yenikapi kiralik araclar / Ucuz İstanbul Araç Kiralama, 75+ Rent a Car Fiyat Karşılaştır | ENUYGUN

Yenikapi Kiralik Araclar

yenikapi kiralik araclar

\n

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla Yenikapı’da sergilenmek için hazırlıklarına başlanan 'ihtiyaç fazlası' kiralık araçların İstanbul’a maliyeti ortaya çıktı. İBB, AKP yönetimindeyken yılı için düzenlenen kiralık araç ihalesi sonucunda 2 bin araç kiralamak üzere milyon bin liralık sözleşme imzalanmış.

\n

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; yerel seçim sürecinde İstanbul'da en çok tartışılan konu İBB'deki 'israf' olmuştu. İsrafın en önemli kalemleri arasında da kiralık araçların olduğu ifade edilmişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyası sürecinde İBB'de yöneticiye bin makam aracı, İSKİ'de yöneticiye makam aracı, İETT'de 48 yöneticiye makam aracı düştüğünü açıklayarak ihtiyaç dışı araçlarda tasarrufa gidildiğinde yılda milyon TL tasarruf edilebileceğini vurgulamıştı. Daha sonra açıklanan İBB'nin yılı performans raporunda; 93'ü resmi, 'si kiralık olmak üzere toplam adet binek araç yer almıştı.

\n

İmamoğlu “O kira ile aracı satın alırsınız” demişti

\n

İmamoğlu, 23 Haziran'da yenilenen seçim sonrasında göreve gelince kiralık araçlarla ilgili açıklamalarına devam etmiş ve “Araçta mı tasarruf yapmamız gerekiyor yapacağız. Yarıya mı indirmemiz gerekiyor indireceğiz. Bazı tespitlerimiz var 13 ay ödediğiniz kira ile aslında o aracı satın alabiliyorsunuz” demişti.

\n

İhale AKP döneminde yapıldı

\n

Kiralık araç sayıları ve ödenen ücretler tartışılırken resmi veriler, yılı için İBB'nin kiralık araç sayısı ve kiralama bedelini net bir şekilde ortaya koydu. İBB Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü, AKP yönetimi görevdeyken 20 Aralık tarihinde yılı için sürücü çalıştırmak ve 2 bin araç kiralamak üzere ihaleye çıktı. İhale milyon bin lira karşılığında Platform Turizm Taşımacılık Şirketi'ne verildi. İhalenin tek katılımcısı olan şirket ile 1 Ocak Aralık arasını kapsayan sözleşme imzalandı. Platform Turizm, Albayraklar Holding Başkan Yardımcısı Nuri Albayrak’ın damadı Adem Altunsoy’un şirketi. Şirket, yılında da İBB'nin sürücü çalıştırılması ve 2 bin araç kiralanması için açılan ihaleyi milyon bin TL'ye almıştı.

\n

Binek araç sayısı 'e çıkıyor

\n

yılı için yapılan ihalenin şartnamesine göre kiralanan 2 bin aracın bin 'u binek araç. Bu araçlara kiralanan adet doblo araç da eklendiğinde binek araç olarak kullanılacak araç sayısı 'e çıkıyor.

\n

İBB'deki kiralık ara&#;lar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Vaatlerinden biri de belediyedeki araçların sayısının azaltılmasıydı.

İhtiyaç fazlası olduğu öne sürülen kiralık araçlar, Yenikapı miting alanına götürülmeye başlandı. Otoparka çekilen araçların üstünde Belediye ve iştiraklerine ait logolar olduğu görüldü. Sayıları ise 'ü geçti.

Binek araçlar çoğunlukta olmakla birlikte, az sayıda minibüs ve ticari araç da var.

Büyük çoğunluğu orta sınıf Fransız marka, ama aralarında lüks Alman otomobiller de var.

İddiaya göre, Yenikapı'ya çekilen araçlardan biri de Ekrem İmamoğlu'nun vekili, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Aksu'nun kullandığı makam aracı.

Aksu, iddialar sorulduğunda "Bu araç depoda duruyordu. Bana tahsis edildi. Konuyla ilgili belediyenin basın birimi açıklama yapar" demekle yetindi.

Ayrıca belediyenin söz konusu araçları Yenikapı'ya gönderirken yeni araç kiralama ihalesine çıktığı da ileri sürülüyor. Yapılanın siyasi bir şov olduğu iddia ediliyor.

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Başkan Vekili Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na sert tepki geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan da ilk açıklama geldi. İmamoğlu, araçları kiralandıkları şirketlere iade edeceklerini söyledi.

Araçlara ilişkin CHP kulislerinde, İBB ve Bağlı Kuruluşlar için 4 firmadan 20 binin üzerinde araç kiralandığı, bu araçlar için 60 milyon lira ödendiği ve söz konusu araçların ihtiyaç fazlası ya da İBB hizmetleri dışında AK Parti teşkilatları, çeşitli kişi ve STK'lara tahsis edilen araçlar olduğu iddia edildi.

İşte Yenikapı’daki kiralık araçların İstanbul’a yılı maliyeti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yenikapı’da sergilemek için hazırlıklarına başladığı ihtiyaç fazlası kiralık araçların İstanbul’a maliyeti dudak uçuklatıyor. İBB, AKP yönetimindeyken yılı için düzenlenen kiralık araç ihalesi sonucunda 2 bin araç kiralamak üzere milyon bin liralık sözleşme imzalanmıştı.

Özlem GÜVEMLİ

Yayınlanma: - 05 Eylül Güncellenme:

İşte Yenikapı’daki kiralık araçların İstanbul’a yılı maliyeti

Yerel seçim sürecinde İstanbul'da en çok tartışılan konu İBB'deki israf düzeni oldu. İsrafın en önemli kalemleri arasında da kiralık araçlar bulunuyordu. Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyası sürecinde İBB'de yöneticiye bin makam aracı, İSKİ'de yöneticiye makam aracı, İETT'de 48 yöneticiye makam aracı düştüğünü açıklayarak ihtiyaç dışı araçlarda tasarrufa gidildiğinde yılda milyon TL tasarruf edilebileceğini vurgulamıştı. Daha sonra açıklanan İBB'nin yılı performans raporunda; 93'ü resmi, 'si kiralık olmak üzere toplam adet binek araç yer almıştı.

“O KİRA İLE ARACI SATIN ALIRSINIZ”

İmamoğlu, 23 Haziran'da yenilenen seçim sonrasında göreve gelince kiralık araçlarla ilgili çarpıcı açıklamalarına devam etmiş ve “Araçta mı tasarruf yapmamız gerekiyor yapacağız. Yarıya mı indirmemiz gerekiyor indireceğiz. Bazı tespitlerimiz var 13 ay ödediğiniz kira ile aslında o aracı satın alabiliyorsunuz” demişti.

İHALE AKP DÖNEMİNDE YAPILDI

Kiralık araç sayıları ve ödenen ücretler tartışılırken resmi veriler, yılı için İBB'nin kiralık araç sayısı ve kiralama bedelini net bir şekilde ortaya koydu. İBB Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü, AKP yönetimi görevdeyken 20 Aralık tarihinde yılı için sürücü çalıştırmak ve 2 bin araç kiralamak üzere ihaleye çıktı. İhale milyon bin lira karşılığında Platform Turizm Taşımacılık Şirketi'ne verildi. İhalenin tek katılımcısı olan şirket ile 1 Ocak Aralık arasına kapsayan sözleşme imzalandı. Platform Turizm, Albayraklar Holding Başkan Yardımcısı Nuri Albayrak’ın damadı Adem Altunsoy’un şirketi. Şirket, yılında da İBB'nin sürücü çalıştırılması ve 2 bin araç kiralanması için açılan ihaleyi milyon bin TL'ye almıştı.

BİNEK ARAÇ SAYISI 'E ÇIKIYOR

yılı için yapılan ihalenin şartnamesine göre kiralanan 2 bin aracın bin 'u binek araç. Bu araçlara kiralanan adet doblo araç da eklendiğinde binek araç olarak kullanılacak araç sayısı 'e çıkıyor.

İBB'ye ait yüzlerce araç gece yarısı Yenikapı'ya getirildiİlginizi ÇekebilirİBB'ye ait yüzlerce araç gece yarısı Yenikapı'ya getirildi

AKPCHPEkrem İmamoğluİBBistanbulİstanbul Büyükşehir Belediyeseçimson dakikayenikapı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası