ruyada fare gormek / Rüyada Fare Görmek Nedir? (Diyanet) Evde Küçük Beyaz Fare Olduğunu Görmek - Rüya Tabirleri

Ruyada Fare Gormek

ruyada fare gormek

Rüyada fare görmek ne anlama gelir? Rüyada fare ölüsü, pisliği görmek ne demek?

Zaman zaman insanlar gördükleri rüyalardan ekstra etkilenirler. Söz konusu rüyan&#;n bir &#;eyin habercisi oldu&#;unu, gerçek hayatta dair bir mesaj olaca&#;&#;n&#; hissederler. Bunun için de rüyada gördükleri &#;eye dair rüya tabilerine bakarlar. Rüyan&#;zda fare gördüyseniz rüya tabirlerinden bunun ne anlama geldi&#;ine dair fikir edinebilirsiniz.

Rüyada fare görmek ile ilgili sadece fare, fare ölüsü, fare pisli&#;i, farenin &#;s&#;rd&#;&#;&#;n&#;, farenin öldü&#;ünü, fare öldürdü&#;ünü vb. görmek gibi sorular&#;n cevaplar&#;n&#;, rüya tabirlerini sizin için derledik.

RÜYADA FARE GÖRMEK

Rüyan&#;zda fare görmenin çe&#;itli yorumlar&#; vard&#;r. Genellikle fare r&#;zk&#;n&#;z&#;n artaca&#;&#;na i&#;arettir. Bunun nedeni fareler, yiyeceklerin, r&#;zk&#;n oldu&#;u yerlerde gezindi&#;i için bu &#;ekilde yorumlan&#;r. Evinize bolluk gelecek ve eviniz rahatlayacakt&#;r. Bunun yan&#;nda baz&#; rüya tabirlerinde farelerin yiyecekleri çalmas&#;ndan kaynakl&#; olarak rüyada fare görmenin evinizde fesatl&#;k ç&#;kaca&#;&#; anlam&#;na geldi&#;i belirtilmektedir.

RÜYADA FARE ÖLÜSÜ GÖRMEK

Farelerin pis hayvanlar olmas&#; sebebiyle evinizde ölmesi ev halk&#;n&#;n zarar görebilece&#;i bir dü&#;mana sahip oldu&#;unuzu gösterir. Bu dü&#;man sizin her ad&#;m&#;n&#;z&#; takip edebilecek ve hain planlar yapabilecek kadar tehlikeli bir dü&#;mand&#;r.

Rüyas&#;nda ölü fare gören ki&#;inin rüyas&#;, çok di&#;li ve çok güçlü bir dü&#;man&#; oldu&#;una i&#;aret eder. Yani ölü fare gizli ama çok güçlü bir dü&#;man demektir. Bu ki&#;i, rüya sahibinin adeta izini sürer ve ona zarar vermek için yakalayaca&#;&#; bir an&#; kollar. Eline geçen ilk f&#;rsat&#; de&#;erlendirmek pe&#;indedir.

RÜYADA FARE P&#;SL&#;&#;&#; GÖRMEK

Rüyada fare pisli&#;i görmek, dedikoduya, küfürlü söze, yap&#;lan ahlaks&#;z davran&#;&#;lara, günahlara ve münaf&#;k kimselerin oynad&#;klar&#; oyunlara i&#;arettir. Rüyada fare pisli&#;i yiyen ki&#;i dedikoduya maruz kal&#;r veya bu rüya o kimsenin küfürbaz oldu&#;unun ve insanlara diliyle eza etti&#;inin bir göstergesidir. Rüyada fare pisli&#;ini yata&#;&#;ndan gören ki&#;i, ahlaks&#;z ve kendisine güvenilemeyecek bir kad&#;nla evlenir ve onun yüzünden aile ya&#;am&#; cehenneme döner.

RÜYADA FARE ISIRDI&#;INI GÖRMEK

Rüya sözlü&#;ü yorumcular&#;na göre rüyas&#;nda fare taraf&#;ndan &#;s&#;r&#;lan ki&#;i, baz&#; insanlar&#;n zarar&#;na u&#;rar. Asl&#;nda bu rüya temkinli davranman&#;z ve dikkatli olman&#;z gerekti&#;ine dair uyar&#;c&#; bir rüyaya i&#;aret etmektedir.

RÜYADA FARE SÜRÜSÜ GÖRMEK

Rüyada çok fazla farenin oldu&#;unu görmek rüya tabircilerine rüya, r&#;zk&#;n geni&#;lemesine, maddi aç&#;dan ferahlamaya, bütün s&#;k&#;nt&#;lardan kurtulmaya i&#;arettir. Baz&#;lar&#;na göre ise bu rüya ele geçecek haram mal ve parad&#;r.

RÜYADA FARE ÖLÜSÜ GÖRMEK

Rüyas&#;nda ölü fare gören ki&#;inin rüyas&#;, çok di&#;li ve çok güçlü bir dü&#;man&#; oldu&#;una i&#;aret eder. Yani ölü fare gizli ama çok güçlü bir dü&#;man demektir. Bu ki&#;i, rüya sahibinin adeta izini sürer ve ona zarar vermek için yakalayaca&#;&#; bir an&#; kollar. Eline geçen ilk f&#;rsat&#; de&#;erlendirmek pe&#;indedir.

RÜYADA RENKL&#; FARE GÖRMEK

Menfaatçi arkada&#;lara ve sahte ili&#;kiler kurmaya i&#;arettir. Sahte görüntüleriyle sizi etkilemeye çal&#;&#;an fakat içindeki niyeti size zarar vermek olan hasetlik çeken arkada&#;lar&#;n&#;z olabilece&#;i &#;eklinde yorumlan&#;r.

RÜYADA FARE ÖLDÜRMEK

Rüyada bir fare öldürdü&#;ünü görmek, kötü ve huysuz bir kad&#;na galip gelmeye i&#;arettir.

RÜYADA YAVRU FARE GÖRMEK

Rüya sözlü&#;ü yorumcular&#;na göre rüyada yavru fare görmek iffetsiz ve ahlaks&#;z bir kad&#;na i&#;arettir. Fare yavrusu ile kar&#;&#;la&#;an ki&#;i ayn&#; o &#;ekilde bir kad&#;nla kar&#;&#;la&#;arak ondan kötülük görür. Bu rüya insanlar&#; kand&#;ran, onlar&#;n arkas&#;ndan i&#;ler çeviren, s&#;k&#;nt&#;ya girmelerine sebep olan ahlakl&#; gibi görünen ama gerçek yüzünü saklayan hilekâr bir kad&#;nd&#;r.

RÜYADA FAREN&#;N B&#;R &#;EY YED&#;&#;&#;N&#; GÖRMEK

Bu rüya o senin pahal&#;l&#;kla geçece&#;inin ve durgun bir dönem geçirece&#;inizin i&#;aretidir. E&#;er fare sizin evinizden ald&#;&#;&#; bir &#;eyleri yiyorsa, elinizden ç&#;kacak mal ve paraya, fakirle&#;meye, umdu&#;u kazançlar&#; sa&#;layamamaya bazen de haram mal yemeye, helal olmayan kazanca, süreli anne babas&#;ndan geçinen ve çal&#;&#;mayan hay&#;rs&#;z evlada, evinden bir &#;eylerin kaybolmas&#;na yorulur. Baz&#; alimlere göre ise bu rüya evinize rahatça girip ç&#;kabilen fakat size kötülük dü&#;ünen dost görünümlü bir dü&#;mand&#;r.

RÜYADA FARE SES&#; DUYMAK

Rüyada fare sesi duymak, kar&#;&#;la&#;aca&#;&#;n&#;z tehlikelerin i&#;aretidir. Bu nedenle bu rüyay&#; gören ki&#;i oldukça dikkatli olmal&#;d&#;r. Baz&#; s&#;k&#;nt&#;lara ya&#;ayaca&#;&#;n&#;za, ba&#;&#;n&#;za gelecek baz&#; musibetlere, kötü adamlarla muhabbete, ahlaks&#;z bir kad&#;nla dü&#;üp kalkmaya, ölüm tehlikesi atlatmaya yorulan bu rüyan&#;n uyar&#;c&#; bir niteli&#;i vard&#;r.

RÜYADA FARE KAPANI GÖRMEK

Rüyada fare kapan&#; görmek, rüya sahibinin insanlar&#; kand&#;racak ve onlar&#; zor duruma dü&#;ürecek hareketlerde bulunmas&#;na, hile ile mal elde etmeye, yalan söylemeye i&#;arettir. E&#;er fare kapan&#;nda bir fare yakalad&#;&#;&#;n&#;z&#; görürseniz, kötü niyetli insanlar&#;n sizin üzerinizdeki emellerini engeller ve onlar&#; ma&#;lup edersiniz. Fare kapan&#;nda birden fazla fare görmeniz, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ula&#;amayan insanlar&#;n varl&#;&#;&#;na i&#;arettir.

RÜYADA FARE AVLAMAK

Bir kimse kendisini fare avlad&#;&#;&#;n&#; veya ona sahip oldu&#;unu görse, yine içi bozuk bir kad&#;na i&#;aret eder. Baz&#; tabirciler, fareler, ev halk&#; ve çoluk çocuktur, dediler.

RÜYADA FARE &#;LE OYNADI&#;INI GÖRMEK

Bu rüyay&#; gören kimse, ahlaks&#;z bir kad&#;nla vakit geçirir, onunla ayn&#; evde ya&#;ar ve uzun süre bu han&#;mla birlikte olarak birçok zarara maruz kal&#;r. Bazen de bu rüya insanlara zulüm eden bir adama i&#;arettir.

RÜYADA FARE YUVASI GÖRMEK

Rüya sahibinin rüyas&#;nda fare yuvas&#; görmesi, rüya sözlü&#;ü yorumcular&#;na göre, münaf&#;klar&#;n evlerine, kötü insanlar&#;n ya&#;ad&#;&#;&#; mekânlara yorulur. Farenin yuvaya girmesi, bu tarz insanlar&#;n ya&#;ad&#;klar&#; mahalle veya muhitlerdir.

RÜYADA EVE FARE G&#;RD&#;&#;&#;N&#; GÖRMEK

Rüyas&#;nda farenin evine girdi&#;ini gören ki&#;inin maddi olarak kayba u&#;rayaca&#;&#;na i&#;aret eder. Rüya sahibi ki&#;inin maddi olarak zarara u&#;rayaca&#;&#; anlam&#;na gelir. Bazen de bu rüya dost görünen tehlikeli ve zararl&#; bir dü&#;manla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.

RÜYADA FARE &#;LE KONU&#;MAK

Rüya sözlü&#;ü yorumcular&#;na göre rüyas&#;nda fare ile konu&#;an kimse, sürekli insanlara kötülük dü&#;ünen ve do&#;ru yoldan sapm&#;&#; bir ki&#;i ile arkada&#; olaca&#;&#;na delalet eder. Bu rüya size zarar&#; dokunacak dostlar edinmenize veya içerisinde kötü niyetli insanlar bulunan bir mecliste bulunman&#;za, sizin de do&#;ru yoldan ç&#;kman&#;za, insanlara zarar verecek davran&#;&#;larda bulunman&#;za delalet eder.

RÜYADA KUYRU&#;U KOPUK FARE GÖRMEK

Rüyada kuyru&#;u kesilmi&#; fare görmek rüya sözlü&#;ü yorumcular&#;na göre ahlaks&#;z bir kad&#;na i&#;aret eder. Ayn&#; zamanda fare dü&#;man anlam&#;na gelmektedir. Kuyru&#;u kopmu&#; fare içten pazarl&#;kl&#;, kötü niyetli, küçük planlar yaparak, küçük zararlar vermek niyetinde olan bir kad&#;na delalet eder.

RÜYADA S&#;YAH VEYA BEYAZ FARE GÖRMEK

Rüyada metruk bir yerde ya da harap olmu&#; bir kuyuda siyah ve beyaz fare olmak üzere çok say&#;da fare görmek o ki&#;inin ömrünün k&#;sa olaca&#;&#;na i&#;aret eder.

RÜYADA FAREDEN KORKMAK VEYA ONDAN T&#;KS&#;NMEK

Sa&#;l&#;&#;&#;n&#;za veya mal&#;n&#;zla ilgili bir soruna i&#;arettir. &#;&#;inizle ilgili sorunlar ya&#;ayabilece&#;iniz ve bir tak&#;m maddi kay&#;plar ya&#;ayabilece&#;iniz manas&#;na gelir. Sa&#;l&#;k konusunda da dikkatli olman&#;z gerekti&#;i &#;eklinde yorumlan&#;r.

RÜYADA FARE DEL&#;&#;&#; GÖRMEK

Rüyada Fare deli&#;i, haktan sap&#;p bat&#;l yolda yüründü&#;üne i&#;arettir. Fare deli&#;ini a&#;&#;zla k&#;yaslarlar. Bu sebeple bir fare deli&#;inden ç&#;kt&#;&#;&#;n&#; görmek, kötü bir söz söyleyerek, kendisini sevenleri incitece&#;ine veya ev halk&#; aras&#;nda bir huzursuzluk do&#;uraca&#;&#;na delalet eder. Bir ba&#;ka rivayete gören ise rüyada görülen fare deli&#;i, bidatlara tabi olmaya, bidatç&#; ve sap&#;klar&#;n eserlerine uymaya i&#;aret eder.

RÜYADA FAREY&#; TAK&#;P ETMEK

Rüyas&#;nda fareyi takip eden insan hidayetten sonra sap&#;kl&#;&#;a dü&#;er ve insanlar&#;n kötülüklerine olacak hareketlerde bulunarak toplum taraf&#;ndan d&#;&#;lan&#;r ve tahkir edilir.

RÜYADA FARE YEMEK

E&#;er rüyan&#;zda fare eti yiyorsan&#;z iki &#;ekilde yorumlan&#;r. Yedi&#;iniz zaman tad&#; kötü geliyor ve tiksiniyorsan&#;z bu giri&#;ece&#;iniz i&#;in olumlu sonuçlanmayaca&#;&#;n&#; gösterir. E&#;er yedi&#;iniz zaman bundan tiksinmiyorsan&#;z hatta keyif al&#;yorsan&#;z o zaman etraf&#;n&#;zdaki ki&#;ilerin olumsuz dü&#;üncelerine ra&#;men yapaca&#;&#;n&#;z bir i&#;te ba&#;ar&#;l&#; olacaks&#;n&#;z diye yorumlan&#;r.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Rüyada Fare Görmek

Rüyada fare görmek, hırsız bir kişiye, rızkın çokluğuna, kadına, geceye ve gündüze delalet eder. Fare bazen de kötü yola düşmüş bir kişi olarak ifade edilir. Rüyada fare rızkın çokluğuna ve devamlılığına da işarettir. Rüyada beyaz fare görmek gündüze delalettir. Bazen rüyada fare, dış görünümü iffetli, gerçekteyse fesat ehli biri olan kadın anlamına gelir. Yiyeceğin bol olduğu yerlerde bulunduklarından dolayı rüyada fare görmek rızkın devamlılığı anlamındadır. Rüyada fare görmek rızkın çok olacağı demektir. Rüyasında fare görenin rızkı artar. Çok fare bol rızktır. Yiyecek çaldıklarından, hırsız bir kimseye de yorulur. Bazen de fesat fitneci bir kimseye tabir edilir.


1- Rüyada Fare Öldürmek

Fare yakalamak; hoşlanmadığınız kimselerin misafir olarak gelmesine işarettir. Fare yakalamak; bir olayın ardından bahtınızın açılacağına yorumlanır. Rüyada süpürgeyle fare öldürmek, bir hata işlemeye yorumlanır. Yapılan bu hata yüzünden sıkıntı çekileceğini ifade eder. Bazen de rüyada fare kötü huysuz kimse demektir. Rüyada bir fare öldürmek, kötü ve huysuz bu kişiye karşı galip gelmeye, onun vereceği sıkıntıdan kurtulmayı ifade eder. Fare öldürmeye çalışmak kötü düşmanlarına karşı galip geleceğine yorumlanır.

Rüyada bir fareyi avladığını görmek de, yine bir kadına hile ederek onu avlamaya işarettir. Nablusi: Tabirde farenin dişisi ile erkeği arasında fark yoktur. Bir kimse kendisinin fare avladığını ve ona sahip olduğunu görse, kötü ve fitneci bir kadına işaret eder.

Rüyada fare yakalamak, sinsi bir kimsenin farkına varacağınıza ve onun sinsiliklerini engelleyeceğinize işaret etmektedir. Rüyada görülen fare genellikle sinsi ve zayıf bir kişiyle tabir olunur. Bu nedenle rüyanızda fare yakaladığınızı görmeniz böyle bir kimsenin kötülüklerinden emin olacağınıza yorumlanmaktadır.

Rüyada Fare Öldürmek

Bazen de fare gizli düşmana işaret eder. Rüyada Fare öldürmek düşmanı etkisiz hale getirmeye yorulur. Kötü bir kimseye galip gelmeye işarettir.


2- Rüyada Beyaz Fare Görmek

Beyaz fareler gündüze delalet eder. Rüyada beyaz fare görmek ömrün uzunluğuna işaret etmektedir. Büyük beyaz fare rüya sahibinin ömrünün uzunluğudur. Rüyada çok sayıda beyaz fare görmek; bir konu hakkında boş yere endişe edeceğinize yorulur.

Rüyada beyaz fare görmek gündüze yorumlanır. Beyaz fare rüyası siyah fare rüyasından daha iyidir. Çünkü beyaz sabaha siyah ise geceye alamettir.

Rüyada beyaz fare görmek, rızka işarettir. Evinde farelerin oynaştığını görmek, rızkın çokluğuna ve devamlılığına işarettir. Çünkü fareler rızık olan yerde oynaşır.

Farenin beyazı gündüze, siyahı geceye işarettir. Çok sayıda beyaz fare görmek; bir konu hakkında boş yere endişe edeceğinize işarettir.

Rüyanda beyaz fare görmek dost ve arkadaş seçiminde daha seçici davranmanız gerektiğine de yorumlanır. Farelerin renkleri muhtelif olmadığı takdirde kadınlara da delâlet eder. Farelerin beyazları gündüz, siyahları gecelerdir

Rüyada Beyaz Fare Görmek

3- Rüyada Ölü Fare Görmek

Ölü fare görülmesi arkanızda sizi çekiştiren kimselerin herhangi bir etkilerinin kalmadığını ifade eder. Ölü fare farklı tabir edilmektedir.

Ölü fare, rüya sahibinin çok haşin ve hain bir düşmanı olduğunu belirtir. Bütün hareketlerini takip ederek ilk fırsatta onu yere vurmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada Ölü Fare Görmek

4- Rüyada Ölmüş Fare Görmek

ölmüş fare, gizli bir düşmana da işaret eder. Rüyada fare ölüsü, rüya sahibinin bir düşmanı olduğuna işaret eder. İş yaşamında ve aile hayatında sorunlar yaşayacağınıza da yorumlanır. Tabircilere göre fare rüyası gizli bir düşmanı da işaret eder. Ölü fare ise rüya sahibinin zararsız bir düşmanı olduğuna işaret eder. Rüyada ölü fare iş yaşamında ve aile hayatında ufak sorunlar yaşayacağınıza da yorumlanır. Farelerin zararli bir sey yaptıklarını görmek, malinin eksileceğine delalettir.


5- RÜYADA KOCAMAN, İRİYARI BÜYÜK BİR FARE GÖRMEK

Büyük iri fare görmek bol maldır. İslami rüya alimlerinden Ebu Said'ül Vaaz Büyük fare için bol maldır demiştir. Rüyada kocaman büyük bir fare görmek kişinin şanlı ve büyük kimseler nezdinde yüksek mevkiye çıkacağı demektir. Bazı tabircilere göre rüyada büyük kedi görülmesi rüyayı gören kişinin önemli bir işten büyük kazanç sağlayacak demertir. Sarman kedi kişinin, ağır ve önemli biriyle uzun süre dost olacağı anlamına gelir.

Ayakta Duran Fareler

6- RÜYADA FARE ISIRMASI GÖRMEK

Rüyada fare ısırması çocuğun terbiyesi konusunda inat yapan kadına delalettir. Bu rüya halk hakkında adalete veya çevrenin durumunun bozulmasına işarettir. Fare ısırması düşmanları kovmaya da işarettir. Bazen de fesat ehli yaramaz kimse demektir. Fare tarafından ısırılmak, düşmanınızla karşı karşılaşacağınız ve bu hesaplaşmadan dikkatli olmanızı belirtir. Genel olarak farelerin ısırması rüya sahibinin kendisini koruması gerektiğine delalet eder.


7- Rüyada Evde Fare Görmek

Eve fare girdiğini görmek o kimsenin evine kendilerinde hayır ve bereket olmayan kimselerin girmesine işarettir. Kişinin evin içinde fare görmesi, işlerine karışan sinsi bir kişiye delalet eder. Evin salonunda birbirine benzer fareleri görmek; gördüğünüz fare miktarınca evinize misafir geleceği demektir. Kişinin rüyasında evinde fare görmesi kimi yorumculara göre ise eve bolluk ve bereketin geleceği şeklinde tabir eder. Rüyada evde farelerin oynaşması, o sene içinde ucuzluk ve bolluğa erişir. Rüyayı gören kişinin rızkı çok olur.


9- Rüyada Kör Fare Görmek

Başkaları tarafından önemsenmeyeceğinize tabir edilir.


Rüyada fareyle oynamak

Dünyaya meyledeceğinize işarettir. Müellif kesim ise rüyalarda fare görülmesini dış görünümü iffetli, gerçekte ise fesat ehli biri olan kadına tabir etmişlerdir.

Fare Yakalamak

Rüyada Siyah Fare Görmek

Çok sayıda siyah ve beyaz fareler görenin, ömrü uzun olur. Farenin beyazı gündüze, Siyah fare görmekse geceye delalet etmektedir. Rüyada kara fare görmeniz, rüya sahibinin huzursuz ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerinin durgun olacağına yorulur. Siyah saygınlık anlamında olduğundan kara fare görmek, kişinin tüm aile bireylerinin daima yanında olacağına, kendisini güvende hissedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah fare görmek geceye yorumlanır. Ayrıca siyah fare üzüntü, keder ve sıkıntıya da işaret eder. Rüyada siyah fare, gizli çalışan ve küçük zararlar veren bir kimseye de yorulur.

Ayrıca Rüyada görülen beyaz ve siyah fareler gündüz ve geceye yorumlanır. Rüyada bir fareye sahip olduğunu görmek, hizmetçi ile tâbir olunur. Farenin beyazı gündüze, siyahı geceye delâlet eder.

Çok sayıda siyah ve beyaz fareler görenin, ömrü uzun olur. Bir rivayete göre, aile fertlerine işarettir. Farelerin evinden çıkıp gittiğini görmek; mal ve nimetin elden çıkmasıdır. Farelerin renkleri muhtelif olmadığı takdirde kadınlara da delâlet eder. Farelerin beyazları gündüz, siyahları gecelerdir


Fare Yemek

Fare eti yemek; fesat ehli bir kimsenin malını yiyeceğinize işarettir. Sahte dost ve arkadaşlar ile düşmanlara işaret eder.


Rüyada Yatakta Fare Görmek

Yatağınızda bir fare olduğunu görmek; bir kimseyle gayrimeşru ilişki içinde olacağınıza yormuştur.


Etrafta Fareler Görmek

Etrafta farelerin serbestçe gezindiğini görmek; öfke veya soruna neden olacağına yorulur. Aile ve iş hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız. Düşmanlara ve sahte arkadaşlara sahip olduğunuz anlamına da gelir.

Etrafta Farelerin dolaşması

Ağzından Fare Çıkması

Kirmanî'ye göre ağzınızdan fare çıktığını görmek; erkek çocuğunuz olacağına işarettir.


Fare sesi duymak

Bir tehlikeyle karşılaşacağınıza ve dikkatli olmanız gerektiğine tabir olunur. Bazen de rızkın bollaşacağına delalet eder.


Rüyada Fare Saldırması

Dikkatli olunması gerektiği ifade eder. Fare bilmediğiniz çok kötü bir düşman demektir. Bu düşman bütün hareketlerinizi takip ederek sizi alt etmek için fırsat kolluyor demektir.


Rüyada Kapanda Fare Görmek

Farenin kapana düştüğünü görmek; bir sorun yaşayacağınıza yorulmuştur.


Fareyi yerinden çıkarmak

Bir kimsenin rüyada fareyi yerinden çıkardığını görmesi, o yerde nimet ve bereketin az olacağına işarettir.


Fareye Sahip Olmak

Hizmetçi ile yorumlanır.


Farenin yeri eşmesi

Rüyada farenin bir yeri deldiğini görmek, ev soyan hırsızlara işaret eder.


Farenin Elbiseyi Kesmesi

Rüya sahibinin geçmiş ömrünü haber vermesine işarettir.


Fareyi Gezinir Halde Görmek

Gündüz uykusunda ve gündüz görülen rüyada fareyi sabahtan akşama kadar durmadan gezinir bir halde görmek, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna alamettir.


Rüyada Fare Yavrusu Görmek

Fare yavrusunun görülmesi sevmediğiniz bir kimseyle karşılaşmaya yorumlanır. Bazen de kötü bir biriyle karşılaşacağınıza yorulur. Kişinin rüyasında farenin yavrusunu görmesi kimi tabircilere göre ise sevimli bir çocuğa delalet etmektedir.


Rüyada Fare Kedi

Rüyasında fare kedi gören kişinin rızk ve bolluk içinde yaşayabileceği ancak gelecekteki düşmanlarını göz ardı etmemesi gerektiği şeklinde yorumlanır.


Fareye Taş Atmak

Bir adamın rüyada farelere ok veya taş attığını görmesi, kötü bir kadının gıybetini yapmaya işarettir veya onunla kötü bir şey hakkında muhabbete delâlet eder.


Fareye Sahip Olmak

Bir kimse kendisini fare avladığını veya ona sahip olduğunu görse, yine içi bozuk bir kadına işaret eder. Bazı tabirciler, fareler, ev halkı ve çoluk çocuktur, dediler.


Farenin Bir Yeri Delmesi

Bir kimsenin rüyasında bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza işaret eder.


Fare Derisi Görmek

Bir kimse bir fare derisine rastladığını görse,o kimseye kötü bir kadından eline az bir mal geçer.


Rüyada Renkli Fare Görmek

İçi de dışı da çirkin bir kadınla tabir olunur. Eğer görülen farenin rengi, değişik bir renkse, kadına değil, içi ve dışı çirkin bir erkeğe delalet eder. Farelerin zararlı bir şey yaptıklarını görmek, malın eksilmesine delildir.


Çok Sayıda Fare Görülmesi

Ömrünüzün uzun olacağına işaret etmektedir.


Fareden Korkmak

Rüyada fareden korktuğunu gören kişinin ufak da olsa düşman sahibi olduğu ve bu düşmanın kendisine zarar verebileceği anlamına gelir.


Fare Kovalamak

Korktuğunuz şeylerden kurtulmaya işaret eder. Düşmanınızı alt edeceğinize yorulur.


Fareye Yiyecek Vermek, Fare Beslemek ve Beslediğini Görmek

Rüyada fare beslediğini gören kişi çevresi tarafından kıskandıldığı ve çekilmediği anlamına gelir. Saygın bir kişi olacağınıza yorulur. Rüyada fare beslediğini görmek kişinin emrinde çalışan insanlara işarettir. Öfkesini kontral altına alan, gizli bir kimseye yorulur. Rüyada fare beslemenin farklı anlam ve yorumu yapılmıştır. Bazı tabircilere göre fareleri beslemek sıkıntının bitmesine ve yapılacak hayırlara işaret eder.


Fare Sevmek

Rüya tabirlerine göre kişinin rüyasında fare sevmesi işinin çok yakın zamanda dertlerinden kurtulacağı bolluk ve bereket içinde yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Zıplayan Fare Görmek

Rüyada zıplayan bir fare görmek, olumsuz bir anlam taşır. Fareler rahatsız edici veya zararlı canlılar olarak kabul edildiği için, zıplayan bir fare görmek genellikle kötü bir olayın veya rahatsız edici bir durumun yaklaşmakta olduğuna işaret eder. Bu rüya, size gelecek bir sıkıntı veya sorunun habercisidir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır