hızlı ve öfkeli ölen oyuncuları / Hızlı ve Öfkeli'nin aktörü kazada öldü

Hızlı Ve Öfkeli Ölen Oyuncuları

hızlı ve öfkeli ölen oyuncuları

Hızlı ve &#;fkeli 7 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Paul Walker'ın oynadığı son film olan Hızlı ve &#;fkeli 7 ne zaman vizyona girdi?

Haberin Devamı

HIZLI VE ÖFKELİ 7 FİLMİ KONUSU

Hız, güzel arabalar, soygun, dostluk, ihanet ve sadakat temaları üzerine kurulmuş, fenomenleşen film serisinin son halkasında Vin Diesel, Dwayne Johnson ve Paul Walker son kez beraber kamera karşına geçti.

Serinin son bölümünde Hızlı ve Öfkeli ekibi bu kez İngiltere'den gelen bir intikam planından habersizlerdir. Shaw kardeşi Owen'ın hesabını sormakta ve onu yaralayanların karşısına çıkmaktadır. Shaw kibin Toretto evini havaya uçurduktan sonra Dom yetkili bir devlet ajanından yardım ister. Böylece ekip bir kez daha harekete geçer. Bu kez ABD hükümeti için yaptırılan bir takip cihazını ele geçirmek zorundadırlar.

Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve Lucas Black’ten oluşan kemik kadronun korunduğu filmde ayrıca Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel ve Kurt Russell gibi yıldızlar da yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda sürpriz bir isim olarak Saw ve Insidious gibi ses getiren filmlere imza atan James Wan bulunuyor.

Haberin Devamı

HIZLI VE ÖFKELİ 7 OYUNCULARI

Paul Walker (Brian O'Conner)
Vin Diesel (Dominic Toretto)
Dwayne Johnson (Luke Hobbs)
Michelle Rodriguez (Letty Ortiz)
Jordana Brewster (Mia Toretto)
Tyrese Gibson (Roman Pearce)
Ludacris (Tej Parker)
Lucas Black (Sean Boswell)
Jason Statham (Deckard Shaw)
Nathalie Emmanuel (Ramsey)
Djimon Hounsou (Mose Jakande)
Tony Jaa (Kiet)
Ali Fazal (Safar)
Elsa Pataky (Elena Neves)

30 Kasım 'te, Şükran günü tatili için film çekimlerine bir süre ara verildiği sıra Brian O'Conner karakterini canlandıran Paul Walker bir araba kazasında yaşamını yitirdi. Bir gün sonra, Universal, film çalışmalarının bir süreliğine gecikeceğini açıkladı. 4 Aralık 'te, Universal Pictures, yapımın sonraki duyuruya kadar beklemede olacağını duyurdu. Yönetmen James Wan filmin iptal edilmediğini onayladı. 22 Aralık 'te, Diesel Facebook sayfasında filmin çıkış tarihinin 10 Nisan tarihinde olacağını onayladı. 27 Şubat 'te, bir Hollywood Muhabiri 1 Nisan'da filmin geri kalan kısımların çekileceğini, oyuncuların ve ekibin çekimler için Atlanta'ya gittiklerini rapor etti.

Haberin Devamı

Walker'ın Karakterinin Tekrar Canlandırılması

6 Ocak 'te, yeni sahnelerin çekileceği bildirildi. Ancak, yazar Chris Morgan bu karakterin devam ettirilmesi için sunulan tüm fikirleri reddetmiştir. 21 Mart 'te, The Daily News, Stüdyo'nun CGI teknolojisi ile Paul'in yüzü ve sesini kullanarak onun vücuduna benzettiği dört farklı aktör kiraladığını açıkladı. 15 Nisan 'te, Walker'in yerine kardeşleri Caleb ve Cody'nin oynayacağı duyuruldu. Daha sonra Walker'in kardeşlerinden Cody Walker oynamıştır. Cody'nin yüzü bilgisayar programları ile ağabeyine benzetilmiştir ve böylece filmin son sahneleri de çekilmiştir.

&#;te hayatını kaybeden Paul Walker "Hızlı ve Öfkeli" ailesi tarafından hatırlanmaya devam ediyor.

Hızlı ve Öfkeli serisinin iki bölümlük büyük finalinin ilk ayağı olan "Hızlı ve Öfkeli 10"un vizyona girmesine yalnızca bir hafta kaldı. Hayranların heyecanlı bekleyişi sürerken, serinin yıldızlarından yılında hayatını kaybeden Paul Walker'ın kızı Meadow Walker filmde küçük bir rolü olduğunu açıkladı.

24 yaşındaki Meadow Walker, filmin çekimlerinden bir kareyi Instagram hesabında paylaştı. Bu sahnenin hangi bağlamda yer aldığı, Walker'ın yalnızca küçük bir görünüme mi sahip olduğu yoksa konuk oyuncu statüsünde mi olduğu henüz bilinmiyor.

Meadow Walker paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü:

"İlk film ben bir yaşımdayken yayınlandı! Sette babamı, Vin'i, Jordana'yı, Michelle'i, Chris'i ve diğerlerini monitörlerden izleyerek büyüdüm. Babamın sayesinde Hızlı ve Öfkeli ailesinin içinde doğdum. Şimdi kendimin de orada olacağına inanmıyorum, büyürken etrafımda olanlarla."

Walker filmin yönetmeni Louis Leterrier'a nezaketi, sabrı ve desteği için teşekkür ederken son olarak "Babamın mirasını onurlandırabildiğim ve bunu sonsuza dek onunla paylaşabildiğim için çok mutluyum. Hepinizi çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

"Hızlı ve Öfkeli 10" için Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena, Scott Eastwood ve Oscar ödüllü Helen Mirren ile Oscar ödüllü Charlize Theron rollerine geri dönüyor.

Kadroda ayrıca Jason Momoa, Brie Larson, Daniela Melchior, Alan Ritchson ve Rita Moreno gibi yeni yıldızlar da var. "Hızlı ve Öfkeli 10" 19 Mayıs'ta sinemalarda!

kaynağı değiştir]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası