21 m2 konteyner ağırlığı / Yapısen 3x7 Panel 21 M2 Şantiye Ofis Yaşam Konteyner Fiyatı, Yorumları - Trendyol

21 M2 Konteyner Ağırlığı

21 m2 konteyner ağırlığı

20ft ve 40ft'lik Konteynerler Kaç Adet cmxcm Palet Alır?

Bundan önceki yazılarımda 20' ile 40' konteynerlerin kaçar adet euro palet ve standart palet aldığını yazmış olduğum yazılarımda konteyner yerleşim planları vasıtası ile açıklamıştım.

Dilerseniz bugünkü yazımın hemen başında eski sayfalarımın linklerini sizlerle paylaşayım ki ilgilenen arkadaşlar hızlı bir şekilde ilgili saylara ulaşabilsinler.

Bugünkü yazımda ise hem 20ft konteynere hem de 40ft konteynere kaç adet cmxcm'lik palet sığdığını açıklamak istiyorum. 

cm x cm'lik paletler Asya Palet olarak bilinmekte olup, euro palet (80cmxcm) ve standart paletten (cmxcm) sonra dünya genelinde en çok kullanılan 3. palet çeşididir.


20ft Konteyner Kaç Adet Asya Tipi (cmxcm) Palet Alır?


Asya Paletin Ölçüleri Nedir ve 20 ft Konteynerin İç Ölçüleri Nasıldır?

Asya paletin dış ölçüleri şu şekildedir: En cm (mm) x Boy cm (mm).

20ft konteynerin iç ölçüleri ise mm en ve mm boy olarak kullanılmaktadır.

20 ft Konteynere Kaç Asya Pallet Sığar? 20'lik Konteyner Kaç Asya Palet Alır? 


Aşağıdaki konteyner yerleşim planlarını içeren çizimden de anlaşılacağı üzere 20ft konteynere 10 adet asya palet sığmaktadır.

Buna göre tek sıra yükleme ile 20'lik konteyner 10 adet asya palet alır diyebiliriz.

Not: 20 ft konteynerlerde yüklemelerde brüt ağırlık konusunda çok fazla sıkıntı yaşanmamaktadır. 20'lik konteynere güvenli bir şekilde yüklenecek brüt ağırlık ton civarında kabul edilmeli ve bunun üzerindeki ağırlıklar için nakliyeciniz ile görüşmelisiniz.

Not: Yerleşim planları tek sıra olarak (one tier) yapılmıştır. Paletlerin üst üste yüklenmesi durumunda sayılar değişebilecektir.


40ft Konteyner Kaç Adet Asya Tipi (cmxcm) Palet Alır?


Asya Paletin Ölçüleri Nedir ve 40 ft Konteynerin İç Ölçüleri Nasıldır?

Asya paletin dış ölçüleri şu şekildedir: En cm (mm) x Boy cm (mm).

40ft konteynerin iç ölçüleri ise mm en ve mm boy olarak kullanılmaktadır.

40 ft Konteynere Kaç Asya Pallet Sığar? 40'lik Konteyner Kaç Asya Palet Alır? 


Aşağıdaki konteyner yerleşim planlarını içeren çizimden de anlaşılacağı üzere 40ft konteynere 20 adet asya palet sığmaktadır.
Buna göre tek sıra yükleme ile 40'lik konteyner 20 adet asya palet alır diyebiliriz.
Not: 40ft konteynerlerde yüklemelerde asıl sıkıntı çoğu zaman brüt ağırlıktan kaynaklanmaktadır. Güvenli bir şekilde yüklenecek brüt ağırlık 40ft konteyner için 21,8ton civarında kabul edilmeli ve bunun üzerindeki ağırlıklar için nakliyeciniz ile görüşmelisiniz.

Not: Yerleşim planları tek sıra olarak (one tier) yapılmıştır. Paletlerin üst üste yüklenmesi durumunda sayılar değişebilecektir.

Konteyner Ölçüleri

Hazır yapı sektöründe üretilerek yaşam alanı olarak kullanılan Konteyner yapılar genellikle konteyner ölçüleri olarak ifade edildiğinde genellikle taşımacılıkta kullanılan deniz konteyneri ile karıştırılır. Akla hemen 20'Dc Konteyner veya 40' High Cube Konteyner gibi ölçülendirmeler gelir. Oysa ki prefabrik konteyner olarak ta tabir edilen yaşam konteyner yapıları kullanım talebine göre standart ölçülerdeki yoğun üretimin yanı sıra çok farklı ölüçelerde projelendirilerek üretilebilmektedir.

3x7 Konteyner

Standart üretimlerdeki en yaygın kullanım x cm dış ölçüsünden hareketle 3x7 Konteyner olarak isimlendirilen yaşam konteyneridir. Bu ölçülendirme sisteminde en ve uzuluk baz alınarak yapılmış olup iç ölçüde farklı firma üretimlerine göre iç planda 5 ila 20 cm’ye varan ölçülerde daralmalar söz konusu olabilmektedir. Örneğin Karmod 3x7 Konteyner ölçüsünün yüksekliği 2,64 metre, derinliği 2,99 metre, genişliği ise 6,94 metredir. İç net kullanım metrajı ise 20,75 m2 ile en geniş konteyner satış modellerinden biridir.

Standart konteyner ölçülerini farklı model kodlarıyla birlikte detaylı olarak sitemizin konteyner bölümündeki konteyner özelliklerinden inceleyebilirsiniz. Konteyner tasarımlarımız 1 odalı, 2 odalı, 2 oda + mutfak + tuvalet + banyo şeklinde üretilmektedir. Yanlızca tuvalet ve banyo planlarından meydana gelen modüler konteyner ürünlerimiz de mevcuttur. Wc-duş konteynerler yedi adete kadar tuvalet ve duş içermektedir. Siparişten sonra hemen teslim edilmek için modüler konteyner ürünlerimiz şirketimizin stoklu ürünleri arasında yer almaktadır. Her biri fonksiyonel kullanımda yirmiye yakın farklı planda üretimi bulunan Karmod 3x7 konteyner yapılar şantiye ofisi, satış ofisi, koneyner ev, inşaat konteyneri, şantiye konteyneri, yatakhane konteyneri, yemekhane konteyneri. tıbbi atık konteyneri, kimyasal atık konteyneri gibi kullanım amacına göre isimlendirilmektedir.

2,40x6 Konteyner

Standart üretimi nedeniyle 2,40x6 Konteyner olarak isimlendirilen bu model özellikle deniz konteyner taşımacılığından kaynaklanan zorunlulukla bu ölçüde üretimi standartlaşmıştır. Bu ölçünün oluşumundaki temel unsur konteyneri oluşturan alt ve üst şasenin uluslararası taşımacılıkta kullanılan 20'Dc Konteyner veya 40' High Cube Konteyner içerisine girerek rahatlıkla taşınabilmesini sağlamaktan kaynaklanmıştır. 2,40x6 Konteyner modeli paket konteyner veya sandviç panel konteyner olarak ta adlandırılmaktadır. Bu konteyner modelinde yapıda kullanılan duvar panelleri, kapı ve pencereleri, elektrik ve su tesisat malzemeleriyle armatürleri ile gerekli detay malzemeler 2,40x6 alt ve üst şase içerisine paketlenerek sevke hazır hale getirilir. Forkift veya özel vinç yardımıyla deniz konteyneri içerisine yerleştirilen ürün kıtalar arası bile güvenle taşınabilmektedir.

Dünyada bir ilk: Karmod Full Demonte Konteyner

Karmod Ar-Ge çalışmasıyla deniz konteyner taşımacılığının sınırladığı konteyner ölçüleri aşılarak dünyada bir ilk olarak Karmod Full Demonte Konteyner modeli geliştirilerek başarıyla üretildi. Yeni Nesil Konteyner adı verilen bu sistemde 2,40x6 ölçü sınırlamasına bağlı kalmadan 3x7, 3x9, 4x12 gibi geniş üniteler dökme yük tabir edilen sistemle paketlenerek deniz aşırı ülkelere kolaylıkla sevk edilebilmektedir.

Birleşimli Konteynerle ister tek kat ister 4 kat

Karmod yeni nesil konteyner modeliyle hazırlanan birleşimli konteyner üniteleri tek kattan dört kata kadar farklı ölçülerde projelendirilerek üretilebilmektedir. Bireşimli konteyner modeli konteyner ev başta olmak üzere, okul ve eğitim binaları, sağlık binaları, çok amaçlı ofis yapıları, şantiye yatakhane ve yemekhane işçi kamp yapıları gibi farklı alanlarda hızlı kurulumlu pratik yapı modeli olarak tercih ediliyor.

Standart konteyner modellerinin yanı sıra özel projelendirilmiş çok sayıda özel ölçüde tek üniteli konteynerle beraber katlı sistem birleşimli konteyner üretimi yapılmaktadır. Karmod konteyner duvar ve çatı sisteminde kullanılan sandviç panel sistemi ile benzerlerinden ayrılan üstün özelliklere sahiptir. Çatıda 12,5 cm panel kalınlığı, sızdırmazlığı sağlanmış kenet sistemiyle Karmod konteyner yapılar yüksek izolasyonludur. Pencerelerinde tam kapama sağlayan özel kilitli çift camlı pvc doğrama sistemi, sac panel sistemli tam kapanan özel panel kapı sistemi ile Karmod konteyner yüzde 60’lara varan oranda enerji tasarrufu sağlamaktadır.

K M 2 İKİ ODALI KONTEYNER

Miraç Konteynerı alan müşterilerimiz genelde bu ürünü depo  ve yatakhane konteyneri olarak kullanmaktadır.

Miraç boş konteyner 3 metre genişlik 7 metrelik uzunluk ile standart konteyner ebatarınndan daha fazla ölçülere sahiptir.

Miraç konteyner müşterinin isteği doğrultusunda özel projede üretmektedir.

Miraç konteyner için en önemli olan şey müşteri memnuniyetidir.

Miraç konteynerler teknik özellikleri konusunda üstün özellikler taşımaktadır.

Ürün KoduK
Oda Sayısı1
Dış Kapı Sayısı1
İç Kapı Sayısı0
Pencere Sayısı2
Wc0
Lavabo0
Eviye0
Duş0

Konteyner özellikleri şöyledir.

  • Duvar kalınlığı 5cm
  • Duvar detayı 0,5 mm Sac + 50 mm Polistren + Pvc lambri
  • Taban Döşeme  14 mm Betopan + Mineflo
  • Yaltımlı çatı
  • Çatı üst malzemesi 0,50 mm trapez sac
  • Pencereler : / PVC
  • Dış Kapı: 97/ Sac Kapı
  • İç Kpılar: 72/ PVC
  • Şase: 2 mm Cold formed Çelik şase

Konteynerler sipariş verdikten sonra 3 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Konteynerler fabrika önünde alıcının göndereceği aracın üzerine yüklenir.

Ürünün nakliyesi alıcıya aittir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası