emr 400 zeytin silkeleme makinası fiyatı / Garden Pro Motorlu Kadıoğlu EMR Şanzımanlı Zeytin Hasat Makinası Fiyatı

Emr 400 Zeytin Silkeleme Makinası Fiyatı

emr 400 zeytin silkeleme makinası fiyatı

Açıklama

Kadıoğlu Kawasaki Motorlu Zeytin Hasat Makinesi


Sınıfının EN YÜKSEK DEVİRLİ dal sarsıcı zeytin toplama makinası kanca dala takılıyken tetiğe basıldığında sn içinde daldaki zeytini en az %95 oranında döker.

Türkiye&#;nin en çok kullanılan (&#;i aşkın aktif kullanıcı) zeytin toplama makinelerinden biridir.

Bir makina ile ağaca ve sofralık zeytinlere zarar vermeden zeytin toplama yapabilir, zeytin baskınlığına göre günde 1 tondan 3,5 tona kadar zeytin toplama kapasitesindedir.
Kanca yapısı ve aparat, zeytin dallarına dallara kolay ulaşım sağlanacak şekilde tasarlanmıştır.
,5 metreye kadar hasat sağlanabilir. Merdiven ile çalıştığında ise daha yüksek dallarda zeytin toplamayı, hasadı mümkün kılar.
Makineye rahatlıkla montajı yapılan opsiyonel motorlu tırpan aparatı ile yabancı ot ve çalı mücadelesi yapılabilir.
İhtiyaca yönelik güçte ve yeterlilikte motor markaları ile sunulmaktadır. Secho, Kawasaki ve Oleo-Mac

Kadıoğlu zeytin silkme makinası yeni nesil bir üründür. Eski tip makinelerin aksine sırtta taşınan motoru, ergonomik askısı ile sırtta taşınmakta ve bu şekilde zeytin hasat yapılmaktadır. Sadece daldan kaynaklanan titreşimi hissettirir; Ek olarak motor yükü kolları etkilemez. Daha rahat dal gezebilir, daha uzun süre çalışabilirsiniz en önemlisiyse çok daha az yorulursunuz.

Zeytin hasat şanzumanı ağırlığı sadece 1,56 KG

Yıllardır tercih edilmesinin sebeplerinden en önemlisi, makinenin kullanışlılığı, performansı ve kalitesi baz alındığında fiyatının oldukça ekonomik oluşu, ikincisiyse kullanıcıyı asla mağdur etmeyen, vakit kaybettirmeyen hızlı yedek parça tedariği ve servis anlayışıdır.

Kadıoğlu Silkeleme Makinasında Kullanılan Motor

KAWASAKI TJ53

Yeşil zeytini etkili bir biçimde dökebilen tek zeytin silkme makinası

Standart kancalı tip makineler iyi budanmamış yada k2aba budanmış ağaçlarda ise alınması gereken performansı gösteremez.

tas-fırın

Bunun başlıca sebepleri;
Sarsıcı kancayı takacak uygun dal bulmak güçtür.
Söğüt dalı gibi olmuş zeytin dallarında makinenin yarattığı titreşim zeytine etkili şiddette ulaşamaz.
Yeşil zeytinde zeytin danesinin sapı sağlamdır. Dakikada ortalama vuruş yapan standart tip makinalardan başarı beklenemez.
Dakika&#;da vuruş yapan, zeytini darbeyle değil yüksek devirle karıştırarak döken Kadıoğlu serisi etkili sonuç vermektedir.
Yeşil Zeytin Performansı Uludağ Üniversitesi Belgelidir.

Kadıoğlu Kawasaki Motorlu Zeytin Hasat Makinesi Teknik Detayları


Özellik Değer
Menşei Türkiye
Marka Kadıoğlu
Enerji Kaynağı 2 Zamanlı Benzin Motoru
Yakıt Benzin + Yağ Karışımı
Güç 2,70 HP
Toplam Ağırlık kg
Şanzuman Ağırlığı kg
Gövde Ebatları 50x62x25 cm
Sarsıcı Kol 30xx18 cm
Vibrasyon Hızı dev./dk.
Kanca Ağız Açıklığı 35 mm
Garanti 2 Yıl

Not: ! MOTOR VE SİLKME TERTİBATI MEVCUTTUR, TIRPAN AKSAMI YOKTUR !

Zeytin hasat makinasını sepete ekle butonunu tıklayarak hemen sipariş verebilirsiniz. Ödemenizi 3D güvenlik sistemini kullanarak banka ve kredi kartı ile veya banka havalesi/EFT ile yapabilirsiniz. Siparişiniz tamamlandıktan sonra kargo görevlilerine teslim edilmek üzere hızlıca işleme alınır ve kargoya teslim edilir. Online mağazamızdaki zeytin hasat makinelerini görmek için burayı tıklayınız. Zeytin hasat makinasi ile alakalı whatsapp iletişim hattından detaylı bilgi almak için burayı tıklayınız.

   
Cevap : merhaba bu uyumlu değildir

Garden Pro Motorlu Kadıoğlu EMR Şanzımanlı Zeytin Hasat Makinası

Garden Pro Motorlu Kadıoğlu Şanzımanlı Zeytin Hasat Makinası

EMR ZEYTİN SİLKME MAKİNASI Eski tip makinelerin aksine sırtta taşınan motoru, ergonomik askısı ile sırtta taşınmakta ve bu şekilde zeytin hasat yapılmaktadır. Size sadece daldan kaynaklanan titreşimi hissettirir;

Ek olarak motorun yükü kollarınızı etkilemez. Daha rahat dal gezebilir, daha uzun süre çalışabilirsiniz en önemlisiyse çok daha az yorulursunuz.

Ağacınıza ve sofralık zeytinlerinize zarar vermeden zeytin toplama yapabilir, kullanımınıza göre günde 1 tondan 3,5 tona kadar zeytin toplayabilirsiniz.

,5 metreye kadar hasat sağlayabilirsiniz. Merdiven ile çalıştığınızda ise daha yüksek dallarda zeytin toplamayı mümkün kılar.

Makineye dahil olan tırpan aparatı ile yabancı ot ve çalı mücadelesi yapabilirsiniz.

EMR zeytin silkme makinası yeni nesil bir üründür.

Küçük, hafif( kg), sağlam ve sınıfının en yüksek devirli şanzumanı, kanca dala takılıyken tetiğe basıldığında sn içinde daldaki zeytini en az %95 oranında döker. (Uludağ Üniversitesi Test sonucudur.)

Özellikle Marmara Bölgesinde en çok kullanılan ('i aşkın aktif kullanıcı) kalitesini kanıtlamış bir zeytin toplama makinesidir.

Tercih edilmesinin sebeplerinden en önemlisi, makinenin kullanışlılığı, performansı ve kalitesi baz alındığında fiyatının oldukça ekonomik oluşu,

ikincisiyse kullanıcıyı asla mağdur etmeyen, vakit kaybettirmeyen hızlı yedek parça tedariği ve yurt genelinde yaygın servis imkanıdır.

Sınıfının en yüksek zeytin toplama makinası kanca dala takılıyken tetiğe basıldığında sn içinde daldaki zeytini en az %95 oranında döker.

Türkiye'nin en çok kullanılan ('i aşkın aktif kullanıcı) zeytin toplama makinelerinden biridir.

Bir makina ile ağaca ve sofralık zeytinlere zarar vermeden zeytin toplama yapabilir, zeytin baskınlığına göre günde 1 tondan 3,5 tona kadar zeytin toplama kapasitesindedir.

Kanca yapısı ve aparat, dallara kolay ulaşım sağlanacak şekilde tasarlanmıştır.

,5 metreye kadar hasat sağlanabilir. Merdiven ile çalıştığında ise daha yüksek dallarda zeytin toplamayı, hasadı mümkün kılar.

Makineye rahatlıkla montajı yapılan tırpan aparatı ile yabancı ot ve çalı mücadelesi yapılabilir.

İhtiyaca yönelik güçte ve yeterlilikte motor markaları ile sunulmaktadır. Castor, Secho, Kawasaki ve Oleo-Mac

EMR zeytin silkme makinası yeni nesil bir üründür. Eski tip makinelerin aksine sırtta taşınan motoru, ergonomik askısı ile sırtta taşınmakta ve bu şekilde zeytin hasat yapılmaktadır. Sadece daldan kaynaklanan titreşimi hissettirir; Ek olarak motor yükü kolları etkilemez. Daha rahat dal gezebilir, daha uzun süre çalışabilirsiniz en önemlisiyse çok daha az yorulursunuz.

Şanzuman ağırlığı sadece 1,56 KG   Yıllardır tercih edilmesinin sebeplerinden en önemlisi, makinenin kullanışlılığı, performansı ve kalitesi baz alındığında fiyatının oldukça ekonomik oluşu, ikincisiyse kullanıcıyı asla mağdur etmeyen, vakit kaybettirmeyen hızlı yedek parça tedariği ve servis anlayışıdır.  

Hibe desteği dahilindedir. 
Hibe konusunda daha detaylı bilgi için lütfen 'Tarım Makinaları Devlet Desteği' sayfamıza bakınız.

Yeşil zeytini etkili bir biçimde dökebilen tek zeytin silkme makinası

Standart kancalı tip makineler iyi budanmamış yada kaba budanmış ağaçlarda ise alınması gereken performansı gösteremez.
Bunun başlıca sebepleri;

Garden Pro BG Motorlu Tırpan

Güç : 2,2 hp  Silindir Hacmi : 51,7 cm³ Tutma Kolu : Pilot Kesme Aparatları : Otomatik misina başlığı Load&Go Ø mm, Ø3,00 mm misina ile 3 dişli disk Ø mm Şaft Tipi / Boru Çapı : Düz / 26 mm Yakıt Depo Kapasitesi : 1,1 lt Ağırlık : 11 kg

Kadmec Emr İçin Uyumlu Zeytin Hasat Kancası - 4 cm 

HFS marka olup Kadıoğlu Emr zeytin hasat makinaları için uyumlu yedek kanca

4 cm ağız açıklığı

jpeg
KREDİ KARTI TAKSİT SEÇENEKLERİ
Taksit
Taksit
Taksit
Taksit
Taksit
Card Finans - HSBC Advantage

Soru : siverstar marka zeytin silkeleme makinasına uyar mı?
Nihat &#;.   

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.