ve son derece sağlıksız olması, Şöfer ve muavin arasında rahatsız edici gürültülü muhabbet vb gibi nedenlerden dolayı artık seyahat firmamı gözden geçireceğim.

biletim için saat otogarda bekledim ve son dakika bana sefer iptal olduğu söylendi tarafıma bir bilgilendirme mesajı bile atılmadı ve en yakın akşam 7de bilet bulabildim bavulumu bari bırakayım akşam tekrar gelicem nasılsa dedim emanet kabul etmiyoruz dediler ve 7 saat beklememek için taksiyle geri gitmek zorunda kaldım son derece küstah ve ilgisiz bir firma bir daha asla tercih etmem

Sadece 1 firmaya ait olmasına rağmen yolcu bekleme alanları geniş ve MC Donald's var. Firma standardını yükselten bir etken.

  Kullanım Koşulları   Gizlilik Bildirimi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası