araç sat / funduszeue.info | Aracının Fiyatını Hemen Öğren Hemen Sat

Araç Sat

araç sat

FORD OTOMOTİV SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN PAZARLAMA FAALİYETİ KAPSAMINDA İŞLENMESİNE İLİŞKİN AÇIK RIZA METNİ İLE ELEKTRONİK TİCARİ İLETİ ONAY METNİ

Kişisel verilerime ilişkin Kişisel Verilerin Pazarlama Faaliyetleri Kapsamında İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni’ni okudum ve bu kapsamda kişisel verilerimin Ford Otomotiv Sanayi A.Ş. tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması amaçları doğrultusunda; pazar araştırması faaliyetlerinin, tanıtım ve pazarlama süreçlerinin, müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin ve Ford LifeCard süreçlerinin planlanması ve icra edilmesi ve bu ürün ve hizmetlerin beğenilerime, kullanım alışkanlıklarıma ve ihtiyaçlarıma göre özelleştirilmesi amaçlarıyla yurtiçinde ve yurtdışında işlenmesini, bu doğrultuda Ford Otomotiv Sanayi A.Ş’nin tedarikçileri, iş ortakları ve iştirakleri, veri sorumlusu olarak hareket edecek Ford Motor Company ve iştirakleri, Google Ireland Limited ve Facebook Ireland Limited ile paylaşılmasına ve aşağıda belirttiğim seçeneğim doğrultusunda e-posta adresime/telefonuma, çağrı merkezleri, faks, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda veri, ses ve görüntü içerikli reklam, promosyon, kampanya ve benzeri ticari elektronik iletilerinin gönderilmesini ve bu amaçlar doğrultusunda elektronik ileti dışındaki herhangi bir yöntemle de irtibata geçilmesini onaylıyorum.

Sadece 3 Kolay Adım

Otomobilinizi 3 adımda kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde satar, ödemenizi hemen alırsınız.

Anında Ön Fiyat

Anında Ön Fiyat

Aracınızla ilgili bilgileri değerleme bölümümüzden seçerek ön fiyatı hızlıca alabilirsiniz.

Ekspertiz ve Nihai Fiyat

Ekspertiz ve Nihai Fiyat

Ön fiyatlama sonrası randevu alarak aracınıza ücretsiz ekspertiz yaptırabilir ve nihai fiyatı anında alabilirsiniz.

Hızlı ve Güvenli Ödeme

Hızlı ve Güvenli Ödeme

Noter işlemleri tarafımızdan yürütülüyor olup, hızlı, kolay ve güvenli ödeme sistemimiz ile ödemenizi hemen alabilirsiniz.

Aracımı Neden Caretta Oto'ya Satmalıyım?

Ön fiyat ve ekspertiz sonrası, sizlere nihai alım fiyatını sunarken, otomotiv sektöründeki rekabetçi ortamı göz önüne alarak ve bir sonraki araç satışınızda önceliğinizin Caretta Oto olmasını hedefleyerek en iyi satın alma fiyatımızı sunarız.

Aracınızı bireysel olarak satmanın getirdiği risk ve zorlukları ortadan kaldırarak, doğru fiyata, hızlı, konforlu ve güvende Caretta Oto’ya satabilirsiniz.

Neden Kredi Sistemini Kullanmalıyım

Sistem Nasıl Çalışır?

Araç değerleme sistemimizde, araç bilgilerinizi girerek anında nakit ödeme, takas ve konsinye olmak üzere 3 farklı teklifimizi görüntüleyebilirsiniz.

Tekliflerimizden biri sizin için uygunsa ücretsiz ekspertiz randevusu oluşturabilirsiniz.

Ekspertiz sonrası aracınıza nihai tekliflerimizi sunarız.

Teklifimizi kabul etmeniz durumunda, aynı gün aracınızın satışını gerçekleştirerek ödemenizi alabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Araç alım kriterleriniz nelerdir?

model ve daha yaşlı, ağır hasar, sel/su hasarlı, çalıntı kayıtlı, hava yastıkları açılmış, şasi işlemli, tavanı boyanmış veya değiştirilmiş, modifiye edilmiş, lpg sistemi takılmış, ticari araç ya da taksi olarak kullanılmış, muayene geçerlilik süresi bir aydan az olan araçlar, alım kriterlerimizin dışındadır.

Başka sorularınız var mı?

Aracınız için 3 farklı teklifimiz var!

Aracınızı tanımlayın, teklifimizi görüntüleyin.

1 Günde Araç Satışı Aracınızı bir günde üstelik nakit olarak satabileceğinizi biliyor musunuz? Evet, Oto2sat ile aracınızı değerinde nakit olarak alıyoruz. Üstelik tüm işlemler randevu ile aynı gün içinde tamamlanıyor. Oto2sat ’a otomobilinizi 3 adımda kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde satar, ödemenizi hemen alırsınız; 1- Ücretsiz Fiyat Değerleme, 2- Ücretsiz Ekspertiz, 3- Güvenli ve Hızlı Nakit Ödeme. Ücretsiz Fiyat Değerleme Sektörün en güncel fiyatlarını sunduğumuz özel yazılımımız sayesinde, aracınıza en yüksek fiyat teklifini alabilirsiniz. Sitemizde bulunan fiyat teklifi hesaplama alanından araç marka ve modelinizi seçerek fiyat teklifimizi hemen alabilirsiniz. Ücretsiz Ekspertiz Online sunulan fiyat teklifimizi kabul etmeniz ve araç satışı için randevu oluşturmanız durumunda aracınızı ücretsiz ekspertiz eder ve taahhüdünüzden farklı bir durumun çıkmaması durumunda alış işlemlerini teklif ettiğimiz fiyat ile gerçekleştiririz. Güvenli ve Hızlı Ödeme Aracınızı Oto2sat ‘a satmaya karar vermeniz durumunda ödemeniz sadece birkaç içinde hesabınıza nakit olarak aktarılmaktadır. Araç satış ve ilan siteleri ile vakit kaybetmek yerine hızlı ve güvenli arabasını satmak isteyenlerin tercihi firmamız ile sizde otomobilinizi sadece bir günde satabilir ve ödemenizi anında alabilirsiniz. Sürekli olarak geliştirdiğimiz sistemimiz ve müşteri memnuniyet politikamız ile araba satmak isteyenlerin beklentisini yüksek bir memnuniyet ile karşılamaktayız. Oto2sat ‘ a araç satmaya karar vermeniz durumunda sizleri uzun süren evrak işleriDevamını Oku

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası