tozkoparan iskender 17 / Tozkoparan İskender Bölüm - Engelsiz - Engelsiz TRT

Tozkoparan Iskender 17

tozkoparan iskender 17

Tozkoparan İskender dizisi yeni sezon ne zaman? Tozkoparan İskender 3. sezon olacak mı?

Tozkoparan İskender dizisi yeni sezon ne zaman? Tozkoparan İskender 3. sezon olacak mı?

TRT1 ekranlarında sevilen dizisi Tozkoparan İskender'in yeni sezonu yakından takip ediliyor. Dizi, 27 Mart tarihinde sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

Tozkoparan İskender 3. sezon olacak mı?

Tozkoparan İskender 3. sezon hakkında resmi olarak henüz bir açıklama gelmedi. Ancak Tozkoparan İskender'in başlayacağı tarih belli olduğunda sayfamızda yer vereceğiz.

Tozkoparan İskender dizisi konusu nedir?

Dizide daha 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, senesinden yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi yalnızca bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız başına bırakmayacak.

tozkoparan

Google News ile Takip Et

Tozkoparan İskender Bölüm Full İzle! 3 Nisan Tozkoparan İskender Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Tozkoparan İskender Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Tozkoparan İskender dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen çocuk dizisinde geçmişten gelen İskender’in olağanüstü yetenekleri ve kahramanlıkları anlatılıyor. Kadrosunda birçok çocuk oyuncunun yer aldığı yapım her hafta pazar günleri saat ’da TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Tozkoparan İskender Dizisi Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının sevilen çocuk dizisi Tozkoparan İskender geçen hafta bölümü ile ekrana geldi. Kuzgunların yeniden ortaya çıktığı bölümde Mavi Ay ve İskender için işler iyice karışmaya başlar. Bu sırada Sinan’ın kasabadan taşınması ise herkesi çok üzer. Dizi son bölümü ile yine izleyenleri ekrana kilitledi.

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Fikri’ye bırakılan mektubun yıllık olduğu anlaşılır. Bu olay üzerine herkes büyük şaşkınlık yaşar. Salih ve Fikri kadim düşmanlar Kuzgunların yeniden ortaya çıktığını düşünmeye başlar. Salih ve Fikri Kuzgunlarla ilgili şüphe içindeyken Savaş hocanın da telefonda Kuzgunlardan bahsettiğini duyarlar. Bu durum iyice gerilmelerine neden olur. Bu olaylar İskender ve Mavi Ay’ın son günlerde oldukça meşgul olmalarına neden olur. Bu yüzden sınavlar gelmesine rağmen derslerine çalışamazlar. Tüm bunların arasında 5 gün sonra yapılması planlanan okçuluk yarışının da erkene alındığını öğrenirler. Mavi Ay ve İskender birçok sorunla uğraşırken, Savaş hocanın Fikri’yi tehdit etmesi de işlerin iyice karışmasına neden olur. Bu sırada Sinan’ın babası Nevzat, geçmişte Kuzgunlarla yaşadığı kötü tecrübeler nedeni ile kasabayı terk etmeye karar verir. Mavi Ay Sinan’în gidişi karşısında büyük üzüntü yaşar.

Tozkoparan İskender Dizisi Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Tozkoparan İskender dizisinin geçen hafta ekrana gelen heyecan dolu bölümünün ardından yapımın merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında İskender, Sinan’ı geri getirmek için harekete geçer. Tozkoparan İskender yeni bölümü ile yarın saat ’a TRT1 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

#tozkoparan iskender dizisi haberleri, tozkoparan iskender dizisi canlı izle, tozkoparan iskender dizisi 3 Nisan , tozkoparan iskender dizisi kesintisiz youtube izle, tozkoparan iskender dizisi youtube, tozkoparan iskender dizisi canlı yayın izle, tozkoparan iskender dizisi canlı, tozkoparan iskender dizisi izle, tozkoparan iskender dizisi son bölüm izle, tozkoparan iskender dizisi hangi kanalda, tozkoparan iskender dizisi kesintisiz son bölüm, tozkoparan iskender dizisi kesintisiz tam izle, tozkoparan iskender dizisi kesintisiz izle, tozkoparan iskender dizisi son bölüm izle youtube, tozkoparan iskender dizisi, izle, yeni, ilgi, dizi, Dolu, TRT1, pazar




nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir