1 ev başak / 1. Ev Başak Burcunda - Akrep Burcu Astroloji

1 Ev Başak

1 ev başak

Doğum haritanızı basit&#;e nasıl okursunuz?

Haberin Devamı

Sizden bilmenizi istediğim 3 unsur var:

ADIM 1: Gezegenler, burçlar ve evler arasındaki farkı bilin.

Gezegenler hayatımızı etkileyen enerji kaynaklarıdır. Örneğin, Jüpiter bolluğun kaynağıdır, Venüs güzelliğin kaynağıdır ve Merkür zekanın kaynağıdır.

İşaretler, kişiliklerimizin kategorileridir. Örneğin, Yengeç besleyici bir kişiliktir, Terazi uyumlu bir kişiliktir ve Balık sezgisel bir kişiliktir.

Evler, hayatımızın alanlarıdır. Örneğin, İkinci ev paramızın alanıdır, Altıncı Ev sağlığımızı, sorumluluklarımızın alanıdır ve Yedinci Ev ortaklıklarımızın, ilişkilerimizin alanıdır.

ADIM 2: Her Gezegenin, İşaretin ve Evin neyi temsil ettiğini bilin.

KISACA GEZEGENLER

Güneş – Dayanıklılığınızın kaynağı

Ay – İçgüdülerinizin kaynağı

Merkür – Zekanızın kaynağı

Venüs – Güzelliğinizin kaynağı

Mars – Mücadelenizin kaynağı

Jüpiter – Amaçlarınızın kaynağı

Satürn – Hırslarınızın kaynağı

Uranüs – Eksantrikliğinizin kaynağı

Neptün – Sezginizin kaynağı

Plüton- Gücünüzün kaynağı

KISACA BURÇLARIN OLUMLU-OLUMSUZ YÖNLERİ

Koç- Azimli ve baskın kişilik

Boğa-Güçlü ve esnek olmayan kişilik

İkizler- Girişken ve yanıltıcı kişilik

Yengeç- Besleyici ve ama pasif agresif kişilik

Aslan-Cesur ve gururlu kişilik

Başak-Disiplinli ve eleştirel kişilik

Haberin Devamı

Terazi-Uyumlu ve kararsız kişilik

Akrep-Tutkulu ve intikamcı kişilik

Yay– İyimser ve patavatsız kişilik

Oğlak- Kararlı ve açgözlü kişilik

Kova- Hümanist ve duygusal olarak bağımsız kişilik

Balık- Sezgisel ve kaçan kişilik 

EVLERİN AÇIKLAMARI:

funduszeue.info-Benliğin: Kendi değeriniz, güveniniz, kendinizi nasıl yargıladığınız, amacınızın ne olduğuna inandığınız alanı.funduszeue.info-Değer Evi-kazançların: Mali durumunuz, kazandığınız para, değerli eşyalarınız olarak gördüğünüz her şey.funduszeue.info- İletişim Evi: Sözleşmelerinizin alanı, aldığınız mesajlar, yaptığınız konuşmalar, kendinizi nasıl ifade ettiğiniz.funduszeue.info-Ait hissettiğin yer, Yuva Evi: Gerçek evinizin alanı, birlikte yaşadığınız insanlar, bir kişi olarak temeliniz olarak tanımladığınız her şey.funduszeue.info-Aşk, zevk, yaratıcılığın: Yaratıcı tutkularınız, çocuklarınız, size rahatlık ve mutluluk veren şeyler ve yerler.funduszeue.info-Rutin, sağlık ve sorumluluklar evi: Günlük yaşamınızın alanı, sağlığınız ve enerjiniz, işteki programınız, projeleriniz ve ödevleriniz.funduszeue.info- İlişkiler Evi: Romantik ve ortak yaşamınızın alanı, iş ortaklıklarınız, size en yakın olduğunu düşündüğünüz kişi. Düşmanlarınızı bile anlatabilir.funduszeue.info- Dönüşüm Evi: Bir kişi olarak evriminizin alanı, başkalarının sizin hakkınızda gizemli bulduğu şeyler, diğer insanların size vereceği ödüller.funduszeue.info- Felsefe, inançlarınız, yurtdışı, eğitim Evi: Maceralarınızın, inançlarınızın, maneviyat açısından öğrendiklerinizin, keşfetmek istediklerinizin alanı.ev-İtibar, statü, kariyer evi – Kariyerinizin alanı, dünyadaki yeriniz, başkalarının sizi nasıl görmesini istediğiniz, kamusal imajınız.ev-Sosyal iletişim şeklinizin evi: Yakın arkadaşlarınızın alanı, dış çevreniz, önemsediğiniz nedenler, toplumda nerede olduğunuz.ev- Kendinizden bile sakladıklarınız, sırlar evi-Kendi sırlarınızın yanı sıra sizden saklanan gerçekler, sezgileriniz, en derin hayalleriniz alanı.

Haberin Devamı

ADIM 3: Hepsini birlikte yorumlayın.

Artık her birinin ne anlama geldiğini anladığınıza göre, herhangi bir yerleşimi yalnızca bunları birleştirerek yorumlayabilmelisiniz.

Doğum haritanızda Plüton Akrep'te Yedinci evi yorumlayalım.


Yukarıya bakalım: Plüton neydi? Gücün kaynağıysa…

Akrep burcundaysa onda neydi? tutkulu ve intikamcı bir kişilik…

Yedinci Ev ilişkiler alanıysa, o zaman:

Bu yerleşime sahip bir adam, ya da kadın hayatındaki (Yedinci Ev) insanlar için çok güçlü (Plüton) duygulara sahiptir. Sevdiklerine (Akrep) karşı son derece nazik ve koruyucudur, ancak düşman olarak gördüğü kişilere (Akrep) karşı son derece nefret dolu ve tehlikelidir. Aynı zamanda insan bu kişiyi ya benimsin ya kara toprağın gibi sevebilir. Ya da bu kişiler aşırı takıntılı, platonik sevgilerden beslenebilir. Bunun ne yöne evirilebileceğini açılar açıklar. Ama şu an için sadece bu kadar tahmin etmeniz bile yeterli olacaktır. Bu kişi evlilik ilişkilerinde ya da birebir ortaklıklarında oldukça kendini güçlü hissedecektir. Âmâ en büyük yenilgileri de buradan alabilir. Güçlü dostluklarından doğan düşmanlıklara çok açıktır. 

Haberin Devamı

Ezberlemeniz gereken tek şey 10 Gezegen,

12 İşaret ve 12 Ev 

Bu bilgiyi kullanarak herhangi birinin kişiliğini kolayca değerlendirebilir ve hayatının hakkında güvenilir tahminler yapabilirsiniz.

Bu konu hakkında Sosyal Medyam da sorularınıza daha fazla cevap bulabilirsiniz.

funduszeue.info?hl=tr

Mutlu günle dilerim…

#Ayg&#;l Aydın#H&#;rriyet#Yazar

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Yazarın Tüm Yazıları

1. Ev Başak Burcunda

1. ev başakta, 1. ev başak burcunda, 1. ev başak, 1. evde başak, başak 1. evde, özellikleri, etkileri, sonuçları

Doğum Haritasında Sizleri Etkileyen Burçlar ve Evler Hakkında Ayrıntılı Bilgiler.

Kullanıcı avatarı
Akrep
Astroloji Editörü
Astroloji Editörü
Mesajlar:
Yaş: 27
Kayıt: Cum 03 Mar,

1. Ev Başak Burcunda

Okunmamış mesajgönderen Akrep » Cmt 12 Ağu,

1. Ev Başak Burcu Özellikleri
Resim

1. Ev Başak Burcu Özellikleri

1. Ev konumunda yer alan Yükselen Başak meraklı, ne olduğu belli olmayan durumlarda kuşkulu ve eleştirel bir bireysel yapıyı belirtir. Başak süreci bundan sonra yüzeydedir. Yükselen Başak insanı kimsenin uğraşmak istemediği sıkıcı detaylarla dolu işleri halletmekteki ustalığı ile bilinir. Zihinsel faaliyetlerde uygulamacı ve araştırmacıdır. Ayrıntı, objektiflik ve analiz üstadıdır. Adapte olma yeteneği gelişmiştir ve aynı anda bir işkoliktir.

Meydana gelen bir olayı yeniden ve sürekli araştırmasına karşın hata yapmış olmamak amacıyla dönüp bir daha analiz etmesine sıklıkla tanık olunabilir. Her şeyden haberdar olmak gereksinimindedir. 1. ev başak burcunda olan biri için incelemek ve bilgi toplamak en beğeni duyduğu uğraşlarındandır. İç ve dış aleminde gösterdiği hassaslık ve tertip düşkünlüğü onu ele veren diğer karakteristikleridir. Her şey yerli yerinde olmadıkça hiç bir işe başlayamaz. Liste yapmakta ve iş takibinde üzerine yoktur. Bu Yükselen'e sahip şahıs iyi bir konuşmacıdır. Sınırsız bilgi birikimi ve hadiseleri yorumlama yeteneği sayesinde etrafındakilerin ilgi odağı olmayı başarır.

1. Ev Başak Burcunda Kendini İfade Ediş Tarzı

1. ev başak burcunda olanların araştırmacı zekasının gerisine saklanmak gibi bir yönelimi vardır. Hemen her hususta açıklanmış olan tüm düşüncelerden haberi vardır. Konusunda otorite olanlara saygı duyar. Orijinal fikri geliştirmeye direnir. Kendi görüşlerini ifade etmektense diğer kaynaklardan ve diğer insanların görüşlerinden alıntı yapar. Son olarak gelişmeleri takip eder, ama etrafında bulunanların onayını almadan onları benimsemekte tedbirli davranır. Ayrıntıya çok önem vermesinden dolayı kusursuz bir editördür. Her konunun can alıcı noktasını kolayca yakalar.

Sınıflandırma ve gereksiz bulguyu elemede yeteneklidir. Doğal bir eleştirmen gibidir. Kendine güveni olmadığı durumlarda eleştiri dozunu abartabilir. En büyük eksikliği, analizde abartıya kaçması ve detaylarla uğraşmaktan tablonun bütününü algılayamamasıdır. Acil olana konsantre olurken uzun vadeli düşünememesidir.

Yükselen'i Başak olan şahıs hayatta kalmanın şartı olarak aklını kullanması gerektiğine karar vermiştir. Akıllı olmak ile bilge olmak arasındaki farkı kesinlikle öğrenmesi gerekir. Yanılgıyı önlemek amacıyla hemen her şeyi sorgular. İdealistliğin getirebileceği hayal kırıklığından kendi güvenliğini sağlamak amacıyla sadece gerçeklerle ilgilenmeyi tercih eder. Kendi yaşamı ve dünya hakkındaki mantıklı ifadeleri etrafındakilere güvenle aşılar. Yükselen Başak'ın masumiyet ve saflıklarından söz etmek hatalı olmaz.

1. Ev Başak Burcunda Zeka Yapısı

Nadiren çirkin ve kötü niyetlidir. Farkında olmadan yaptığı vurdum duymazlık ve eleştirme eğiliminin çocukluk senelerinde kendisini savunma hedefiyle tasarlanmış bir huy bulunduğu unutulmamalıdır. Kendilerine has yöntemler soğukkanlı ve yetişkin gözükürler. Merkür'ün verilen zekasını, daha basit güncel işlerde kullanırlar. Attıkları her adımda belli bir sisteme göre hareket halindedirler. Kendilerine has yöntemleri bulunmaktadır ve bunları hayata bir tertip düzen vermek amacıyla kullanırlar.

Öğrendiklerini zihinlerine, bir sincabın yuvasına yiyecek taşıması gibi depo ederler. Başka insanların kaçtığı, hassaslık gerektiren, birçok sıkıcı işle başa çıkmakta üstlerine yoktur. Hiç bir detayı atlamadıklarından emin olmak amacıyla aynı işin üzerinden defalarca geçerler, yani feci bir işkolik olurlar. Her şeyi listeler, denetim eder, ölçmeden bir aşama bile atmak istemezler. Rahat olabilmeleri amacıyla her şeyin düzenli, yerli yerinde olması gerekir.

1. ev başak burcunda olanların elleri şifalıdır. Zodyak'ın en iyi masörlerindendirler. Gereğinden çok alçak gönüllü davranabilir, bu da hak ettikleri ödülü almalarını engeller. Zaten geri planda kalmayı seçen bir tavır içindedirler. Çok iyi araştırmacı, eleştirmen ve öğretmen olabilirler. Rahatlamayı ve dinlenmeyi bilmediklerinden sinirsel problemler yaşayabilirler. Huzursuzlukları, eleştirici yapılarıyla birleşince meydana en ufak sorunları hoş görmeyen (kendileri içerisinde tutumları aynıdır) zor insanlar ortaya çıkar.

Esasında bu genç yaşlarında geliştirdikleri savunma mekanizmasının bir parçasıdır. Yükselen Başak Burcu için, hayatın tek gerçeği madde olduğundan, hayalleri de madde üzerine kuruludur. Bu sebeple olmayacak şeyleri hayal ettikleri pek görülmez. Doğal olarak bunun neticesinde gerçeklerin aleminde yaşamaktan korkmazlar. Hayatın zorluklarıyla savaşabilmek amacıyla entellektüellikleri en büyük silahlarıdır.


-Ya Hep Ya Hiç-

"Yayınlanan bazı yazıların kaynakları belirsiz, kaynak bilgisi olanlar lütfen iletin ekleyelim"

Başa dön



  • 0
    gönderen Akrep
    Prş 17 Ağu,
  • 0
    gönderen Akrep
    Çrş 16 Ağu,
  • 0
    gönderen Akrep
    Pzt 14 Ağu,
  • 0
    gönderen Akrep
    Cum 13 Ağu,
  • 0
    gönderen Akrep
    Pzt 31 Tem,

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot], Google Search Appliance ve 15 misafir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası