maltepe sahil brunch mekanları / Bist Bahçe - Café in Maltepe

Maltepe Sahil Brunch Mekanları

maltepe sahil brunch mekanları

Kartal'da Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 Mekan

Kartal'da Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 Mekan
Kahvaltı, günün en önemli öğünü. Bizim için yeri ise apayrı. Biz kahvaltıyı dolu dolu, uzun süreye yayarak yapmayı çok severiz. Çayımızı alırız, manzaramız da varsa..

Kahvaltı'da her çeşit kahvaltılıktan azar azar olması gerekir. En çok ziyan edilen yiyecekler de ne yazık ki serpme kahvaltılardır. O yüzden her zaman gittiğiniz yerde vereceğiniz siparişe dikkat edin. Azar azar tadını çıkara çıkara kahvaltınızın ve güzel havanın keyfine varın, israfa yol açmayın.

Peki İstanbul Kartal'da nerelerde kahvaltı yapılır? Sizler için Kartal'ın en iyi kahvaltı mekanlarını derledik. İşte Kartaldaki en iyi kahvaltı mekanları ve fiyatları.

5. Coffee Moule

Kartal'da Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 Mekan

Kartaldaki en iyi ve en sade kahvaltı mekanlarından biri Coffee Moule. 32 liradan kahvaltı tabağı ve 70 liradan iki kişilik serpme kahvaltı alabilirsiniz, tabii ki sipariş verdiğiniz porsiyona lütfen dikkat edin ve yemeyeceğiniz kalemleri listeden çıkarın.

Coffee Moule Haritada Gör

4. Pelit Kartal

Kartal'da Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 Mekan

Kartalın bir diğer iyi kahvaltı mekanı olan Pelit'de Geleneksel kahvaltı 55 lira ve menemen de 25 lira. Diğer kahvaltı seçenekleri menüsünden görebilirsiniz.

Pelit Haritada Gör

3. Alır Cafe ve Restaurant

Kartal'da Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 Mekan

Alır kardeşler cafe ve restoran kartalda kahvaltı yapmak için en iyi alternatiflerden biri. Bu enfes kahvaltı mekanının menüsüne ve fiyatlarına yukarıdaki görselden bakabilirsiniz.

Alır Cafe ve Restaurant Haritada Gör

2. İBB Dragos Sosyal Tesisleri

Kartal'da Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 Mekan

İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait Dragos sosyal tesislerinde çok güzel ve kaliteli bir haftasonu kahvaltısı yapabilirsiniz. Kahvaltı tabağı 24, serpme kahvaltı ise 40 lira. Zeytin tabağı ayrı, peynir tabağı ayrı bir çok kalemde farklı siparişler vererek kendi özel kahvaltı sofranızı kurabilirsiniz.

İBB Dragos Haritada Gör

1. Miela Karadeniz Mutfağı

Kartal'da Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 Mekan

Karadenizliler ya da karadeniz mutfağı hayranları yaşadı. Miela Kartalda bulunan en iyi karadeniz kahvaltısının tadına varabileceğiniz çok hoş bir mekan. İki farklı serpme kahvaltı seçenekleri var, isimleri Miela ve Ela. Miela'da yok yok ve fiyatı lira, Ela ise içerisinde kavurma ve süt reçeli gibi bazı kalemleri barındırmadığı için daha sade ve daha uygun 80 lira. Karadeniz dedik ya, bir sürü de pide çeşidi mevcut ve fiyatları lira arasında değişiyor.

Miela Karadeniz Mutfağı Haritada Gör

Kartal'da kahvaltı yapabileceğiniz en iyi mekanlar listemiz bu şekildeydi. İstanbul Kartala yolunuz düşerde kahvaltı yapacak güzel bir mekan arayışına girerseniz bu listedik mekanlardan herhangi birini güvenle tercih edebilirsiniz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kartal'da Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 MekanKartal'da Kahvaltı Yapabileceğiniz En İyi 5 MekanReviewed by Mekan Gunluguon Çarşamba, Kasım 27, Rating: 5

Maltepe Sahilde Süreyya Plaji'nda To Die For Coffee'de Kahvalti!

Fırsat Bu Fırsat


Maltepe Sahilde Süreyya Plajı'nda to die for coffee'de Kahvaltı!

Güne iyi bir başlangıç yapmak, bütün günü enerji dolu ve mükemmel şekilde tamamlamak iyi bir kahvaltı ister!

Kahvaltının tutkuya dönüştüğü yer olan to die for coffee, atmosferi ve lezzetleri ileri tam bir şölen yaşatıyor. to die for coffee, Liverpool, Londra, Blackpool & St. Annes - İngiltere, İbiza - İspanya ve Toronto - Kanada'dan sonra şimdi de İstanbul'da kapılarını açtı. to die for coffee, İngiliz zarafeti, İtalyan lezzeti ve Türk konukseverliğiyle uluslararası kalitede hizmet veriyor.

Alışılmışın dışında, yepyeni bir damak tadı ve daveti sunan to die for coffee, mutlaka ziyaret edilmeli.

Maltepe Sahilde Süreyya Plajı'nda yer alan to die for coffee'de seafoodplus.info'ya özel indirimlerle:

? Hafta İçi Kahvaltı Tabağı kişi başı 15 TL yerine 9,90 TL!

? Hafta Sonu Serpme Kahvaltı kişi başı 22 TL yerine 15,90 TL!

Hafta içi sunulan "Kahvaltı Tabağı"nda peynirler, reçeller, salam, zeytin, sigara böreği ve sınırsız çay ile enfes lezzetler

Cumartesi ve Pazar günleri sunulan "Serpme Kahvaltı"da ise kaşar peynir, Ezine peyniri, yöresel tereyağı, reçeller, tahin, pekmez, kokteyl sosis, dana jambon, tavuk jambon, yeşil kırma zeytin, siyah zeytin, domates, salatalık, sigara böreği, patates kızartması, sınırsız çay ve kuru meyveler ile hafta sonunun tadını çıkar!

Mekânın web sitesine ulaşmak için seafoodplus.info linkini tıklayabilirsin.

to die for coffee

to die for coffee yılında İngiliz girişimci Helen Asken tarafından kuruldu. İyi işlenmiş nefis İtalyan kahvesinin tadını Avrupa'daki emsalleri gibi yerel halkla paylaşmak istemiyle yola çıktı Miss Asken. İlk şubesini Liverpool'da açan Asken kısa sürede çevre halkının kahve prensesi olmayı başardı. to die for, kaliteli yiyecek ve içeceklerin servis yapıldığı, doğal atmosferiyle misafirlerini cezbeden, vazgeçilmez buluşma noktası haline geldi.

Franchise noktalarımız ve kahve siparişlerini tedarik ettiğimiz firmalarla birlikte satış noktamız bugün toplamda üç ülkede yedi adet şubemiz ile iş hayatımıza devam etmekteyiz. to die for coffee, bugün Liverpool, Londra, Blackpool & St. Annes (İngiltere) İbiza (İspanya), Toronto'dan (Kanada) sonra şimdi de kapılarını İstanbul'da Türk halkına açıyor. to die for coffee, merkez ofisi İstanbul olmak üzere, uluslararası bu büyük markayı tercih edecek olan yatırımcı firma / şahıslara franchise vermektedir.

Nasıl Kullanılır?


* seafoodplus.info'nun bu indirim kuponuyla Maltepe Sahilde Süreyya Plajı'nda yer alan to die for coffee'de:
* Hafta İçi Kahvaltı Tabağı kişi başı 15 TL yerine 9,90 TL!
* Hafta Sonu Serpme Kahvaltı kişi başı 22 TL yerine 15,90 TL!
* Fırsat, 15 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında geçerlidir.
* REZERVASYON YAPTIRILMALIDIR. Tel: 35 25 / 68 27 (kahvaltı saatlerini rezervasyon yaptırırken öğrenebilirsin.)
* Rezervasyonsuz katılım kabul edilmemektedir.
* Rezervasyon iptalleri ve değişiklikleri, en geç 24 saat önceden bildirilmelidir. Aksi durumda işletme, kupon kodunu kullanıldı sayma hakkına sahiptir.
* Masada bulunacak kişi sayısı kadar seafoodplus.info kupon kodu alınmalıdır.
* Menüler, fırsat detayında belirtilmiştir.
* Dilediğin kadar kupon satın alabilirsin ve hediye edebilirsin.
* Her kupon 1 (bir) kez kullanılabilir ve tek kişiliktir.
* Satın aldığın kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumunu seafoodplus.info*Hesabım* menüsünden takip edebilirsin.
* Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.
* İşletmeden perakende satış fişi veya fatura almayı lütfen unutma.

Fırsatı Sunan

Site:seafoodplus.info
Destek Hattı:() 09 00


1 – CAFE CADDE

25 y&#;ll&#;k geçmi&#;i ile Ba&#;dat Caddesi’nin en köklü kafesi olan Cafe Cadde, keyifli ambiyans&#;, leziz yemekleri ve hizmet kalitesi ile yediden yetmi&#;e bütün misafirlerini mutlu ediyor. Cafe Cadde geçmi&#;te &#;ahitlik etti&#;i a&#;klar&#;n, evlilliklerin çocuklar&#;n&#; da &#;u an a&#;&#;rl&#;yor. Yani ikinci bir nesil de Cafe Cadde’de büyüyor. Cafe Cadde’nin kahvalt&#; menüsü de güne güzel bir ba&#;lang&#;ç yapmak isteyenler için hem çe&#;itlilik hem de lezzet anlam&#;nda Ba&#;dat Caddesi’nde çok ba&#;ar&#;l&#; bir seçenek olu&#;turuyor.

Cafe Cadde ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve fiyatlar&#; için t&#;klay&#;n.

 

2 – HATAY GURME, ATA&#;EH&#;R

Ata&#;ehir Kay&#;&#;da&#;&#; Caddesi üzerinde yer alan Hatay Gurme, haftan&#;n her günü saat ’a kadar yöresel Hatay kahvalt&#;s&#; sunuyor. Mekan sahibi Bar&#;&#; Bey Hatay co&#;rafi i&#;aretleri ile belirlenen ürünler ile Antakya’da farkl&#; bölgelerde annesi ile deneyimledikleri lezzetler ile olu&#;turdu&#;u kahvalt&#; menüsüne annesinin ismini vermi&#;. Dahiye Sultan kahvalt&#;s&#;’nda yer alan Antakya yöresine özel kahvalt&#; çe&#;itleri 23 y&#;ll&#;k ek&#;i maya ile yap&#;lan ekmek ve tand&#;rda pi&#;en tand&#;r lava&#;la birlikte ah&#;ap tepside servis ediliyor.

Hatay Gurme ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve güncel fiyat&#; için t&#;klay&#;n.

 

3 – ÇINARALTI A&#;LE ÇAY BAHÇES&#;, ÇENGELKÖY

Anadolu yakas&#;nda, Bo&#;az’da uygun fiyatl&#;, ekonomik kahvalt&#; dendi&#;inde ilk akl&#;ma gelen yer elbetteki bo&#;az ile içiçe olan konumu, muhte&#;em bo&#;az manzaras&#;, tarihi ç&#;nar a&#;açlar&#;n&#;n gölgesindeki bahçesi ile Tarihi Ç&#;naralt&#; Aile Çay Bahçesi. Tarihi Ç&#;naralt&#; Aile Çay bahçesinin &#;stanbullular için en sevilen yönlerinden biri daha ise herkes kendini evinde hissetsin diye d&#;&#;ar&#;dan yiyecek getirilmesine izin verilmesi.

Tarihi Ç&#;naralt&#; Aile Çay bahçesi ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve fiyat&#;için t&#;klay&#;n.

 

4 – ETHEM EFEND&#; KAHVALTI

Önce gözümüzü sonra dama&#;&#;m&#;z&#; &#;enlendiren kahvalt&#; mekanlar&#;ndan Ethem Efendi Kahvalt&#; &#;stanbul Erenköy’de tarihi kö&#;kte yer al&#;yor ve tüm gün kahvalt&#; hizmeti veriyor. Kö&#;kün içinde, bahçesinde ve teras&#;nda servis edilen organik ve yerel ürünlerle haz&#;rlanm&#;&#; anne eli de&#;mi&#; kahvalt&#;ya davet slogan&#; ise &#;öyle;“K&#;y&#;ya kö&#;eye bir sürü mutluluk saklad&#;k. S&#;cak bir ortamda içinizi &#;s&#;tan bir kahvalt&#;da saklad&#;&#;&#;m&#;z mutluluklar&#; bulmaya ne dersin?” Ethem Efendi Kahvalt&#;’da doymadan kalk&#;lm&#;yor.

Ethem Efendi ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve güncel fiyat&#; için t&#;klay&#;n.

ETHEM EFEND&#; KAHVALTI

 

5 – &#;T&#;MAT CAFE, ATA&#;EH&#;R

Do&#;u Ata&#;ehir’de, Beyaz F&#;r&#;n’&#;n ve Tatar Salim’in yan&#; ba&#;&#;nda bulunan &#;timat Cafe, F&#;r&#;n ve &#;arküteri Anadolu Yakas&#;’nda, Ata&#;ehir’de Kahvalt&#; Nerede Yap&#;l&#;r? sorunsal&#;na yan&#;t oluyor. &#;timat Süt ve Süt ürünlerinin y&#;l&#;nda açt&#;&#;&#; &#;timat Cafe otoparkl&#;, bol garsonlu, beyaz yakal&#; cenneti Ata&#;ehir’e uygun, konforlu bir mekan. Hem iç mekan, hem de yaz&#;n aç&#;k havada kahvalt&#; etme imkan&#; sunan teras alan&#; oldukça geni&#;.

&#;timat Cafe ileti&#;im bilgileri ve kahvalt&#; detaylar&#; için t&#;klay&#;n…

&#;T&#;MAT KAFE ATA&#;EH&#;R

 

6 – KULEL&#; YAKAMOZ

Ad&#;n&#; yan&#; ba&#;&#;ndaki Kuleli Askeri Lisesi’nden alan ve &#;stanbul’da bo&#;az manzaral&#; kahvalt&#; dendi&#;inde ilk akl&#;ma gelen Kuleli Yakamoz tüm mekan&#; çepeçevre saran camekan yap&#;s&#; ile insanda Bo&#;az kenar&#;nda de&#;il Bo&#;az’&#;n içindeymi&#; hissi uyand&#;ran bir Bo&#;az’daki kahvalt&#; mekanlar&#;ndan biri. Asl&#;nda alkolsüz bal&#;k restoran&#; olarak hizmet veren mekan, hafta sonlar&#; sundu&#;u aç&#;k büfe kahvalt&#;s&#; ile daha çok ra&#;bet görüyor.

Kuleli Yakamoz ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; fiyat&#; ve detaylar&#; için t&#;klay&#;n.

BO&#;AZ &#;LE &#;Ç&#;ÇE KAHVALTI – KULEL&#; YAKAMOZ

 

7 – M&#;HRABAT KORUSU, KANLICA

Anadolu Yakas&#; En iyi Kahvalt&#; Yerleri ve ücretleri listemizdeki, &#;stanbul’un en güzel korular&#;ndan biri olan Kanl&#;ca’daki Mihrabat Korusu hem orman&#;n içinde 3 kilometrelik bir yürüyü&#; parkuruna hem de muhte&#;em bir bo&#;az manzaras&#;na sahip. Hafta içi de hafta sonu da serpme olarak sunulan kahvalt&#;da sahanda sucuk, sahanda yumurta, bö&#;ürtlen reçelli lor peyniri, peynir ve zeytin çe&#;itleri, sö&#;ü&#; taba&#;&#;, mevsim meyveleri, tahin pekmez, bal kaymak, börek, po&#;aça ve ekmek çe&#;itleri bulunuyor. Mekanda çocuk oyun park&#; ve bebek bak&#;m alan&#; da mevcut. 

Mihrabat Korusu Nerede? Nas&#;l Gidilir? &#;leti&#;im Bilgileri, Kahvalt&#; Detaylar&#; ve Güncel Ücreti Nedir? t&#;klay&#;n.

M&#;HRABAT KORUSU’NDA KAHVALTI

 

8 – NEL&#;P&#;DE GURME, BA&#;DAT CADDES&#;

Hepimizin evinde peynir, zeytin, yumurta var çok &#;ükür. Hafta sonu d&#;&#;ar&#;da kahvalt&#; etti&#;imizde fark yaratan lezzetler ar&#;yoruz. Merkezi Ordu’da bulunan Neli Pide’nin Ba&#;dat Caddesi &#;ubesindeki kahvalt&#;, patates kavurmas&#;, güveçte eritme peynir, petek bal&#;, dut reçeli ile insana iyi ki buraya gelmi&#;im dedirtiyor. Hele bir de üzerindeki  tereya&#;&#; masan&#;zda eriyen s&#;cac&#;k bir köy ekme&#;i var, ki ona ekmek demek hakaret olur, can yak&#;yor. Ba&#;dat Caddesi kahvalt&#; mekanlar&#;ndan NeliPide &#;stanbul’da yöresel kahvalt&#; nerede yap&#;l&#;r? sorusuna cevap oluyor. 

Nelipide ileti&#;im bilgileri kahvalt&#; detaylar&#; ve güncel fiyat&#; için t&#;klay&#;n.

NEL&#;P&#;DE GURME

 

9 – BREKKIE MODA

Peynirlerin Ezine’den, zeytinlerin Hatay’dan geldi&#;i pi&#;ili gözlemeli klasik Türk kahvalt&#;s&#; sunan mekanlardan geçilmeyen &#;stanbul’da, Brekkie Moda kahvalt&#; konseptine yepyeni bir soluk getiriyor. Brekkie Moda için kruvasan&#;n &#;stanbul &#;ubesi demek yanl&#;&#; olmaz, çünkü burada neredeyse tüm kahvalt&#;l&#;k ürünler ç&#;t&#;r ç&#;t&#;r ve leziz kruvasanlar&#;n aras&#;nda, üzerinde ya da yan&#;nda sunuluyor.

Brekkie Moda &#;leti&#;im Bilgileri, Kahvalt&#; Detaylar&#; ve Fiyatlar&#; için t&#;klay&#;n.

BREKKIE MODA

 

10 – SERPMEKÖY TRABZON, KOZYATA&#;I

Hafta sonu d&#;&#;ar&#;da kahvalt&#; keyfi dendi&#;inde manzaradan çok lezzete önem verenlerin mekan&#; Serpmeköy Kozyata&#;&#;’nda Minibüs Caddesi üzerinde yer al&#;yor. &#;çeri girdi&#;iniz anda sizi tereya&#; ve kavurma kokular&#; ile kar&#;&#;layan mekan Kuyma&#;&#;, Past&#;rmal&#; yumurtas&#;, Çakall&#; menemeni, Trabzon telli peyniri, Sürmene tulumu ve Tirebolu çay&#;yla yöresel kahvalt&#; keyfi sunuyor.

Serpmeköy Trabzon hakk&#;nda detaylar, güncel kahvalt&#; ücretleri ve foto&#;raflar için t&#;klay&#;n.

SERPMEKÖY TRABZON YÖRESEL KAHVALTI

 

11 – A&#;&#;YAN ÇENGELKÖY

Bo&#;az semtlerinden olan Çengelköy ile ba&#;da&#;m&#;&#; A&#;iyan’da her gün onlarca aileyi, arkada&#; grubunu kahvalt&#; yaparken görmek mümkün. &#;stanbul’da bo&#;aza naz&#;r nezih bir mekanda oturmak isteyenlerin u&#;rak noktas&#; haline gelen A&#;iyan Çengelköy, büyük bahçesi ile mü&#;terilerine ferah bir alan sunuyor. K&#;&#; aylar&#;nda ise bahçede so&#;uktan izole edilmi&#; kapal&#; alan&#; bulunuyor.

A&#;iyan Çengelköy’ün en önemli özelliklerinden biri de mekan yap&#;s&#;n&#;n mimarisi ünlü Türk Mimar Turgut Cansever’e ait olmas&#;. Yap&#; içerisinde ise estetik kalem i&#;çili&#;i ve göze hitap eden tablolar bulunuyor. Konak yap&#;s&#;nda olan A&#;iyan, ye&#;illikler ile dolu bahçe içerisinde yer al&#;yor.

A&#;iyan Çengelköy &#;leti&#;im Bilgileri, Kahvalt&#; Detaylar&#; ve Güncel Ücreti için t&#;klay&#;n.

A&#;&#;YAN ÇENGELKÖY

 

12 – EM&#;L&#;A &#;STANBUL, SUAD&#;YE

Londra’ya gelip de ödüllü kafe Peggy Porschen Cakes’in önünde &#;nstagram için foto&#;raf çektirmeyen çok az turist vard&#;r san&#;r&#;m. &#;irinlik muskas&#; bu pempi&#; mekan o kadar popüler ki önünde neredeyse her daim kuyruk oluyor. Neyse ki Peggy Porschen Cakes’le çok benzer bir konsepte sahip bir kafe olan Emilia art&#;k &#;stanbul’da. Ba&#;dat Caddesi’nde konumland&#;r&#;lm&#;&#; Emilia göz al&#;c&#; dekorasyonu, Londra’dan ithal ettikleri tamamen organik olan g&#;da renklendiricilerle haz&#;rlanm&#;&#; kahvalt&#; ve tatl&#;l&#;lar&#;yla misafirlerine 5 duyunuza hitap edecek olan unutulmaz bir deneyim ya&#;at&#;yor.

Emilia &#;stanbul ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve ücretleri için t&#;klay&#;n.

 

13 – ÇAMLICA KULES&#; KULE RESTAURANT

Dünyan&#;n en güzel &#;ehirlerinden &#;stanbul’un en yüksek yap&#;s&#; olan Çaml&#;ca Kulesi metre yüksekli&#;inde ve toplam 49 kattan olu&#;uyor. Di&#;er ad&#;yla Çaml&#;ca Radyo ve Televizyon Kulesi olan bu görkemli yap&#; yay&#;nc&#;l&#;k faaliyetlerinin yan&#; s&#;ra yerli yabanc&#; pek çok turisti a&#;&#;rlad&#;&#;&#; e&#;siz bir &#;stanbul manzaras&#;na hakim seyir teras&#;, kafesi ve restoran&#; ile de ön plana ç&#;k&#;yor. Kulenin kat&#;nda yer alan Kule Restaurant’&#;n  iki ki&#;ilik sundu&#;u serpme kahvalt&#; seçene&#;i çokca tercih ediliyor. Her seferinde kuleye giri&#; ücreti ödeyip bu kahvalt&#;y&#; yapmak mant&#;kl&#; gelmese de bir kez olsun bu deneyim ya&#;anmay&#; hak ediyor. 

Çaml&#;ca Kulesi Ula&#;&#;m, Giri&#; ve Kahvalt&#; Ücreti detaylar&#; için t&#;klay&#;n.

ÇAMLICA KULES&#; SERPME KAHVALTI

 

14 – NOVE CADDE, SUAD&#;YE

Ba&#;dat Caddesi’nin popüler kafelerinden biri olan NOVE yeni nesil kahvalt&#; konsepti ile de oldukça dikkat çekiyor. Nove’nin Biri Sa&#;k&#;nbakkal’da di&#;eri de Suadiye’de olmak üzere Nove Cadde ve Nove Bahçe olarak iki &#;ubesi bulunuyor. &#;yi kahve, iyi tatl&#; ve iyi kahvalt&#; konusunda Ba&#;dat Caddesi’nde akla ilk gelen mekânlardan biri olan Nove’nin tüm gün süren kahvalt&#; konsepti özellikle seviliyor.

Nove Cadde Kahvalt&#; Detaylar&#;, Güncel Fiyatlar&#; ve &#;leti&#;im Bilgileri için t&#;klay&#;n.

NOVE CADDE SUAD&#;YE

 

15 – HAVVA ANA BALATURKA, SUAD&#;YE

&#;stanbul’da “Yöresel Kahvalt&#;” ad&#; alt&#;nda sunulan pek çok kahvalt&#; “Ezine beyaz peynir ve Hatay k&#;rma zeytin” noktas&#;ndan öteye geçemiyor. Hem Suadiye’de hem de Ata&#;ehir’de hizmet veren Havva Han&#;m ise Trabzon’un tereya&#;&#;n&#;, Rize’nin et kavurnas&#;n&#;, Sürmene’nin, &#;zmir’in ve Erzincan’&#;n tulumunu, Kayserinin past&#;rmas&#;n&#; ayn&#; kahvalt&#;da bulu&#;turuyor. Havva Han&#;m’&#;n muhlamas&#;, tava böre&#;i çe&#;itleri ile peynir k&#;zartmas&#; da çok seviliyor.

Havva Ana Balaturka Karadeniz Kahvalt&#; Detaylar&#;, Güncel Ücreti ve &#;leti&#;im Bilgileri için t&#;klay&#;n.

HAVVA ANA KARADEN&#;Z KAHVALTISI

 

16 – BIG CHEF’S ANADOLU H&#;SARI 

Türkiye’de ve yurt d&#;&#;&#;nda 50’yi a&#;k&#;n &#;ubesi bulunan Big Chef’s günün her saatinde sundu&#;u, her zevke hitap eden menüsü, renkli ve modern dekorasyonu ile tercih edilen bir kafe restoran zinciri. Big Chefs’in Anadolu Hisar&#; &#;ubesi &#;stanbul Bo&#;az&#;’na s&#;f&#;r konumu ile özellikle seviliyor.

Big Chefs’lerde tek bir serpme kahvalt&#; seçene&#;i yok. Açl&#;k durumunuza ve kahvalt&#; zevkinize göre menüden kahvalt&#; seçimi yap&#;labiliyor. Az ve öz sevenler Bazlama Tost, Avokado Po&#;e Yumurta, Ev Kahvalt&#;s&#; gibi seçeneklerden birini tercih ederken, masay&#; donatmadan olmaz diyenler &#;ki ki&#;ilik serpme kahvalt&#;y&#; seçiyor.

Big Chef’s Anadolu Hisar&#; ileti&#;im bilgileri, güncel kahvalt&#; menüsü ve fiyatlar&#; için t&#;klay&#;n.

BIG CHEF’S ANADOLU H&#;SARI SERPME KAHVALTI

 

17 – THE HUNGER WATERGARDEN

Anadolu yakas&#;n&#;n yeni restoranlar cenneti Ata&#;ehir Watergarden’da yer alan The Hunger da bölge halk&#; taraf&#;ndan çokca tercih ediliyor. Hafta içi aras&#;, hafta sonu ise aras&#; alakart olarak servis edilen kahvalt&#;da &#;ki ki&#;ilik serpme kahvalt&#;, kahvalt&#; taba&#;&#;, pi&#;i kahvalt&#;, yumurtal&#; ekmek, omlet çe&#;itleri ve pancake taba&#;&#; seçecekleri bulunuyor.

The Hunger ileti&#;im bilgilerine ve kahvalt&#; çe&#;itlerinin ücret detaylar&#;na ula&#;mak için t&#;klay&#;n.

ATA&#;EH&#;R WATERGARDEN THE HUNGER SERPME KAHVALTI

 

18 – STELLA, POLONEZKÖY

&#;stanbul Anadolu Yakas&#;’nda hafta sonu kahvalt&#; yap&#;lacak yerler listemizdeki, do&#;a ile iç içe olmay&#; seven aileler için &#;stanbul’un arka bahçesi konumunda ye&#;ilin, orman&#;n korundu&#;u nadir yerlerden biri Polonezköy. Fatih Sultan Mehmet köprü yolu üzerindeki Kavac&#;k sapa&#;&#;ndan sap&#;l&#;p Acarkent’i geçtikten sonra Polonezköy tabelalar&#;n&#; takip ederek ula&#;&#;labilen Polonezköy’de benim favori mekan&#;m ise STELLA. Tepeden ormana hakim manzaras&#;, yemye&#;il ambiyans&#; ve orman yoluna direkt ba&#;lant&#;s&#; ile bence bölgedeki benzerlerinden bir ad&#;m önde.

Polonezköy’deki di&#;er kahvalt&#; mekanlar&#;için t&#;klay&#;n.

istanbul_doga_icinde_kahvalti_polonezkoy

POLONEZKÖY’DE KAHVALTI

 

STELLA POLONEZKÖY
Polonezköy mah. Y&#;l cad. Polonezköy/ Beykoz
0 ()

 

19 – M&#;DPO&#;NT FENERBAHÇE

&#;lk &#;ubesi y&#;l&#;nda &#;stanbul Ba&#;dat Caddesi’nde aç&#;lan Midpoint &#;u an Türkiye’nin 7 farkl&#; &#;ehrindeki 34 &#;ubesinde misafirlerini a&#;&#;rl&#;yor. Ula&#;&#;labilir fiyatlarda, geni&#; yelpazede bir menüye sahip Midpoint gerçekten de Türkiye’de kafe restoran zinciri dendi&#;inde ilk akla gelen marka. Hem &#;&#;k hem de modern bir dekorasyona sahip, günün her saati hizmet veren Midpoint &#;ubeleri kahvalt&#; sever erkenci ku&#;lar taraf&#;ndan da s&#;kça tercih ediliyor. Kalam&#;&#; Marina’n&#;n yan&#; ba&#;&#;nda, denize s&#;f&#;r konumda bulunan Midpoint’in Fenerbahçe &#;ubesi ise hem manzaras&#; hem de geni&#; iç mekan ve teras&#; ile di&#;er Midpoint &#;ubelerinden bir ad&#;m öne ç&#;k&#;yor.

Midpoint Fenerbahçe &#;leti&#;im Bilgileri, Kahvalt&#; Detaylar&#; ve Güncel Fiyat&#; için t&#;klay&#;n…

M&#;DPO&#;NT FENERBAHÇE

 

20 – KA&#;IBEYAZ, WATERGARDEN ATA&#;EH&#;R

Anadolu yakas&#;n&#;n merkezi olmaya do&#;ru ad&#;m ad&#;m yakla&#;an Ata&#;ehir’de geçti&#;imiz sene aç&#;lan Watergarden &#;stanbul tam bir restoran cenneti. Ate&#;li ve müzikli havuz showlar&#; ile de kitleleri kendine çeken Watergarden’daki en özel restoran &#;üphesiz ki, &#;stanbul’da kebap deyince akla ilk gelen isimlerden olan KA&#;IBEYAZ. Muhte&#;em bir iç dekorasyon, havuz &#;ovlar&#; ile içiçe bir teras, Ka&#;&#;beyaz lezzeti ve servis kalitesi.  Ka&#;&#;beyaz’da kahvalt&#; hem hafta içi hem de hafta sonu serpme olarak sunuluyor. Beyrandan katmere, nohut dürümden yöresel peynir çe&#;itlerine, börekten gözlemeye, yumurta çe&#;itlerinden ev yap&#;m&#; reçellere, Antep yöresine özgü ye&#;il zeytinden kelle paça çorbas&#;na yöresel pek çok lezzetin bulundu&#;u kahvalt&#; saat ’dan ’e kadar sürüyor.

Aç&#;k büfe zenginli&#;indeki serpme kahvalt&#;   ya&#; aras&#; yar&#; ücret al&#;n&#;yor. ya&#; aras&#; ücretsiz.

KA&#;IBEYAZ ATA&#;EH&#;R KAHVALTI

KA&#;IBEYAZ ATA&#;EH&#;R
Watergarden &#;stanbul, Barbaros Mah. &#;ebboy Sok. No:2 Bat&#; Ata&#;ehir, Ata&#;ehir/&#;stanbul
0 ()

 

21 – SAKLIGÖL KARAMANDERE TES&#;SLER&#;, &#;&#;LE

&#;stanbul’a bu kadar yak&#;ndayken çok uzaklarda hissedebilece&#;iniz göl k&#;y&#;s&#;nda dingin ve huzurlu bir mekan Sakl&#;göl Karamandere Tesisleri. &#;stanbul &#;ile otoyolundan &#;ile’ye ula&#;t&#;ktan sonra &#;ile merkezine girmek yerine ana yoldan tam tersi yöne sapt&#;&#;&#;n&#;zda kar&#;&#;n&#;za ç&#;kan Sakl&#;göl tabelalar&#;n&#; takip ederek Karamandere Köyü’nünaz ilerisinde sizi bekleyen bu gizli sakl&#; göle ula&#;acaks&#;n&#;z.

Ad 20

Göl k&#;y&#;s&#;ndaki ah&#;ap masalarda, do&#;a içinde yapabilece&#;iniz, bal, kaymak, reçel,peynir ve çe&#;itleri, ceviz, üzüm, otlu peynir ve sahanda yumurtadan olu&#;an serpme köy kahvalt&#;s&#; s&#;n&#;rs&#;z çay da dahil sunuluyor. Omlet, menemen, m&#;hlama vb. ayr&#;ca ücretlendiriliyor. Kahvalt&#; sonras&#; Sakl&#;göl etraf&#;ndaki 21 kilometrelik parkurda trekking yap&#;p yediklerinizi eritmek ücretsiz.

Sakl&#;göl ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve güncel fiyat&#; için t&#;klay&#;n.

&#;&#;LE SAKLIGÖL’DE GÖL KIYISINDA KAHVALTI

 

 

22 – LAC&#;VERT, ANADOLU H&#;SARI

LAC&#;VERT RESTORAN YAZINA KADAR TAD&#;LATTA.

Anadolu Yakas&#;’n&#;n en &#;&#;k bal&#;k restoranlar&#;ndan, özel günlerin vazgeçilmez mekan&#; Lacivert’te sadece hafta sonlar&#;na mahsus olmak üzere aç&#;k büfe kahvalt&#; servisi gerçekle&#;tiriliyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün gölgesinde, bo&#;aza naz&#;r, cumartesi ve pazar günleri, – aras&#;nda gerçekle&#;en serpme kahvalt&#; için ki&#;i ba&#;&#; TL talep ediliyor. ya&#; ücretsizken, ya&#; aras&#;ndaki çocuklar için TL ödenmesi gerekiyor. Avrupa yakas&#;ndan gelmek isteyenler için, sabah saat itibariyle Rumeli Hisar&#; Lokma Cafe’nin kar&#;&#;s&#;ndan, sürekli ring halinde olan ücretsiz tekneler Lacivert Restoran’a ula&#;&#;m sa&#;l&#;yor.

LAC&#;VERT RESTORAN AÇIK BÜFE KAHVALTI

 

LAC&#;VERT RESTAURANT
Anadolu Hisar&#; Mh., Körfez Cd. 57/A, Beykoz/&#;stanbul
0 37 53

 

23 – BEYAZ FIRIN, ATA&#;EH&#;R

’li y&#;llarda Balat’ta aç&#;lan bir simit f&#;r&#;n&#; ile ba&#;layan Beyaz S&#;r&#;n serüveni günümüzde Kad&#;köy, Çiftehavuzlar, Erenköy, Suadiye, Ata&#;ehir, Ac&#;badem, Levent ve Etiler’deki Beyaz F&#;r&#;n & Brasserie konsepti ile devam ediyor. F&#;r&#;nc&#;l&#;k konusunda bu kadar ustala&#;m&#;&#; bir markan&#;n kahvalt&#;lar&#; da çe&#;itlilik ve kalite anlam&#;nda ön plana ç&#;k&#;yor. Önce gözleri sonra mideyi &#;enlendiren sucuklu, hellimli, börekli, çörekli kahvalt&#;l&#;klar&#;n yan&#; s&#;ra Karabu&#;dayl&#; Granola, Sporcu omleti ve Fit tabak gibi sa&#;l&#;kl&#; ve diyete uygun seçenekler de oldukça ra&#;bet görüyor. &#;ak&#;ukal&#;, Burratal&#;, Sucuklu Po&#;e Yumurtalar da Beyaz F&#;r&#;n’&#;n fark yaratan lezzetlerinden…

Beyaz F&#;r&#;n &#;leti&#;im Bilgileri, Kahvalt&#; Çe&#;itleri ve Ücretleri için t&#;klay&#;n…

BEYAZ TAVA KAHVALTI TAVASI

 

24 – YOROS KALE KAFE, ANADOLU KAVA&#;I

Anadolu Kava&#;&#;’n&#;n yan&#; ba&#;&#;nda, Yoros Kalesi’nin yamac&#;nda, &#;stanbul’un e&#;siz bo&#;az manzaras&#;n&#; güzel bir aç&#;dan gören, kaleye ç&#;kan yoku&#; üzerinde stepler halinde konumland&#;r&#;lm&#;&#;, k&#;rm&#;z&#; pötikare örtüleri, ah&#;ap masa ve sandalyeleri ile gayet sevimli ve do&#;a içinde bir kahvalt&#; mekan&#; Yoros Kafe. Hafta sonu yo&#;unlu&#;u ile ba&#; etmekte zaman zaman zorland&#;klar&#;ndan erken saatlerde gitmekte, Yoros Kalesi’ni kahvalt&#;dan sonra gezmekte fayda var.

Yoros Kale Kafe ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve güncel fiyat&#; için t&#;klay&#;n.

YOROS KALE CAFE KAHVALTISI

 

25 – ALPERENLER VAN&#;KÖY CAFE & RESTAURANT

&#;stanbul Bo&#;az&#;’n&#;n Anadolu yakas&#;nda, Çengelköy’ün yan&#; ba&#;&#;ndaki Vaniköy’de konumland&#;r&#;lm&#;&#; Alperenler Vaniköy Cafe, denize s&#;f&#;r konumu ve 25 çe&#;it bulunan kahvalt&#;s&#; ile dikkat çekiyor. Vaniköy Kafe’de serpme olarak sunulan kahvalt&#;da yumurtal&#; ekmek, pancake, menemen ya da sucukl&#; yumurta, peynir çe&#;itleri (Erzincan tulum, çeçil, beyaz, ka&#;ar, örgü), domates kokteyl, Çengelköy bademi, ye&#;il ve siyah zeytin, bal kaymak, mevsim reçelleri, Nutella, kruvasan ve ekmek çe&#;itleri ile s&#;n&#;rs&#;z çay bulunuyor.

Alperenler Vaniköy Kafe’de iki ki&#;ilik serpme kahvalt&#; May&#;s itibariyle ki&#;i ba&#;&#; TL kar&#;&#;l&#;&#;&#;nda sunuluyor.

ALPERENLER VAN&#;KÖY CAFE & RESTAURANT KAHVALTISI

 

ALPERENLER VAN&#;KÖY CAFE
Kandilli Mahallesi, Vaniköy Cd No:2, Üsküdar/&#;stanbul
0 ()

 

26 – ÇE&#;M&#;D&#;L KAFE, BEYLERBEY&#;

Beylerbeyi’nde denize s&#;f&#;r kahvalt&#; edilecek yerler dendi&#;inde ilk akla gelen seçenek, Beylerbeyi iskelesi civar&#;nda denize s&#;f&#;r tek mekan olma özelli&#;i ta&#;&#;yan Çe&#;midil Kafe.

May&#;s itibariyle hafta içi kahvalt&#; taba&#;&#;n&#;n TL, serpme kahvalt&#;n&#;n TL oldu&#;u mekan hafta sonu aç&#;k büfe konseptine geçiyor ve fiyat TL’ye ç&#;k&#;yor.

Kahvalt&#; taba&#;&#;na da, serpme kahvalt&#;ya da aç&#;k büfe konseptine de s&#;n&#;rs&#;z çay dahil. Serpme kahvalt&#;da Beyaz peynir, taze ka&#;ar, eski ka&#;ar, otlu peynir, zeytin çe&#;itleri, salam, dana ve tavuk jambon, domates, salatal&#;k, biber, sigara böre&#;i, tereya&#;&#;, bal-kaymak, ev yap&#;m&#; reçeller, istedi&#;iniz türde omlet ya da menemen bulunuyor. Aç&#;k büfe de bunlara tatl&#;, salata, meze ve meyve çe&#;itleri de ekleniyor.

ÇE&#;M&#;D&#;L KAFE BEYLERBEY&#;

 

ÇE&#;M&#;D&#;L CAFE RESTAURANT 
Beylerbeyi Mahallesi, &#;skele Cd. No:2, Üsküdar/&#;stanbul
0 ()

 

27 – H&#;D&#;V KASRI, ÇUBUKLU KORUSU

Üsküdar-Beykoz sahil yolu üzerinde, Beykoz’daki Çubuklu korusunun içerisinde bulunan ve  Hidiv Kasr&#; &#;stanbul’un önemli tarihi yap&#;lar&#;ndan biri. Hem kasr&#;n tarihi dokusu hem de içinde bulundu&#;u korunun güzelli&#;i, gül bahçeleri, sincaplar&#; ve c&#;v&#;l c&#;v&#;l ku&#; sesleri pazar kahvalt&#;lar&#;n&#; cazip hale getiriyor. BELTUR’a ba&#;l&#; Hidiv Kasr&#;’nda pandemiden sonra serpme kahvalt&#; ve aç&#;k büfe kahvalt&#; kald&#;r&#;ld&#;. Sadece kafe k&#;sm&#; hizmet veriyor ve burada kahvalt&#; olarak haftan&#;n her günü ile aras&#;ndakahvalt&#; taba&#;&#;, yumurta çe&#;itleri ve tost çe&#;itleri servis ediliyor.

Hidiv Kasr&#; ileti&#;im, ula&#;&#;m, güncel kahvalt&#; ve yemek menüsü için t&#;klay&#;n.

ÇUBUKLU KORUSU H&#;D&#;V KASRI

 

28 – FETH&#; PA&#;A SOSYAL TES&#;SLER&#;, FETH&#; PA&#;A KORUSU, ÜSKÜDAR

Anadolu yakas&#;n&#;n bo&#;az k&#;y&#;s&#;nda bulunan ve bu bölgenin oksijen deposu olarak bilenen Fethi Pa&#;a Sosyal Tesisleri Kuzguncuk ve Üsküdar aras&#;ndaki Fethi Pa&#;a Korusu içinde yer al&#;yor. Koru içinde keyifli bir sabah yürüyü&#;ü sonras&#; Sarayburnu’ndan Ortaköy’e kadar uzanan muhte&#;em manzaray&#; seyir balkonundan izleyebilir, Fethi Pa&#;a Sosyal tesislerinde &#;stanbul’da do&#;a içindeki en uygun fiyatl&#; kahvalt&#;lardan birini deneyimleyebilirsiniz. Sosyal tesisler pazar günleri çok yo&#;un oldu&#;u için di&#;er günlerde ya da pazar günü erken saatlerde gitmekte fayda var.

Fethi Pa&#;a Korusu ileti&#;im, ula&#;&#;m, kahvalt&#; detaylar&#; ve ücreti için t&#;klay&#;n.

FETH&#; PA&#;A KORUSU’NDA KAHVALTI

 

29 – LA COLINA, NAKKA&#;TEPE

Bo&#;az’a tepeden hakim manzaral&#; bahçesi ve seçimli serpme kahvalt&#;s&#; ile Anadolu yakas&#;nda manzaral&#; kahvalt&#; mekan&#; arayanlar için isabetli bir seçim olan La Colina Restaurant Üsküdar Nakka&#;tepe semtinde yer al&#;yor. Mekanda fiks fiyatl&#; bir serpme kahvalt&#; hizmeti yok. Kahvalt&#;l&#;klar menüden alakart olarak seçiliyor. Serpme kahvalt&#;larda artan pek çok kahvalt&#;l&#;&#;&#;n çöpe gidip ziyan oldu&#;u dü&#;ünüldü&#;ünde bu yakla&#;&#;m&#; ile La Colina kocaman bir alk&#;&#;&#; hak ediyor. Muhte&#;em bo&#;az manzaras&#; da mekana ayr&#; bir de&#;er kat&#;yor.

La Colina kahvalt&#; ileti&#;im bilgileri, fiyatlar&#; ve detaylar&#; için t&#;klay&#;n.

LA COLINA KAHVALTISI

 

30 – KUL&#;NDA&#;, MAHMUT &#;EVKET PA&#;A KÖYÜ

2. Köprü yolundaki Kavac&#;k sapa&#;&#;ndan ç&#;k&#;p Riva’ya do&#;ru ilerlerken kar&#;&#;n&#;za ç&#;kan Mahmut &#;evket Pa&#;a Köyü ayr&#;m&#;ndan ula&#;&#;lan Kulinda&#;, ormanl&#;k bir vadinin yamac&#;na kurulmu&#; bir da&#; evi. Mekan&#;n kahvalt&#; konusundaki en büyük özelli&#;i kendi f&#;r&#;nlar&#;ndan ç&#;kan s&#;cac&#;k pide, pizza, po&#;aça ve di&#;er ekmek çe&#;itleri. Yemye&#;il bir orman, bol oksijen ve ku&#; sesleri.

Kulinda&#; kahvalt&#;s&#; May&#;s itibariyle hafta içi serpme (ki&#;i ba&#;&#; TL), hafta sonu ise aç&#;k büfe (ki&#;i ba&#;&#; TL) olarak servis ediliyor.

ya&#; aras&#; çocuklar için ücretsiz, aras&#; %50 indirimli, 9 ya&#; ve üstü tam ücret al&#;n&#;yor.

istanbul_orman_icinde_kahvalti_kulindag

KUL&#;NDA&#;’DA ORMAN &#;Ç&#;NDE KAHVALTI

KUL&#;NDA&#; DA&#; EV&#;
Mahmut &#;evket Pa&#;a Köyü, Kibrit Ç&#;kmaz&#; No:6 Beykoz/ &#;stanbul
0 ()

 

31 – &#;NC&#; BOSPHORUS, ÇENGELKÖY

Bo&#;az k&#;y&#;s&#;nda kahvalt&#; edilecek mekanlar&#;n kalabal&#;&#;&#;na alternatif olacak sakinlikteki çiçe&#;i burnunda Çengelköy restoran&#; &#;nci Bosphorus güleryüzlü ve nazik servis personeli ve birbiri ile iç içe geçmemi&#; ferah masalar&#; ile takdir topluyor.

&#;nci Bosphorus’da kahvalt&#; sadece serpme sunuluyor ve y&#;l&#; itibariyle ki&#;i ba&#;&#; TL talep ediliyor ya&#; alt&#; ücretsiz.

Serpme kahvalt&#;da Ezine beyaz peyniri, &#;zmir tulum peyniri, isli Çerkez peyniri, dil peyniri, eski ve taze ka&#;ar peyniri, bal-kaymak, tahin-pekmez, domates-salatal&#;k, taze otlar, zeytin çe&#;itleri, menemen ya da sahanda yumurta, simit, po&#;aça, ekmek çe&#;itleri, s&#;cak taba&#;&#; (sucuk, sosis, hellim peyniri), börek ve s&#;n&#;rs&#;z çaydan olu&#;uyor.

&#;NC&#; BOSPHORUS ÇENGELKÖY

&#;NC&#; BOSPHORUS 
Çengelköy Mahallesi &#;skele Gazinosu Sokak No:3/1   Üsküdar/ &#;stanbul
7

 

32 – HACIBA&#;AR ATA&#;EH&#;R

Ata&#;ehir Memorial Hastanesi’nin yan&#; ba&#;&#;nda konumland&#;r&#;lm&#;&#; Hac&#;ba&#;ar Kebap restoranlar&#;n&#;n Ata&#;ehir &#;ubesinde hem hafta içi hem de hafta sonlar&#; mükellef kahvalt&#; sofralar&#; kuruluyor. Kahvalt&#; servisi hafta içi ’da, hafta sonu da ‘da ba&#;l&#;yor ve tüm gün devam ediyor. Serpme olarak servis edilen kahvalt&#; için ki&#;i ba&#;&#; TL ücret al&#;n&#;yor. ya&#; aras&#; çocuklar ücretsizken aras&#; çocuklar için %50 indirim uygulan&#;yor. Serpme kahvalt&#;da s&#;n&#;rs&#;z çay e&#;li&#;inde foto&#;raftaki tüm ürünler ücrete dahil olarak sunuluyor. (Omlet çe&#;itleri, gözleme ve katmer de dahil). Kahvalt&#; s&#;n&#;rs&#;z oldu&#;u için bittikçe yenileniyor. Mekanda e&#;itimli ablalar e&#;li&#;inde çocuklar&#;n&#;z&#; emanet edebilece&#;iniz çocuk oyun alan&#; da mevcut.

HACIBA&#;AR ATA&#;EH&#;R SERPME KAHVALTI

 

HACIBA&#;AR ATA&#;EH&#;R
Küçükbakkalköy Mahallesi, Vedat Günyol Cad. No, Ata&#;ehir/&#;stanbul
0 16 89

 

33 – MASSHA &#;&#;LE

&#;stanbul Anadolu yakas&#;n&#;n sahil kasabas&#; &#;ile’de, Ayazma Plaj&#;’n&#;n kö&#;esinde, beyaz tahta bir iskele üzerinde konumland&#;r&#;lm&#;&#; Massha asl&#;nda bir bal&#;k restoran&#;. Massha ayn&#; zamanda deniz ile içiçe bir konumda sundu&#;u lezzetli kahvalt&#;s&#; ile de ön plana ç&#;k&#;yor.

Massha &#;ile ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve güncel fiyat&#; için t&#;klay&#;n.

MASSHA &#;&#;LE KAHVALTISI

 

 

34 – KA&#; ÇENGELKÖY

&#;stanbul’un Bo&#;az ile bulu&#;tu&#;u, denizin ye&#;il ile kavu&#;tu&#;u Anadolu Yakas&#;’n&#;n en güzel semtlerinden Çengelköy’de, Refi Pa&#;a Yal&#;s&#;’nda yer alan Kai Çengelköy’ün mutfa&#;&#; Bülent Chef’e emanet. y&#;l&#; sonlar&#;nda aç&#;lan, çiçe&#;i burnunda mekanda e&#;siz bo&#;az manzaras&#; e&#;li&#;inde, &#;&#;k ve nezih bir ortamda, deniz ile iç içe yapabilece&#;iniz yöresel kahvalt&#; keyfi sunuluyor.

KA&#; Çengelköy ileti&#;im bilgileri, kahvalt&#; detaylar&#; ve ücreti için t&#;klay&#;n.

KA&#; ÇENGELKÖY’DE BO&#;AZ’A SIFIR KAHVALTI

 

35 – NOU BREAKFAST & COFFEE

Al&#;&#;&#;lagelmi&#; serpme ya da aç&#;k büfe kahvalt&#; yerine minimalle&#;tirilmi&#;,  lezzeti bol kahvalt&#; tabaklar sunan yepyeni bir kahvalt&#; anlay&#;&#;&#; “Breakfast Club”  &#;stanbul’da da son dönemde gitgide popülerle&#;iyor. Çengelköy Nou Breakfast Kafe de daha çok Ni&#;anta&#;&#; ve Moda cenaplar&#;nda rastlad&#;&#;&#;m&#;z bu konseptin Çengelköy temsilcisi olma yolunda h&#;zla ilerliyor.

NOU Breakfast &#;leti&#;im Bilgileri, Kahvalt&#; Detaylar&#; ve Fiyat&#; için t&#;klay&#;n.

NOU BREAKFAST

 

36 – ÜSKÜDAR KAT&#;B&#;M CAFE

Üsküdar’da &#;emsi Pa&#;a Camii üzerinden enfes bir bo&#;az manzaras&#; sunan Katibim Kafe Anadolu yakas&#;ndaki Bo&#;az manzaral&#; kahvalt&#; mekanlar&#; aras&#;nda yer al&#;yor. Katibim Cafe’de kahvalt&#; iki ki&#;ilik serpme ya da menüden seçmeli olarak sunuluyor. &#;ki ki&#;ilik serpme kahvalt&#;da beyaz peynir, taze ka&#;ar, eski ka&#;ar, bal kaymak, siyah – ye&#;il zeytin, sö&#;ü&#; taba&#;&#;, dana jambon, ev reçeli, Nutella, panço, acuka, pi&#;i, sahanda yumurta, sahanda sucuk ve bir pot çay bulunuyor.

Üsküdar Katibim Cafe kahvalt&#; ücretleri ve ileti&#;im bilgileriiçin t&#;klay&#;n.

ÜSKÜDAR KAT&#;B&#;M KAFE

 

37 – MUNCHIES MODA

Hafta sonu kahvalt&#;s&#; deyince akl&#;na sucuklu yumurtaya ekmek banmaktan ziyade pancake’ine nutella sürmeyi hayal edenleri çok mutlu eden bir kahvalt&#; mekan&#; Munchies Moda. Mekan Moda Caddesi üzerinde, Moda sahile çok yak&#;n bir konumda yer al&#;yor. Hem merkezi konumu hem de leziz pancakeleri ile özellikle hafta sonlar&#; oldukça talep görüyor.

Munchies Moda Kahvalt&#; Çe&#;itleri, Güncel Fiyatlar&#; ve &#;leti&#;im Bilgileri için t&#;klay&#;n.

MUNCHIES MODA PANCAKE KAHVALTI

 

38 – EM&#;RGAN SÜT&#;&#;, WATERGARDEN AVM

Hali haz&#;rda &#;stanbul’da 13 adet, &#;stanbul d&#;&#;&#;nda 17 &#;ubeye sahip Emirgan Süti&#;’in Watergarden &#;ubesinde konumland&#;r&#;lm&#;&#; Emirgan Süti&#; nostaljik ortam&#;, kahvalt&#; çe&#;itlili&#;i ve lezzetleri ile ön plana ç&#;k&#;yor. Emirgan Süti&#;’te kahvalt&#; menüden seçimli olarak alakart servis ediliyor. Bu tarz kahvalt&#;lar t&#;ka basa karn&#;n&#; doyurmaktansa sadece istediklerini yemeyi tercih edenler için çok avantajl&#; oluyor.

Menüden örnek vermek gerekirse May&#;s itibariyleÇay 25 TL, Bal-kaymak 85 TL, Sö&#;ü&#; taba&#;&#; 65 TL, Izgara hellim 85 TL, Peynirli su böre&#;i 80 TL, Sucuklu Yumurta TL, Menemen 90 TL, K&#;ymal&#; kol böre&#;i 85 TL’den sunuluyor. Finale &#;ncirli muhallebi(80 TL) çok yak&#;&#;&#;yor.

Emirgan Süti&#; kahvalt&#; menüsünde çe&#;it çok oldu&#;undan kalabal&#;k bir grup olarak gidip her &#;eyden tatmak daha da keyifli oluyor. Tüm popüler kahvalt&#; mekanlar&#; gibi hafta sonlar&#; oldukça yo&#;un oldu&#;undan hafta içi ya da hafta sonu erken saatlerde gitmek serviste s&#;k&#;nt&#; ya&#;amaman&#;z için tavsiye ediliyor.

ATA&#;EH&#;R WATERGARDEN EM&#;RGAN SÜT&#;&#;

 

EM&#;RGAN SÜT&#;&#;
Barbaros mah., Watergarden AVM, Ahlat Sk. D:A Blok No: 2, Ata&#;ehir/&#;stanbul
0 34 00

 

Gezenti Anne’yi INSTAGRAM’DA takip etmek için t&#;klay&#;n.

 

&#;stanbul’da Geleneksel Türk Yemekleri ile Ünlü En &#;yi 7 Lokanta
Avrupa Yakas&#; En &#;yi 25 Kahvalt&#; Mekan&#; ve Fiyatlar&#;

İstanbul Maltepe Brunch Kahvaltı Mekanları

İstanbul Maltepe Brunch Kahvaltı Mekanları

Maltepe sahilde sabah yürüyüşünüzü yaptınız, peki şimdi güzel bir kahvaltı çekmeyi hak etmediniz mi? Tabi ki ettiniz. Maltepe'de kahvaltı yapabileceğiniz mekanları sizin için derledik.

1- Maltepe Safranbolu Fırını Pastanesi

Serpme kahvaltısında birçok çeşit barındıran kaliteli bir mekan.

2- Şato Plus

Ailenizle birlikte gelebileceğiniz, çocuklar için oyun alanları olan, manzaralı keyifli bir mekan. Nargilesi de var.

3- Ada Manolya Pastanesi

Samimi ve içten bir aile işletmesi. Lezzetli ve temiz ürünleri için ziyaret edilebilir.

4- Costa Cafe Restaurant

Kalite ve lezzetin buluştuğu, serpme kahvaltıya doyabileceğiniz bir yer.

5- İBB Dragos Sosyal Tesisleri

Orhantepe'de bulunan tesisler, İstanbul'un birçok yerinde karşılaştığımız sosyal tesislerin aynısı. Arzunuza göre bu mekanı da tercih edebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir