philips sc2003 11 lumea / Deneyen Bayan - Philips Lumea SC/11 *ilk kullanım*

Philips Sc2003 11 Lumea

philips sc2003 11 lumea

Philips Lumea

Philips Lumea lazer epilasyon aletleri, klasik epilatörlere göre daha farklı bir teknolojiye sahiptir. Söz konusu teknoloji sayesinde istenmeyen tüylerden lazer yöntemi ile kurtulmak mümkün olmaktadır. Philips ürünlerinde IPL (intense pulsed light) yani “yoğunlaştırılmış atışlı ışık” teknolojisi kullanılır. Bu teknoloji, klasik lazerden daha etkilidir ve tüylerin çok daha kısa sürede alınmasını sağlar. Lumea serisinde birbirinden farklı özellikte ve tasarımda modeller vardır; her bir ürün kendine özgü nitelikler taşır. Bu sayede marka, kullanıcıların çeşitli ihtiyaçlarına cevap verir. Farklı seçeneklerin olması nedeniyle satın almadan önce detaylı bir araştırma yapılmasında fayda vardır. Benzer bir araştırma Lumea fiyatları için de yapılabilir.

Philips Lumea Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Philips Lumea Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Philips Lumea lazer epilatör modelleri, kullanıcıların istenmeyen tüy problemini etkili bir şekilde çözmeyi amaçlar. Yüksek performans gösterebilen bu ürünler, gelişmiş teknolojilerden faydalanılarak üretilir. Bu teknolojiler, cihazların daha etkili sonuçlar vermesine yardımcı olur. Lazer benzeri IPL teknolojisinin tüyler üzerinde etkisi yüksektir ve istenmeyen tüylerden oldukça kısa sürede kurtulmayı destekler. Ayrıca işlem sonrasında yeni tüylerin çıkması da oldukça uzun sürer. Dolayısıyla başta kadınlar olmak üzere epilatör ihtiyacı duyan herkes için faydalı bir ürün grubudur.

Philips Lumea IPL lazer epilasyon cihazı serisinde Prestige modeli öne çıkar. Philips Lumea Prestige 4 başlıklı bir modeldir. Dermatologlar tarafından geliştirildiği için kullanımı son derece güvenlidir; sağlığı tehdit etmez. Tüy uzaması döngüsünü kıran yenilikçi bir teknolojiye sahiptir. Uzun ışık atımı ile tüylerin köklerine kadar etki eder. Düzenli bir kullanım sonrasında tüylerin yeniden uzamasının da önüne geçer. Birçok farklı tüy tipinde etkili olması ise cihazın dikkat çeken özelliklerinden biridir. Özellikle siyah, kahverengi ve doğal koyu sarı renk tüylerde güçlü etki gösterir. Başlıkları sayesinde vücudun farklı bölgelerine epilasyon yapmayı mümkün kılar. Ürünün 5 farklı ışık ayarı vardır. SmartSkin sensörü, doğru ayarın seçilmesine yardımcı olur.

Philips Lumea genital bölgeler için de uygun modellerin olduğu bir ürün serisidir. Philips Lumea bikini bölgesi için farklı başlıklara sahip olan modeller sunar. Hassas bir şekilde uygulama yapılması gereken bu bölgeler için tasarlanan başlıklar kıvrımlıdır. Philips Lumea yüz bölgesinde de etkilidir. Yüzde kullanmaya uygun başlıkları sayesinde dudak üstü ve benzeri bölgelerde çıkan istenmeyen tüyleri ortadan kaldırır. Ayrıca bu ürün, kol tüyleri için de kullanılabilen, çok yönlü bir cihazdır.

Philips Lumea ince tüylere karşı çok yüksek bir performans gösterdiği için sıklıkla tercih edilir. IPL teknolojisi sayesinde tüyleri değil onların köklerini hedef alır. Dolayısıyla ince ya da kalın tüy fark etmeksizin uzama döngüsünü kırar. Ayrıca Philips Lumea sarı tüyler üzerinde de etki gösterir. Fakat bu tüylerin doğal ve koyu bir renge sahip olması gerekir. Işıklı teknolojilerde kontrast önemlidir çünkü cihaz, deri ile tüy rengini birbirinden ayırabilmelidir. Philips Lumea 3 başlıklı modeller ise tüy sorunu daha az olan kullanıcılara yöneliktir.

Philips Lumea Modellerini Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Philips Lumea Modellerini Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Lazer epilasyon aletleri, doğrudan deri ile ilişki içerisinde olan cihazlardır. Bu nedenle satın alma sürecinde son derece titiz davranılmalıdır. Cilde zarar vermeyecek bir ürün seçmek, her zaman dikkat edilmesi gereken ilk noktadır. Çünkü deri için zararlı olması hâlinde vücutta farklı sorunlar da ortaya çıkabilir. Philips Lumea, bu konuda kullanıcıların güvenini kazanmış bir cihazdır. Cilt için tehlike yaratmaması sayesinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Cihazdan beklenen verimin alınabilmesi için ise kullanma kılavuzundaki yönergeler detaylı bir şekilde incelenmelidir.

Philips Lumea epilatör satın alırken dikkat edilecek hususlardan biri de cinsiyettir. Bu cihazlar, erkekler ve kadınlar için farklı özelliklere sahip olacak şekilde üretilir. Bunun sebebi ise iki cinsiyet arasındaki biyolojik farklardır. Kadın ve erkek vücutlarında çıkan tüy ve kılların farklı nitelikte olması, farklı bir cihaz kullanımını gerektirir. Lumea ise her iki kullanıcı grubunun ihtiyaçları için de çözüm sunar. Philips Lumea erkek modelleri de kadınlar için üretilenler gibi vücudun tamamına hitap eder. Kol, koltuk altı, karın, omuz, göğüs, sırt ve bacaklar için kullanılabilen cihazlardır. Kısaca erkeklerin tüy sorununu vücudun her bölgesi için çözer. Kadınlar için üretilen Lumea ürünleri daha farklı çalıştığı için satın alırken bu detaya dikkat edilmelidir.

Lumea ürünlerinin satın alındığı bayi de ciddi bir önem taşır. Sadece güvenilir satıcılar tercih edilmelidir. Satın alınan ürünün orijinal Philips Lumea olduğuna emin olunmalıdır. Orijinal olmayan cihazlar düşük performans gösterebilir ve cilt için tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Cihaz satın alındıktan sonra her yönüyle incelenmelidir. Herhangi bir problemle karşılaşıldığında değişim ya da iade süreçleri başlatılmalıdır. Cihazın garantili bir ürün olmasına özen gösterilmelidir. Faturası ve garanti belgesi her zaman güvenli bir şekilde muhafaza edilmelidir. Ayrıca kutu içerisinden çıkan başlıkların ve kabloların da cihaz ile tam uyumlu olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Her üründe olduğu gibi Lumea ürünlerinde de satın alma öncesi ihtiyaçları belirlemek önemlidir. İhtiyaçların doğru bir şekilde belirlenmesi, en uygun modelin satın alınabilmesi için gereklidir. Üründen beklenen verimli performansın alınabilmesi için doğrudan ihtiyaca hitap eden bir model seçilmelidir. Her açıdan beklentilere cevap verebilen modeller, her zaman daha yüksek performans gösterir ve çok daha olumlu sonuçlar verir.

Philips Lumea Epilasyon Cihazlarının Fiyatları Nasıldır?

Philips Lumea Epilasyon Cihazlarının Fiyatları Nasıldır?

Philips Lumea fiyat açısından kullanıcılara farklı alternatifler sunan bir üründür. Ürünün farklı modellerden oluşan bir seriye sahip olması, çeşitliliği de beraberinde getirir. Bu durum ise ürünlerin farklı bütçelere hitap edebilmesini mümkün kılar. Hemen her bütçeye uygun bir Philips Lumea modeli vardır. Önemli olan ihtiyaçları karşılayabilecek cihazı doğru tespit etmektir. Ardından Lumea fiyatları detaylı bir şekilde incelenebilir.

Lazer epilasyon cihazlarının fiyatlarını etkileyen pek çok farklı unsur vardır. Bunların başında da model farkı gelir. Her bir model kendine özgü özellikler taşıdığı için farklı bir şekilde fiyatlandırılır. Söz konusu fiyatlandırmada genellikle ücret ne kadar yüksekse özellikler de aynı oranda artış gösterir. Philips Lumea özellikleri incelendiğinde, fiyatlandırma doğrultusunda farklar görebilmek mümkündür. Lumea Advanced, Prestige ve bunların varyantlarından oluşan bir ürün grubudur. Cihazların kullanım tipi ve başlık sayısı da fiyatları doğrudan etkiler.

Philips Lumea kablolu ve kablosuz olmak üzere farklı kullanım seçenekleri de sunar. Kablo detayı da kullanıcılara önemli bir avantaj sağladığı için fiyatı etkiler. Philips Lumea kablosuz modeller, kablolu olanlara göre daha yüksek fiyatlarla satılabilir. Bunun sebebi kablosuz cihazların çok daha pratik bir şekilde kullanılabiliyor olmasıdır. Kullanıcılar, kendi deneyimleri doğrultusunda kablolu cihazları da tercih edebilirler. Kablolu modeller ise şarj edilme gerekliliği olmadığı için epilasyon işleminin yarıda kalmasını önler. Bunun gibi belirleyici unsurların fiyatlar üzerinde etkili olması da doğal bir sonuçtur.

Lumea cihazlarının fiyatları, sadece üretici marka olan Philips ile ilgili değildir. Ürünün spesifik bir modelinin çok farklı fiyatlarla satıldığını görebilmek mümkündür. Bu durumun sebebi, satıcıların farklı olmasıdır. Her satıcı kurumun belirli bir ücret politikası olduğu için nihai satış fiyatlarında değişkenlik olması muhtemeldir. Dolayısıyla satın alınacak modele karar verildikten sonra bir de uygun bir satıcı bulmak gerekir. Uygun bir satıcı bulmanın en pratik yolu ise online alışverişi tercih etmektir.

Lumea Precision Plus IPL tüy alma sistemi

Pürüzsüz bir cildin keyfini çıkarın

Philips Lumea tüy köklerine hassas ışık atışları uygular. Bunun sonucunda tüy doğal yollarla dökülür ve yeniden uzaması önlenmiş olur. Bu işlemi düzenli olarak tekrarlarsanız ipeksi ve pürüzsüz bir cilde sahip olursunuz.

Zahmetsiz ve etkili

Klinik çalışmalarımız, iki haftada bir gerçekleştirilen dört uygulamadan sonra tüylerin önemli ölçüde azaldığını ve ipeksi, pürüzsüz bir cilde ulaşıldığını göstermiştir. Bu sonuçları korumak için gerektiğinde işlemi tekrarlamanız yeter. İşlemler arasındaki süre, tüylerinizin tekrar çıkma süresine göre değişir.

Evinizin rahatlığında, konforlu kullanım için uyarlandı

Philips Lumea, IPL (Yoğunlaştırılmış Işık Teknolojisi) adı verilen ve profesyonel güzellik salonlarında kullanılan teknolojiyi temel alan ışık bazlı yenilikçi bir teknoloji kullanır. Philips bu teknolojiyi evinizin rahatlığında, etkili biçimde kullanabilmeniz için uyarladı. Philips, devrim niteliğindeki tüy alma sistemimizi geliştirmek için önde gelen dermatologlarla işbirliği yaptı. 10 yıldan uzun süredir 'den fazla kadınla kapsamlı tüketici araştırmaları gerçekleştirdik.

Birçok tüy ve cilt tiplerine uygun

Philips Lumea, doğal rengi koyu sarışın, kahverengi ve siyah olan tüyler için uygundur. Diğer ışık bazlı uygulamalar gibi Philips Lumea da kızıl, açık sarışın veya beyaz/gri tüyler için uygun DEĞİLDİR. Philips Lumea ayrıca çok koyu ciltler için uygun DEĞİLDİR.

Ayarlanabilir beş ışık enerji seviyesi

Philips Lumea nazik, ancak etkili bir uygulama için ayarlanabilir beş ışık enerji seviyesine sahiptir. Philips Lumea'nın IPL işlemi doğru kullanıldığında hassas ciltler ve hassas bölgeler için bile güvenli ve naziktir.

Hassas bölgelerde bile güvenli ve etkili

Yüzünüzdeki (dudak üstü, çene ve favoriler) ve bacaklar, kol altı, bikini bölgesi, karın ve kol gibi vücut bölgelerindeki tüylerden kurtulmak için güvenle kullanın.

Kablosuz rahatlık

Lumea'nın benzersiz kablosuz tasarımı, maksimum erişim ve kullanım kolaylığı için idealdir.

Yedek parça yok, ek masraf yok

Philips Lumea, ek bir malzemeye gerek duymadan kullanabileceğiniz eksiksiz bir çözümdür. Daha da önemlisi, yedek lamba ya da jel gerektirmez.

Güvenli yüz uygulaması için hassas bölge başlığı

Ekstra entegre ışık filtresiyle donatılmış olan hassas bölge başlığı; dudak üstü, çene ve favorilerde güvenli ve kolay uygulama sağlar. Ayrıca kol altı ve bikini bölgesi gibi vücudun hassas bölgelerinde ve erişilmesi zor bölgelerde kullanılabilir.

Hızlı uygulama için daha büyük vücut aparatı

Daha büyük vücut aparatı, bacak gibi büyük bölgelerde hızlı uygulama sağlar.

Daha rahat uygulama için Kaydırarak Uygulama modu

Daha rahat ve kesintisiz uygulama için kaydırarak ürünü kullanma rahatlığı sağlar.

Philips SC/11 Sc_00_dfu_eng User Manual Käyttöopas Sc 11 Dfu Tur

12

- Uygulanacak bölgelerde enfeksiyon, egzama, yanık, tüy foliküllerinde

iltihaplanma, açık kesik, aşınma,uçuk, herhangi bir yara veya lezyon ve kan

çıbanı söz konusu ise.

- Uygulanacak bölgelerde herhangi bir ameliyat gerçekleştirildiyse.

- Epilepsi veya atışa karşı duyarlılığınız bulunuyorsa.

- Diyabet, lupus eritematozus, porfiri veya konjestiv kalp hastasıysanız.

- Pıhtılaşma ile ilgili herhangi bir kan bozukluğunuz bulunuyorsa.

- HIV ve AIDS dahil olmak üzere immunosupressif bir rahatsızlık söz konusu ise.

Aşağıda belirtilen ilaçlardan herhangi birisini kullanıyorsanız bu cihazı asla

kullanmayın. Örnek:

- Cildiniz yakın zamanda Alfa-Hidroksi Asitlerle (AHAs), Beta-Hidroksi Asitlerle

(BHAs) topikal izotretinoin ve azelaik asit ile tedavi edildiyse veya tedavi

devam ediyorsa.

- Son altı ay içinde herhangi bir çeşit izotretinoin Accutane® veya Roaccutane®

kullandıysanız. Bu uygulama cildinizi yırtılmalara, yaralanmalara ve hasara

daha elverişli bir hale getirebilir.

- Cildinizin ısıya duyarlılığını artıran ağrı kesiciler kullanıyorsanız.

- Işığa duyarlı hale getiren madde veya ilaç kullanıyorsanız ilacınızın

prospektüsüne bakın ve fotoalerjik, fototoksik reaksiyonlara neden

olabileceği belirtildiyse veya bu ilacı alırken güneş ışığına maruz kalmamanız

gerekiyorsa bu cihazı kullanmayın.

- Yüksek dozda aspirin dahil olmak üzere pıhtılaşmayı önleyici ilaç

kullanıyorsanız uygulamaya başlamadan en az bir hafta önce bunların

kullanımını bırakın.

- İmmunosupressif ilaçlar kullanıyorsanız.

Bu cihazı aşağıdaki bölgelerde asla kullanmayın:

- Göz ve kaş çevresine yakın bölgelerde.

- Meme ucunda ve çevresinde, labia minora, vajina, anüs ve burun delikleri ve

kulak içinde kullanmayın.

- Erkekler skrotum ve yüzde kullanmamalıdır.

- Silikon implant, kalp pilleri, derialtı enjeksiyon implantları (insülin dağıtıcı)

veya piercing gibi suni malzemeler üzerinde ve bunlara yakın yerlerde

kullanılmamalıdır.

- Benler, çiller, kabarık damarlar, koyu pigmentli bölgeler, yara izleri, cilt

bozukluğu olan alanlarda doktorunuza danışmadan kullanmayın. Bu, cilt

kanseri gibi cilt hastalıklarını teşhis etmeyi potansiyel olarak daha zorlaştıran

yanıklara ve renk değişikliklerine neden olabilir.

- Siğillerde, dövmelerde veya kalıcı makyaj üzerinde. Bu yanıklara ve cilt

renginde değişikliklere neden olabilir (hipopigmentasyon ve

hiperpigmentasyon).

- Etkisi uzun süren deodorant kullandığınız bölgelerde. Bu, cil reaksiyonlarına

neden olabilir. "Cihazın kullanımı" bölümündeki "Olası yan etkileri ve cilt

reaksiyonları" konusuna bakın.

Bu cihazı güneş yanığı olan, yakın zamanda (son 48 saat içinde) bronzlaşmış,

yapay yollarla bronzlaştırılmış ciltte asla kullanmayın:

- Tüm bronzlaşma türleri, uygulamanın güvenliğini olumsuz yönde etkileyebilir.

Aynı kural , bronzlaşma kremleri ve bronzlaşma cihazları gibi suni bronzlaşma

yöntemlerinin yanı sıra doğal güneş ışığına maruz kalma konusunda da

geçerlidir. Bronzlaşmayı planlıyorsanız "Kullanmaya hazırlanma" bölümünde

"Bronzlaşma tavsiyeleri" konusuna bakın.

Not: Bu ayrıntılı bir liste değildir. Cihazı kullanıp kullanmamanız gerektiğine dair

şüphe içindeyseniz doktorunuza başvurmanızı tavsiye ederiz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası