ortaca yücelen kulak burun boğaz / Op. Dr. Alev Günal - Muğla Kulak Burun & Boğaz - Randevu Al | funduszeue.info

Ortaca Yücelen Kulak Burun Boğaz

ortaca yücelen kulak burun boğaz

Özel Ortaca Yücelen Hastanesi

Psikoloji , Nöroloji , Psikiyatri , Anesteziyoloji ve Reanimasyon , Diyetisyen , Kardiyoloji , Dermatoloji , Üroloji , Ortopedi ve Travmatoloji , Göz Hastalıkları , Radyoloji , Dahiliye , Genel Cerrahi , Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları , Kulak Burun Boğaz , Yoğun Bakım , Nükleer Tıp , Enfeksiyon Hastalıkları , Kadın Hastalıkları ve Doğum , Beyin ve Sinir Cerrahisi , Kalp ve Damar Cerrahisi , Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon , Göğüs Hastalıkları , Göğüs Cerrahisi , Acil Servis , Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi , Tıbbi Biyokimya Daha fazla göster

Özel Ortaca Yücelen Hastanesi Hakkında

Adres:

Muğla Fethiye karayolu, Numara: 80 / Muğla

Yol tarifi, adresi nerede?

Ortaca Yücelen Hastanesi, yılında hizmet vermeye başlamıştır. “İnsana saygı” sloganı ile hastane faaliyetlerini  23 yıldır başarılı bir şekilde sürdürmektedir. 33 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Hastanede 3 yataklı yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve 4 yataklı yetişkin yoğun bakım üniteleri oluşturulmuştur. Deneyimli bir ekibe sahiptir ve modern tıbbın gerektirdiği altyapı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Hastaların hastaneden ayrılırken memnun kalmasını sağlamak amacıyla hasta memnuniyetini artırıcı faaliyetlerde bulunmaktadır.

Tıpta son gelişmiş cihazlarla hastanede faaliyetler sürdürülmektedir. Yönetim kurulu başkanı tarafından temel değerler açıklanmıştır. Hastane, “doğru hizmet, doğru insana, doğru zamanda, doğru teşhis ve doğru yerde” diye açıkladıkları prensibe bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Hastanede; kardiyoloji, iç hastalıkları, KBB, üroloji, ortopedi birimleri oluşturulmuştur. Ayrıca hastanede özellikli birimler de bulunmaktadır.

Uzm. Dr. Peyman Levent Türkoğlu
Uzm. Dr. Peyman Levent Türkoğlu
Uzm. Dr. Erdoğan Yorulmaz
Uzm. Dr. Erdoğan Yorulmaz
Dr. Murat Tansel Kutluk
Uzm. Dr. Hüsrev Murat Tan
Uzm. Dr. Hüsrev Murat Tan
Uzm. Dr. Levent Torun
Dr. İsmail Çelen
Uzm. Dr. Ahu Arslan Uğurlu
Uzm. Dr. Ahu Arslan Uğurlu
Uzm. Dr. Savaş Mesut Serdar
Uzm. Dr. Savaş Mesut Serdar
Uzm. Dr. İsmail Yılmaz Duman
Uzm. Dr. İsmail Yılmaz Duman
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,
Uzm. Dr. Erol İren
Kadın Hastalıkları ve Doğum,
Dr. Aslanbey Özel
Op. Dr. Alper Boz
Op. Dr. Turgay Artun
Uzm. Dr. Şahin Dost
Uzm. Dr. Kemal Cumhur Ertutan
Uzm. Dr. Kemal Cumhur Ertutan
Uzm. Dr. Alev Günal

KULAK BURUN BOĞAZ
Baş, boyun, kulak, burun ve boğazda meydana gelen rahatsızlıkların teşhisi ve tedavisiyle ilgilenen tıbbi birimimizdir. Boğaz hastalıklarında dispne, trakeotomi, ranula tedavisi, dil kesi onarımı, dil bağı onarımı, horlama ve apne tedavisi, bademcik ve geniz eti hastalıkları, tükürük bezlerinin iltihabi hastalıkları, tümörleri, ses tellerinin polip ve nodülü, ses ve konuşma bozuklukları; burun hastalıklarında burun ve sinüslerin iltihapları, burun tıkanıklığı, alerjik nezle, koku bozuklukları, burun ve sinüs bölgesindeki tümörler, nazal polip tedavisi, endoskopik sinüs cerrahisi (FESS) burunda şekil bozuklukları, septum deviasyon cerrahisi ve kulak hastalıklarında ani işitme kayıpları, akut ve kronik kulak iltihapları, orta kulakta sıvı birikmesi, baş dönmesi, kulak çınlamaları, kulak bölgesindeki tümörler ve kulak ve dış kulak kanalının şekil bozuklukları ile ilgilenmekte ve tedavi hizmetlerini sunmaktadır. KBB uzmanları tarafından hastaların şikayetleri dinlendikten sonra tanı konulabilmesi için öncelikle detaylı muayene ve endoskopik değerlendirme ile birlikte test ve analizler uygulanır. Yapılan testler sonucunda hastalığın ciddiyetine göre tedavi yöntemi belirlenir, tedavideki yol haritası belirlenir.

Özel Ortaca Yücelen Hastanesi

Özel Ortaca Yücelen Hastanesi, Muğla ili Ortaca ilçesinde Özel hastane olarak faaliyet göstermektedir. İlk olarak yılında Muğla merkezde hizmete açılan Muğla Yücelen Hastanesi m² kapalı alan, 69 yatak ve araçlık otopark alanı kapasitesiyle, öncelikli "İnsana Saygı" prensibiyle kurulmuş ve hizmete devam etmektedir.

Yılında çağdaş mimari yapısı ile hizmete açılan Yücelen Ortaca hastanemiz, deneyimli ve uzman kadrolanyla en ileri teknolojik imkanlarıyla sizlere sağlık alanında çağdaş hizmet vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Hastanemiz m² kapalı alanı, 33 yatak ve 21 araçlık otopark alanı kapasitesiyle, öncelikle "İnsana Saygı" prensibiyle hizmet vermektedir.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Ortaca Yücelen Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Branşlar (SGK Anlaşmalı)

  • Dermatoloji (Cildiye)
  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Nöroloji
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Kardiyoloji
  • Göğüs Hastalıkları
  • Genel Cerrahi
  • Göz Hastalıkları
  • Üroloji
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Ortopedi ve Travmatoloji
  • Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi)
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Biyokimya
  • Radyoloji
  • Mikrobiyoloji
  • Acil
  • Yeni Doğan Yoğun Bakım
  • Yoğun Bakım
  • Deri ve Zührevi Hastalıklar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası