o ses türkiye 2015 yılbaşı özel izle / O Ses Türkiye Yılbaşı Özel - Ezgi Mola (FULL) - Dailymotion Video

O Ses Türkiye 2015 Yılbaşı Özel Izle

o ses türkiye 2015 yılbaşı özel izle

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı konukları belli oldu!

O Ses Türkiye yılbaşı özel programı konukları olarak katılacak olan ünlüler performansları ile jüriyi döndürmeye çalışacaklar. İşte O Ses Türkiye konukları.

Yayınlanma: - 30 Aralık Güncellenme:

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı konukları belli oldu!

O Ses Türkiye, televizyonların en çok izlenen ses yarışması, yılbaşı için özel hazırladığı programın fragmanını yayınladı. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı fragmanında konuk olarak katılacak ünlü isimler, performansları ile jüri üyelerini döndürmeye çalışacak. O Ses Türkiye jürileri Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz'u bu yılbaşında büyük sürprizler bekliyor. İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel programı özel konukları…

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında yarışacak ünlü isimler şunlar; Emre Kınay, barış falay, Ezgi Mola, Erkan Can, Hidayet Türkoğlu, Turabi, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Hande subaşı, Gürkan Uygun, Aslı Enver, Alina Boz & Leyla Tanlar… O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Özge Pirinçci, turuncu odada yarışmacıları performansları öncesi hazırlayacak.

O Ses Türkiye yılbaşı özel programının süprizi ise 3 Adam. Özel şovları ve birbirinden eğlenceli skeçleri ile 3 Adam, seyircileri keyifli dakikalar yaşatacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel programı, 31 Aralık Perşembe saat ’da TV 8 ekranlarına gelecek.

3 AdamAras Bulut İynemliAslı EnverBülent Emrah ParlakEbru GündeşEmrahErkan CanEzgi MolaGökhan-Hakan ÖzoğuzHadiseHande SubaşıMurat BozO Ses TürkiyePerşembeTürkiyeyılbaşıZafer Algöz

Müjde Uzman - Dan Sonra, Cartel (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel - 31 Aralık )

Şarkı Sözleri

Solumdan kalktım bu sabah olamaz mı?
Terslendim bakkala çakkala olamaz mı?
Kudurttular belki? beter oldum
Hiç uyutmadı belki hayatımın sen gerçegi


Tek taraflı olur mu yani bu işler?
Yüzde elli haksızlık payın
Hababam dürter
Yok rahat uyku
Mecbur kalkıp yakıcan bi' sigara
Koyucan takkeyi tam ortaya

(Nakarat)
Kendine güvenen şöyle gelsin
Bıraksın inadı dile gelsin
Sözünden dönen namert çıksın
Bizde böyle bundan sonra
Kafayı düzelttim senden sonra
Kendime yararım bundan sonra
İster gelirim ister gelmem
Hesap mı vericez bundan sonra?!
Götüne güvenen şöyle gelsin
Bıraksın inadı dile gelsin
Sözünden dönen namert çıksın
Bizde böyle bundan sonra
Kafayı düzelttim senden sonra
Kendime yararım bundan sonra
İster gelirim ister gelmem
Hesap mı vericez bundan sonra


Evet gözümün üstünde kaşım var!
Hiç utanmıyosun di mi?
Kavganın da adabı var!
Zerre kesmez seni,
Bu düz ayak sevmeler

Açıklama

Yükleyen:nefer26medya

Yüklenme Tarihi: 31 Aralık -

Müjde Uzman - Dan Sonra (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel - 31 Aralık

Etiketler:

O Ses T&#;rkiye yılbaşı programında kimler yarıştı? Şampiyon kim oldu? - izle

TV8'de yılbaşı gecesi eğlenceli dakikalar yaşandı. O Ses Türkiye yılbaşı özel programı dün akşam sahnede ünlüleri ağırladı. 3 Adam, özel şovu ile yılbaşı gecesi herkesi kahkahaya boğarken, Hidayet Türkoğlu'nun performansı ise güne damgasını vurdu.

Şarkısına "Allah'ım yardım et"diyerek başlayan Hidayet Türkoğlu'nun sık sık duraklığı, utandığı ve kahkaha attığı görüldü.

Acun'un Hidayet Türkoğlu'nun performansına yorumu "İnternette en çok senin şarkını tıklayacaklar" oldu

HİDAYET TÜRKOĞLU'NUN O SES PERFORMANSI - TIKLA İZLE

Yılbaşı gecesinde TV 8 ekranları eğlenceleli dakikalara sahne oldu.O Ses Türkiye jürileri Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz’u bu yılbaşı akşamında ünlüler yarıştı. 3 Adam, özel şovu ile yılbaşı gecesi özel skeçleri ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Ünlüler arasında yarışan Gürkan Uygun'un O Ses performansı ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

Uygun, O Ses Türkiye sahnesinde jürinin karşısında Sezen Aksu'nun Büklüm Büklüm şarkısını seslendirdi. Başarılı oyuncu bu performansıyla büyük alkış topladı.

"'DA YASAKLAR KALKSIN"

Şarkısını söyledikten sonra yeni yıl dileğini de söyleyen Gürkan Uygun, " yılı hepimize önce sağlık getirir, sonra barış getirir, yasaklar kalkar herkes istediği gibi yaşar inşallah" dedi.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL'İN ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Perşembe yayınlanan yılbaşı özel programında en çok puanı alan Gökhan ve Hakan, günün şampiyonu oldu.

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde, O Ses Türkiye stüdyosunda yeni yıla böyle girildi.

O SES TÜRKİYE YILBAŞI BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


O Ses Türkiye'de sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler yarıştı. Emre Kınay, Barış Falay, Ezgi Mola, Erkan Can, Hidayet Türkoğlu, Turabi, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Hande Subaşı, Gürkan Uygun, Aslı Enver, Alina Boz & Leyla Tanlar sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyledi.

Paramparça dizisinin Alina Boz ve Leyla Tanlar, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programında sahne aldı. Dizide birbirine düşmanlıklarıyla bilinen ikili, sahnede güzel bir uyum içinde sölyedikler Macera şarkısı ile 3 jüri üyesini kendilerine

Paramparça dizisinin fenomen oyuncuları Hazal ve Cansu karakterlerine can veren Alina Boz ve Leyla Tanlar, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programında seslendirdikleri Macera şarkısı ile büyük beğeni topladı. Dizide birbirine düşmanlıklarıyla bilinen ikili, harika bir uyum içinde söyledikleri şarkıyla büyük beğeni topladı ve Murat Boz, Hadise ve Gökhan - Hakan’ın döndüğü ikili seçimlerini Hadise’den yana kullandılar.

Sahneye çıkan isimlerden Erkan Can, seslendirdiği Kemancı parçasıyla büyük alkış topladı. Usta oyuncu, eski dostlarından Gökhan'a da sürpriz yaptı.

Hidayet Türkoğlu hem performansı hem de sempatik tavırlarıyla büyük beğeni topladı. Hidayet Türkoğlu'nun Ebru Gündeş ile düet yaptığı anlar ise görülmeye değerdi.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’e ayrıca İsyan yorumu ile izleyiciden tam not alan Ahmet Parlak da katıldı.

Bu sefer “Turuncu Oda” da ünlü isimlerin yanında yer alarak, heyecanlarını paylaşacak olan isim ise Özge Özpirinçci.

Jüri üyeleri ise her zamanki gibi arkası sahneye dönük bir şekilde tanımadıkları bu sesleri değerlendirmiş oldu.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel sürprizlerle dolu oldu. 3 Adam, özel şovu ile yılbaşı gecesi herkesi kahkahalara boğdu. Birbirinden ünlü isimlerin sahne performansları ekrana geldi.

“O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” 31 Aralık Perşembe ’de TV8’de izleyiciyle buluştu..

O Ses Türkiye yılbaşı programında kimler yarıştı Şampiyon kim oldu - izle

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir