işkar emlak / İşkar İnşaat (@iskargayrimenkul) • Instagram photos and videos

Işkar Emlak

işkar emlak

iskaMall

iskaMall Yaşam Merkezi

the MOON

Bildiğiniz konut mantığının önüne geçecek ve ailenizle birlikte unutulmayacak anlar yaşayacaksınız.

İskar Villa

Tarihi Fadlum Köprüsü ve Fadlum ırmağı'nın hemen yanında.

İskar Park

Tüm ihtiyaçlarınızı, rahatınızı ve konforunuzu düşünerek “Sizlere yeni bir yaşam sunuyoruz”.

ÖRNEK DAİRELERİMİZ SİZLERİ BEKLİYOR

Örnek dairelerimizi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Dairelerimizi yerinde gezin.

Talep Formunu Doldurun

NEDEN İSKAR YAPI?

İskar Yapı olarak; Bugüne kadar yaptığımız tüm projelerde sizlere elimizden gelen en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçladık. Sizin için modern, kaliteli ve sağlam yapılar inşaa ettik. Hayalinizdeki huzuru, güveni ve estetiği sizlerle buluşturmak için elimizden gelenin en iyisini yaptık.

yılında Erzurum'da doğdu.

İlköğrenimini Erzurum’da orta öğrenimini ve liseyi İstanbul Alibeyköy Refhan Tümer lisesinde tamamladı.

Yüksek öğrenimini 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Otelcilik M.Y.O ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde sürdürdü.

İstanbul üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel yönetimler kent ve çevre çalışmaları yüksek lisansı öğrencisi.

İyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca bilmektedir.

ile yılları arasında turizm sektöründe yöneticilik görevlerinde çalıştı. ile yılları arasında özel firmalarda finans ve muhasebe işlerinde yöneticilik görevlerinde çalıştı. yılından itibaren kendi bürosunda mali müşavirlik faaliyetini devam ettirmektedir. yılından itibaren işveren ve işveren vekilinin iş sağlığı ve güvenliği konulu eğitimleri alarak İşveren ve İşveren Vekilinin İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetini sunmaya yetkili kişi statüsüne sahip oldu. Ayrıca yılında bilirkişilik temel eğitimini alarak bilirkişi unvanını kazandı.

Mevzuat ve sosyal konularla ilgili yazdığı makaleleri yerel basında yayınlanmaktadır. Sosyal Demokrasi Vakfı Yerel Yönetimler Okulu Eğitimini aldı. İstanbul Mali Müşavirler Odası tarafından verilen Türk Ticaret Kanunu eğitimi, Denetim, Denetim standartları ve uygulamalar eğitimi, Küçük ve Orta Boy işletmeler için Türkiye finansal raporlama standartları eğitimine katıldı.

Öğrencilik yıllarından itibaren çeşitli dernek ve demokratik kitle örgütlerinde görev aldı. Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği üyesidir. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası ve Uluslararası İlişkiler komite üyesidir. Çağdaş Erzurum Hınıs Tekman Köy Dernekleri Federasyonu Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

yerel seçimlerinde Belediye meclisine seçilen İŞKAR Plan bütçe komisyonu ve Çevre komisyonu, Eğitim ve spor komisyonu, Engelsiz hayat komisyonu üyeliği görevlerini almıştır. Ayrıca yılları denetim komisyonu üyeliği yapmıştır. yılında İBB Meclis üyesi seçilmiştir. İBB’de Tarife ve Plan Bütçe komisyonu üyeliği yapmıştır.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası