nevşehir deve turu / Kapadokya Deve Turu | Last World Travel

Nevşehir Deve Turu

nevşehir deve turu

Kapadokya' nın muhteşem vadileri arasında yapılacak aktivitelerden bir tanesi de Kapadokya deve turu olmaktadır. Deve safari turlarımızda sizleri otelinizden almaktayız. Tur sonunda ise otelinize geri bırakmaktayız. Deve safari turu 90 dakika 1,5 saat sürmektedir. İster sunset gün batımı, isterseniz gün içerisinde kapadokya deve turu için rezervasyon yapabilirsiniz. Deve turumuz vadilerin arasında ve peri bacalarının yanında yapılmaktadır. Kişi başı deve safari turumuzun fiyatı tl dir. Özel dizayn yapılan oturma şekli ile rahat ve konforlu bir şekilde turumuzu tamamlayabilirsiniz.

Kapadokya Deve Safari Turu Rotası Nedir?

  • Ortahisar
  • Kızıl Çukur
  • Güllüdere
  • Meskendere lokasyonlarında turumuz gerçekleşmektedir.

Deve Safari Turu Ücretsiz Transferi Hakkında

Kapadokya deve turu için ücretsiz transfer servisimiz bulunmaktadır. Bazı bölgeler için mümkün değildir. Konaklayacağınız otel Göreme, Ürgüp, Çavuşin, Ortahisar, Uçhisar ve İbrahimpaşa lokasyonlarına ücretsiz transfer hizmetimiz bulunmakta. İster gündoğumu olsun ister gün batımı turlarımız olsun ulaşım hizmetimizi kullanabilirsiniz.

Masalsı diyar Kapadokya deve turu seçeneği ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşama imkanı sunmaktadır. Gökyüzünde balon turu ile bir kuş gibi gözlenebilen uçsuz bucaksız muhteşem Kapadokya coğrafyası, yeryüzünden de at, jeep, atv ve hatta deve gibi birçok farklı zevke ve tatil tarzına hitap eden araçlarla da keşfedilebilmektedir. Bölgedeki çeşitli vadileri, ırmakları, bağ ve bahçeleri, peri bacalarını, kaya mezarları ve daha birçok cazibe noktasını, deve turuna çıkarak tatillerine ayrı bir heyecan katmak isteyen yerli ve yabancı onbinlerce ziyaretçi her yıl sıklıkla deve turunu tercih etmektedirler. Bilindiği gibi tarih boyunca Asyadan Avrupaya uzanan en önemli ticaret yollarından biri bu bölgeden geçmektedir. Binlerce yıllık ipek yolundaki kervansaraylar arasında bu tarihi maceraya atılmak katılımcılar için bölgedeki en unutulmaz anılardan biri olmaktadır. Deve turlarımızın olduğu lokasyonda isterseniz kapadokya atv turu aktivitesine katılabilirsiniz.

Kapadokya Deve Turu

Kapadokya Deve Turu Dikkat Edilmesi Gerekenler

Zamanında kervanlar tarafından da sıklıkla kullanılan develer, sıcağa, soğuğa, açlığa ve susuzluğa oldukça dayanıklı hayvanlardır. Güçlü, kuvvetli fakat sakin ve uysal hayvanlar olmalarından ötürü develer yük taşımak için de elverişlidir. Kapadokya deve turu ile bu inanılmaz canlıları yakından görebilmek ve aynı zamanda Kapadokya doğasını keşfetmek mümkün olmaktadır. Yörede birçok noktada deve turu yapılabilmektedir. Önemli olan, daha önceki ziyaretçilerin de sorunsuz bir şekilde tura katılıp, tamamladıkları, olumlu geri dönüşler yaptıkları çiftlikleri tercih etmektir. Hayvanların bakımlı ve sağlıklı olması, turun güvenliğini sağlamak için düzenli olarak kontrol edilmelidir. Turu düzenleyen kişilerin de bölgeyi bilen, yıllardır burada rehberlik yapan kişiler olması, ayrıca güler yüzlü olmaları ve ziyaretçilerin memnuniyetini öncelik olarak görmeleri gerekmektedir. Gün doğumu ve gün batımı deve turları misafirler tarafından en çok tercih edilen zamanlardır. Balonların kalkış zamanında ve havada bulundukları zamanda develerimiz ile tur yapabilmektesiniz. Yaz aylarında yapılan gün doğumu deve turlarında çok erken saatte alındığınızı unutmayınız. Böylece güneş ışınlarının kaya ve toprak ile buluşmalarıyla, adeta bir renk cümbüşü yaşanmakta ve fotoğraf ya da video çekimi için mükemmel bir atmosfer oluşmaktadır. Bu aktivitenin açık havada tozlu toprak yollarda yapıldığı unutulmamalıdır ve mevsime uygun kıyafetler tercih edilmelidir.

Kızıl Vadi Deve Turu

Kapadokya orta Anadoluda ve karasal iklimin yaşandığı bir yerdedir. Yani yazlar kurak ve sıcak, kışlar da oldukça soğuk geçmektedir ve gece gündüz sıcaklık farkları fazla olabilmektedir. Yazın oldukça sıcak olan Kapadokyada buna uygun açık renkli giysiler seçilmeli, şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi gibi kişisel önlemler alınmalıdır. Ayrıca toza karşı boyunluk, fular veya maske kullanılabilmektedir. Soğuk olan aylarda ise yine buna uygun olarak Kapadokya deve turu süresince rüzgardan ve soğuktan koruyacak kıyafetler seçilmelidir. Develere ortalama boy ve kiloda 2 kişi binebilmektedir ve özel bir deneyime ihtiyaç olmamaktadır. Daha önce deve turu yapmış olmanıza gerek yoktur. Tur için gerekli ekipmanlar misafirlere firma tarafından temin edilmektedir. Otellerden çiftliklere olan transferler ve tur bitiminde yine aynı şekilde çiftliklerden otellere olan geri dönüşler de fiyatlara dahil olarak sunulan hizmetlerdendir. Keyifli ve eğlenceli bir tur için bu ayrıntılara dikkat edilirse tur ziyaretçi açısından da sorunsuz bir şekilde tamamlanmaktadır. En önde rehber eşliğinde yapılan deve turu, Kapadokya vadilerine geldiğinizde sizlere bir çok anı bırakacaktır. Birbirinden fazla fotoğraf çekilerek Kapadokya bölgesine ait birçok kare biriktirmiş olacaksınız. Deve turları toplamda 90 dakika sürmektedir.

Kapadokya Deve Turu Seçenekleri

Göreme Deve Safari Turu

Bölgeye gelen ziyaretçiler doğanın muhteşem renkleriyle bolca fotoğraf çekebilmek için genelde gündoğumu deve turlarını ve günbatımı deve turlarını tercih etmektedirler. Bunun yanında 1 saatlik ve 2 saatlik Kapadokya deve turu seçenekleri de mevcuttur. 1 saatlik safaride daha az yer gezilip görülebilmektedir fakat fiyatı diğer turlara göre daha uygun olmaktadır. 2 saatlik deve turu tercih edilmesi halinde, daha fazla yer ziyaret edilebilmektedir ve fiyatı da daha kısa olan 1 saatlik safariye oranla biraz daha yüksek olmaktadır. Bunlara ek olarak, diğer tüm aktivitelerde olduğu gibi belli bir ekstra ücret karşılığı özel safari turları da düzenlenebilmektedir. İster aile olarak, ister çift olarak, ister arkadaşlarla veya tek başınıza, bu tipte bir tur ayarlayarak, Kapadokyada size özel bir rota belirleyip, kendi kişisel deve safari turunuzu yaratabilmeniz de mümkün. Tüm bu farklı turlar için, özellikle yüksek sezon da denilen yaz ve bahar aylarında, turistler tarafından çok yoğun talep yaşanabilmektedir. Bu yüzden herhangi bir sorun yaşanmaması adına önceden rezervasyon yapılmasında fayda vardır. Rezervasyonunuz WhatsApp üzerinden 2 dakika içerisinde gerçekleşmektedir. İsterseniz arayarak sormak istediğiniz konuları bizlere sorabilirsiniz.

Kızıl Vadi Safari Gün Batımı Noktası

Kapadokya Deve Turu Rezervasyonu

Kapadokya bölgesine geldiğinizde rezervasyon yaptırabileceğiniz gibi gelmeden de rezervasyon oluşturabilirsiniz. Sadece çok fazla deve olmadığından dolayı turlarımız hızlı bir şekilde dolmaktadır. Özellikle bayram ve tatil günlerinde son dakikaya bırakmamanızda fayda vardır. Ayrıca düzenlemiş olduğumuz diğer günlük turlar arasında oldukça ilgi gören Kapadokya balon turu hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Kapadokya'da deve turlarına turistlerden yoğun ilgi

Haberin Devamı

NEVŞEHİR(DHA) - TÜRKİYE'nin önemli kültür merkezlerinden Kapadokya'da düzenlenen deve turlarına yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor.
Nevşehir'e bağlı Göreme Beldesi Esentepe mevkiinde bulunan develerle yerli ve yabancı turistler geziyor. Turistler, develerin sırtında peribacalarını dolaşma imkanı buluyor.  Yerli ve yabancı turistlere deve turu yaptırarak geçimini sağlayan Osman Kaplan (22), bugüne kadar Türkiye’nin farklı turistik merkezlerinde deve turları düzenlediğini söyledi. Kapadokya'da turistlerin develere bindiğini belirten Kaplan, yoğunluktan dolayı memnun olduklarını belirtti. Develerin özellikle motorlu araçların giremediği alanlara girdiğini belirten Kaplan, "Göreme başta olmak üzere Uçhisar ve Çavuşin’de de 10 devem ile birlikte yerli ve yabancı turistlere tur düzenliyorum. Tur  ücreti için 50 TL alıyorum. Deve ile birlikte fotoğraf çektirmek isteyen olursa 20 TL ücret ödüyor. Özellikle yabancı turistlerin deve turuna ilgisi daha fazla oluyor. Gördüklerinde şaşırıyorlar" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kapadokya'da heyecan verici bir deve safari turuna katılın ve sıcak hava balonlarını, Kızıl ve Güllüdere Vadilerini benzersiz bir perspektiften görün. Bol bol fotoğraf çekebilirsiniz!

Balon uçuşlarını izlemek için gündoğumu deve safari turuna katılmalısınız. Balonlar sadece gündoğumunda uçmaktadır. Rezervasyon formundan dilediğiniz turu seçebilirsiniz.


Aktivite Hakkında


  • 60 Dakika
  • 1 saat sürecek bir aktivite. Günbatımı ve gündoğumu seçeneklerini rezervasyon formunda seçebilirsiniz.

  • Otel Transferi
  • Aktivitenin başlamasına dakika kala sizi otelinizden alıyoruz.

  • Küçük grup
  • Maximum Kişi

  • Kolay İptal
  • 24 saat öncesine kadar iptal seçeneği


Detaylar


Kapadokya'nın eşsiz manzarasını görmek için bir deve kervanında eğlenceli ve geleneksel bir çöl deneyiminin tadını çıkarın. Gün doğumu, gün ortası veya gün batımı deve turları arasından seçim yapabilirsiniz.

Kızılçukur ve Güllüdere vadilerine girerken Kapadokya'nın çarpıcı manzarasına hayran kalacaksınız. Gündoğumu turlarında arkanızdan geçen balonları yakalayabilecek misiniz? :)

Tur sırasında giymeniz için hazır olacak geleneksel kıyafetleri giyerek deneyiminizi zengileştireceksiniz. Deve gezinizden sonra otelinize geri götürüleceksiniz.

Günbatımı ve gündoğumu turları 90 dakika sürmektedir. Rota: Kızılçukur, Güllüdere, Zindanonu, Meskenler Vadisi.

Lütfen katılmak istediğiniz deve turunu rezervasyon formundan seçiniz.


Neler Dahil?


  • Otel transferi
  • Geleneksel kıyafetler
  • Rehber
  • Sigorta

Kimlere Uygun Değil?


  • Hamile kadınlar
  • Sırt problemi yaşayanlar
  • Hareket bozukluğu olanlar
  • Tekerlekli sandalye kullananlar
  • Yakın zamanda ameliyet geçirenler
  • kilo üzeri kişiler

Kapadokya'da Gün &#x;çerisinde Standart Deve Kervan Turu (1 Saat)

✪ Kapadokya bölgesinin ilk profesyonel deve kervanı turları 🐫

Hem Kapadokya'nın eşsiz güzelliğini, develer üstünde keşfederek otantik bir yolculuğu çıkacak, keyifli anlar yaşacaksınız. Develerimizin Kapadokya manzarasıyla mükemmel uyumuyla çok güzel anılara ve fotoğraflara sahip olacaksınız. 


PROGRAM

Safari esnasında aşağıdaki birbirinden güzel vadiler ziyaret edilmektedir. 

  • Kızıl Vadi
  • Güllü Dere
  • Zindanönü Vadi
  • Meskenler Vadisi

ÖNEMLİ NOTLAR

  • Aynı devede 2 kişi seyahat etmek isteyenler için 2. kişi %50 indirimlidir.
  • Develerimiz maksimum kg'ı geçmeyecek şekilde 2 kişiyi taşıyabilmektedir.
  • Rezervasyon aşamasında opsiyonlardan 'Aynı Devede 2 Kişi' opsiyonunu seçilerek indirimden faydalanabilirsiniz.
  • Olumsuz hava şartlarında, yasal kısıtlama hallerinde ve işletmemizin zaruri gördüğü şartlarda safari iptal edilebilir. Bu şartlarda  alınan ödeme iade edilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası