bornova pınarbaşı otobüs / 🚍 İzmir ESHOT PINARBAŞI-BORNOVA METRO Otobüs Saatleri ve Güzergahı | Ne Vakit

Bornova Pınarbaşı Otobüs

bornova pınarbaşı otobüs


Güncelleme Tarihi: :
Saatler, planlanan hareket saatleri olup olumsuz hava, trafik, arıza, kaza gibi nedenlerle değişiklik gösterebilir.
Eshot - PINARBAŞI - BORNOVA METRO otobüs saatleri güncel olarak ESHOT'tan alınmıştır.
» otobüs hattı resmi şikayetleriniz için : funduszeue.info veya ALO +90 0


Bu hat hakkında görüşlerinizi kolayca yazabilirsiniz :
Yorumlar :

Rezillik sorumsuzluk ilgisizlik yazıklar olsun ye terbiyesiz insanlar burda insanları bir saat bekletmrye ne hakkınız var(Erdoğan - )

sabahları bi sefer daha eklenmeli iş günlerinde(Hasan kayalı - )

Rezillik resmen gelmesi gereken saatten yarım saat geç geldi ve durmadan gitti yazıklar olsun(bilinmeyen - )

Seferler sıklaştorılmalı ışıkkent tarafına tek ulaşım ve sabahları büyük araç göderilmeli(ALPER - )

Yarım saat ara ile otobüs bırakmanız çok doğru değil saat başı yapın daha mantıklı olur umarım hep siz kalın belediyede ki gün yüzü görmesin bu işçi milleti (Mecit Erdem Yaman - )

Cok sorumsuz şoför ler var kosa kosa kadingeldi cocuk vardi yanında gördü 2 adim geride diye durma kendilerini bisey zannediyorlar (Mechul - )

hafta içi çalışan kişiler ve öğrenci yoğunluğu nedeniyle pınarbaşından otobüslerin dolu olmasından binemiyoruz Saat arası ek sefer konulmasını istiyoruz(Adnan - )

Ben bukadar rezalet eşit görmedim hiç saatinde geldiğini görmedim çaresiz onu beklemek zorunda kaldım bütün ESET saatinde geliyor bir gelemiyor saatinde nedense herhalde sorunlu kimse yok ondandır(Erdoğan Gündoğdu - )

Öyle beceriksizsiniz ki okul çıkış saalerin de bile, misal hatice güzelcan anadolu lisesi önünde öğrenciler den beri bekliyor.. bir işide becerin birşeyi de düzgün yapın (Ozan - )

10 45 hafta sonu çalışmıyor neden a kadar bekliyor vatandaş buna bir çare bulun halk halk mağdur lütfen (Cemal - )

Akşam seferleri hep teyirli sefiri gelmedi milleti durakta bekletiyorsunyuz (Hasan pinar - )

Hiç bir otobüs dakikasında hareket etmiyor hep gecikmeli (Hasan pinar - )

Pınarbaşı ikinci mezarlığa da durak yapın. Vatandaşı yağmurda soğukta sıcakta yürütmeyin (Mustafa - )

Hizmetlerinizi çoğundan funduszeue.info bazi soferleromiz anı kalkış surat ve sert fren yapmaları bizleri çok rahatsız mide bulantısından yolculuk yapmak zorunda kaliyoruz(Kazim - )

funduszeue.info bilgilendirme amaçlıdır, resmi site değildir.

NAVİGASYON MENÜSÜ

BUS STOPS THE LINE PASSING THROUGH (34)

Line Number: - PINARBAŞI - BORNOVA METRO

ROUTE : 5. SANAYİ SİT. - AYAKKABICILAR - IŞIKKENT

Price List : A

Belirtilen seferin ESHOT araçları tarafından yapılacağını belirtir ESHOT
Belirtilen seferin İZULAŞ araçları tarafından yapılacağını belirtir İZULAŞ
Belirtilen seferin İZTAŞIT araçları tarafından yapılacağını belirtir İZTAŞIT
Suitable for handicapped and wheelchair users Suitable for handicapped and wheelchair users
Suitable for 2 handicapped and wheelchair users Suitable for 2 handicapped and wheelchair users
Bike Rack Available Bike Rack Available

Weather conditions, traffic density, crashes or troubles may cause changes in Timetable. Latest Update: AM

Pınarbaşı/Bornova, nerede, Otobüs veya Metro ile nasıl gidilir?

Pınarbaşı/Bornova konumuna Toplu Taşıma

Türkiye'deki Pınarbaşı/Bornova adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Pınarbaşı/Bornova adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Pınarbaşı/Bornova adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Pınarbaşı/Bornova için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Sanayi; Yıldız; Kara Nakliyeciler.

Otobüs

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Pınarbaşı/Bornova için yol tarifi alın.

Pınarbaşı/Bornova adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Bornova konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Pınarbaşı/Bornova için Otobüs ve Metro fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Pınarbaşı/Bornova adres: Bornova Gürpınar Mahallesi, / Sokak No:7, Pınarbaşı/Bornova/İzmir, Türkiye Sokağı

BORNOVA METRO - PINARBAŞI Eshot Otobüs Sefer Saatleri, İzmir Otobüsü Hareket Saatleri

BORNOVA METRO KalkışPINARBAŞI Kalkış
BORNOVA METRO KalkışPINARBAŞI Kalkış
BORNOVA METRO KalkışPINARBAŞI Kalkış

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası