sapyoseksüel nedir / Sapyoseksüel nedir, sapyoseksüelliğin belirtileri neler?

Sapyoseksüel Nedir

sapyoseksüel nedir

Sapyoseks&#;el nedir? Kime sapyoseks&#;el denir?

Sapyoseksüel kelimesi, zeki kişilere ilgi duyanları tanımlar. Dış güzellikten ya da fiziksel görüntüden ziyade, entelektüellik ve akıl, zeka gibi kriterlerinden etkilenen insanları ifade eder. Özetlemek gerekirse 'beyin' aşkıdır.

Zeka, espri yeteneği, mizah anlayışı gibi öğeler sapyoseksüeller için önemli kriterler. Bir sapyoseksüel, fotoğrafınızdan ziyade cümleleri nasıl kurduğunuza, kendinizi nasıl ifade ettiğinize daha çok dikkat eder. Dil bilgisi kurallarına uyup uymamanız sapyoseksüel birinin dikkatinden kaçmaz.

Sapyoseksüellik nasıl anlaşılır?

Sapyoseksüel nedir Kime sapyoseksüel denir

Sapyoseksüellerin standart ikili ilişki anlayışları yoktur ve toplumsal olaylara farklı açılardan bakarlar. Toplumsal kalıpların içinde olmayı, kategorize edilmeyi kabullenmezler. Sapyoseksüellerin en önem verdiği şeylerden biri de, özgüvendir. Bu kişiler, karşılarındakilerin bilgi ve birikimlerini surat ifadesinde, mimiklerinde ve özgüven dolu bakışlarında görmek isterler.

Bu detaylar da sapyoseksüelleri otomatik olarak ayrıntıcı yapar. Ayrıntıcılık ve mükemmeliyetçilik sapyoseksüeller için en önemli kriterlerin başında gelir. Karşılarındaki kişiler tarafından zor beğenen, kolay tatmin olmayan ya da zor insanlar olarak tanımlanan sapyoseksüeller, söylediğiniz en ufak bir cümlenin altında bile anlam ararlar. Sorgulamayı severler. İnsanlar tarafından kolay anlaşılamadıkları için de kibirli ve egosu yüksek bulunurlar.

Sapyoseksüel kişinin özelliklerini kısaca şöyle tanımlayabiliriz. Sapyoseksüeller akıllı olarak tanımlayabileceğimiz yüksek zekalı kişilerdir. Zekaları sayesinde başarılı konumlara gelirler ve iş yaşamlarında lider olurlar. Zekaları ve espri kabiliyetleri neticesinde çekici bulunurlar. Kolay kolay beğenmedikleri için seçicidirler ve bu da onları zevk sahibi yapar. Ne yapması gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini bildikleri için ölçülüdürler.

Sapyoseksüellik Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Bir partner ararken göz önünde bulundurulabilecek pek çok şey var: Görünüş, mizah anlayışı, nezaket… Ancak bazıları için zeka, bir numaralı öncelik. Diyelim ki sevgiliniz siyasi tartışmalar veya edebiyatla ilgili uzun tartışmalara girmeye bayılıyor. Eğer bu sizi heyecanlandırıyorsa, sapyoseksüel olabilirsiniz. Karşınızdaki insanın diğer yönlerine de ilgi duymanıza rağmen entelektüel sohbetlere katılamadığını düşünüyorsanız yeterince ilginizi çekmeyebilir. Sapyoseksüellik ve bunun flört yaşamınızı nasıl etkileyebileceği hakkında bilmeniz gereken her şey bu yazıda.

Sapyoseksüellik Nedir? Belirtileri Nelerdir?-1 - Saç Bakım GüzellikSapyoseksüellik Nedir? Belirtileri Nelerdir?-2 - Saç Bakım Güzellik

Sapyoseksüel ne demek?

Sapyoseksüel, en özet haliyle “zeki insanlara ilgi duymak” anlamına geliyor. Bir sapyoseksüel, zeki erkeklerden veya kadınlardan hoşlanan diğer insanlardan farklı olarak zekayı cinsel açıdan çekici bulabilir veya “akıllı” bulmadığı biriyle çıkmayı düşünmeyebilir.

Sapyoseksüel insanlar da herkes gibi dış görünüşten etkilenebilir. Ama onları fiziksel özelliklerden veya temastan ziyade birinin süper bilimsel bir şey hakkında ustaca konuştuğunu duymak harekete geçirir.

Sapyoseksüel olup olmadığımı nasıl anlarım?

Sapyoseksüel insanlar, temelde zihne ve akla aşık olurlar. Yoğun bir bilimsel tartışmayı son derece seksi buluyorsanız sapyoseksüel olabilirsiniz. Sapyoseksüellik tamamen zekaya ilgi duymakla ilgili, bu yüzden fantezileriniz arasında partnerinizle bir zeka bulmacası çözmek ve anlamlı bir tartışmaya girmek varsa, bu etiket size ait olabilir.

Bir insanın zekasına ilgi duyduğunuz için onunla gerçekten romantik bir bağlantı kurmanız bir zaman alabilir. Çünkü önce onu ve kişiliğini gerçekten tanımanız gerekir. Birinin sevimli olduğunu düşünebilirsiniz, ancak onu iyice tanımadan zihninden emin olamazsınız.

Sapyoseksüellik Nedir? Belirtileri Nelerdir?-3 - Saç Bakım GüzellikSapyoseksüellik Nedir? Belirtileri Nelerdir?-4 - Saç Bakım Güzellik

Sapyoseksüeller zeka dışında farklı yönlere de ilgi duyuyorlar mı?

Kesinlikle evet! Sapyoseksüelseniz zeka sizin için anahtar kelime ve zeki bulmadığınız birinden etkilenmeniz bir hayli zor. Ancak zeki bulduğunuz sürece bir insanın diğer yönlerini de çekici bulabilirsiniz. Yani zeki ve uzun boylu kadınlardan hoşlanabilirsiniz. Birinden fiziksel olarak çok etkilenebilirsiniz, ancak işin içinde yüksek zeka yoksa bir sonraki adımı atmak veya fiziksel olarak yakınlaşmak istemezsiniz.

Sapyoseksüellik bir ilişkide nasıl görünür?

Çoğu zaman sapyoseksüeller, diğer sapyoseksüellerle çıkar. Çünkü birbirlerinin zekasına ilgi duyarlar ve bunu takdir ederler. Tabii ki bir sapyoseksüelle çıkmak zorunda değilsiniz. Sadece size sıradan gelen zeka seviyesine sahip biriyle çıkıyorsanız ve partneriniz sizinle istediğiniz gibi bir kitap hakkında tartışmayı reddediyorsa, bu ihtiyacınızı karşılamanın farklı bir yolunu bulmalısınız.

Sapyoseksüellik Nedir? Belirtileri Nelerdir?-5 - Saç Bakım GüzellikSapyoseksüellik Nedir? Belirtileri Nelerdir?-6 - Saç Bakım Güzellik

Sapyoseksüellerle tanışabileceğiniz en iyi yerler

Sapyoseksüel olup olmadığınızı anlamak zor olmasa da sizin gibi düşünen birini bulmak zaman zaman zor olabilir. Çoğu genç erkek için kulüpler, barlar, konserler ve spor etkinlikleri birileriyle tanışmak için kilit yerler. Ancak çok fazla bilgi ve bilgeliğe sahip birini arıyorsanız “onu” buralarda bulamayabilirsiniz.

Kütüphane: Entelektüel bir insanla tanışmak için mis gibi kitap kokan bir kütüphaneden daha iyi bir yer olamaz. İkiniz birkaç kitap seçip bir köşe bulabilir ve birbirinizi tanıyabilirsiniz.

İnternet üzerinden: İnternet insanlarla tanışmak çok sayıda fırsat sunuyor. Örneğin sosyal medyada yeni insanlarla bağlantı kurmayı deneyebilir veya yaratıcı yazarlık, fotoğrafçılık gibi alanlarda çevrimiçi dersler almayı deneyebilirsiniz. Ayrıca benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla etkinlikler yapmak için buluşma grupları ve forumlardan da yararlanabilirsiniz.

Bir arkadaş aracılığıyla: Sapyoseksüeller genelde uyumlu eşleşmeler bulmakta zorlanırlar, ancak arkadaşlar bu konuda harika kaynaklar olabilir. Kim bilir, belki de sizin için mükemmel insanı tanıyan bir arkadaşınız vardır. Bu yüzden arkadaşlarınızı dışlamayın, onların aşk hayatınıza yardımcı olmaları harika bir fikir!

En sevdiğiniz kafede: Hiç kendinizi randevuya çıkardınız mı? Eğer yapmadıysanız bir an önce harekete geçin deriz. İnsanlar, kendilerini randevuya çıkaracak kadar özgüvenli insanlardan daima etkilenir. En sevdiğiniz kafelerden birine yalnız giderseniz, o mekanı seven başka bir bekar insanla tanışabilirsiniz. O zaman hem oturup hem de burayı neden bu kadar sevdiğinizi konuşabilirsiniz. Ortak bir kahve üzerinden iletişim kurmak her zaman eğlencelidir!

Ayrıca İlk Buluşma Sonrası Akılda Kalın yazımız ilginizi çekebilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası