öfkeli arazi yarışı / Hız Tutkunlarını Buraya Alalım! Hızlı ve Öfkeli'yi Aratmayacak Yarış Temalı En İyi Film ve Diziler

Öfkeli Arazi Yarışı

öfkeli arazi yarışı

Furious: Extreme Car Racing

Bu oyun hakkında

aşırı Öfkeli, muhteşem sürüşün 3D görünümüne sahip bir yarış arabası oyunudur. Rampa Araba Dublör Oyununa hoş geldiniz, 3D aşırı Araba yarışı oyunu şeklinde aşırı araba sürüş deneyimi. Aşırı araba yarışını şimdi cep telefonunuzda canlı olarak oynayın ve yüksek kaliteli grafiklere sahip Ramp Car Stunt Game ücretsiz yarış arabası oyunu 2022'yi deneyimleyin. Birden fazla sürümdeki yarış arabaları, sokak formülü araba oyunları yarışçısında sürmeye hazır. Cep telefonunuzda veya tabletinizde yeni ekstrem yarış oyunları oynayın Muscle Car Stunts 2022. Muhteşem pistte yarış turlarını tamamlayan formül araba oyunları. aşırı yarış, zorlu hava koşullarında ve engebeli yollarda araba sürebileceğiniz bir araba oyunudur. Araba sürücüleri araba dublör oyunu, formül araba oyunlarının, kıvrımlı yolların ve yeni oyun için hızlı hızlı pistlerin tadını çıkarır. Yeni araba sürüş simülatörü, sürücünün rakibe karşı tek modlu oyunun keyfini çıkaracağı tek direksiyondan yapılmıştır. aşırı öfkeli araba oyunu tek elle oynanabilir. Yarış arabası inanılmaz keyfini çıkarmak için kullanılabilir. Direksiyon simidinde eller ve sizi çılgınca aşırı bir araba yarışına sürükleyin. Yeni aşırı araba yarışı oyunu çevrimdışı modda oynanabilir. aşırı yarışların anlaşılması kolaydır, aşırı öfkeli oyun kullanıcı dostudur ve sürmesi kolaydır. Her yaştan insan formül araba oyunları 3D aşırı araba yarışı oyunu oynayabilir. Aşırı öfkeli 3D'de seçtiğiniz aşırı uç yarış arabasını oynayın. Rampa Araba Dublör Oyunu kendi seçtiğiniz formül araba oyunlarından aşırı araba seçin. aşırı yarış oyunu bir dublör araba oyunudur ve sürücüler çılgındır. Araba oyunu müziği, Ramp Car Stunt Game'in keyfini çıkarmak için temiz ve yumuşaktır. Çalma listesine arka plan müziği eklenir. Yarış arabası, ücretsiz çevrimdışı mod Muscle Car Stunts'ta oynanan bir yarış arabası oyunudur. Yarışın keyfini çıkarın ve yeni ekstrem arabalar yakında geliyor. Araba yarışı oyunu mani ve offroad formunda Rampa Araba Dublör Oyunu 2022'de oynamaya devam edin ve puan kazanın.
En iyi oyun:
Oyuna eklenen yeni haritalar, araba oyununun rekabetini artırdı. Oyuncular yeni haritalarda oynamaktan heyecan duyuyor. aşırı yarış, yeni harita formüllü araba oyunlarında oynamak çok eğlenceli. En yeni heyecan verici haritaları oynamak çılgınca olduğu için. Uç noktanızın direksiyonunu tutun ve çılgın canavar arabanızı aşırı araba dublör oyununda sürün, tek tek yarış maçlarını tamamlayın ve araba sürüş becerilerinizi Muscle Car Stunts'ı geliştirin. Aşırı arabaların hızlı gözü, araba yarışı oyunlarında keskin bir görüş sağlar. Ancak en iyi aşırı araba yarışı oyununu indirin ve HD grafiklerin ve 3D araba yarışı oyununun keyfini çıkarın.
Nasıl oynanır:
Google oyun mağazasından aşırı Öfkeli - 3D aşırı Araba Yarışı'nı indirin, ardından oyunu tamamlayın ve çalıştırın. aşırı araba yarışı oynamak kolaydır, sadece koşun ve formül araba oyunları oynamak istediğiniz modda formül araba oyunlarını seçin. Oyuna başlayın ve rakipleriniz Rampa Araba Dublör Oyunu ile yarışın. Arabayı olabildiğince hızlı sürün ve Rampa Araba Dublör Oyunu 2022'yi haritadaki engeller ve engellerle çarpışmaktan kaçının. Yoldan puanları ve madeni paraları toplayın ve turunuzu tamamlayın ve bir sonraki seviye Rampa Araba Dublör Oyunu 2022'ye geçin. Sonunda araba yarışı puanı artacaktır.
Özellikler:
• Yeni harita formülü araba oyunları eklendi
• Temiz ses Rampa Araba Dublör Oyunu 2022
• HD grafikler Ramp Car 2022 Dublör Oyunu çılgınlığı
• 3D ekstrem arabalar
• Diğer oyuncularla formül araba oyunları ile yarışın.
• Çevrimdışı Rampa Araba Dublör Oyunu oyna
• 2022 yarış oyunlarında çoklu seviyeler.

Güncellenme tarihi

30 May 2023

3D Oyunlar3D Yarış › Daha Hızlı Daha Öfkeli Oyunu

Redline Rumbleserisi "Redline Rumble Revolution" en yeni oyunu. Oyun içine yeni ve gelişmiş modifiyeli arabalar gelmiş. Oyun "Hızlı ve Öfkeli" filmi serisinden "Daha Hızlı Daha Öfkeli" filmine benzerlik gösterdiği için ismini bu şekilde belirledik.

3d oyun kontrol tuşları:
Klavye yön tuşlarıile araba kullanıyoruz. Seçim işlemleri içinde sağ ve sol yön tuşları kullanılıyor (Araba seçimi, manuel ve otomatik vites seçimi gibi).
Space bar (boşluk) tuşu(İleri tuşu ile beraber), manuel vites seçtiğimizde vites değiştirmek için kullanılıyor (Ayrıca ayarlar bölümünde seçim tuşu olarakta kullanılıyor).
Space bar (boşluk) tuşu(yön tuşları kullanılmadan), manuel vites kullanımında vites düşürür.

Oyun hakkında: Oyunumuz Redline Rumble serisinin 5.ci oyunu. Diğer oyunlarınıda oynamanızı tavsiye ederim. Oyun yapımcısı Xformmüzik ve görüntü kalitesinde yine büyük iş başarmış.

Araba garajında tam 8 tane süper arabalar var. 8.ci arabadan başlıyoruz ve yarışları kazandıkça diğer arabalarıda seçebiliyoruz. Ayrıca arabaları modifiye (renk değişimi vs) yaparak değiştirebiliyoruz. Araba yarışıyapacağınız aracıda diğer araçlar arasından siz seçip değiştirebiliyorsunuz.

Garajdan iki yarış aracı tırla trafiğe çıkartılıyor. Trafikteki tırı ilk yakalayan yarışı kazanmış oluyor. Sonrasında her iki araba tıra bindirilip tekrar garaja getiriliyor.

Oyun kontrol tuşları ve oyun ekranındaki simgelerin özellikleri
Daha Hızlı Daha Öfkeli Oyunu Kontrol Tuşları

3D Oyun Yarış Arabaları
Model: Chisai XS-4
P/W Ratio: 160 Launch Gs: 0.50
Qtr Mile: 15.2 sec at 101 Mph

Model: Ichiban 2112
P/W Ratio: 190 Launch Gs: 0.70
Qtr Mile: 14.9 sec at 104 Mph

Model: Wutaru Stallion
P/W Ratio: 277 Launch Gs: 0.95
Qtr Mile: 14.4 sec at 108 Mph

Model: ADP Sturm
P/W Ratio: 320 Launch Gs: 1.30
Qtr Mile: 14.1 sec at 110 Mph

Model: Kodai Advance XR
P/W Ratio: 404 Launch Gs: 1.40
Qtr Mile: 13.6 sec at 115 Mph

Model: Noelli Espresso
P/W Ratio: 471 Launch Gs: 1.75
Qtr Mile: 13.1 sec at 121 Mph

Model: Tsuname + IgNitro
P/W Ratio: 620 Launch Gs: 1.95
Qtr Mile: 12.6 sec at 124 Mph

Model: Tyrant + IgNitro
P/W Ratio: 700 Launch Gs: 2.10
Qtr Mile: 11.8 sec at 128 Mph

3d yarış oyunu için minimum sistem gereksinimi:
Windows 2000/XP/Vista/7
Macintosh OS X
1.0 GHz İşlemci
256 MB RAM
Shockwave Player 11.5
64 MB Ekran Kartı RAM

3Doyunlar.net iyi oyunlar.

Unutmayın; Daha Hızlı Daha Öfkelioyununa benzer sitemizdeki diğer 3d yarış oyunlarıoynayabilirsiniz.
Yorumculardan ipuçları(4 ipucu)
  • Bora
    Arkadaşlar ben bunu bitirdim.sizlere yardım etmek istiyorum:

    Boşluk tuşu + ileri: manuel viteste vites değiştirir.
    Boşluk tuşu: manuel viteste vites düşürür.
    Polisli bölümlerde polislerden kaçıp yarışa devam etmek için tırın altına girin böylece polis izinizi kaybeder.
    IgNitro'lu arabalarda sakın kaybetmeyin çünkü IgNitro'lu araçlarda kaybederseniz o araç garajınızda olmaz bidaha kazanıp o aracı olabilirsiniz.

    Araçlar:
    Chisai XS-4 (en ilk baştaki araba)
    Ichiban 2112
    Wutaru Stallion
    ADP Sturm
    Kodai Advance XR
    Noelli Espresso
    Tsuname (IgNitro'lu araç)
    Tyrant (IgNitro'lu araç ve en güçlü
  • Galatasaray
    Polisli bölümü geçemeyenlere söyliyorum. İlk önce polisli bölüme geldiğinizde tırın altına girin. Sonra polisin konusmasını bekleyin. Konustuktan sonra o sizi geçen arabayı geçmeye calısın veya geçemiyorsanız taktiğim şu: Polis konustuktan sonra birazcık sola gidin araba arkanızda olacak. Sonra arkanızdaki arabanın gittiği yolları takip edin. Takip ettikten sonra arabanın hızlanmasını bekleyin. Hızlanınca bitiş cizgisine gitmete calısın. Gittikten sonra yarısı kazanacaksınız.

    Not: Bu dedigimi bütün polisli bölümlerde yapın.
  • Alparslan
    Arkadaşlar oyunda polisli bölüme gelince büyük tırların altına girmenizi tavsiye etmiyorum çünkü YARIŞTIĞINIZ ARABA SİZE BÜYÜK BİR FARK ATARSA EKRANDA "GAME OVER" YAZISINI GÖRÜRSÜNÜZ. Polisli bölümde polis arabalarınıda atlattıkdan sonra helikopter yola iğne gibi şeyler atıyor onlara çarpmayın aralarından geçmeyede çalışmayın geçilmiyor. Burada yapmanız gereken tek şey karşı yola geçmek.
    Bir diğer önemli konu ise IgNitro Yazan yani son 2 arabayla yarışıpda kaybederseniz arabanız elinizden gidiyor. Ama birtek Başlangıç arabanız elinizden gitmez. (Bu sadece IgNitro yazan arabalarda olur)
  • Furkan Kopan
    Eğer diğer arabalardan birine çarparsanız (manuel vitesteyseniz) vites düşürmek için, ileri tuşundan elinizi çekip space (boşluk) tuşuna basın böylece vitesi düşürüp arabayı hızlı kaldırabilirsiniz.
  • İpuçları! Oyunlarımızı oynarken ekran sorunu yaşıyorsanız lütfen 'Tam Ekran' oynayınız.
  • - Oyunları açabilmeniz için 'Shockwave' eklentisi yüklemeniz gerekiyor. (Olmazsa oynayamazsınız)
  • - Oyunlarımız yüklenirken sorun yaşamak istemiyorsanız 'Firefox' yüklemenizi tavsiye ediyoruz.
  • - Oyunları oynarken bilgisayarınız zorlanıyorsa 'Opera' veya 'Google Chrome' tarayıcı tavsiye ediyoruz.
  • - Aynı anda birden fazla oynama sayfası açarsanız (Shockwave eklentisi) bilgisayarınız kilitlenebilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası