vestel smart tv google play yükleme / vestel smart tv ye harici uygulama yükleme | DonanımHaber Forum

Vestel Smart Tv Google Play Yükleme

vestel smart tv google play yükleme

Yardım Kılavuzu

Akıllı telefon ve tabletlerde olduğu gibi, Google Play Store üzerinden TV'nize uygulama yükleyebilirsiniz.

Not

  • Yalnızca TV'ler ile uyumlu uygulamaları yükleyebilirsiniz. Akıllı telefon/tabletler için yazılan uygulamalardan farklı olabilirler.
  • Google Play Store'dan uygulama yüklemek için İnternet bağlantısı ve bir Google hesabı gereklidir.

İpucu

  • Google hesabınız yoksa veya ortak hesap oluşturmak istiyorsanız, aşağıdaki web sitesine erişerek yeni bir hesap oluşturun.
    funduszeue.info://funduszeue.info
    Yukarıdaki web sitesi bölgenize/ülkenize bağlı olarak değişebilir. URL adresi haber verilmeksizin değiştirilebilir. Ayrıntılar için Google giriş sayfasına bakın.
  • Bir Google hesabını bilgisayar veya mobil cihaz üzerinden oluşturmanızı öneririz.
  1. HOME düğmesine basın, Home menüsünden (Uygulamalar simgesi) öğesini seçin ve uygulamalar listesinden Google Play Store seçeneğini belirleyin.
    Ürünle birlikte gelen uzaktan kumandada bir APPS düğmesi varsa uygulamalar listesini görüntülemek için APPS düğmesine basabilirsiniz.
  2. Yüklemek üzere bir uygulama seçin.

İndirildikten sonra, uygulama otomatik olarak yüklenir ve eklenir. Simgesi yüklü uygulamalar listesinde görünür ve uygulamayı başlatabilirsiniz.

Ücretli uygulamalar hakkında

Google Play Store'de ücretsiz uygulamalar ve ücretli uygulamalar bulunur. Ücretli bir uygulamayı satın almak için, ön ödemeli bir Google Play hediye kartı kodu veya kredi kartı bilgisi gerekir. Google Play hediye kartını çeşitli perakendecilerden satın alabilirsiniz.

Uygulama silmek için

  1. HOME düğmesine basın, Home menüsünden (Uygulamalar simgesi) öğesini seçin ve uygulamalar listesinden Google Play Store ve ardından Uygulamalarım seçeneğini belirleyin.
    Ürünle birlikte gelen uzaktan kumandada bir APPS düğmesi varsa uygulamalar listesini görüntülemek için APPS düğmesine basabilirsiniz.
  2. Silinecek olan uygulamayı seçin ve sonra uygulamayı kaldırın.

Sayfa Başına Git

VESTEL 32FA 32" 82 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart LED TV TV-FA

Akıllı teknolojiler ile donatılan ve medya bağlantı özellikleri bulunan televizyon modelleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hem bilgisayar hem DVD player özelliklerini başarılı bir şekilde bir araya getiren smart LED televizyonlar ile dizi ve film izlemek oldukça keyiflidir. Vestel 32FA 32" 82 ekran uydu alıcılı Full HD smart LED TV uyumlu olduğu alıcılar ve sahip olduğu medya bağlantıları ile ön plana çıkar. Güvenilir teknolojiler ile geliştirilen 32fa modeli her bir görüntü pikseli ışıklar aracılığıyla renklendirilen LED ekrana sahiptir. Kaliteli bir seyir keyfi yaşatan ürün ses ve görüntü özellikleri ile dikkat çeker. LED ekranlarda ışık kaynakları görüntüye göre ayarlandığı için ekstra enerji harcamadan üstün görüntü kalitesi elde edilir.

  • Full HD LED TV
  • Uydu alıcılı televizyon
  • Android işletim sistemi

Vestel 32FA LED TV Ses ve Görüntü Özellikleri

Vestel 32FA LED TV Ses ve Görüntü Özellikleri

Vestel 32FA LED TV, ekran özellikleri sayesinde etkileyici bir görüntü kalitesine sahiptir. Flat ekran tipine sahip olan ürün 32 inç boyutunda tasarlanır. Full hd çözünürlük standardı ile yüksek çözünürlüklü yayın kalitesi sağlar. x ekran çözünürlüğü bulunan modelin ekran yenileme hızı gerçekte 50/60 Hz seviyesindedir. Bu teknolojik özellikleri ile Full HD seyir keyfi veren ürün kalitesi ile ilgili Vestel 32FA yorumları incelenebilir. Ürünün görüntü kalitesi kadar ses kalitesi de dikkat çekici özelliklere sahiptir. 32FA Vestel ürününün ses çıkış gücü 12 W’dır. Ürün dolby digital ses çözme yöntemi ile her hoparlör bağımsız işlediğinden etrafı saran gerçek bir ses deneyimi yaşatır. Ayrıca üründe Dolby audio, H/HEVC (4K/60p) uydu, DTS, DTS HD ses çözücüleri de bulunur.

Multimedya Bağlantıları ile Vestel 32FA

Multimedya Bağlantıları ile Vestel 32FA

Vestel 32fa modeli akıllı bir televizyon olduğu için sahip olduğu android işletim sistemi müşterilere birçok fonksiyon sunar. Televizyonun alıcıları analog alıcı, Dvb-t karasal alıcı, Dvb-c kablolu tv, Dvb-s2 HD uydu alıcı, Dvb-t2 HD karasal alıcı olmak üzere çok çeşitlidir. Bu sayede sorun yaşamadan birçok kanala ulaşılabilir. Ürünün Multimedya bağlantıları arasında smart TV, android TV, Google play store, Smart TV uygulamaları dikkat çekicidir. Ayrıca Youtube ve Netflix bağlantıları ile film ve videolar kolay bir şekilde izlenebilir. Uygulama yükleyebilme özelliği sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar. Televizyonun program rehberi ile istenilen uygulama rahatlıkla bulunabilir. Vestel 32FA 32" 82 ekran uydu alıcılı Full HD smart LED TV kullananlar model hakkında beğenilerini dile getirir. 32FA yorum bölümünde ürünü deneyimleyen müşterilerin değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Vestel 32FA 32" 82 Ekran Smart LED TV Fiyatları ve Yorumları

Vestel 32FA 32

Ürünün diğer multimedya özellikleri arasında bluetooth bağlantısı, Google Assistant, bilgisayar veya tablet ekranı yansıtma, miracast ve Türksat kanal güncelleme sistemi bulunur. Ürün siyah renk çerçevesi ile modern bir görünüm sunar. Vestel 32FA 32" 82 ekran uydu alıcılı Full HD smart LED TV fiyatları ürünün sahip olduğu tüm teknolojik ve fiziksel özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. A+ enerji sınıfından olan ürünün ortalama enerji tüketim oranı 31 W seviyesindedir. Ürünün güç tasarruf modu ile enerji tasarrufu sağlanabilir. Model, V ayaklı standart ayak tipine sahiptir. Vestel 32FA çift çekirdekli işlemcisi ve android işletim sistemi ile dikkat çekici bir üründür. Vestel 32FA fiyat avantajlarına göz atabilirsiniz. Vestel 32FA 32" 82 ekran uydu alıcılı Full HD smart LED TV yorumları için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.

Android TV televizyonda Google Play Store indir

Android TV televizyona Google Play Store yükleme APK dosyasını ücretsiz indirmek için gerekli adresi sitemizde bulacaksınız. Öneri olarak yer verdiğimiz uygula sürümünün daha güncel halini ilgili web sitesinde bulacaksınız.

Şu önemli bilgiyi denemenizi öneririz. Kullanılan modelin yazılımı çok eski olduğundan dolayı güncel hizmetlerle uyumlu olmayabilir. Böyle durumlarda eski olan versiyonlara geçiş yapılmasını önermekteyiz. Çoğunlukla alternatif çözüm sunduğunu belirtelim.

  • Samsung
  • LG
  • Sony
  • Philips
  • Arçelik
  • Vestel
  • Grundig
  • Beko
  • Sharp
  • Regal, Axen, Sunny, SEG, Premier, Awox, Hi-Level Smart TV
image 20

Led TV ve diğer Android televizyonlar için Google Play Store mağaza uygulaması üzerinden ücretli / ücretsiz uygulama indirmek için gerekli APK dosyası aşağıda yer alıyor.

Mağaza uygulaması uzun zamandır TV&#; lerde yerini aldı. Artık son çıkan modellerde çok işlevsel hale gelen bu olmazsa olmaz uygulama bazen yanlışlıkla veya sistemsel sorunlardan dolayı çalışmıyor.

Bu yazıda direk indirme bağlantısını paylaştık. Yapmanız gereken verdiğimiz bağlantıdan APK dosyasını bilgisayara indirip ve sonra flash belleğe atıp USB aracılığı ile televizyona yüklemeniz.

Smart TV yanlışlıkla silinen Google Play&#; ı tekrar yüklemek için veya televizyonda Google Play yok nasıl yüklenir diye arayanlar için indirme adresimiz aşağıda yer alıyor. TV ile telefon uygulamasını karışıtırmayınız.

Android TV televizyonda Google Play Store indir dosyası

Android işletim sistemi yüklü televizyonlarda Google Play Store uygulaması ile TV&#; ye oyun ve uygulama yükleyebilirsiniz.

Çoğu Android TV kullanıcısı kullandıkları televizyonun tam özelliklerini bilmez. İşte mağaza uygulaması sayesinde indireceğiniz uygulamalar ile televizyonunuzu daha işlevsel hale getirebilirsiniz.


Google Play Store Android TV sürümünü buradan indirebilirsiniz. Her hangi bir sorunla karşılaşırsanız, farklı bir sürümü deneyebilirsiniz. Cep telefonları ve tabletler içinse bu adresten ve  Google Play Store indir sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Televizyonunuz ve diğer teknoloji cihazları ile ilgili sorunlar için yayınladığımız yazılarımıza göz atınız.

  • Android televizyon için Google Play güncel sürümlerine bu funduszeue.info/ adresten ulaşabilirsiniz.
tiktok ag hatasi

Android TV Google Play Store sürümleri

Üste verdiğimiz bağlantıda çok sayıda hem telefon hem Smart TV için uygulama sürümü yer alıyor. Ayrıyeten Google Play hizmetleri silindi nasıl yüklerim diyenler için en iyi bağlantıdır.

Aşağıdaki versiyonlardan bazılarının model ile uyum göstermediğinde önceki eski sürümlere bakılması çözüm sağlayacaktır.

  • Google Play Store (Android 9 / Android 10 / Android 11 / Android 12 / Android 13 / Android 14)

Yukarıda apkmirror adlı web sitesinde çok sayıda versiyonla karşılaşacaksınız. Beta olanların dışında kararlı versiyonlarda yer alıyor. Önerimiz önce yeni ve sonrasında eskilerden birden fazla versiyonu test ediniz. Birinden birinin işe yarayacağınızı düşünmekteyiz.

Yakın zamanda çıkan versiyonların bazen cihazlarla uyum göstermediğine şahit oluyoruz. Bizde geçmişte bir cihazımızda böyle bir şeye maruz kaldık ve kendimizce bir çözüm ürettik. Uzum yıllardır bu şekilde kullanım yapmaya devam ettik.

Televizyona Google Play yükleyemiyorum

Smart TV&#;nize Google Play Store&#;u yüklemek istediğinizde, aşağıda listelenen bazı yaygın sorunlarla karşılaşabilirsiniz:

  1. Uyumsuzluk dediğimiz sorun: Google Play Store, çeşitli akıllı televizyon markaları tarafından desteklenmeyebilir. Bazı markalar, kendi uygulama mağazalarını kullanır veya Google Play Store&#;u önceden yüklememiş olabilir. Bu durumda, Google Play Store&#;u kullanmanız mümkün olmayabilir.
  2. Güncelleme sırasındaki sorunlar: Akıllı televizyonunuzdaki işletim sistemi, Google Play Store&#;u desteklemek için yeterli güncellemeye sahip olmayabilir. Bu durumda, televizyonunuzun güncellemelerini kontrol etmeniz ve en son sürüme güncellemeniz gerekebilir.
  3. Hatalı bağlantılar: İnternet bağlantınızın sorunlu olması, Google Play Store&#;u indirirken veya yüklerken sorunlara neden olabilir. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve sağlam olduğundan emin olun.
  4. Bellek sorunu: Akıllı televizyonunuzun belleği dolu olabilir ve bu nedenle Google Play Store&#;u yüklemek için yeterli alanı sağlamaz. Bu durumda, gereksiz uygulamaları silerek veya diğer dosyaları taşıyarak belleği boşaltmanız gerekebilir. Boş alan yeteri kadar varmış gibi görünse dahi sistem için yeterli olmayabilir. Malum hem işletim sisteminin hem uygulamaların boş alana ihtiyacı var.
  5. Tarih yanlışlığı: Sistem tarihinin yanlış olması, uygulama kurulumunda sorun oluşturacağı gibi aynı zamanda internete çıkışı engeller.

Android TV Google Play Store yükleme sorununa yönelik öneriler

Yukarıda bahsedilen sorunlar, Smart TV&#;ye Google Play Store yüklemek isteyen kullanıcılar tarafından karşılaşılan yaygın sorunlardır. Bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Akıllı televizyonunuzun kılavuzunu kontrol edin ve Google Play Store&#;un desteklenip desteklenmediğini belirleyin. Eğer desteklenmiyorsa, televizyonunuzun kendi uygulama mağazasını kullanabilir veya alternatif uygulama mağazalarını deneyebilirsiniz.
  2. Televizyonunuzun güncellemelerini kontrol edin ve en son sürüme güncelleyin.
  3. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve sağlam olduğundan emin olun. Eğer bağlantı sorunluysa, modeminizi veya yönlendiricinizi kontrol edin, kablosuz bağlantıyı sıfırlayın veya alternatif bir ağ bağlantısı deneyin.
  4. Akıllı televizyonunuzdaki belleği kontrol edin. Eğer bellek doluysa, gereksiz uygulamaları silerek veya diğer dosyaları taşıyarak belleği boşaltmayı deneyin. Böylece Google Play Store&#;u yüklemek için daha fazla alan açabilirsiniz.
  5. Eğer yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra sorun hala devam ediyorsa, akıllı televizyonunuzun üretici veya marka destek birimine başvurun. Sorunu açıklayın ve çözüm önerileri isteyin. Belki de güncel bir yazılım güncellemesi veya özel bir adım gerekebilir.
  6. Sonuç olarak, &#;Smart TV&#;ye Google Play Yüklenmiyor&#; sorunu, bazı yaygın sorunlardan kaynaklanabilir. Uyumsuzluk, güncelleme, bağlantı veya bellek sorunları bu durumu etkileyebilir. Ancak, yukarıdaki adımları izleyerek ve üretici destek biriminden yardım alarak çoğu sorunu çözebilirsiniz.
  7. Unutmayın, her akıllı televizyon markası ve modeli farklı olabilir, bu nedenle spesifik sorunlarınızı çözmek için kullanım kılavuzunuza veya destek dokümantasyonuna başvurmanız önemlidir.

Kurulum nasıl yapılır şeklinde sorunuz varsa, virüssüz bir bilgisayardan güncel bir APK dosyasını indiriniz, flash disk&#; e atınız ve sonrasında USB bağlantısını yaparak kurulumunu başlatınız. Görmüyorsa o zamanda dosya görüntüleme uygulaması kurarak gerekli dosyaya ulaşacaksınız.

Bilinmeyen kaynakların açılması ve dosya görüntüleme için gerekli programla alakalı içeriği aşağıdaki bağlantı içerisinde bulacaksınız.

funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası