sanal kredi kartı ile netflix / VakıfBank Like Card

Sanal Kredi Kartı Ile Netflix

sanal kredi kartı ile netflix

Banka kartını Netflix hesabından sil - Revolut sanal kartını kullanarak

Banka kartınızı Netflix hesabınızdan silin

Netflix hesap kartı kaldırma eğitimi ne hakkındadır?

Bugünün "Bir Netflix Hesabından Banka Kartı Silme" video eğitiminde, size bir Netflix hesabından bir banka kartını nasıl çıkaracağınızı göstereceğim.

Netflix hesabındaki kartı silmek için bir düğme olsaydı bu eğitim yapılmazdı. Ancak düğme, sihir gibi görünebilir

Kartı neden Netflix hesabınızdan silesiniz?

Aboneliği iptal edersek ve/veya Netflix hesabını kalıcı olarak iptal etmek istersek, yine de hesapta kayıtlı banka kartını çıkarmayı düşünmekte fayda var.

Doğru, Netflix aboneliği bir kez durdurulduğunda, karttan her ay daha fazla para çekilmez, ancak bir sorun kalır: verilerin sifonlanması.

Hassas bir konu, hesap verilerinin sifon edilmesidir

Birçok insan muhtemelen bunu bilmiyor:

ÇEVRİMİÇİ HESAPLARDA KAYDEDİLEN VERİLER % GÜVENLİ DEĞİLDİR

Zamanla, bilgisayar korsanları, bazıları büyük şirketler tarafından işletilen birçok sunucudan veri çalmayı başardı.

Çalınan veriler arasında fiziksel adresler, e-posta adresleri, şifreler, telefon numaraları ve hatta banka bilgileri (kart kimlik verileri) gibi kullanıcı hesaplarındaki kişisel veriler olabilir.

Çalınan verilerle, bilgisayar korsanları önemli bilgilere ve hatta finansmanımıza erişebilir.

Banka kartınızı Netflix hesabınızdan çıkarın - Revolut sanal kartı

Normalde Netflix ödeme verilerinize tek bir kart eklediğinizde kart silinemez.

Banka kartınızı Netflix hesabınızdan silmek için alternatif bir ödeme yöntemi olarak başka bir karta ihtiyacınız var. Bu, ilk kartın hesaptan silinmesine izin verecektir.

İkinci kartınız yoksa Revolut hesabınızdan sanal kart kullanabilirsiniz. Ücretsizdir ve kimliği olan herkes kayıt olabilir.

Sanal kartınızı Revolut'ta oluşturduktan sonra alternatif ödeme yöntemi olarak Netflix'e takın ve eski kartı silin. Eski Netflix ödeme kartını sildikten sonra sanal kartı Revolut'tan silebilirsiniz ve işlem tamamdır.

İlgili öğreticiler

Netflix Türkiye'de 8 lei tutuyor
ATM'den kartsız para çekme - Banka kartınızı Netflix hesabınızdan silin
Arada giysiniz olsa da kartı veri, telefon çalmaya nasıl
Kartlar ve etiketler nasıl kopyalanır

Video Eğitimi - Netflix Banka Kartınızı Silme


ilgili Öğreticiler


Filed: mali, Netflix, İpuçları-Güvenlik, Öğreticilerile etiketlenmiş sanal kart nereden alınır, Netflix kartı çıkarma, netflix abonelik kapatma, revolut, netflix kart değiştirme, sanal kart hizmetleri, netflix kartını sil, netflix öğretici, revolut kartı görsel öğretici

Netflix Sanal Kartla Ödeme Sorunu Çözümü

Netflix sanal kartla ödeme sorunu, kullanıcıların sıkça karşılaştığı sorunlardan biridir. Bu yazımızda bu sorunun nedenlerini ve nasıl çözüleceğini yanıtlıyoruz.

Netflix Sanal Kartla Ödeme Sorunu

Genellikle bu sorun sanal kartlar oluşturulurken kart limitinin düşük ayarlanmasından kaynaklanır. Ödeme sırasında Netflix sanal kartla ödeme sorunu oluşabilir. Netflix ödeme yaparken kartta bir miktar para bulunmalıdır. Eğer kartınızda para bulunmazsa veya harcama limiti ödeme miktarından düşük ise ödeme başarısız olur. Ayrıca Netflix sürekli silinen veya değiştirilen kartlar bu soruna neden olabilir.

Ayrıca Netflix Hata Kodları ve Çözümleri, En Yaygın 13 Hata Kodu yazımıza göz atarak karşılaştığınız hatalara çözüm bulabilirsiniz.

Netflix Sanal Kartla Ödeme Sorunu Çözümü

Netflix sanal kartla ödeme sorunu kredi ve sanal kartların çalışma algoritmasına ters düştüğünde gerçekleşebilir. Sanal pos sistemleri sanal kart numarasının birkaç hanesinden yola çıkarak hangi bankaya ait olduğunu ve hangi tür kart olduğunu anlayabilmektedir. Netflix gibi çoğu online sistem, ödemelerini zamanında alamayacağı endişesiyle &#;Prepaid&#; yani ön ödemeli kart sınıfında bulunan ATM banka kartı ve sanal kartları kabul etmeyebilirler.

Sanal kartınız veya kredi kartınız, birçok hesabın ödemesinde kullanılıp başarısız işlemler gerçekleştirdiyse bloklanmış olabilir. Bu durumlarda kredi kartına bağlı sanal kartları tercih ederek yeniden denemek gerekir. Netflix sanal kartınızı bloke etmiş olabileceğini ihtimali göz önünde bulundurulmalı ve işlem farklı bankalara ait kartlar ile tekrar denenmelidir.

Tıkla ve Bizi Oyla

[Toplam: 0 Yıldız: 0]

Netflix İndirimi Ayrıcalığı

Ana içeriğin başı

Netflix’te İndirim Ayrıcalığı sizi bekliyor!

Yüzlerce film ve dizi alternatifleriyle alışkanlıkları değiştiren Netflix, QNB First ayrıcalığıyla sizi bekliyor!
Ayrıcalıktan yararlanmak için QNB First Dijital üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Netflix İndirimi’nden kimler yararlanabilir?

QNB First veya QNB First Plus müşterisi olarak, QNB First veya Miles&Smiles QNB Finansbank markalı kredi kartınızla yapacağınız Netflix harcamasından indirim kazanabilirsiniz.

Netflix İndirimi’nden nasıl yararlanabilirim?

Kampanyaya QNB First Dijital üzerinden, Ayrıcalıklarım alanında yer alan Netflix İndirimi Ayrıcalığı sayfasından katıfunduszeue.infoyaya katıldıktan sonra, QNB First müşterisi olarak %20, QNB First Plus müşterisi olarak ise %30 indirim kazanabilirsiniz. İndirimden yararlanabilmeniz için Netflix harcamanızı QNB First veya Miles&Smiles QNB Finansbank markalı kredi kartınızla yapmanız gerekmektedir. 

*QNB First üyesi olabilmeniz için birikiminizin TL ve üzerinde olması, QNB First Plus üyesi olabilmeniz için birikiminizin TL ve üzerinde olması ve QNB Finansbank Private Banking üyesi olabilmeniz için birikiminizin TL ve üzerinde olması yeterlidir. QNB Finansbank’taki aylık birikiminize funduszeue.info’daki birikimleriniz dahil edilmemektedir.

Hizmet Detayları

  • İndirimli Netflix Ayrıcalığı  kampanyası 31 Aralık  tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan sadece QNB First veya QNB First Plus müşterilerimiz QNB First veya Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartları ile faydalanabilir
  • Kampanyadan yararlanmaya başlayabilmek için QNB First Dijital’e giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında her ay yapılacak ilk Netflix harcamasından QNB First müşterilerimiz %20, QNB First Plus müşterilerimiz %30 indirim kazanabilecek olup; ay içerisinde tek seferlik en fazla ,99 TL’lik  harcama için geçerlidir.
  • Her ay maksimum kazanılabilecek indirim tutarı QNB First müşterilerimiz için 26,20 TL, QNB First Plus müşterilerimiz için ise 39,30 TL  sınırlıdır.
  • Kampanyadan sadece QNB First,QNB First Plus ve Private Banking üyesi müşterilerimiz QNB First, Private veya Miles&Smiles QNB Finansnbank kredi kartları ile faydalanabilir.
  • Kampanyaya asıl kartınız ile katıldığınız durumda, bağlı sanal kartınızdan yapacağınız harcamalar da kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanyaya kayıt olduğunuz tarihten itibaren 1 takvim ayı içerisinde kampanyadan en fazla 1 kere yararlanabilirsiniz.
  • Hizmet veren firmanın Türkiye’de satış noktası bulunmadığından, ilgili firmadan yapılacak harcamalar, yurt dışı ekstre tercihiniz USD ise, kredi kartı ekstrenize USD cinsinden yansıtılacaktır. Uygulanacak indirim tüm ekstre tercihleri için TL olarak yansıtılacaktır. Ekstre tercihinizin TL olması durumunda, harcama tutarı harcama tarihindeki güncel QNB Finansbank döviz satış kuru üzerinden hesaplanarak TL cinsinden ekstrenize yansıtılacaktır.
  • Kampanyadan çıkış yapmak istemeniz durumunda QNB First Dijital üzerinden çıkış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • QNB Finansbank değişen koşullar çerçevesinde kampanya şartlarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası