sma gece maması / SMA İyi Geceler 3 Bebek Devam Sütü gr Yaş - ebebek

Sma Gece Maması

sma gece maması

SMA Iyi Geceler 1 Ay Bebek Sütü gr

KARGO BEDAVA

Kurumsal Fatura

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

favori

  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Fresh İn City

merchant-badge-image

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

TL'ye 15 TL İndirim

Ürün Değerlendirmeleri

Henüz Yorum Yazılmamış.

Ürün Bilgileri

SMA Iyi Geceler 1 Ay Bebek Sütü gr

  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

SMA

Sma Mama

SMA bebek maması formülü ilk üretildiği andan itibaren sürekli olarak geliştirilir ve yılında bebek mamasında bir devrim gerçekleşir. İçerisinde kaliteli proteinlerin bulunduğu mama formülü geliştirilmiştir. WHEY proteinleri anne sütünde doğal olarak bulunan bir protein grubudur. WHEY proteini çeşitlerinden baskın bir tür olan alfa laktalbumin yenidoğanın tüm fizyolojik gereksinimlerini karşılar.

Zamanla SMA, mama formüllerine bebeklerin gereksinim duyduğu vitamin ve mineral eklemeleri yapıyor. Büyümeyi desteklemek adına A vitamini, bebeklerin karbonhidratları ve yağları metabolize etmesine yardımcı olmak için niasin (B3), bebeklerin bağışıklık sistemlerini güçlendirmek için C vitamini ve büyümelerine ve kemiklerinin gelişimine yardımcı olmak için D vitamini, önemli bir antioksidan olmasıyla hücre yapısını ve hücre zarlarını korumaya yardımcı olmak için E vitamini ve sağlıklı kırmızı kan hücreleri yapmak için B12 ilaveleri yapmıştır.

Optipro Nedir? 

Anne sütü yüksek oranda ve iyi biyoyararlanıma sahip proteinler içerir. SMA, anne sütünden ilham alarak anne sütü üzerine yaptığı araştırmalar sonucunda bebeklerin ihtiyaç duydukları protein desteğini karşılamak amacıyla Optipro teknolojisini geliştiriyor. Optipro, bebeğinizin ihtiyaç duyduğu kalitede ve miktarda protein desteği sağlamak amacıyla tasarlanılan yaşa uygun eşsiz protein teknolojisidir. 

SMA mama eczane fiyatı

SMA mama çeşitlerini internetten satın almak sizin için daha avantajlı olacaktır. Çünkü fiyatlar eczanelerin kira vb çeşitli giderleri olması sebebiyle eczanelerde daha yüksek fiyatlara satılmaktadır. Ancak online satışlarda böyle bir dezavantaj olmadığından fiyatlara indirim ve çeşitli kampanyalar yapılabilmektedir.

SMA mama yorumları

SMA mama ürünlerini sitemizden inceleyerek siz değerli kullanıcılarımızın yorumlarına ulaşabilirsiniz.  Sma mamayı sipariş size ulaştıktan sonra yorumlarınızı beklemekteyiz.

Sma Optipro 1 Bebek Sütü yorumları için tıklayınız.

SMA Optipro 1 Bebek Sütü  yorumları için tıklayınız

SMA Mama kilo aldırır mı? 

Ebeveynler, acaba SMA mama bebeğime fazla kilo aldırır mı endişesini yaşamaktadır. Ancak her bebeğin fizyolojisi birbirinden farklıdır ve farklı etkileri olabilmektedir. Bu nedenle eğer siz de bebeğinizin SMA mama ile beslenmesiyle fazla kilo alıp almayacağı konusunda endişeliyseniz bir doktora başvurmalısınız.

SMA mama kusturur mu?

SMA mamayı doğru talimatlara uyarak ve doktorunuzun önerdiği şekilde kullanmalısınız. Ancak SMA mamanın bebeğinizin kusmasına sebep olacağına dair bir endişeniz varsa lütfen doktorunuza başvurunuz. 

Sma Bebek Maması Çeşitleri

SMA bebek mamaları anne sütüne alternatif değildir. Bebeğinizi ilk altı ay mümkün olduğunca anne sütüyle beslemelisiniz. Anne sütünün yeterli olmadığı durumlarda hazır bebek maması kullanımı bir sağlık uzmanı tarafından önerilmelidir. 

- SMA MAMA OPTİPRO SERİSİ 

- SMA MAMA COMFORT SERİSİ 

- SMA LAKTOZSUZ BEBEK SÜTÜ 

- SMA GOLD PREM 1 MAMA

Sma Mama Optipro Serisini Keşfet

Sma Bebek Maması Açıldıktan Sonra Ne kadar kullanılır? Yazımızın devamında sma mamayla ilgili tüm kullanım çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

SMA 1 Mama Optipro (SMA 1 Bebek Sütü)

SMA 1 mama Optipro ay yetersiz anne sütü alan bebeklerin kullanımı içindir. Bağımsız sağlık hizmeti çalışanının önerisiyle kullanılmalıdır.

SMA 1 mama Optipro gr, gr ve gramlık kutularda satışa sunulmuştur. 

SMA 1 mama Optipro fiyatlarını sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz: 

SMA MAMA Optipro AY NASIL KULLANILIR? 

SMA mama ay kullanımı aşağıda belirttiğimiz ölçülerdeki gibidir. SMA 1 mama ölçüleri standart değerlerdir. Eğer bebeğinizin bu ölçülerden daha az veya daha fazla mamaya ihtiyaç duyduğunu düşünüyorsanız bir sağlık uzmanına danışmalısınız.

SMA 1 mama Optipro ölçüleri:

- haftalık bebeklerde: 90 ml kaynamış ılık suya 3 ölçek toz eklenir. Günde 6 defa uygulanabilir.

- haftalık bebeklerde: ml kaynamış ılık suya 4 ölçek toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabiliir.

- 2 aylık bebeklerde: ml kaynamış ılık suya 5 ölçek toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir. 

- aylık bebeklerde: ml kaynamış ılık suya 6 ölçek toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir.

- aylık bebeklerde ml kaynamış ılık suya 7 ölçek toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir. 

SMA Mama 2 Optipro (SMA Mama 2 Bebek Devam Sütü)

SMA mama 2 Optipro 6- 12 aylık bebeklerin kullanımı içindir. SMA 2 mama içeriği probiyotik desteğiyle zenginleştirilmiştir. Bebeğinizin ihtiyaçlarına yönelik tamamlayıcı bir gıda kullanmak konusunda bir sağlık uzmanının tavsiyesini almalısınız.

SMA mama 2 Optipro gr, gr ve gramlık kutularda satışa sunulmuştur. 

SMA mama 2 Optipro fiyalarını aşağıdaki bağlantılara tıklayarak öğrenebilirsiniz: 

SMA Mama 2 Nasıl Kullanılır? 

SMA Mama 2 aşağıda verilen ölçülerde kullanılır. 

SMA mama 2 Optipro ölçüleri:

- 6 aylık bebekler için: ml kaynamış ılık suya 7 ölçek SMA 2 mama Optipro toz ekleyin. 24 saatte 5 kez kullanılabilir.

- aylık bebekler için: ml kaynamış ılık suya 7 ölçek SMA 2 mama Optipro toz ekleyin. 24 saatte kez kullanılabilir.

- aylık bebekler için: ml kaynamış ılık suya 7 ölçek SMA 2 mama Optipro toz ekleyin. 24 saatte kez kullanılabilir.

SMA 3 Mama Optipro (SMA Mama 3 Bebek Devam Sütü)

SMA 3 mama Optipro yaş bebeklerin kullanımı içindir. Bebeğinizin tamamlayıcı bir ek gıda almasını bir sağlık uzmanına danışmalısınız.

SMA 3 mama Optipro gr ve gramlık kutularda satışa sunulmuştur. 

SMA 3 mama Optipro ölçüleri:

12 aylık ve üzeri bebekler için: ml kaynamış ılık suya 7 ölçek SMA 3 mama Optipro toz ilave ediniz. Günde kez kullanılabilir.

SMA MAMA COMFORT SERİSİ

- SMA Comfort serisi geliştirilmiş patentli içeriğe sahiptir. 

- İçerdiği galakto oligosakkaritler ve frukto oligosakkaritler sayesinde bebeğinizin sağlıklı sindirim faaliyetleri için gereken prebiyotik desteği sağlar. 

- SMA Comfort serisi Lactobacillus reuteri kültürü içerir. Lactobacillus reuteri insan mikrobiyotasında doğal olarak bulunan faydalı bir bakteridir. Lactobacillus reuteri, özellikle çocuklar olmak üzere, diyare (ishal), konstipasyon (kabızlık), gaz, kolik gibi nedenlerle bozulmuş bağırsak florasının normale dönüştürülmesi, sindirim sisteminin düzenlenmesi ve bağışıklık sisteminin desteklenmesi amacıyla besin maddelerinde kullanılabilmektedir. Patentli bir probiyotiktir. Sağlık Bakanlığı tarafından ticari preparatlarda kullanımı için izinlidir. 

SMA Comfort 1 Bebek Sütü 

SMA Comfort 1 Bebek Sütü doğumdan itibaren anne sütüyle beslenemeyen aylık bebeklerin beslenmesi içindir. SMA Comfort 1 Bebek Sütü gr ambalaj içerisinde satışa sunulmuştur.

SMA Comfort 1 Bebek Sütü ölçüleri:

- haftalık bebeklerde: 90 ml kaynamış ılık suya 3 ölçek SMA  Comfort 1 Bebek Sütü toz eklenir. Günde 6 defa uygulanabilir.

- haftalık bebeklerde: ml kaynamış ılık suya 4 ölçek SMA Comfort 1 Bebek Sütü Toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir.

- 2 aylık bebeklerde: ml kaynamış ılık suya 5 ölçek SMA  Comfort 1 Bebek Sütü toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir. 

- aylık bebeklerde: ml kaynamış ılık suya 6 ölçek SMA  Comfort 1 Bebek Sütü toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir.

- aylık bebeklerde ml kaynamış ılık suya 7 ölçek SMA  Comfort 1 Bebek Sütü toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir. 

SMA Comfort 2 Bebek Devam Sütü

SMA Comfort 2 Bebek Devam Sütü aylık bebeklerde tamamlayıcı beslenmeye geçişle birlikte çeşitlenen beslenmelerinin bir parçası olarak kullanılmalıdır. Tamamlayıcı beslenmeye geçişe bir sağlık uzmanının görüşüyle karar verilmelidir. 

SMA Comfort 2 Bebek Devam Sütü gr ambalaj içerisinde satışa sunulmuştur.

SMA Comfort 2 Bebek Devam Sütü Ölçüleri: 

- 6 aylık bebekler için: ml kaynamış ılık suya 7 ölçek SMA Comfort 2 Bebek Devam Sütü toz ekleyin. 24 saatte 5 kez kullanılabilir.

- aylık bebekler için: ml kaynamış ılık suya 7 ölçek SMA Comfort 2 Bebek Devam Sütü Toz ekleyin. 24 saatte kez kullanılabilir.

- aylık bebekler için: ml kaynamış ılık suya 7 ölçek SMA Comfort 2 Bebek Devam Sütü toz ekleyin. 24 saatte kez kullanılabilir.

SMA Comfort 3 Bebek Devam Sütü

SMA Comfort 3 Bebek Devam Sütü yaş bebeklerin uygun tamamlayıcı beslenmesinin çeşitlendirilmiş bir parçasıdır. Tamamlayıcı beslenmeye geçiş konusunda bir sağlık uzmanına danışmalısınız.

SMA Comfort 3 Bebek Devam Sütü ölçüleri: 

12 aylık ve üzeri bebekler için: ml kaynamış ılık suya 7 ölçek SMA Comfort 3 Bebek Devam Sütü toz ilave ediniz. Günde kez kullanılabilir.

SMA LAKTOZSUZ BEBEK SÜTÜ 

SMA Laktozsuz Bebek Sütü laktoz intoleransı olan bebeklerin kullanımı içindir. Galaktozemisi olan bebekler için uygun değildir. SMA Laktozsuz Bebek Sütü kullanımı için bir sağlık uzmanının görüşünü almalısınıfunduszeue.info Laktozsuz Bebek Sütü gr lık ambalajlarda satışa sunulmuştur. 

SMA Laktozsuz Bebek Sütü Kullanım Ölçüleri: 

- haftalık bebeklerde: 90 ml kaynamış ılık suya 3 ölçek toz eklenir. Günde 6 defa uygulanabilir.

- haftalık bebeklerde: ml kaynamış ılık suya 4 ölçek toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabiliir.

- 2 aylık bebeklerde: ml kaynamış ılık suya 5 ölçek toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir. 

- aylık bebeklerde: ml kaynamış ılık suya 6 ölçek toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir.

- aylık bebeklerde ml kaynamış ılık suya 7 ölçek toz eklenir. Günde 5 kez uygulanabilir. 

- aylık bebekler için: ml kaynamış ılık suya 7 ölçek toz ekleyin.Günde kez kullanılabilir.

- ayından itibaren bebeklerde:  ml kaynamış ılık suya 7 ölçek toz ekleyin. Günde kez kullanılabilir.

SMA GOLD PREM 1

SMA Gold Prem 1, prematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebeklerin kullanımı içindir. Yalnızca anne sütüyle beslenmeyen prematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebeklerin özel beslenme gereksinimleri için özel olarak tasarlanmıştır. 

SMA Gold Prem 1 standart pakette ( 24x ml) satışa sunulmuştur. 

SMA Gold Prem 1 Yüksek protein içeriğine sahiptir. 

50% Laktoz ve 50% Maltodekstrinden oluşan karbonhidrat değerleri içerir. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası