özel kızılırmak bakım merkezi / Sivas Cumhuriyet Üniversitesi

Özel Kızılırmak Bakım Merkezi

özel kızılırmak bakım merkezi

  • Hiçbir Engelli Yalnız Olmasın"

Hizmetlerimiz

Bakım Hizmetleri
Bakım Hizmetleri

Bakım Merkezimizde barınma, bakım, beslenme ve temizlik hizmetlerimizle yaşlı ve engellilerin hayatlarını sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda sürdürmeleri sağlanmaktayız.

Sağlık Hizmetleri
Sağlık Hizmetleri

Sağlık personellerimiz tarafından 7 gün 24 saat profesyonel hizmet verilmektedir. Kurum bünyemizde kalan engellilerimizin her türlü sağlık kontrol ve takipleri periyodik olarak özenle yapılmaktadır.

Psikososyal Hizmetleri
Psikososyal Hizmetleri

Sağlıkta, özellikle de ruh sağlığında koruyucu, önleyici tedbirler ile sosyal hizmet kavramını tamamlıyoruz.Çünkü; “Emanetiniz Emanetimizdir”

Fizyoterapi Hizmetleri
Fizyoterapi Hizmetleri

Sağlıklı kişilerin sağlığını devam ettirmek amacıyla uygun egzersizler / koruyucu programlar planlayan meslek elemanlarımız ile birlikte daha sağlıklı bir yaşam, daha kaliteli bir hayat için çalışıyoruz.

Hakkımızda

Kurumsal Bilgiler

Kurumumuzun işleyişini, engelli ve hastaların yaşlarını, engel gruplarını, cinsiyetlerini ve teşhislerini göz önüne alarak, ayrı binalarda hizmet vererek, hasta konforu ön plana çıkararak hizmet kalitesinden ödün vermeden merkezin işleyişi, engellilerimizi yaşam kalitesinde tutmaktır.

  • Bakım Hizmetleri
  • Sağlık Hizmetleri
  • Psikososyal Hizmetleri
  • Fizyoterapi Hizmetleri

Hakkımızda

Hemen İletişime Geç

Huzurlu bir aile ortamında yer almak istemez misiniz ?

İletişim

En Büyük Engel Sevgisizliktir

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

1/18

KİMLER FAYDALANABİLİR

19 Yaş ve Üzeri Zihinsel/Ruhsal Engelli Bireylerimize 7/24 Yatılı Bakım Hizmeti Vermekteyiz. 

Hizmetlerimiz

Sağlık Hizmetleri

Engelli bireylere hemşirelik hizmetleri sunul

maktadır. Hemşireler, gerekli tüm Sağlık Riski Tarama Değerlendirmelerini düzenli olarak tamamlarlar. İlaç uygulama kayıtlarını izler, ilaçların reçetelere göre doğruluğunu kontrol eder ve belirtilen şekilde ilaçları uygularlar. Doktor randevuları planlanır ve yıllık fizik muayeneler değerlendirilir.

Rehabilitasyon Hizmetleri

Rehabilitasyon, engelliler için rehabilitasyon programlarının düzenlenmesinde ana girdilerden biridir. Program, engellilikle ilgili fiziksel, işlevsel ve dilsel eksiklikleri, engelliliğin eksikliğini azaltmaya ve kalan kapasitelere yatırım yapmaya ve bunları mümkün olduğunca bağımsız bir yaşam kurmaya yardımcı olacak şekilde geliştirmeye yönelik müdahalelerle ele almayı amaçlamaktadır. Merkezimiz, rehabilitasyonun çeşitli alanlarında kalifiye uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından uygulanan prosedürlerin  kullanımı ile bu alanda öncüdür.

Sosyal Hizmetler

Engellilerimize sürekli eğitim ve gelişmiş iletişimin yanı sıra sosyal ve fiziksel becerileri hedefleyen çok çeşitli eğlence ve eğitim faaliyetleri sunuyoruz. Programlarımız aktiviteye dayalıdır ve eğlence ve eğiticidir. Yıl boyunca kolaylaştırılan program etkinlikleri, gün boyunca çeşitli program seçenekleriyle günden güne değişir. Ayrıca her ay birkaç kez topluluk katılımı gezileri sağlıyoruz. Engelllierimiin yeteneklerinin sonuna kadar katılmalarını sağlayan etkinliklerde bireysel yardım sunabiliyoruz. 

Sıfır Atık

“Sıfır Atık”; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan bir hedeftir.

İletişime Geç

Adres

Karşıyaka Mah. Sk. No

Merkez Sivas

İletişim

0 01 00

0 99 58

Yakın Ziyaret Saatleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası