kaplıcaya keseci arayanlar / 5 Yıldızlı Mutluluk: Mükemmel Bir Kaçamak İçin Madeira Adasındaki En İyi Lüks Oteller

Kaplıcaya Keseci Arayanlar

kaplıcaya keseci arayanlar

© Gen Gibler / flickr İstek listesine kaydet Diğerleriyle paylaşın Facebook Twitter Pinterest Email Link

Agua Blanca

Agua Blanca ekoloji ve spa, Jungapeo'daki Michoacan'ın kelebek sığınağının yakınında yer almaktadır. 90 derece havuzları, grotto ve şelaleler serilerinin yanı sıra, 30 hektarlık alt tropikal ormanlarında da doğa maceralarının uzun bir listesini sunuyorlar. Ayrıca organik bir bahçeye, hayvan çiftliğine, bir zepline ve diğer birçok aile aktivitesine sahiptir.

Agua Blanca, Camino Gerçek bir Las Anonas Núm 1, Agua Blanca, Jungapeo, Mich

İstek listesine kaydet Başkalarıyla paylaş Facebook Twitter Pinterest Email Link kopyala

Tecotzautla

El Geiser, halka açık bir yüzme kompleksi ile bir su parkının arasında, bir çok büyük havuz, kaydırak, bir zeplin, bir kamp alanı ve otelin yanı sıra yemek pişirmek için ızgaralar ve görevli cankurtaranlar arasında bir yerdedir. Ayrıca, gece ve gündüz buharı püskürten Latin Amerika'daki en büyük volkanik havalandırmalardan birine sahipler. Huzur ve huzur arayan doğa severler hayal kırıklığına uğrayacak, ancak çocuklu aileler harika zaman geçirecek.

El Geiser S / N, Uxdejhe, Tecozautla, Hgo., Meksika

İstek listesine kaydet Başkalarıyla paylaş Facebook Twitter Pinterest Email Link kopyala

Zenti´k Projesi

Yucatan yarımadası zaten kültürel olarak büyülü bir yer, şimdi Ximenx derece etrafında dolaşan bir dizi yeraltı mağaraları ve su ile bir sanat, butik otel, Zenti Projesi'nde termal sularda derin bir ıslatma ile kendinizi şımartmak olabilir. Otel bungalov tarzı odalara sahiptir ve kaplıca deneyimini tamamlamak için spa uygulamaları sunmaktadır.

Calle 30 c, (27 y 29 portalı), Fernando Novelo, Fernando Novelo, Valladolid, Yuc


Nicolas Perez

Yazar: Nicolas Perez

Nicolas Perez 39 yaşında bir gazetecidir. Kahve bağımlısı. Bira maven. Profesyonel pop kültürü uygulayıcısı. Web uzmanı. Alkol ninja.

Rezervasyon

Otel Bilgileri

İletişim

Fotoğraf Galerisi

Konum Bilgisi

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Tüm Oda Özellikleri

Fiyatlar için lütfen tarih giriniz.

Kozaklı Sanitas Thermal Hotel, metrekare alan üzerine kurulmuştur. Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde Kaplıcalar Mevkiinde yer almaktadır. Tesisimiz yarım pansiyon konseptinde hizmet vermekte olup, sabah ve akşam yemeklerini açık büfe şeklinde sunmaktadır. Toplam oda ve yatak kapasitesine sahiptir. Hem tatil, hem de sağlık turizmi için faydalanabileceğiniz tesisimiz, yılın 12 ayı boyunca sizlere hizmet vermektedir. Havuzlarımız bay-bayan ayrı olarak hizmet vermektedir. Nevşehir Havaalanı'na 85 km, Kayseri Havaalanı'na 90 km, Nevşehir merkez'e 85 km, Ankara'ya km, Kapadokya' ya 60 km, Kırşehir'e 85 km mesafededir.

Engelli konuk ek imkanları

Minik Misafirlerimize Özel

Yaş Arası Çocuk Ücretsiz

Kozaklı Sanitas Thermal Hotel, oda ve yatak kapasitesine sahiptir. Tüm odalarımız modern ve şık bir dekorasyona sahiptir. Standart odalar; maksimum 2 kişi kapasitelidir. Family Suit Odalar; maksimum 4 kişi kapasitelidir, yatak odası, oturma odası ve balkondan oluşmaktadır. Queen Suit Odalar; maksimum 5 kişi kapasitelidir, 2 yatak odası, oturma odası ve balkondan oluşmaktadır. Kral Dairesi; maksimum 5 kişi kapasitelidir, 2 yatak odası, oturma odası ve balkondan oluşmaktadır. Tüm odalarımızda; Tv, telefon, merkezi ısıtma, buzdolabı, emanet kasa, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Minibarlar boş teslim edilmektedir. Odalarda termal su bulunmaktadır. Haşema kullanımı serbesttir. 

Kozaklı Sanitas Thermal Hotel yarım pansiyon konseptinde hizmet vermekte olup, sabah ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde sunulmaktadır. Tesisimizde 1 adet açık restoran, 2 adet kapalı restoran, 1 adet A'La Carte restoran bulunmaktadır. Kahvaltı , akşam yemeği saatleri arasında açık büfe şeklinde sunulmaktadır. Dileyen misafirlerimiz A'La Carte restoranda ekstra ücretli olarak seçkin menülerden faydalanabilirler. Kahvaltı ve akşam yemekleri dışında alınan içecek ve yiyecekler ekstra ücretlidir. Lobby Bar, Snack Bar ve Vitamin Barda fresh meyve sularını ve diğer içeceklerin hizmetini alabilirsiniz.

Kozaklı Sanitas Thermal Hotel'de, siz değerli misafirlerimiz için; spa merkezi, faks ve telefon hizmetleri, çamaşırhane, kuru temizleme, özel aile banyoları, masaj, kese, köpük, oda servisi, araç kiralama ve toplantı salonu hizmetleri bulunmaktadır. Ayrıca otelimizde, bayan havuz kompleksinde 1 adet olimpik kapalı yüzme havuzu 1 adet kapalı termal havuz, bay havuz kompleksinde 1 adet kapalı termal havuz, 1 adet kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Minik misafirlerimiz içinde çocuk havuzu bölümümüz mevcuttur. Haftanın belirli günleri canlı müzik programları düzenlenmektedir. Ayrıca mini kulüp ve çocuk animasyonları bulunmaktadır.

Kozaklı Sanitas Thermal Hotelde, bay/bayan ayrı olmak üzere iki ayrı kapalı termal havuz bulunmaktadır. Termal havuzun iyi geldiği rahatsızlıklar; çeşitli adale ve kemik rahatsızlıklar (bel ve boyun fıtığı), kireçlenme, kısmi felç, egzama, sivilce ve çeşitli deri hastalıkları, mide ve bağırsak rahatsızlıkları, çeşitli böbrek ve idrar yolu hastalıkları, ağrılı romatizmal rahatsızlıklar, stres buna bağlı rahatsızlıklar gibi hastalıklara iyi gelmektedir. Zamantı Sanitas Thermal; Türkiye'de radon gazı içeren 14 termal sudan birine sahiptir. Kozaklı'nın suyu "termomineral","termal","mineralli su"olarak tanımlanmıştır. Ve "Florürlü Su" karekterindendir. Bu da özellikle balneolojik tedavilerde etkili olduğu anlamına gelmektedir. Spa Merkezinde Aile Banyosu hizmeti vardır. Tesiste doktor balık tedavisi mevcuttur. Spa merkezimizde gün içerisinde deneyimli masözlerimize masaj yaptırarak rahatlayabilir, hamam ve saunadan ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Tesisimizde, bayan havuz kompleksinde 1 adet olimpik aqua parklı yüzme havuzu, 1 adet kapalı termal havuz bulunmaktadır. Bay havuz kompleksinde ise 1 adet kapalı termal havuz, 1 adet aqua parklı yüzme havuzu bulunmaktadır. Minik misafirlerimizin kullanabileceği çocuk havuzu bölümümüzde mevcuttur. Karma Havuz bulunmamaktadır. Havuzlara haşema ile giriş serbesttir. Havuz kullanımları sabah akşam 'a kadar yapılmaktadır.

Toplantı Salonu Özellikleri

Kozaklı Sanitas Thermal Hotel, kişi kapasiteli tam donanımlı konferans salonu, kişi kapasiteli banket salonu, 25 kişilik oval masa toplantı salonu, kişilik toplantı salonu ve business ofisleri sunulmaktadır.

Kozaklı Sanitas Thermal Hotel'de, balayı çiftlerine talep doğrultusunda ekstra ücretli olarak, meyve sepeti  kişi başı tl, oda süslemesi tl ücretle sunulmaktadır. 

Tesisimiİn ortak kullanım alanlarında ve odalarda ücretsiz kullanım yapabileceğiniz wifi hizmetimiz mevcuttur.

Çağrı Merkezimiz;

Hafta İçi: - , Hafta Sonu: - saatleri arasında hizmetinizdedir.

Telefonlarımıza ulaşamadığınız taktirde Rezervasyonunuzu online tamamlayabilir ya da Biz Sizi Arayalım bölümümüzden bize bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Buruncuk Mah. Kaplıcalar Mevkii Kaplıcalar Cd. No: Kozaklı/Nevşehir

Kozaklı Sanitas Thermal Hotel, Nevşehir Kozaklı'da, Kaplıcalar mevkiinde yer almaktadır. Nevşehir Havaalanına 85 km, Kayseri Havaalanına 90 km, Nevşehir merkez'e 85 km, Ankara'ya km'dir. Kayseri'ye 90 km, Kapadokya'ya 60 km, Kırşehir'e 85 km mesafededir. Nevşehir otogarından Kozaklı Seyahat minibüslerine binerek kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

© Eduardo Robles Pacheco / flickr

Ojo Caliente

San Luis Potosi Eyaleti'ndeki Ojo Caliente kasabasında kaplıcalara sahip birkaç balnearios vardır. Bu kompleksler, kaplıca sularıyla dolu halka açık yüzme havuzlarına daha benzer. Odalarda banyolar, restoranlar ve piknik yapmak için yeşil alanlar bulunmaktadır. La Noria, La Cascada ve Centro Vacacional Gogorrón, özel grupları için kiralayabileceğiniz küçük Roma hamamlarının yanı sıra kabinler ve bir otele sahiptir.

Termas de San Joaquín

Kalabalık olmayan bir lüks kaplıca deneyimi için Coahuila'daki Termas de San Joaquin oteline gidin ve sıcaklık bakımından değişen ve antik Roma hamamlarının ambiyansına sahip beş kubbeli havuzlarını ziyaret edin. Havuzlarda eğlenmek için otelde kalmak zorunda değilsiniz, ancak gün boyu genel giriş ücreti ödeyebilirsiniz. Banyo ve değişen alanların yanı sıra yiyecek ve içecek sunulmaktadır. Otel kendinizi şımartmak için bir gün istiyorsanız masaj ve güzellik uygulamaları sunmaktadır.

Termas San Joaquin Otel │

Seferihisar'da Gezilip Görülmesi Gereken Yerler

Ekmeksiz Plajı

Ekmeksiz Plajı, İzmir’in ilçesi Seferihisar’da bulunmaktadır. Mavi bayraklı plaj olan Ekmeksiz plajı mavinin ve yeşilin buluştuğu mükemmel bir noktadır. Turistler genellikle burada kamp yapmaktadır. Dinlenmek için oldukça ideal bir plajdır.

seferihisarda-gezilip-gorulmesi-gereken-yerlerjpg


Akkum Plajı

Akkum Plajı, Seferihisar’a bağlı Sığacık beldesindedir. Mavi bayraklı bir plaj olan Akkum Plajı, temiz ve berrak denizi, güzel bir kumsaldan oluşmaktadır. Küçük, sakin ve şirin plajdır. Akkum plajı su sporları yapmak için oldukça rahattır.

seferihisarda-gezilip-gorulmesi-gereken-yerlerjpg


Karakoç Kaplıcaları

Seferihisar’ın en önemli zenginliklerinde biri Karakoç Kaplıcalarıdır. Bu kaplıcanın birçok hastalığa iyi geldiği belirtilmektedir. Sağlık açısından önem taşıyan kaplıcalar, genellikle şifa arayan kişilerin akınına uğramaktadır.

seferihisarda-gezilip-gorulmesi-gereken-yerlerjpg


Teos Antik Kenti

Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta bulunan Teos Antik Kenti, döneminde savaşlara tanık olmuştur. Teos Antik Kenti’nin tarihi M.Ö yıllara kadar dayanmaktadır. Kent Persler’e aittir. Kentte, Roma ve Hellenistik dönemi yaşamıştır. Ticaret açısından önemli bir ket olarak kullanılmıştır.

funduszeue.info


Lebedos

Lebedos İyon kenti olarak bilinmektedir. Lebedos Seferihisar’a bağlı Ürkmez beldesinde yer almaktadır. Kaynaklara göre M.Ö 7. yüzyılda kurulmuştur. Hala tarihi kalıntılar bulunmaktadır.

seferihisarda-gezilip-gorulmesi-gereken-yerlerjpg


Sığacık Kalesi

Sığacık Kalesi Selçuklular tarafında inşa edilmiştir. Selçuklular’a ait olan bu eser Osmanlı döneminde onarım çalışmaları görmüştür. 

seferihisarda-gezilip-gorulmesi-gereken-yerlerjpg

İZMİR GEZİ REHBERİ

►İzmir Gezilecek Yerler

►İzmir'in En Lüks Otelleri

►Bergama'daki Tarihi Oteller

►Bergama Gezilecek Yerler

►İzmir Lezzetleri

►Çeşme Gezilecek Yerler

►Alaçatı'daki Tarihi Oteller

►Foça Gezi Rehberi

►Urla Gezilecek Yerler

►Menderes Gezi Rehberi

►Ödemiş Gezi Rehberi

►Konak Gezi Rehberi

►Dikili Tatil Rehberi

►Aliağa Gezi Rehberi

►İzmir Hakkında Bilgi

►Çeşme'de Bulunan Beach'ler

►Hafta Sonu Kaçamağı; Karaburun

►Hafta Sonu Tatil Rotanız; Birgi

İzmir'de Görülmesi Gereken Yerler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası