ses kaydedici download / Ashampoo® Audio Recorder Free - Hızlı basit ses kaydetme

Ses Kaydedici Download

ses kaydedici download

İstediğiniz Tüm Sesleri Kaydedin

Bilgisayar da çalan herhangi bir müzik, film veya klibin sesini kolaylıkla kaydedebileceğiniz bir program. Ayrıca gerekirse mikrofon yardımıyla da ister kendi sesinizi isterse sevdiklerinizin sesini kaydedebilirsiniz. Free Sound Recorder anlık olarak ses kartınızdan çıkan herhangi bir sesi kaydetmek için mükemmel bir ses kayıt programıdır. Mikrofonla kayıt yapmanızı desteklediği gibi bunun dışında, internette yayın akışlarını, Winamp veya Media Player&#;da çalan sesleri anlık olarak mp3, wma, wav formatında kaydetme olanağı sağlar.

Free Sound Recorder Özellikleri

MP3, WMA ve WAV formatında kayıt yapmaya olanak verir, Kayıt öncesi ses kalitesini istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz, Yüksek kalitede ses kaydı için geliştirilmiş gelişmiş ses kayıt moturu, Kayıt sırasında anlık olarak veri akışı görüntüleme.

Free Sound Recorder indir

Sponsorlu Bağlantılar

Göktürk

Ashampoo®  Audio Recorder Free

Mikrofon veya ses kartı kayıtları için kayıt yazılımı

Hızlı, kompakt, yüksek kaliteli ses kaydedici

Ashampoo Audio Recorder Free, mikrofonunuzdan veya ses kartınızdan (döngü) ses yakalamak için ücretsiz bir ses kayıt yazılımıdır. Bu, programı kalite kaybı olmadan sesinizi kaydeden mükemmel bir dikte makinesi yapar, örn. Kendi videolarınıza ses parçası eklemek için

Ses kartınızı kaydedin

Duyduklarını yakala

Ses kaynağı olarak "döngü"yü kullanarak, sesin kaynağı ne olursa olsun hoparlörlerinizden duyduğunuz her şeyi kaydedebilirsiniz. "Duyduğunuz şey" olarak da bilinen bu seçenek, PC&#;nizde çalmakta olan sesi kaydetmenin sorunsuz bir yolunu sunar. Sadece kaynağı seçin, kayıt düğmesine basın ve hazırsınız.

Tüm popüler çıktı biçimlerini destekler

Kayıpsız yüksek kaliteli sesten alan açısından verimli MP3&#;lere

İyi yapılandırılmış kullanıcı arayüzü, ses kaynağı, çıkış formatı ve kayıt kalitesini seçmenizi özellikle kolaylaştırır. Desteklenen formatlar arasında MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, OPUS ve APE bulunur. 48 kHz&#;e kadar örnekleme hızları, akışlar, podcast&#;ler, sesli kitaplar ve müzik için mükemmel kalite sağlar. Ayrıca, ses kırpma gerçekleştirme, örn. can sıkıcı reklamları kaldırmak için sadece birkaç tıklama yeterlidir.

Dahili oynatıcı ile birlikte gelir

Önizleyin, yeniden adlandırın ve kontrolü elinizde tutun

Ashampoo Audio Recorder Free, bitmiş kayıtları ayrı bir medya kitaplığında saklar. Kayıtlarınızı önizlemek için yerleşik oynatıcıyı kullanabilirsiniz, ancak gerektiğinde dosyalarınızı yeniden adlandırabilirsiniz.

Burning Studio 20 Box & Screenshot

Öne Çıkanlar

  • Sorunsuz ses kaydı
  • Mikrofonunuzdan veya ses kartınızdan("Ne Duydunuz") kayıt
  • Hedef formatlar: MP3, WMA, OGG, WAV, FLAC, OPUS, APE
  • Kayıtlı kliplerin yer aldığı ortam kütüphanesi
  • Ses kırpma
  • Dosya yeniden adlandırma
  • Dahili ses oynatıcı
  • Ortam kitaplığı ile hızlı dosya erişimi
  • Müzikler, akışlar, podcast&#;ler ve sesli kitaplar kaydedin
  • Bilgisayarınızı bir ses kaydedicisine dönüştürün

Duyduklarınızı kaydedin veya mikrofonunuzu çalıştırın: Ashampoo Audio Recorder Free hepsini yakalayabilir!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası