alara koçibey kardeşi / Seben Koçibey Bodrum'un tadını çıkardı - monash.pw

Alara Koçibey Kardeşi

alara koçibey kardeşi

"ALARA UZAN YUNANLI BİR FUTBOLCUYA AŞIK!.." SABAH YAZARI BÜLENT CANKURT&#;TAN MÜTHİŞ İDDİA!..

Cem Uzan, pılısını pırtısını toplayıp ülkeden kaçtı ve Fransa'dan siyasi sığınma talebinde bulunda ya; artık haklarında konuşulanların bini bir para! Zamanında Cem Uzan'ın şerrinden korkup, sesini çıkaramayanlar Cem Uzan ve Alara Koçibey'i artık dilinden düşürmüyor. Sosyete kulislerinde Uzanlarla ilgili 'Top 10'daki bir numaralı dedikodu ise, boşandıkları ya da boşanma arifesinde oldukları konuşulan Uzanlar'ın bu duruma gelmelerine, Alara Koçibey'in gönlünü Yunanlı bir erkeğe kaptırmasının neden olduğu!


HAZİRANDA TANIŞMIŞLAR
Evet, yanlış okumadınız; kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor. Hoş, Uzan yerine kızlık soyadı olan Koçibey'i kullanmaya başlayan, facebook'taki sayfasında 'married' (evli) yazan profilini 'single' (bekar) olarak değiştiren Alara Hanım da buna meyil veriyor tabii!!! Eşi Cem Uzan'ın yurtdışına çıkış yasağı nedeniyle iki yıldır ülkeden dışarı çıkmayan Alara Hanım, haziran ayında kız kardeşi Seben Koçibey ve arkadaşları ile tatil için Atina'ya gitmiş. İşte her şey o zaman başlamış. Seben Koçibey'in Yunanlı bir arkadaşı, ablasını Yunanlı bir erkekle tanıştırmış. Konuşulanlara göre, Alara Hanım'ın gönlünü kaptırdığı bu Yunanlı, profesyonel bir futbolcuymuş! İki yıl boyunca hiç yurtdışına çıkmayan Alara Hanım'ın o tarihten sonra sık sık Yunanistan'a gitmesi de manidar tabii. Atalarımızın dediği gibi "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" ama; diğer taraftan zamanında Uzanlar'dan canı yanan birileri böyle bir dedikodu da çıkarmış olabilir. Dedikodu mu, gerçek mi bilmiyorum ama yakında nasıl olsa kokusu çıkar!!!

Alara Koçibey, yılında doğmuştur. Ünlü iş adamı, başarılı rallici merhum Renç Koçibey&#; in kızıdır. Eğitimini 6 farklı üniversitede okuyarak tamamlamıştır. İstanbul&#; da, Londra’ da ve New York&#; ta iç mimarlık eğitimi aldıktan sonra yılında Yeditepe Üniversitesinden mezun olmuştur. Konut ve işyeri mekân tasarımlarında başarılara imza atan Alara Koçibey, bir iç mimar olarak mesleğini sürdürmektedir.

 

Alara Koçibey, 13 yıl evli kaldığı iş adamı Cem Uzan&#; dan yılında boşanmıştır. Cem Uzan&#; dan Jasmin Paris adında bir kızı, Renç Emre adında bir oğlu vardır. Boşanmanın ardından adı değişik isimlerle anılmıştır. Daha sonra kendisinden 10 yaş küçük Eren Morova ile aşk yaşamaya başlamıştır. Alara Koçibey&#; in bu ilişkisi dönem dönem ayrılık haberleri çıksa da hala sürdüğü bilinmektedir.  Gerek iş hayatındaki başarıları, gerek yaşam tarzı ve renkli kişiliğiyle sosyete dünyasının en çok konuşulanları arasında yerini almıştır.

 

Alara Koçibey&#; inevliliği sırasında da eşi Cem Uzan&#;ı defalarca aldattığı söylentileri magazin haberlerine bomba gibi düşmüştür. Evliliklerinin de bu ihanetlerden dolayı bittiği iddia edilmektedir.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır